2010 Nisan Anneleri

ayy süper özge yaaa.Bayıldım valla...İnşallah ağız tqdıyla doldurursunuz.Eskirlerde yenilerini alırsınız inşallah....

meraba zeynocumm gözünüz aydın nihayet istediğiniz kar yağdı ben hiç memnun diilim kardan bütün planlarımı bozdu:umursamaz:sizin oraya yağsa da buradakiler erise olmazmı buda hamile duasıkaydirigubbakcemile3

özgeciğim çok tatlı olmuş canım odanız bitanem kuzey beyimiz sağlıcakla kullansın canım bu arada çok uyguna almışsınız canım dolapla şifonyere biz sadece dolabıan 290 vermiştik güle güle kullanın canım

ayyy tuğbacığım sen çok yaşa emi canım sabah sabah beni yine kahkaha attırdın valla olur canım biz hasret kaldık burada şükür yağdı canım gerçi ben erzurumda okuduğum için alışkınım kara kaç metreleri görmüştüm okurken karsız yaşam yoktu orada hatta bir hikaye var erzurumlu bir dervişe sormuşlar erzurumda yaz hangi ayda oluyo diye oda demişki 11 ay 29 gün kaldım ben ordayken olmadı ama benden sonra oldumu bilemem demiş yani yazı güneşi görmek imkansız orada

denizcim aslında benimde resmi rapor tarihim 10 şubat ama ay sonu çıkacam ben dayanamıyom artık ha gayret bitanem çıkacaz elbet az kaldıakannehir
anneee canım sen ne zaman ayrılıyon izne?
özgecim çok ciciler yaa mobilyanıza bayıldım. duvar kağıdı gerçekten zorluyo insanı haklısın canım.

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri.............
ayşe denizcim nasıl oldun tatlım umarım iyisindir.....
özgecim yaptınız hee duvar kağıtlarını fotosunu çek ekle canım......
dünür dün gece saat 1.3* a kadar karın yağmasını izledim süperdi....ama dışarısı buz gibi............
gelincikcim Allahım kolaylık versin ev taşımak çok zor.....
tuğbacığım ve ilkenurcum alkışlıyorum eşlerinizi alkisalkisalkis centilmen eniştelerim benim

özgeciğim duvar kağıtlarınız çok şirin olmuş.iyi günlerde kullasın kuzey bey...şifonyeride çok hoş renkler harika ayrıcada çok uygun.....
sisiciğim yarın dr gününmüş ne güzel.....güzel haberlerle gel tatlım.
tuğbacığım son haftan heeee...artık aralıksız girersin kk ya......canım orda erisin burda yağsın kar tamam canım artık böyle dua edelimmmmmm
ayşecim maşallah çantanıda hazırlamışsın bende şimdi bütün cicileri kurudu oğlumun ütü başına geçeceğim

günaydın kızlar oo odalar hazırlanmaya başlanmış bile
bizimde bu çarş. beşiğimiz gelecek inşallah bende herbişisini yıkayıp hazırlamak istiyorum artık

kızlarrr günaydın moralim çok bozuk.suyumda azlık göründüğü için kontrole çağırdı doktorum.bugün gittim hala az görünüyor.beni ünv.hastanesin yönlendirdi doppler çekilecek öğleden sonra.canım çok sıkkın.ne olur dua edin bana ve oğluma

yaaa bende istiyorum boyamak, odasını yerleştirmek. bide izne ayrılacaklar valla neşenizi anlamıyorum. 1,5 senedir işsiz evde oturuyorum ve çatlıycaaaaammmmm. saatter geçmiyo. yapacak bişey bulamıyorum. çalışanın evde oturması ne zor..

kızlar yeni girdim. misafirlerim var geçmişi okuyamadım . bir tek face de tuğbanın eşinin grubunu gördüm ve çoookkk güldüm:))) kıskanç bu adamlar vallahi:)) benimkide bizim grup için davet göndermiş. özge sakın kabul etme,onay verme:)))))

geçmiş olsun canım. benimde 4. ayda ööle bi sorunum vardı. dr. un gazıyla günde 4 litre su içmek zorunda kaldım. şimdi suyu iiymiş. dr. içmeye devam dedi.

günaydın tatlım sıkma tatlı canını mutlaka dr başka bişey önerecektir.su iç.serum tedavi
si gibi.inşallah herşey iyi çıkar tabi<dualarımız seninle tatlım:Saruboceq:

budebe ve annne cim çağ sağolun kızlar inşallah bi sorun yoktur bebişimdede bu aralar hareketlerini hissettikçe heyecanım artıyoooo.

canım çok geçmiş olsun inşallah bi sorun yoktur bol bol su içmeye çalışşş..allahım bebişiiinin ve senin yardımcın olsun ...

günaydın kızlar oo odalar hazırlanmaya başlanmış bile
bizimde bu çarş. beşiğimiz gelecek inşallah bende herbişisini yıkayıp hazırlamak istiyorum artık

günaydın canım.şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullansın kuzun beşiğini

tuğbacım benim son 8 haftalık resmi iznim 27 şubatta başlıyor. eğer havalar çok kötü gitmez yani buz falan olmaz ve dr izin verirse son 3 hafta kalana kada çalışmak istiyorum ki 5 haftayı sonraya sarkıtabileyim. çalışma aşkı değil yoksa yani :) bakalım hayırlısı zaman ne gösterecek?

günaydın canım moralini bozma hemen ult cihazlarından da değişiyor aslında biliyor musun ve de oldukça eksik değilse sorun olacağını sanmam içini ferah tut arkadaşım. dualarım her zaman hepimiz için zaten ama yine de sana dua ederim canım ayrıyeten

kızlar benim eşimde erkekler kulübü kuracakmış eşlerinizin bilgilerine.....

yoktur sisicğim allahın izniyle güzel güzel haberler getirirsin bize ama haber vermeyi unutma

yoktur sisicğim allahın izniyle güzel güzel haberler getirirsin bize ama haber vermeyi unutma

tamam canım muhakkak haber veririm.ben bu hafta sonu işden temelli ayrılıyorum . artık kpss yerleştirmem olursa çalışırım yoksa uzunca bi süre evdeyim.....hiç bi hazırlıgımız yoktu artık hazırlıklara başlicaz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…