kızlar iki kedi dili naptı ki merak ettim?
canım hiç bir zamanlama vermedi sadece sütle dolunca göğüs uçların küçük kalabilir dedi ve o durumda nasıl masaj yaparak çıkartacağımı gösterdi. ama doğumdan önce sakın oynama dedi.:1rolleyes:Kızlar, hastanelerde emzirme eğitimleri sürekli oluyormuş. Ben ins tatil dönüşü katılacağım.
Bu arada Tarhancım, eğitimde söylediler mi, meme uçları ne zaman çıkarmış?
kızlar merhaba biz dünürle birlikte bizdeyiz.siz nasılsınız bakalım dedik*
ooo iyiakşamlar kızlar demek yine biraraya geldiniz siz kızıyorum ama geçerken helikopterle beni niye almıyosunuzlülülülülülü
ohhh bol bol dedikodu yapın kaynatın birde benim yerime birbirnizi öpünopuyorumnanaktan
bu arada bu akşamın konusu emzirme ve göğüsler haberiniz olsunkaydirigubbakcemile3
canım bir aradayız bol sohbet var burda canım gel buyur helikopter kar nedeniyle gelemedi canım bol bol pasta börek yiyip dedikodu yapıoruz kocişleri çekiştiriyoruz yanlarında şu işi yapıyolar bu işi yapıyolar diye admcağızlar pek bir dertliymiş bu akşam öğrendik şimdiden bebilşlerin doğumunu konuşuyolar bizden daha bir heyecan varmış onlarda kaydirigubbakcemile3
aboovvv okey geceleri de başlamış hadi yenin adamları da yemek ısmarlatın kendinize:lepi:kızlar okeye oturacağız bizim kocişleri yenmemiz lazım yemeğine oynayacağız dünürle yenceğiz kocişleri kim yenerse yemeğe götürecek bize şans dileyin kızlar öptük görüşrüz
iyigeceler batuhanımcımmm malesefe çok ıssız burası bu akşam nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?