hosgeldin canim
düzelecegi yok canim inanki bu yeni konu degil 5 senedir böyle sence
degisirmi ???
bence degismez ayrica degissede fark etmez ben nefret etmisim bi kere
neyse sen nasilsin canim???
Sağolasın canım, iyiyiz.
Canım yazılarını okudum. Rabbim sana bolca sabır versin. Kayınpederin zor bir insan anlaşılan. Zorla başetmek çok zor seni anlıyorum. İns biran önce kendi evinize geçebilirsiniz. Bir evde birlikte yaşamak zaten zor, (kendi ailenle bile), birde zaten anlayış göstermeyen kişilerle yaşamak çok daha zor. Sen elinden geldiğinçe oğlun ve minik bebişin için sabır göster, Rabbim kesin bir çıkış yolu gösterecektir. Dualarımız seninle. :Saruboceq:
canım benim dıualrım seninle rabbim inşallah tez zamnda sana ve eşine yetecek kadar bir ev nasip eğlesin canımsın yaa sen şimdi hamilesin sakın onlar desin kendini yoracak işler yapma canım boşver söylensin onlar sen evladının doğumunu bekle her bebiş nasibiyle gelirmiş canım sana bebişin kısmetiyle gelecek inşallah
erkflizciğim bu arada hoşgeldin canım
kizlar refiye yok kac gündür ya
farkindamisinizz ???
nerelerde acaba
Kızlar, hepinizi öpüyorum. Bizim bu aralar karnımızda bir gerilme var sormayın. Anneanne bizi çok besliyor. Sanırım patlamak üzereyiz. mafoldumben
slm güzel annişlerr nasılsıız bende çokk iiyim çünkü yarın oğluşumu görücem.kontrolümüz varalkisalkisalkis.hemde oğluşumun odasına halı alıcaz babasıyla.artık buhafta cicilerinide yıkarım halısınıda yayar.siler süpürür tamamlarım paşamın odasını.yaa kızlar benim 20 yaş dişim çıktı ve diş etlerim çok kötü ağırıyo.napabilirim sizce.
sağolasın budebecim bakalım nekadr büyümüş aşkım yarın öğrenicem.ii olmanıza sewindim canım.allah hep ii yapsın işallah.
slm güzel annişlerr nasılsıız bende çokk iiyim çünkü yarın oğluşumu görücem.kontrolümüz varalkisalkisalkis.hemde oğluşumun odasına halı alıcaz babasıyla.artık buhafta cicilerinide yıkarım halısınıda yayar.siler süpürür tamamlarım paşamın odasını.yaa kızlar benim 20 yaş dişim çıktı ve diş etlerim çok kötü ağırıyo.napabilirim sizce.
merhaba kızlar iyi gevceler.baya yorulmuşuz oğlumla.oğlumun cicilerini ütüledim yerleştirdim.çok zevkliydi ama baya yorulmuşum.oğluma bi hareketli karnımı acıtıyor özellikle göbek çevremi kızlar.....ama çok güzel yinede acıtmasını seveyim ben...sanırım karnım fazla gerildi....
reyhancığım üzülme tatlım nolur üzme kendini.Allahım ıslah etsin onları ya.yazını şimdi okuyacağım lütfen üzme kendinide bebişlerinide.tez zamanda kurtul inşallah onlardan.biz burdayız canın sıkıldığında unutma tamam mı:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?