2010 Nisan Anneleri

Ben de tatilin başlamasıyla uzunca bir tatile başadım arkadaşlar...Artık eylül de başlayacağım okula hayırlısıyla...Zor gelmeye başlamıştı artık... (29+5)

kızlarrr ben yazıyom elektrikler gidiyo valla tek tek hepinize kaç kere yazdım gitti bi daha yazamıcam her an elektrik gidebilir:))))
yalnız benim eşim facebook ta grup kurudu hepinizin eşlerini bekliyo gerçekten gayet ciddi kendisi bu konuda:))) grubun adı : E.K. 2010 Nisan BABA'ları
söyleyin eşlerinize girsinler başımın etini yedi neden gelmiyolar diye haberiniz olsunkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

hay allahım yaa bi ebe tutsunlar oldu olacak evde doğur oda 150 tl ye gelir heralde. bacım bişey sorcam çok mu sıkışık maddi durum? yanlış anlama sorumu sakın benim eşim 1 yıldır işsiz şimdi bende çıkacam işten kredi çekeriz yine de ne gerekiyosa yaparız diyoz seninkiler neden bu kadar taktılar bu işe?:umursamaz:

hakkaten tuğbanın eşinin grubuna girsinler... arasıra kontrol ederiz hem. nelerden şikayet ediyorlar:))))

evet evet söleyin eşlerinize gruba girsinler bizi çekiştirsinler:))) biz onları çekiştirirken onlar ara sıra gelip okuyolar ya bizde okuruzdelikafadulden

sisiciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım dua edeceğim canım benim

a.demir valla kayınvaliden sanırım doğumu diş çektirmeyle karıştırmış dediğin gibi bir kere doktora gitmenle doğuma girermi doktor yaa hem siz ödemeyecekmisinizde karışıyolar sakın karıştırma valla ben eşimle karar verdim de canım karıştırma biz kendimiz çoktan hazırladık doğum parasını her ayki maaştan kenara attık şükürler olsun canım sende karıştırma ne karışırlarki anlamam

ayyy tuğbacığım inan eşine maşallah canım yok bizimki hayatta öyle bir yer açmaz canım yaaa adam benimle dalga geçiyo ne yediğimden tut ne yapacağıma kadar yazarmışım zaten fundayla bir araya gelince eşlerimizin muhabbetinin çoğu kk oluyo dalga geçiyolar resmen bizimle biz göbişleri falan çekerken gülme krizine tutuluyolar ne yazmışlar varmı çekiştirmeleri

sarımelekciğim canım sakın moralini bozma güzel haberlerle geliceksin inşallah canım stres yaptıkca bebişini üzersin canım dualarım seninle

Son düzenleme:

ay ne karıştıracam onlara kalsa yatak bile fazla. bi beşik alırmışız falan.

kızlar şubat anneleride tek tek doğurmaya başladı yaaa kaldımı bir mart anneleri aramızda ayyy heyecan gittikçe artıyo aslında her gün bebişlerimize yaklaşıyoruz bakarsak ne kadarda çabuk geçti sanki aylar daha dün gibi sanki seneye bu zamnlar kocaman olacaklar inşallah yaaa

:))) tatlım başlarda benim de eşim dalga geçiyodu yasaklıcam sana falan diyodu hala dalga geçiyo ama şimdi bişey aldık mı kendi diyo ekledinmi oğluşun cicisini diyezemuszemus işin kötü yanı onlar nasıl bizim gruptaki yazışmaları göremiyosa bizde göremicez onların ne yazdığını :roflol:

onu dert etmeyin. benimki üye olamaz, gruba katılamaz benden yardım ister. eee bütün şifrelerinide ben oluşturduğum için herşeye ulaşabiliyorum. içeri sızar acanlık yapcam sizeee...

:)) babalarda grup kurdu ha allah iyiliğinizi versin çok hoş ya akşam gidince eşime sölicem bakalım alıcam tepki ne olacak

şifreler elimde canımmmm... merak etme:)))))

nazlı, ademir harikasınız kızlar valla cingöz anneler sizikaydirigubbakcemile2
gerçi benimde eşiminde bilgisayarlarımızda facebooklarımız kayıtlı durur o benimkini ben de onunkini okuyabilirimeyvahedigeldismile

dünürcüm bugün konuşamadık nasılsın canım*orada kar nasıl?canım gerçekten azaldı zaman.ne güzel yaklaşıyoruz bebişlerimize....ben daha oğlumun kıyafetlerini ütülemedim şimdi başlayacağım.baya var artık otura kalka yaparım sanırım

o taraf tabi daha alçakta kalıyo ya ondan farklı iklimler yaşıyoruz ama oranda oturduysan ne demek istediğimi zaten anlamışsındır. :)
bu arada kaynanana selam söyle benim baytar bi tanıdığım var onu göndereyim para da almaz uyar mı acab ona. tövbe tövbe kusura bakma yani bu arada sana laf etmiş gibi oldum ama lafım sana değil tabi ki ne kadar düşüncesizce laflar sana destek olmaları gerekir yapamıyolarsa da hiç seslerini çıkarmasınlar bari.
eşin konusunda da her güzelin bi kusuru vardır artık herşeye ılımlı yaklaşıyosa sen de ilk direnişine he he de geç nasıl olsa itiraz ettiği şeyi sonra kabul ediyo diyosun

hadi hayırlısı olsun o zaman sen de hazırlıklarını tamamlarsın beklerken rahat rahat.

ay şekerim ya herkes mi erken doğuruyo acaba? aşkitom hariç tabi :) acaba biz de birkaçımız hariç doğum için nisanı göremeyeceğiz heralde hayırlısı olsun tabiki hepimizin hakkında ama hakkaten heyecanlı bi bekleyiş.eyvahedigeldismile

nerede o grup bende bulamadım...

budebe ÇOK DAHA ıYıYıM TATLIM ama şu pis iğrenç şirkete gelmeseydim daha iyi olurdu valla.
Vaktim varken de çantayı hazırlayayım dedim.Aradan çıksın diye.Çanta topikine de yazdım.
Ay yazık yaaa
face te grupta 1 üye var.Hahahaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…