2010 Nisan Anneleri

kilomu da belirteyim 62 kiloyum teşekkürler tablo güzel olmuş ellerine sağlık a.s.

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü |
2|zümmin | | 27 Haziran| 3 nisan | | |
3|rabia fatma | | 27 haziran | 3 nisan | | | kese görüldü
4|gündoğmuş | | 29 haziran | 5 nisan | | |
5|acer | | 3 temmuz| 9 nisan | | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | | 26 haziran | 2nisan | | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | |
12|dtbernat | | | | | |[/table]

Son düzenleme:

canım çok güzel olmus ellerine saglık inşallah artarak ve eksılmeden sonuna kadar bırlıkte devam eder yavrularımızı kucagımıza alırız insallah allahım sen bıze ogunlerı hayırlısıyla göster inşallah....:Saruboceq:

kızlar ya sabahtan bişey yok öğleden sonra kasıklarımda ağrı oluyor sizdede varmı acaba aynı durum.

slm nısan anne adayları..oncelıkle hepınızı tebrık edıyorum.saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallah bebıslerınızı..

kızlar ya sabahtan bişey yok öğleden sonra kasıklarımda ağrı oluyor sizdede varmı acaba aynı durum.

kasıklarında agrılarının olması cok normal canım.suan bebısın yerlesme kendıne yer acma asamasında oldugu ıcın kasıklarında agrı olusması cok normal..

birde bi sorumdaha var kacıncı haftada doktora gıdeyım bir hafta daha beklesemmı sizce

5. haftadan sonra gıdersen kesenızı gorebılırsınız...

sormak ıstedıgınız soru olursa arkadaslar yardımcı olurum..

hayırlı saglıklı hamılelıkler dılıyorum..

rica ederim birpericim
inşallah hayırlısıyla tamamlarız hamileliğimizde
canımcım benimde ilk zamanlar aynıydı özellikle sağ kasığım ara ara ağrıyordu o da normaldi
birde bi sorumdaha var kacıncı haftada doktora gıdeyım bir hafta daha beklesemmı sizce

ben kendimden örnek vareyim tatlım ilk öğrendiğimde reglime 2 gün vardı ertesi gün doktora gittim ultrasonda göremedi normal olarak kan tahlilinde çıktı daha çok küçük demişti ve keseyi görmek içinde 10 gün sonra çağırdı ve folik asite başlattı o zaman 3 haftalık falandı sanırım
bu cuma tekrar gideceğiz kalp atışları ve testler için
senin şu anda kaç haftalık canım?

çok sağol gonulll cüm
rabbim tamamına erdirsin sen bizden deneyimlisin ve soracağımız çok şey olur
benimde son iki gündür ara ara belimde sol tarafta ağrı oluyor ama bıçak gibi bir anda giriyor ve kesiliyor bugün yok çok şükür

ilk haftalarda bel agrısı cok nadır de olsa bebekten kaynaklanıyor olabılır.haftalar ılerledıkce bel agrısı baslıyor genelde..
belkı ters bır hareket yaptıysan onun agrısı da olabılır canım.kontrole gıttıgınde dr danısmayı unutma...

hımm haklısın canım 2 gün boyunca misafirlerim vardı yatılı çok yordum kendimi ondan olabilir
kısmetse bu cuma gideceğim sorayım bi

herkese selam bende varim bendeee demek icin bu sayfaya baktim 35 yasindayim 5 yillik evli ve 2 yillik yogun ugras sonunda Allah bize emanetini layik gördü 5+5 hamileyim SAT 01.07.2009 tahmini dogum tarihim 08..04.2010 03.08.2009 da bebegim olacagini ögrendim 05.08.2009 da sabirsizliktan solugu doktor un yaninda aldim keseyi de gördük 22.08.2009 da bebegin kalp atislarini dinlemek icin randevum var.kilom yani hamile kaldigim kilo 72 hamile kalmadan 2 ay önce 7-8 kilo verdim ilk defa Allah im tüm isteyenlere bagislasin en son care kasim ayi gibi yani bu kasimda Tüp bebek merkezine gitmeyi düsünüyorduk esimle 1 yil boyunca igne ve hap tedavisi ve ondan öncessi 1 yil kendi cabalarimiz kendiliginden olurmu diye ama artik usandirmisti beni Sizlere birsey söyleyim mi hanimlar tamam tedbir kuldan taktir Allah tan ama o kadar ugrastik olmadi hap ve igne kullanmadigim ay Türkiye den izin dönüsü yeter artik zaten tüp bebek klinigine gidecegiz bu ay igne olmayacagim demistim kullanmadim da ve Ulu ALLAH im "OL" dedi ve oldu Demek istedigim odur ki Hayirlisi Allah tan yanliz yüce yaradandan

Haa folik asit konusu ise hamile kalmaya karar vermeden 3 ay önce baslayin diyor doktorlar burda bilmiyorum ben yaniliyorsam ama buradaki tüm kadin doktorlari ayni konuda hem fikirler birde ne olur yardim edin sigra ile basim cok büyük dertte vicdan azabinin en aci seklini yasiyorum ama iciyorum ya ne olur öneri ve teselli esim cok saygili ve anlayisli davraniyor ama birakamiyorum 8.hafta hayalim var tiksinti icin aslinda su aralar da tiksiniyorum ama tiksine tiksine iciyorum ne kadar zavalliyim nasil birakirim yardim hep dua ediyorum Allah ima ama her sigara yaktigimdada dualarimdaki samimiyetten ben bile süphe ediyorum

elifçim okurken çok duygulandım canım
rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende o kadar tedirgindimki nedense doğal yoldan bebeğim olmayacak gibi düşünürdüm çok şükür rabbime aratmadan nasip etti bize bebişimizi
senide listemize ekliyorum canım

canımm rabbim yardımcın olsun durumun sene farkındasın kk da bir belgesel vardı bebeğin anne karnındaki gelişimiyle ilgili orda annenin yanında başka biri sigara içiyordu ve bebeğin o andaki durumunu vermişlerdi izlerken çok kötü olmuştum sende izle istersen belki de vesile olur

kızlar yarın 14.30 a randevu aldım umarım hayırlı haberlerle dönerim sizlere benim 9 yaşında bir tane oğlum var geçen sene mayıs ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim yine aynı şeylerle karşılaşmaktan çok korkuyorum eşim oğlum ve ben bu bebeği gerçekten çok istiyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olur
elif arkadaşım sigaradan bahsetmişsin malesef bende içiyorum her ne kadar vicdan azabı çeksemde inşallah bırakcam çok azalttım çünkü hedefim en kısa sürede bırakmak

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü |
2|zümmin | | 27 Haziran| 3 nisan | | |
3|rabia fatma | | 27 haziran | 3 nisan | | | kese görüldü
4|gündoğmuş | | 29 haziran | 5 nisan | | |
5|acer | | 3 temmuz| 9 nisan | | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | | 26 haziran | 2nisan | | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | |
12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü|
[/table]

canım benim hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberlerle geleceksin yarın

netten hesaplattıgıma göre 3 hafta 5 günlük canım...bekleyeyım dıyorum bende. birde bı yazı okudum yıne dıyorkı testler yanıltabılırmıs cızgı cıksada sonradan adet olunabılıyomus bazen kafam karısıyo kan testıde yaptırmadım daha erken dıye

canım benım bende mayıs 25ınde ılk bebegımı malasef kalp durması sonucu kaybettım.
oyüzden daha yenı bır hamılelık benımkı ama ınan doktora gıtmeye korkuyorum.

inşallah güzel haberlerle gel yarın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…