açıkçası anneanneler kadar özeneni duymadım ben pek.bizim bababannede pekte özeniyo gibi değil.yani ne old.sonra görecez annemse ne yapacağını şaşırıyor...
kızlar sizin kayınvalideleriniz de bi tuhaflık var vallahi anamm ne rahat insanlar torunları oluyo be nasıl bukadar duyarsız kalabiliolar.kayınvalidem istanbulda alışverişteyken aldıklarımın çoğunu kendi ödedi.dün akşam geldi sağolsun bi baktım gene bi sürü şey alıp gelmiş.üstelik kendi dikmeye pek meraklı sürekli fırfırlı fistolu harika şeler dikio oğluma nevresimler,alt açmalar filan.annemle babam sa çıldırmış durumdalar.tek çocuğum ben çünkü,onlkarında ilk ve tek torunları olcak poyraz bey.babamlar beşiğini aldılar şimdiyse biz kendi evimize taşındığımız için oda takımı alcaz diolar.ben yapmayın yeter diorum bana alcak bişe kalamdı die opuyorumnanaktan
ay şekerim benim kayınvalidem bizimle beraber. kadının maaşını biz çekip harcıyoz o yüzden ayrı gayrı yok, yalnız dün akşam patikli alt aldık bebişe dedi ki: babaannesi ödesin durun dedi çıkardı verdi. aynı evin parası ama ne yalan sölim hoşuma gitti heveslenmesini istiyom ben kadın çok sakin. birde tek çocuğundan aynı senin gibi ilk ve tek torunu olacak. bizede o kadar ilgili şefkatlidir. ama bebek için çok sakin yaklaşıyo nedense:uhm:kızlar sizin kayınvalideleriniz de bi tuhaflık var vallahi anamm ne rahat insanlar torunları oluyo be nasıl bukadar duyarsız kalabiliolar.kayınvalidem istanbulda alışverişteyken aldıklarımın çoğunu kendi ödedi.dün akşam geldi sağolsun bi baktım gene bi sürü şey alıp gelmiş.üstelik kendi dikmeye pek meraklı sürekli fırfırlı fistolu harika şeler dikio oğluma nevresimler,alt açmalar filan.annemle babam sa çıldırmış durumdalar.tek çocuğum ben çünkü,onlkarında ilk ve tek torunları olcak poyraz bey.babamlar beşiğini aldılar şimdiyse biz kendi evimize taşındığımız için oda takımı alcaz diolar.ben yapmayın yeter diorum bana alcak bişe kalamdı die opuyorumnanaktan
hehehhee aradım nihayet sayenizde
hehehhee aradım nihayet sayenizde
kızlar, online olanlarınız acil cevap yazarsa çok sevinicem..
bebeklerinizin hareketini en uzun hangi aralıklarla hissediyorsnuz ??
yani mesela bir tam gün hiç oynamadığı oluyor mu hiç ??
ben dila'yı en son gece hissettim sanırım, emin de olamıyorum uykuyla uyanıklık arasında bikaç tekme attı galiba..
sabahtan beri oynamıyor deli olucam meraktan
şekerli bir şeyler yedim, sessiz odada uzandım, oonunla konuştum, karnıma hafif bastırdım falan ama yok yani oynamıyor
acile gitsem mi ???
ben dila'yı en son gece hissettim sanırım, emin de olamıyorum uykuyla uyanıklık arasında bikaç tekme attı galiba..
şekerli bir şeyler yedim, sessiz odada uzandım, oonunla konuştum, karnıma hafif bastırdım falan ama yok yani oynamıyor
acile gitsem mi ???
acile gitsem mi ???
offf
korktum çok
elim göbeğimde hep. konuşuyorum okşuyorum falan ama yok, hanımefendi uyuyor mu napıyor anasını çatlatacak meraktan..
sakin olmaya çalışıyorum ama bi yandan da kötü şeyler üşüşüyo kafama işte.
ben zaten iyimser bi tip de değilimdir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?