kayınpeder. bebişe adamın ismini verdik. kendi ismini beğenmedi ii mi?
kızlar ya ben göbek ve göğüste resmen deri değiştiriyorum. varmı sizde de döküntü. sanki yazın denizde yanmışım gibi heryerim soyuluyor.
ya sanırım hamilelikte sadece bizler değiliz dengesizleşen. bu işte bir terslik var torun torun diye başımızın etini yiyenler daha bir temkinli yaklaşıyolar şimdi. ya da ebeveyn olduk diye direk sınıf atladık da karışmaya mı çekiniyolar anlamıyom ben. belkide bunalıma giriyolardır yaşlandık nine dede olduk diyekaydirigubbakcemile3:roflol:Bunuda duyduk ya... Genelde sevinç içinde kalırlar ama. kafamçokkarıştı
Kızlar, kayınvalidelerden konuşulurken benim kayınvalidem hiçbirşey almadı. Ama bizim durum daha ilginç. Benim eşimin ailesiyle aram çok iyidir. Yaşları bayağı var ve ben evin küçük kızı gibiyim. kaydirigubbakcemile2
Eşimin ailesi torun hevesiyle tutuşuyordu resmen. Ve biz her birbirimize gittiğimizde hediyeler alırız. Onlar bize gelirken, biz onlara giderken.
Ben açıkçası henüz nasıl oldu da bebişe birşey almadılar inanın anlayamıyorum. :uhm:
Acaba çekiniyorlar mı yada doğumumu bekliyorlar? Yada beni hamile göremeyince hala hamileliğime pek inanamadılar.
Canım acıbadem kremi aldım ben. İnanılmaz nemlendiriyor. Bence kullanmıyorsan bir dene.
Benimde yüzümde kuruma var, kuruyan cildimdede sivilce. Ergenlikte bile sivilcem olmamıştı. bayanssulusmile
kızlar ya ben göbek ve göğüste resmen deri değiştiriyorum. varmı sizde de döküntü. sanki yazın denizde yanmışım gibi heryerim soyuluyor.
bende hiç döküntü olmadı nazlıcım acaba nem kaybımı var cildinde canım?
bende hafif bir kaşıntı var sadece. ama göğüslerimdeki kaşıntı hiiçç hafif diil kime kaşıtsam acabadelikafadulden delikafadulden
kayınpeder. bebişe adamın ismini verdik. kendi ismini beğenmedi ii mi?
kızlar ya ben göbek ve göğüste resmen deri değiştiriyorum. varmı sizde de döküntü. sanki yazın denizde yanmışım gibi heryerim soyuluyo
r.[/QUOTE
slm benimde gögüslerimde olmustu bende süt gelip kurumus pul pul ondan diyodum suan yok bi ara oldu gecti bende bidahakine sorayim bakem doktoruma bilmiyorumkismile
delikafadulden bence hiç kalkışma kimseye kaşıtmaya. hatta kendinde kaşıma. erken doğuma sebep olacak şeylerden en birincisi göğüsler. bepathene al canım. valla bak dinleyin beni. hastanede ki tüm hemşireler gebeliklerinde bunu kullanmışlar.
delikafadulden bence hiç kalkışma kimseye kaşıtmaya. hatta kendinde kaşıma. erken doğuma sebep olacak şeylerden en birincisi göğüsler. bepathene al canım. valla bak dinleyin beni. hastanede ki tüm hemşireler gebeliklerinde bunu kullanmışlar.
Tarhancım, sen eşine kaşındığını söyle bence seve seve gönüllü olacaktır. :kedi:
Tarhan cnm
hemsıre emzırme egıtımı olan brosur ve cd verıyor
sen ıste yada o mutlaka verecektır cnm sana
bana verdı hılal hemsıre demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?