nerede o grup bende bulamadım...
budebe ÇOK DAHA İYİYİM TATLIM ama şu pis iğrenç şirkete gelmeseydim daha iyi olurdu valla.
Vaktim varken de çantayı hazırlayayım dedim.Aradan çıksın diye.Çanta topikine de yazdım.
Ay yazık yaaa
face te grupta 1 üye var.Hahahaa.
saolun kızlaaarrr. Allahtan çok gidip gelmeyiz birbirimize. daha aldığım kıyafetleri görmediler. görseler çıldırırlar. bu kadar çok şey mi olurmuş diye. zaten kaynanam dedi ki hepsini giydirmeyelimmiş, 2. ciye kalsınmış. 2. garanti ya, 1 tane yapana 2. bedava. 2010 nisan kampanyası...
Merhaba Bayanlar,
Eşlerinizi Facebookta E.K. 2010 Nisan BABA'ları Grubuna Bekliyorum.. Sizin Kadınlar Klubunuz varsa Bizimde E.K. Yani Erkekler Klübümüz olacak Nihahahah Yaşasın Kötülük...
Saygılarımla
Cem TARHAN
Merhaba Bayanlar,
Eşlerinizi Facebookta E.K. 2010 Nisan BABA'ları Grubuna Bekliyorum.. Sizin Kadınlar Klubunuz varsa Bizimde E.K. Yani Erkekler Klübümüz olacak Nihahahah Yaşasın Kötülük...
Saygılarımla
Cem TARHAN
dünürcüğüm sorma canım konuşamadık çok güzel kar yağıyo bizde dünürünle ıhlamur yaptık içiyoz sıcak sobanın başında canım keyif yapıyoz sorma canımcım kolay gelsin sana canım oturarak yap ayakta çok yorulursun dinlene dinlene ben öyle yapmıştım canımcım
özgeciğim al bendende o kadar bizimkide asla girmez teklif bile etmem o yüzden aman boşver canım kendileri bilir:umursamaz:
isteriz isteriz tuğbamızı isteriz geri gel tuğba nerdesin eşin ele geçirdi senin şifreyi baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?