daha tam hazır değil odamız dolabımızı kuramadık vakit cok gec olmuştu akşam birde odamıza duvar kağıdımız yetmedi oyuzden belli bir kısmı ekliyorum daha sonra komple hepsini ekliycem inşlh.....
bu arada dolabımızda aynı renk iki kapılı ...
aslında bunlar takımdı ama biz sadece şifonyeri ve dolabı aldık .....
almak isteyenler olursa tekzenden aldık ve ikisinin fiyatı 300 lira.....
günaydın en güzel nisan anneleri nasılsınız bakalım buralara kar yağmaya başladı gece şu andada ara ara yağıyo sanırım gerçekten hamilellerin duası kabul oluyo ne zamndır istiyorduk yağmasını kaydirigubbakcemile2
kızlarrr günaydın moralim çok bozuk.suyumda azlık göründüğü için kontrole çağırdı doktorum.bugün gittim hala az görünüyor.beni ünv.hastanesin yönlendirdi doppler çekilecek öğleden sonra.canım çok sıkkın.ne olur dua edin bana ve oğluma
kızlarrr günaydın moralim çok bozuk.suyumda azlık göründüğü için kontrole çağırdı doktorum.bugün gittim hala az görünüyor.beni ünv.hastanesin yönlendirdi doppler çekilecek öğleden sonra.canım çok sıkkın.ne olur dua edin bana ve oğluma
günaydın kızlar oo odalar hazırlanmaya başlanmış bile
bizimde bu çarş. beşiğimiz gelecek inşallah bende herbişisini yıkayıp hazırlamak istiyorum artık
denizcim aslında benimde resmi rapor tarihim 10 şubat ama ay sonu çıkacam ben dayanamıyom artık ha gayret bitanem çıkacaz elbet az kaldıakannehir
anneee canım sen ne zaman ayrılıyon izne?
özgecim çok ciciler yaa mobilyanıza bayıldım. duvar kağıdı gerçekten zorluyo insanı haklısın canım.
kızlar yeni girdim. misafirlerim var geçmişi okuyamadım . bir tek face de tuğbanın eşinin grubunu gördüm ve çoookkk güldüm:))) kıskanç bu adamlar vallahi:)) benimkide bizim grup için davet göndermiş. özge sakın kabul etme,onay verme:)))))
budebe ve annne cim çağ sağolun kızlar inşallah bi sorun yoktur bebişimdede bu aralar hareketlerini hissettikçe heyecanım artıyoooo.
canım çok geçmiş olsun inşallah bi sorun yoktur bol bol su içmeye çalışşş..allahım bebişiiinin ve senin yardımcın olsun ...
tuğbacım benim son 8 haftalık resmi iznim 27 şubatta başlıyor. eğer havalar çok kötü gitmez yani buz falan olmaz ve dr izin verirse son 3 hafta kalana kada çalışmak istiyorum ki 5 haftayı sonraya sarkıtabileyim. çalışma aşkı değil yoksa yani :) bakalım hayırlısı zaman ne gösterecek?
sen yazmışsın ama ben cevap veremedim ben eryamanda oturuyorum. ama evlenene kadar or-andaydım. orası ve eryaman arasında 4-5 derece ısı farkı oluyooo.
geçen c. tesi kaynanamdaydık. hastane parasını sordular 3000 tl dedim. birden sööledimki belki şoka girer de düzelirler diye... 1700 ünü sigorta karşılayacak, 1300 ödeyeceğiz. eee bugüne kadar da 5 kuruş ödemedik 9 ay toplam masrafı 1300 tl diye anlatıyorum. neymiş git devlet hastenesine. ee dedim o zamanda dr. un özel muayenesine 150 tl bayılcam. bi bundan sonra 15 te bir gitcez. astarı yüzünden pahalı dedim. çözüme bak çözüme. doğuma bi hafta kala gidermişim devlet hastanesindeki dr. un özeline bi kere verirmişim 150 sonra doğumu yaparmışım devlette. heeee dr. da salaktı zaten ömründe bikez gördüğü hastanın doğumuna beleş girecek. ben de diş çektircektim zaten beni ömründe bi kez görmüş dr. a. bu doğum denilen olay hakket bööle abarttığımız kadar bişey deil mi yoksa ne dersiniz?
yoktur sisicğim allahın izniyle güzel güzel haberler getirirsin bize ama haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?