2010 Nisan Anneleri

zeynepcim sakin ol canım allah korusun kötü şeler getirme aklına.ii şeyler düşün hanfendi keyif yapıodur güzellik uykusuna filan yatmıştır annesi..sol tarafına doğru yat biraz canım oynaması daha çabuk olur ozaman.eğer tekrar oynamazsa kendin emin olabilmen için acile gidersin hayatım..hepimiz allaha emanetiz artk..

aaaaa yapma ama bak diloş belki sana kzıyodur böyle stres yapıp onu üzdüğün için biraz sakinleş sırt üstü yat sadece yat sakin ol tam tersine fazla gürültülü bir müzik aç bi yerde okumuştum anne adayları rock dinlerken bu tarz müzikten hoşlanıyo bebeğim heralde diye düşünürlermiş halbuki bebek rahatsız olduğu için o müzikten o kadar tepki verirmiş bi dene bize de haber ver hemen müsaitsen gürültülü bi mzik açıp sırt üstü uzan

canım benim bir kere oldu öyle 1,5 gün nerdeyse hiç hissetmedim artık doktora gidelim demeye başlıcaktım ki başladı oynamaya sıpacık. bence sen onu biraz rahatsız et hani bağdaş kurar gibi otur falan ben öyle uzun süre iki büklüm kalınca rahatsız olup kıpırdıyo.

ama en iyisi sen zaten çok paniklemişsin git doktora için rahatlasın. doktorlar da bizim kadar hassas bebek hareketleri konusunda.

hepiniz çok sağolun kızlar..
önerdiklerinizin hepsi zaten sabahtan beri yaptığım şeyler ama birer kez daha deneyeyim, ne kaybederim ki..

bir de gürültülü müzik açalım hanıma. belki dinlettiğim onca vivaldi, mozart baymıştır içini de o yüzden uyuyordur meleğim.

iki saat daha durucam, oynamazsa acile giderim uyuyamam ben bu şekilde..

dua edin nolur (
hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alsak...gözümüzle görsek, dokunsak, iyi olduklarını anlasak..
böyle merakta kalmak çok fena........

hadi iyi olmuş çıktı aradan...

ne zaman alıyormuş

SONUÇ ???? eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 kredi kartına taksit işini çözebilirsek (babam antalya da ben gebzedeyim) alıcak hemen. olmazsa da doğuma geldiğinde bebek arabasını falan aynı değerde başka şeyler alırım dedi. nakite benim gibi o da sıkışık parasını gönderirim dedi yok sıkışma dedim. zafer bizim yani:lepi:

haklısın canım herkesten aynı coşkuyu bekliyoruz biz ama eşim bile tepikleri hissetmeye başladığından beri daha coşkulu

ben dr brown u çok duyuyorum. birde buk. arada pek fiyat farkı yok. sanırım dr. brown biberon alacağım. gazı engelliyormuş. bebeişler emerken hava yutmuyorlarmış.

selam canım.ben hacı şakirin matiğini aldım.çok iyi ablam falanda onu kullanmış bizim gelinlerde öyle hepsinin 2 şer çocuğu varkaydirigubbakcemile2

hacı şakir leke çıkarmıyo diyorlar. acaba omo baby nasıl ki?

valla benimkilerden de hiiiiççç ses yok. yapcazda demiyolar. hoş paraları yok onu da biliyorum. eşimde karnımiyice şişince ilgilenmeye başladı bebişle. çocuk bezi araştırması falan yapmış.
ya bide hani biz bebeğe kayınpederin adını koyuyoz ya, açıp ay sağolun ince düşünmüşünüz falan diyeceğine aşka isim öneriyo ya. madem isim hakkını bana verdiniz bunu koyun diyo. efe ismi kesin oğlunuzla konuşun o kendi hakkında vazgeçerse koyar dedim. sonra da herifime patladım. koymayacam babanın adını diye, ben kendi babam adam deilmiş gibi eşimin isteğini kırmayıp babasının ismini koyuyorum, o ise beğenmiyooo.

işte tarhancım çoşkunun sebebi hissetmek.biz ve babalrı için bu normal ama başkaları hissedemediğinden çoşku beklememiz yanlış..asıl doğduklarında aynı çoşkuyu göremezsek bu bizi üzmeli yada kırmalı..

ademir canım kimseden ses çıkmasın amannn canım bak keyfine dert etme sen ananesi babannesi almayacak da bebkler çıplak mı kalcak çok şükürki anaları babaları var bişekilde eksikler tamamlanacak.bizim ve babaların içi rahat edene kadar alıoz zaten evladımıza.önemli olan bu değilmi ki zaten..

hadi kızlar iyi akşamlar biz çıkıyoruz öptük hepinizi zeynepcim bak haber ver ki yarın da olsa okurum ben de. şekeim kızlar nazlı oluyo biliyosun

kaydirigubbakcemile3 asıl benim kaynana mümkünse doğunca sakin kalsın coşmasınkaydirigubbakcemile3. kadın normalde o kadar paniktir ki misaifr çocuğu gelir oturduğu yerde uyur. çocuğu bir güzel paket yapar üşümsein diye yinede içi rahat etmez. ay üşüdü ay acıktı amanin hasta diye diye beni verem edecek diye korkuyombilmiyorumkismile ayyyyyy banada yaranılmaz vallakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ya sen ne gergin bir hamilesin yaaa ama senin eşinde elinden geleni yapıyo böyle olman için. hatta o bitiyo babası başlamış. isim mevzusunda haklısın şekerim biz baştan resti çektik kimse karışmıcak ikimiz koycaz ismi diye. tam eşimin annesi kabullenmiştiki ismi dün annem telefonda kocaman bir isim listesi hazırlamış onu saydı ne dicemi şaşırdım zor işlerrr bunlarakannehir

Ben geldim kızlarrr.
Nasılsınız?
Okuyamadım valla geçmişi.Çok fazla birikmiş..
denizcim hoşgeldin nasıl gidiyor tatilkaydirigubbakcemile3 dinleniyonmu tadını çıkar canım bizim yerimize de yat emikaydirigubbakcemile3
valla biz aynıyız kimimiz oynamayan bebeğinden, kimimiz kaynanasından dertli:umursamaz: bende herşeyden dertliyimkaydirigubbakcemile3

zaten var ya ben bu hamilelikte garibim oğlumdan hiiiç çekmedim. bulantım olmadı, yanmam oladı, ağrım sızım yok. ama sağolsun dışarda ki herkeste bi atraksiyon beni delirtmek için.

eyvahh hayatım senin için çooookkk zor günler gelio gibi.o örter sen açarsın artık kaydirigubbakcemile3 bende o konuda çok titizim aslında oğlumu kendim yetiştirmek istiom kimse karışmasın diom ama bu pek mümkün deil sanırım.sevmeye ne kadar hakları varsa çocuklarımızın da bu sevgiden bişelyler kapmaya hakkı var.ne yapalım bi şekilde büyüyecek evlatlarımız hayırlı evlat olsunlarda yeterki..:Saruboceq:

dr lar yırtınıyo valla lahana gibi getirmeyin bebeleri bize diye. kriter şu. sen ne giyiyorsan artı 1 giydircen bebişeeee

kızlar ya ben göbek ve göğüste resmen deri değiştiriyorum. varmı sizde de döküntü. sanki yazın denizde yanmışım gibi heryerim soyuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…