2010 Nisan Anneleri

Bayanlar Tuğba'yı Sağlık ocağına aşı yaptırtmaya götürüyorumkaydirigubbakcemile. Sizlerden bir süre ayrı kalacak bi görseniz çok üzüldüm lülülülülülü
Cem TARHAN

amanın tuğbacım eşin senin şifreleri ele geçirmiş...........nerdesin tuğbaaaaaaaaa

zeynepciğim gelmiş hoşgeldin canım.
özlüyorum ben sen daha sık girsen olmaz mı.....:gitme:

kızlar ya bu aralar içim yanıyo hararet basıyo böyle ha bire soğuk soğuk gazoz içesim var ama faydalı oolmadığı için kendimi frenliiyorum

biz aşı olduk geldik ay ne güzel yerler buz diye aşkım bütün gün benleydi sevdim ben bu işi kaydirigubbakcemile3
geldim geldim valla eşim bastı KK yıdelikafadulden

sayın cem tarhan....
kocam akşam dahil oluyor grubuna....
iyi paylaşımlar diliyoruz bizde size....biz grubumuzda sizin hakkınızda bişi konuşmuyoruz sizden de aynı anlayışı bekliyoruz:))alsanaalsanasmile
evet evet biz sizi çekiştirmiyoz sizde bizi çekiştirmeyin lütfen biz sessiz sakin hamilelerizsırnaşık şey nazlıcım bu gidişle seninkiyle benimki başbaşa kalcak grupta baksana kimsenin eşi facebook sevmiyoakannehir

süpersiniz heee.akşam eşim eve gelince üye olmasını isteyeceğim
evet evet 3 olduk yokmu artıran kaydirigubbakcemile

amanın tuğbacım eşin senin şifreleri ele geçirmiş...........nerdesin tuğbaaaaaaaaa

geldim fundacım aşı oldum eşim ele geçirdi bilgisayarı sorma virüs gibi bulaştı buraya:sm_cool:

kızlar nasılsınız? hayrola ya topiği erkeklermi ele geçirdi?
ehehehhe meraba canım evet benim eşim bastı burayı delikafadulden

merhaba reyhancığım nasılsın canım benim burası karlı çok güzel yaa her yer bembeyaz oldu

selam canim iyiyim sen nasilsin ???
burdada ara ara kar var
bende nette biseyler arastiriyorum bebegim icin
bakalim bakim cantasi felan

bende iyiyim canım şükürler olsun eşimle kar yağıyo buralara dışarı çıktık gezdik biraz karda fotoğraf falan çektirdik kızım ben babası inşallah seneye kızımız kucağımızda çekiniriz sen nasıl oldun canım dün birilerine kızmıştın inan değmez canım bebişinden hiç bişey önemli değil insanlar ne ister hamile birinden onuda anlamış değilim zaten

valla canim kiziyorum yanima kar kaliyor
o yüzden pek takmamaya calisiyorum ama oda olmuyor ne yapacagimi bilmiyorum inanki
kendi kizlarida var ama kizlari icin degilde yemin ederim onlarin yüsünden onlarada beddua ediyorum
allah benden beter eder insallah ama ozaman kalkisirlar sinirlenirler
kendi kizlari olunca neden hassas oluyorlarda el kizina eziyet ediyorlar anlamiyorum ya

canım benim rabbim herşeyi gören ve duyandır sen rabbime havale et yeterli hamile birine böyle stres yaşatılmaz çok günah ama dediğin gibi etme bulma dünyası canım inan sen canını sıkma kıyamam sana ben canım benim

Merhaba nisan anneleri, nasılsınız? a.s.
Bizde annemlerdeyiz tatildeyiz. Babamız uzaklarda kaldı içimiz buruk bir tatil geçiriyoruz. :a015:
Geçmişe henüz bakmadım. ıns herkes çok iyidir.
Reyhancım, sinirlenme canım. Eşinin ailesi ile sorunların var sanırım. Canım ins biran önce herşey yoluna girer. :Saruboceq:

http://www.kadinlarkulubu.com/kilit...305k-sab305r-ta351305-231atlamak-252zere.html

eger istersen konumu burdan biraz okuyabilirsin canim bu benim iki sene önceki konum
sykilmazsan okuyabilirsin canim
ne desek bos haklisin aslinda allah herseyi görüyor biliyor
ayrica birde fitik ameliyati olmus biriyim canim üzerinden 1 sene gecmis olsada halen tam
kendime gelmedim ama anlayana tabiki
seninde canini sykmiyim canim benim
nettimde sorun var aniden giderse anlarsin olurmu canim
simdilik iyidie aniden gidebilir

hosgeldin canim
düzelecegi yok canim inanki bu yeni konu degil 5 senedir böyle sence
degisirmi ???
bence degismez ayrica degissede fark etmez ben nefret etmisim bi kere

neyse sen nasilsin canim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…