2010 Nisan Anneleri

canım sen ne zaman ayrılacaksın izine*ne kadar problemli işyerin iyi dayanıyosun valla?Allah kolaylık versin canım.bende bugün hazırlayacağım senden biraz kopya çekeyim bari?

saolun kızlaaarrr. Allahtan çok gidip gelmeyiz birbirimize. daha aldığım kıyafetleri görmediler. görseler çıldırırlar. bu kadar çok şey mi olurmuş diye. zaten kaynanam dedi ki hepsini giydirmeyelimmiş, 2. ciye kalsınmış. 2. garanti ya, 1 tane yapana 2. bedava. 2010 nisan kampanyası...

valla çok hoşsun ademir sırnaşık şey demek öyle ha 2010 nisan kampanyası

kızlar merhabalar, ben azcık yani bikaç safya geriye gidip geliyorum geçmişten hiç haberim yok çünkü. herkes iyidir inş.öpüyorum hepinizi güzel nisan anneleri ve bebekleri..a.s.

Merhaba Bayanlar,

Eşlerinizi Facebookta E.K. 2010 Nisan BABA'ları Grubuna Bekliyorum.. Sizin Kadınlar Klubunuz varsa Bizimde E.K. Yani Erkekler Klübümüz olacak Nihahahah Yaşasın Kötülük...

Saygılarımla
Cem TARHAN

nazlıcım bende onaylamadım zaten tatlım ,farkettim:))))

bizimkinede dedim bak böle böle nisan babaları varmış diye banane ya ben öle seyelrden anlamam benide bulaştırma diyo aman iyi dedim bende bizimkisi hiç meraklı değil butür seyelre.....

ayyy tubacım ya bizimkini ikna edemedim ben ya....lülülülülülü

Bayanlar Tuğba'yı Sağlık ocağına aşı yaptırtmaya götürüyorumkaydirigubbakcemile. Sizlerden bir süre ayrı kalacak bi görseniz çok üzüldüm lülülülülülü
Cem TARHAN

dünürcüğüm sorma canım konuşamadık çok güzel kar yağıyo bizde dünürünle ıhlamur yaptık içiyoz sıcak sobanın başında canım keyif yapıyoz sorma canımcım kolay gelsin sana canım oturarak yap ayakta çok yorulursun dinlene dinlene ben öyle yapmıştım canımcım

özgeciğim al bendende o kadar bizimkide asla girmez teklif bile etmem o yüzden aman boşver canım kendileri bilir:umursamaz:

isteriz isteriz tuğbamızı isteriz geri gel tuğba nerdesin eşin ele geçirdi senin şifreyi baksana

aynen zeyracım zaten adamceğizin ayrı bir face hesabı yokki biz ortak kulanıyoruz....
kendisine böle seylerle hiç ilgilenmez......

sayın cem tarhan....
kocam akşam dahil oluyor grubuna....
iyi paylaşımlar diliyoruz bizde size....biz grubumuzda sizin hakkınızda bişi konuşmuyoruz sizden de aynı anlayışı bekliyoruz:))alsanaalsanasmile

selam
herkesler cok sükür iyi okuduguma göre
sarimelek sende güzel haberlerle gel inssallah
neyse buralardayim bende

kızlar ben de nisan annesiyim.face deki grubun adı nedir acaba?

süpersiniz heee.akşam eşim eve gelince üye olmasını isteyeceğim

dünürüm daha uyku setlerini ütüledim ben biraz yaptım akşama bi posta daha yaparım yemeğimde yok ya.ohhhh ıhlamur keyfimi yapıyosunuz ne güzel.ahhhhhhh eşim müdür yardımcısı olmasaydı şimdi bizde elimizde ıhlamur çaylarımızı pencere karşısında yudumluyor olcaktık.............mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…