offf
korktum çok
elim göbeğimde hep. konuşuyorum okşuyorum falan ama yok, hanımefendi uyuyor mu napıyor anasını çatlatacak meraktan..
sakin olmaya çalışıyorum ama bi yandan da kötü şeyler üşüşüyo kafama işte.
ben zaten iyimser bi tip de değilimdir ki
kızlar, online olanlarınız acil cevap yazarsa çok sevinicem..
bebeklerinizin hareketini en uzun hangi aralıklarla hissediyorsnuz ??
yani mesela bir tam gün hiç oynamadığı oluyor mu hiç ??
ben dila'yı en son gece hissettim sanırım, emin de olamıyorum uykuyla uyanıklık arasında bikaç tekme attı galiba..
sabahtan beri oynamıyor deli olucam meraktan
şekerli bir şeyler yedim, sessiz odada uzandım, oonunla konuştum, karnıma hafif bastırdım falan ama yok yani oynamıyor
acile gitsem mi ???
hadi iyi olmuş çıktı aradan...
ne zaman alıyormuş
SONUÇ ???? eyvahedigeldismile
haklısın canım herkesten aynı coşkuyu bekliyoruz biz ama eşim bile tepikleri hissetmeye başladığından beri daha coşkulutarhancım sakinliğine bakma kaynananın içinde ne sevgi fırstınası esiyodur kimbilir.hele bi görsün minik torununun o bal yüzünü hele bi alsın kucağına o zaman anlayacak asıl sevgiyi.torun sevgisi evlat sevgisini geçermiş öle diolar hep.bizler hissedioruz bebeklerimizi o yüzden babanne ananne dede gibi kişilerden şuan fazla tepki beklememk lazım bence..
kızlar geçen gün hastahaneye gittiğimde eczaneden ilaçlarımı alırken emzik falan emzik tutacı baktım kararsız kaldım bebedor birde nuk vardı eczanede eczacı bebedoru tavsiye etti bunlar daha çok iyi dedi kararsız kaldım bende almadım siz hangi markaları aldınız veya almayı düşünüyosunuz
selam canım.ben hacı şakirin matiğini aldım.çok iyi ablam falanda onu kullanmış bizim gelinlerde öyle hepsinin 2 şer çocuğu varkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 kredi kartına taksit işini çözebilirsek (babam antalya da ben gebzedeyim) alıcak hemen. olmazsa da doğuma geldiğinde bebek arabasını falan aynı değerde başka şeyler alırım dedi. nakite benim gibi o da sıkışık parasını gönderirim dedi yok sıkışma dedim. zafer bizim yani:lepi:
haklısın canım herkesten aynı coşkuyu bekliyoruz biz ama eşim bile tepikleri hissetmeye başladığından beri daha coşkulu
işte tarhancım çoşkunun sebebi hissetmek.biz ve babalrı için bu normal ama başkaları hissedemediğinden çoşku beklememiz yanlış..asıl doğduklarında aynı çoşkuyu göremezsek bu bizi üzmeli yada kırmalı..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ya sen ne gergin bir hamilesin yaaa ama senin eşinde elinden geleni yapıyo böyle olman için. hatta o bitiyo babası başlamış. isim mevzusunda haklısın şekerim biz baştan resti çektik kimse karışmıcak ikimiz koycaz ismi diye. tam eşimin annesi kabullenmiştiki ismi dün annem telefonda kocaman bir isim listesi hazırlamış onu saydı ne dicemi şaşırdım zor işlerrr bunlarakannehirvalla benimkilerden de hiiiiççç ses yok. yapcazda demiyolar. hoş paraları yok onu da biliyorum. eşimde karnımiyice şişince ilgilenmeye başladı bebişle. çocuk bezi araştırması falan yapmış.
ya bide hani biz bebeğe kayınpederin adını koyuyoz ya, açıp ay sağolun ince düşünmüşünüz falan diyeceğine aşka isim öneriyo ya. madem isim hakkını bana verdiniz bunu koyun diyo. efe ismi kesin oğlunuzla konuşun o kendi hakkında vazgeçerse koyar dedim. sonra da herifime patladım. koymayacam babanın adını diye, ben kendi babam adam deilmiş gibi eşimin isteğini kırmayıp babasının ismini koyuyorum, o ise beğenmiyooo.
denizcim hoşgeldin nasıl gidiyor tatilkaydirigubbakcemile3 dinleniyonmu tadını çıkar canım bizim yerimize de yat emikaydirigubbakcemile3Ben geldim kızlarrr.
Nasılsınız?
Okuyamadım valla geçmişi.Çok fazla birikmiş..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ya sen ne gergin bir hamilesin yaaa ama senin eşinde elinden geleni yapıyo böyle olman için. hatta o bitiyo babası başlamış. isim mevzusunda haklısın şekerim biz baştan resti çektik kimse karışmıcak ikimiz koycaz ismi diye. tam eşimin annesi kabullenmiştiki ismi dün annem telefonda kocaman bir isim listesi hazırlamış onu saydı ne dicemi şaşırdım zor işlerrr bunlarakannehir
kaydirigubbakcemile3 asıl benim kaynana mümkünse doğunca sakin kalsın coşmasınkaydirigubbakcemile3. kadın normalde o kadar paniktir ki misaifr çocuğu gelir oturduğu yerde uyur. çocuğu bir güzel paket yapar üşümsein diye yinede içi rahat etmez. ay üşüdü ay acıktı amanin hasta diye diye beni verem edecek diye korkuyombilmiyorumkismile ayyyyyy banada yaranılmaz vallakaydirigubbakcemile3
ne oldu ki kim gene seni çıldırttı?akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?