2010 Nisan Anneleri

öncelikle herkese iyi aksamlar cici nisan annisleriopuyorumnanaktan

butterflydsdcim kesinlikle bir disciye gitmelisin

benim ücüncü ayima yaklasirken cikmisti agridan kivraniyordum resmen

orayi kürdanla kanatip kanatip kolonya basiyordum,fircaliyordum dis macunuyla azda olsa hafifletiyorum saniyordum

doktora gittim aglaya aglaya ve normalde ilk üc ayda bebegin gelisimine engel olunmasin diye uyusturucu vs islem yapmak yasaktir dedi

ama disine mudahale etmezsekte bu sefer yine bebek mikrop kapabilir dedi ve disimi bir morfinle söktü aldi

kesinlikle benim gibi yapma yoksa abse olmasina sebeb olursun kötü olur gecmis olsun canim

misler gibi oldu reyhancığım. o küücük şeyleri ütülemek çok zevk verdi inan.ah birde doğsalarda giyseler kuzular..........

ayy ne güzel canim yha demek giyimleri hallettin masalah masallah

rabbim nazarlardan korusun hepsini ama sorma benimkide bir hareketli bir hareketli

esim film acti aksam saniyor ki seyrediyorum ama ben actim karnimi seyrediyorum kaydirigubbakcemile3

nasil zevk aliyorum anlatamam yha :asigim:

Kızlar, hepinizi öpüyorum. Bizim bu aralar karnımızda bir gerilme var sormayın. Anneanne bizi çok besliyor. Sanırım patlamak üzereyiz. mafoldumben

canim cok fazla yememeye dikkat et

artik mide daraliyor ,bu sefer mide sikayetlerin artar alimallah

hem artik bu aydan itibaren catlamalar baslicakmis büyük ihtimal,o yuzden bol bol meyve sebze ve su tüketelim

canim yha insallah kisa zamanda problemlerin cözülür

keske bastan evlerine girmeseydin kaynananlarin

iste gelin gidince gurbete yapmadiklarini birakmiyorlar valla bende ilk basta öyle gittim

ama baktim ki benim kaynana eltimde beraberinde büyük ev almaya kalkmasin mi

iste ozaman aldim herseyimi kimsenin haberi yokken kactim Türkiyeye

sonuc ;cok zorluklar yasadim ama en azindan evim ayri kafam rahat

merhaba canım nasılsın*çok zevkli dimi ya ...çok hareketliydi benimkide bu akşam oynayıp duruyordu ama canımıda acıttı biraz şimdi daha yeni uyudu yoruldu kuzum.dün ben hareketli bi şarkı açtım ya o kadar oynuyoki yerim ben kuzucuklarımızı yazemuszemus

sorma canimcim yha asigim ben oglusuma asikk :asigim: kaydirigubbakcemile3

benimkide bazen tekmelerken acitiyor hatta esime diyorum ki cok kuvvetli tepmeye basladi canim yaniyor diye

bir de bisey farkettim oglusumda ,elimi karnima koyunca elimin oldugu yere tepiyor,elimi cekip tekmelemesini seyretmek istedigimdede kesinlikle tepki vermiyor

bakisimi cevirdigimi anladigi andada basliyor tekmelemeye kaydirigubbakcemile3

anneannem beyin kanaması geçirmiş. sağ tarafı felç olmuş.şimdi hastane. bu nasıl iş ya? zor mu geçiyo hamileliğin deseniz bebekten yana hayır ama önce babam kalp krizi geçirdi, sonra kuşum öldü, şimdi de anneannem. sınanıyor muyum nedir?

ayy canim benim yha cok ama cok gecmis olsun

Allah tez zamanda sifasini versin anneannenin :Saruboceq:

herkes baska baska seylerle sinaniyor canim dua etmekten baska caremiz varmi ki ?:sinifsinif:

ademircim geçmiş olsun canım.neden öyle düşünüyosunki.....Allahım sağlık versin

insallah hersey yoluna girer canim cok sagol
sende az sey yasamamissin

sakin öyle düsünme canim benim sükür edelim yinede

canlar ben kacar allah rahatlik versinn cümlenize
mesaj iki kere olmus olabilir benim net sapitti bugün

Günaydın arkadaşlar herkese. Umarım hepimiz güzel , sağlıklı ve mutlu bir gün geçiririz.

ademircim geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin. üzüntünü anlıyorum ama allah can sağlığı versin beterinden korusun canım. öyle düşünme

Günaydın, nisan anneleri? Umarım hepimiz çok güzel birgün geçiririz.

Canım, Allah acil şifalar versin. :Saruboceq: Hastalıkların zamanlaması, planlaması yok güzelim ne zaman nereden geleceği belli olmaz. Rabbim sağlığımızı versinde bu hayatta ins bütün herşeyin üstesinden geliriz. Canım herkesin hayatında zor dönemler olur, sanş bebişine denk geldi ama ins doğumuyla o güneş olacaktır.

canim cok fazla yememeye dikkat et

artik mide daraliyor ,bu sefer mide sikayetlerin artar alimallah

hem artik bu aydan itibaren catlamalar baslicakmis büyük ihtimal,o yuzden bol bol meyve sebze ve su tüketelim

Canım, çok haklısın. Son aylar daha dikkat etmek lazım. Hamileğim diye sürekli sanki yemek gerekiyor gibi yiyorum bazen sonra acısını ben çekiyorum.:kedi:

saolun kızlar. bugün belli olacak bıraktığı hasar. inşaallah geçicidir. bi sürü işim var gene. dün moralim bozulunca ütüm falan yarım kaldı. onlara devam edeyim..

canım.. çok geçmiş olsun..
çok üzüldüm..

benim babam neredeyse 20 senedir felçli. onunki de beyin kanaması sonrası oldu ve beyninde çok ağır hasar bıraktı.. sadece fiziksel değil, zihninde de sorun var, bana anne diyor kendimi bildim bileli..o yüzden taa içimde hissettim üzüntünü.

ama lütfen olumlu düşünmeye çalış. seneler içinde babam gibi felç geçiren ve sonra toparlayan onlarca insanla tanıştık biz.. hasarın derecesi ve hastanın iyileşmek istemesi en önemli faktörler.. benim babam bıraktı kendini, o yüzden iyileşemedi. ve onunki çok nadir görülecek kadar ağır bir hasardı.
inanıyorum ki senin anneannen daha hafif geçirecek, hiç araz kalmayacak bu hastalıktan...onlarca türü var felcin, inşallah teğet geçecek sizinki..
iyi düşünelim kii iyi olsun...

acil şifalar diliyorum.

Günaydın kızlarrr....
Nasılsınız?
Biz gece uyuyamadık.Karılı kocalı bende sancıdan kasıntıdan bel ağrısından kocişte de böbrekten.
Yani uykusuz bir gece geçirdik.Ama sanki iyiyim yaaa.
Aaaaaa Refişim de gelmiş....
Kız nerelerdeydin sen bakayım...
Özledik seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…