2010 Nisan Anneleri

kayınpeder. bebişe adamın ismini verdik. kendi ismini beğenmedi ii mi?

Bunuda duyduk ya... Genelde sevinç içinde kalırlar ama. kafamçokkarıştı

Kızlar, kayınvalidelerden konuşulurken benim kayınvalidem hiçbirşey almadı. Ama bizim durum daha ilginç. Benim eşimin ailesiyle aram çok iyidir. Yaşları bayağı var ve ben evin küçük kızı gibiyim. kaydirigubbakcemile2
Eşimin ailesi torun hevesiyle tutuşuyordu resmen. Ve biz her birbirimize gittiğimizde hediyeler alırız. Onlar bize gelirken, biz onlara giderken.
Ben açıkçası henüz nasıl oldu da bebişe birşey almadılar inanın anlayamıyorum. :uhm:
Acaba çekiniyorlar mı yada doğumumu bekliyorlar? Yada beni hamile göremeyince hala hamileliğime pek inanamadılar.

kızlar ya ben göbek ve göğüste resmen deri değiştiriyorum. varmı sizde de döküntü. sanki yazın denizde yanmışım gibi heryerim soyuluyor.

Canım acıbadem kremi aldım ben. İnanılmaz nemlendiriyor. Bence kullanmıyorsan bir dene.
Benimde yüzümde kuruma var, kuruyan cildimdede sivilce. Ergenlikte bile sivilcem olmamıştı. bayanssulusmile

ya sanırım hamilelikte sadece bizler değiliz dengesizleşen. bu işte bir terslik var torun torun diye başımızın etini yiyenler daha bir temkinli yaklaşıyolar şimdi. ya da ebeveyn olduk diye direk sınıf atladık da karışmaya mı çekiniyolar anlamıyom ben. belkide bunalıma giriyolardır yaşlandık nine dede olduk diyekaydirigubbakcemile3:roflol:

Canım acıbadem kremi aldım ben. İnanılmaz nemlendiriyor. Bence kullanmıyorsan bir dene.
Benimde yüzümde kuruma var, kuruyan cildimdede sivilce. Ergenlikte bile sivilcem olmamıştı. bayanssulusmile

sağol canım buldum ben kremimi nihayet. bepanthene:) ondan önce herkesin sölediklerinden denedim. ama bepanthene gibi sonuç alamadım hiçbirinden. şimdi cildim nemli zaten, yumuşacık ve rahat ama derim soyuluyor(
bir ara ciddi problem olmuştu. kaşıntı ile birlikte kızarıklık. sanırım bepanthene'in iyileştirici etkisi varya o ii geldi de o ölü deri dökülüyor..

bu arada kayınvalidenler doğumu bekliyorlardır. Hala büyüklerimiz korkuyorlar çünkü ya bişi olursa diye:)

kızlar ya ben göbek ve göğüste resmen deri değiştiriyorum. varmı sizde de döküntü. sanki yazın denizde yanmışım gibi heryerim soyuluyor.

bende hiç döküntü olmadı nazlıcım acaba nem kaybımı var cildinde canım?
bende hafif bir kaşıntı var sadece. ama göğüslerimdeki kaşıntı hiiçç hafif diil kime kaşıtsam acabadelikafadulden delikafadulden

delikafadulden bence hiç kalkışma kimseye kaşıtmaya. hatta kendinde kaşıma. erken doğuma sebep olacak şeylerden en birincisi göğüsler. bepathene al canım. valla bak dinleyin beni. hastanede ki tüm hemşireler gebeliklerinde bunu kullanmışlar.

Burada duyduğumdan beri bende alacağım ama bepathene. Hep unutuyorum kalıyor. boshayallersmile

Tarhancım, sen eşine kaşındığını söyle bence seve seve gönüllü olacaktır. :kedi:

eşler gönüllü olur da:roflol: bende erken doğum korkusuna kendim ovalayıp idare ediyom. şu bepanteni deniyeyimzemuszemus

geçen kontrolde nst odasındaki hemşire bana emzirme ve göğüs bakım eğitimi veriyodu ama muayene sıram gelince yarım kaldı bi dahakine yakasına yapışcam delikafadulden

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacımız var aranıza yeni katıldım zor durumdayız nisan ayında bebeğimiz doğacak ama biz isim hala bulamadık daha doğrusu isim bulmuştuk uras koyacaktık içimize de çok sinmişti ama eşimin kuzeni sağolsun bebeğimnizin ismini çaldı. çok üzüldüm ama artık yapacak bir şey yok. şimdi bizde fazla duyulmamış ve anlamlı güzel bir isim arıyoruz lütfen yardım edin bize senağlama

Son düzenleme:
hoşgeldin Uras hakkaten güzelmiş. ama ben hiç erkek ismi düşünmedim. mutlaka arkadaşlarım yardımcı olacaktır sana:)))

Tarhan cnm
hemsıre emzırme egıtımı olan brosur ve cd verıyor
sen ıste yada o mutlaka verecektır cnm sana
bana verdı hılal hemsıre demı

ay şekerim biz zor bulduk ismi kaan egemen koycaz ama kaan da yaygın bir isim. toprak ismini çok istemiştim ben birde. utku , ata diğer favorilerimdi ama eşim istemedi, ama hiçbiri az duyulmuş değilkaydirigubbakcemile2

Tarhan cnm
hemsıre emzırme egıtımı olan brosur ve cd verıyor
sen ıste yada o mutlaka verecektır cnm sana
bana verdı hılal hemsıre demı

merhaba canım verecektir mutlaka nst odasında tansiyon ölçen hemşire adını bilmiyom ama asıl doğumu yakın olanlara eğitim verirken bende dinledim sonra ben sorular sorunca göğüslerimi kontrol etti. uçları çıkmazsa emzirirken neler yapcağımı falan anlattı çok iyi bir hemşire:asigim:
ömer nasıl canım? sarılığı geçtimi?

SAGOL CNM
çok sukur cnm daha ıyı
zaten azdı cnm sarılıgı
emzırdım uyutmaya calısıyorum
ayy yaa cook yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…