][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| | 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü
2|zümmin | | 27 Haziran| 3 nisan | | |
3|rabia fatma | | 27 haziran | 3 nisan | | | kese görüldü
4|gündoğmuş | | 29 haziran | 5 nisan | | |
5|acer | | 3 temmuz| 9 nisan | | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | | 26 haziran | 2nisan | | |
11|yazgülüm ||9 temmuz| 15 nisan | | | |
12|dtbernat | | | | | |[/table]
kilomu da belirteyim 62 kiloyum teşekkürler tablo güzel olmuş ellerine sağlık a.s.
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü|
2|zümmin | | 27 Haziran| 3 nisan | | |
3|rabia fatma | | 27 haziran | 3 nisan | | | kese görüldü
4|gündoğmuş | | 29 haziran | 5 nisan | | |
5|acer | | 3 temmuz| 9 nisan | | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | | 26 haziran | 2nisan | | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | |
12|dtbernat | | | | | |[/table]
kızlar ya sabahtan bişey yok öğleden sonra kasıklarımda ağrı oluyor sizdede varmı acaba aynı durum.
birde bi sorumdaha var kacıncı haftada doktora gıdeyım bir hafta daha beklesemmı sizce
rica ederim birpericimcanım çok güzel olmus ellerine saglık inşallah artarak ve eksılmeden sonuna kadar bırlıkte devam eder yavrularımızı kucagımıza alırız insallah allahım sen bıze ogunlerı hayırlısıyla göster inşallah....:Saruboceq:
canımcım benimde ilk zamanlar aynıydı özellikle sağ kasığım ara ara ağrıyordu o da normaldikızlar ya sabahtan bişey yok öğleden sonra kasıklarımda ağrı oluyor sizdede varmı acaba aynı durum.
birde bi sorumdaha var kacıncı haftada doktora gıdeyım bir hafta daha beklesemmı sizce
çok sağol gonulll cümslm nısan anne adayları..oncelıkle hepınızı tebrık edıyorum.saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallah bebıslerınızı..
kasıklarında agrılarının olması cok normal canım.suan bebısın yerlesme kendıne yer acma asamasında oldugu ıcın kasıklarında agrı olusması cok normal..
5. haftadan sonra gıdersen kesenızı gorebılırsınız...
sormak ıstedıgınız soru olursa arkadaslar yardımcı olurum..
hayırlı saglıklı hamılelıkler dılıyorum..
çok sağol gonulll cüm
rabbim tamamına erdirsin sen bizden deneyimlisin ve soracağımız çok şey olur
benimde son iki gündür ara ara belimde sol tarafta ağrı oluyor ama bıçak gibi bir anda giriyor ve kesiliyor bugün yok çok şükür
ilk haftalarda bel agrısı cok nadır de olsa bebekten kaynaklanıyor olabılır.haftalar ılerledıkce bel agrısı baslıyor genelde..
belkı ters bır hareket yaptıysan onun agrısı da olabılır canım.kontrole gıttıgınde dr danısmayı unutma...
Haa folik asit konusu ise hamile kalmaya karar vermeden 3 ay önce baslayin diyor doktorlar burda bilmiyorum ben yaniliyorsam ama buradaki tüm kadin doktorlari ayni konuda hem fikirler birde ne olur yardim edin sigra ile basim cok büyük dertte vicdan azabinin en aci seklini yasiyorum ama iciyorum ya ne olur öneri ve teselli esim cok saygili ve anlayisli davraniyor ama birakamiyorum 8.hafta hayalim var tiksinti icin aslinda su aralar da tiksiniyorum ama tiksine tiksine iciyorum ne kadar zavalliyim nasil birakirim yardim hep dua ediyorum Allah ima ama her sigara yaktigimdada dualarimdaki samimiyetten ben bile süphe ediyorum
kızlar yarın 14.30 a randevu aldım umarım hayırlı haberlerle dönerim sizlere benim 9 yaşında bir tane oğlum var geçen sene mayıs ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim yine aynı şeylerle karşılaşmaktan çok korkuyorum eşim oğlum ve ben bu bebeği gerçekten çok istiyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olur
elif arkadaşım sigaradan bahsetmişsin malesef bende içiyorum her ne kadar vicdan azabı çeksemde inşallah bırakcam çok azalttım çünkü hedefim en kısa sürede bırakmak
rica ederim birpericim
inşallah hayırlısıyla tamamlarız hamileliğimizde
canımcım benimde ilk zamanlar aynıydı özellikle sağ kasığım ara ara ağrıyordu o da normaldi
ben kendimden örnek vareyim tatlım ilk öğrendiğimde reglime 2 gün vardı ertesi gün doktora gittim ultrasonda göremedi normal olarak kan tahlilinde çıktı daha çok küçük demişti ve keseyi görmek içinde 10 gün sonra çağırdı ve folik asite başlattı o zaman 3 haftalık falandı sanırım
bu cuma tekrar gideceğiz kalp atışları ve testler için
senin şu anda kaç haftalık canım?
kızlar yarın 14.30 a randevu aldım umarım hayırlı haberlerle dönerim sizlere benim 9 yaşında bir tane oğlum var geçen sene mayıs ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim yine aynı şeylerle karşılaşmaktan çok korkuyorum eşim oğlum ve ben bu bebeği gerçekten çok istiyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olur
elif arkadaşım sigaradan bahsetmişsin malesef bende içiyorum her ne kadar vicdan azabı çeksemde inşallah bırakcam çok azalttım çünkü hedefim en kısa sürede bırakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?