Bayanlar Tuğba'yı Sağlık ocağına aşı yaptırtmaya götürüyorumkaydirigubbakcemile. Sizlerden bir süre ayrı kalacak bi görseniz çok üzüldüm lülülülülülü
Cem TARHAN
geldim geldim valla eşim bastı KK yıdelikafaduldendünürcüğüm sorma canım konuşamadık çok güzel kar yağıyo bizde dünürünle ıhlamur yaptık içiyoz sıcak sobanın başında canım keyif yapıyoz sorma canımcım kolay gelsin sana canım oturarak yap ayakta çok yorulursun dinlene dinlene ben öyle yapmıştım canımcım
özgeciğim al bendende o kadar bizimkide asla girmez teklif bile etmem o yüzden aman boşver canım kendileri bilir:umursamaz:
isteriz isteriz tuğbamızı isteriz geri gel tuğba nerdesin eşin ele geçirdi senin şifreyi baksana
evet evet biz sizi çekiştirmiyoz sizde bizi çekiştirmeyin lütfen biz sessiz sakin hamilelerizsırnaşık şey nazlıcım bu gidişle seninkiyle benimki başbaşa kalcak grupta baksana kimsenin eşi facebook sevmiyoakannehirsayın cem tarhan....
kocam akşam dahil oluyor grubuna....
iyi paylaşımlar diliyoruz bizde size....biz grubumuzda sizin hakkınızda bişi konuşmuyoruz sizden de aynı anlayışı bekliyoruz:))alsanaalsanasmile
evet evet 3 olduk yokmu artıran kaydirigubbakcemilesüpersiniz heee.akşam eşim eve gelince üye olmasını isteyeceğim
amanın tuğbacım eşin senin şifreleri ele geçirmiş...........nerdesin tuğbaaaaaaaaa
ehehehhe meraba canım evet benim eşim bastı burayı delikafaduldenkızlar nasılsınız? hayrola ya topiği erkeklermi ele geçirdi?
kızlar nasılsınız? hayrola ya topiği erkeklermi ele geçirdi?
biz aşı olduk geldik ay ne güzel yerler buz diye aşkım bütün gün benleydi sevdim ben bu işi kaydirigubbakcemile3
tuğbacım geçmiş olsun canım ne aşısı oldun tetanoz mu?
Merhaba Bayanlar,
Eşlerinizi Facebookta E.K. 2010 Nisan BABA'ları Grubuna Bekliyorum.. Sizin Kadınlar Klubunuz varsa Bizimde E.K. Yani Erkekler Klübümüz olacak Nihahahah Yaşasın Kötülük...
Saygılarımla
Cem TARHAN
tuğbacım geçmiş olsun canım ne aşısı oldun tetanoz mu?
Merhaba nisan anneleri, nasılsınız? a.s.
Bizde annemlerdeyiz tatildeyiz. Babamız uzaklarda kaldı içimiz buruk bir tatil geçiriyoruz. :a015:
Geçmişe henüz bakmadım. İns herkes çok iyidir.
Reyhancım, sinirlenme canım. Eşinin ailesi ile sorunların var sanırım. Canım ins biran önce herşey yoluna girer. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?