slm güzel annişlerr nasılsıız bende çokk iiyim çünkü yarın oğluşumu görücem.kontrolümüz varalkisalkisalkis.hemde oğluşumun odasına halı alıcaz babasıyla.artık buhafta cicilerinide yıkarım halısınıda yayar.siler süpürür tamamlarım paşamın odasını.yaa kızlar benim 20 yaş dişim çıktı ve diş etlerim çok kötü ağırıyo.napabilirim sizce.
merhaba kızlar iyi gevceler.baya yorulmuşuz oğlumla.oğlumun cicilerini ütüledim yerleştirdim.çok zevkliydi ama baya yorulmuşum.oğluma bi hareketli karnımı acıtıyor özellikle göbek çevremi kızlar.....ama çok güzel yinede acıtmasını seveyim ben...sanırım karnım fazla gerildi....
Kızlar, hepinizi öpüyorum. Bizim bu aralar karnımızda bir gerilme var sormayın. Anneanne bizi çok besliyor. Sanırım patlamak üzereyiz. mafoldumben
misler gibi oldu reyhancığım. o küücük şeyleri ütülemek çok zevk verdi inan.ah birde doğsalarda giyseler kuzular..........
valla canim kiziyorum yanima kar kaliyor
o yüzden pek takmamaya calisiyorum ama oda olmuyor ne yapacagimi bilmiyorum inanki
kendi kizlarida var ama kizlari icin degilde yemin ederim onlarin yüsünden onlarada beddua ediyorum
allah benden beter eder insallah ama ozaman kalkisirlar sinirlenirler
kendi kizlari olunca neden hassas oluyorlarda el kizina eziyet ediyorlar anlamiyorum ya
ayy ne güzel canim yha demek giyimleri hallettin masalah masallah
rabbim nazarlardan korusun hepsini ama sorma benimkide bir hareketli bir hareketli
esim film acti aksam saniyor ki seyrediyorum ama ben actim karnimi seyrediyorum kaydirigubbakcemile3
nasil zevk aliyorum anlatamam yha :asigim:
merhaba canım nasılsın*çok zevkli dimi ya ...çok hareketliydi benimkide bu akşam oynayıp duruyordu ama canımıda acıttı biraz şimdi daha yeni uyudu yoruldu kuzum.dün ben hareketli bi şarkı açtım ya o kadar oynuyoki yerim ben kuzucuklarımızı yazemuszemus
anneannem beyin kanaması geçirmiş. sağ tarafı felç olmuş.şimdi hastane. bu nasıl iş ya? zor mu geçiyo hamileliğin deseniz bebekten yana hayır ama önce babam kalp krizi geçirdi, sonra kuşum öldü, şimdi de anneannem. sınanıyor muyum nedir?
canim yha insallah kisa zamanda problemlerin cözülür
keske bastan evlerine girmeseydin kaynananlarin
iste gelin gidince gurbete yapmadiklarini birakmiyorlar valla bende ilk basta öyle gittim
ama baktim ki benim kaynana eltimde beraberinde büyük ev almaya kalkmasin mi
iste ozaman aldim herseyimi kimsenin haberi yokken kactim Türkiyeye
sonuc ;cok zorluklar yasadim ama en azindan evim ayri kafam rahat
anneannem beyin kanaması geçirmiş. sağ tarafı felç olmuş.şimdi hastane. bu nasıl iş ya? zor mu geçiyo hamileliğin deseniz bebekten yana hayır ama önce babam kalp krizi geçirdi, sonra kuşum öldü, şimdi de anneannem. sınanıyor muyum nedir?
anneannem beyin kanaması geçirmiş. Sağ tarafı felç olmuş.şimdi hastane. Bu nasıl iş ya? Zor mu geçiyo hamileliğin deseniz bebekten yana hayır ama önce babam kalp krizi geçirdi, sonra kuşum öldü, şimdi de anneannem. Sınanıyor muyum nedir?
canim cok fazla yememeye dikkat et
artik mide daraliyor ,bu sefer mide sikayetlerin artar alimallah
hem artik bu aydan itibaren catlamalar baslicakmis büyük ihtimal,o yuzden bol bol meyve sebze ve su tüketelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?