2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarr nasılsınız bende refişi merak ettim kaç gün oldu yaaa yazıyodum ki aşağıda nickini gördüm refiyecim nerelerdesin bir ses ver kız merak ettik???
ademir canım çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan

slmlar kızlarrrrr.... opuyorumnanaktan

net sorunumdan dolayı giremiyorum... şimdi annemlerdeyim.. bugün yarın burda olucam inş.. girmeye çalışıcam :)

kızlarr geçmişi okumaya kalksam kaç saat sürer bilemiyorum.. o yüzden herkesten çok özür diliyorum... genel bi özet geçiyim..

inşallah yoktur ama hasta olanlara geçmiş olsun diyorum...
bebişini gören ve inş. hayırlı haberlerle dönenlere gözünüz aydın... diyorumm ve hepinizii çook öpüyorumm...

zeynepcim baban için çok üzüldüm sana da çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan

Canım yaa.Çok geçmiş olsun yaa.Sabret canım.Güçlü olmalısın...
Yapabileceğimiz bişi var mı?

Senin hikayeni dinleyince kendiminkinin bi önemi kalmadı. şimdi konuştum zaten anneannemle biraz zor konuşuyoo bi de elinde uyuşma varmış. sadece morali bozuk.

kızlarr... denizcim.. tuğbacım... zeynepcim... günaydınlar kızlarr..

kısaca anlatıyım.. biz 3 katlı binada 3 elti oturuyoruz..neti bizim alt kattan yani 2. kattan eltimlerden alıyoduk diğer eltimle beraber.. onlar da sağolsunlar :))) eltimin oğlu dükkan açınca neti oraya taşımış.. tabi ben 3 günlük net kesintisi sonrasında camdan aşağı sallanan kabloyu görünce anlasamda :))) yani bi haber verir insan demi.. amaaann neysee.. bu da allahıma havale :)
şimdi kendim başvurucam nete.. büyük ihtimal haftasonu yada en geç p.tesi bağlanmış olur diye umuyorum ama nasip... neyse işte bööylee.. kısa bi ayrılık ama çok özledim hepinizii.. sohbetinizi.. klavyeyi bile özlemişim ayoll :))))

siz nasılsınız bakalım???

Senin hikayeni dinleyince kendiminkinin bi önemi kalmadı. şimdi konuştum zaten anneannemle biraz zor konuşuyoo bi de elinde uyuşma varmış. sadece morali bozuk.

olur mu güzelim, herkes kendi yaşadığını biliyor, herkesin üzüntüsü kendine yetiyor sonuçta..

ama anneannenin konuşabiliyor olması harika bir haber :)
hiçbir araz kalmayacak demek ki canım.. gözünüz aydın.
ferah tut içini e mi ?

ayşegülcüm.. canım çok geçmiş olsun... sabırlı olmalı bebeğin için dayanmalısın.. inş. en az hasarla atlatır anneannen de..

hoşgeldin tatlım
yokluğun hakkaten hissediliyor he :)
hallet şu internet bağlantını da rahat rahat görüşelim olmuyor böyle ayrı gayrı :)

zeynepcim baban için çok üzüldüm sana da çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan

çok sağol canım...teşekkür ederim..:1hug:

kaydirigubbakcemile3 kızlar 76 sayfa birikmiş :)) nerden başlasam nasıl okusam bilemedim ve heemeenn çıktım geldim gerii.... :))) inş. herkesler iyidir..

İyiyiz canım.Gıcık oldum eltinin oğlunaklava:

zeynepçim... çok sağolasın canımın içi... en kısa zamanda dönüyorum sahalara inş.. :)))

kızz ben neti bulmuşken akşama bi de göbüş ekliyim barii :)))

ayy dün denize de söyledim.. özgeye ve sana iletmesini. özgeye sölediğini biliyorum da.. senin haberin varmı bilemedim.. geçen gün arkadaşın evden girdim nete 10 dk.lığına... face de tarlama bakıyodum :)) özgeyle size cvp vermeedim.. ben yetişene kadar da sen çıkmışsın cnm.. kusuruma bakmayın olur mu? affet nolurr.. 10 dk.lığına girdiğimi için yazamadım..

refişim hoşgeldin özlettin kendini edacık nasıl? bizim bağlantımızın kopmasına sebep olan eltinin oğluna selam söyle canım 2010 nisan cadıları timi yola çıktıkaydirigubbakcemile3 kimse bizim görüşmemize engel olamaz.kaydirigubbakcemile3 en kısa zamanda internet sorununu çözmeni dilerim canım yokluğun hissediliyor çünkü:1hug:

kaydirigubbakcemile3 kızlar 76 sayfa birikmiş :)) nerden başlasam nasıl okusam bilemedim ve heemeenn çıktım geldim gerii.... :))) inş. herkesler iyidir..

refiş ya, ya bismillah deyip yavaş yavaş girişicen ya da bırakıcan okumiycan arkadaşım :)

bizler aynıyız zati.
oda hazırlıkları var, eşyalar yavaş yavaş yıkanıp yerleşiyor, bebeğini görenler, iyi haberler alanlar var, tipik kayınvalide sorunları var, patronlara gıcık olanlarımız var, sonracıııma, artık hepimizin orası burası ağrıyor, ev işleri zor geliyor, bi de ne güzel kar yağdı, her yer bembeyaz muhabbeti yaptık..

aha az çok özeti budur 76 sayfanın :)))

estağfurullah bi tanem, ne demek..
sen hallet bağlantını da konuşuruz rahat rahat :)

hoşbuldum canımm.. edacım da iyi allaha şükürr. karnemizi aldık bu arada .. hepsi 5 zemuszemus hehe.. slm söylemeyi isterdim ama konuşmuyorum cnım kendisiyle 2 yıldır fln :dance: hemen tükkanın adresini veriyim o zaman kaydirigubbakcemile3 çook sağolasın cnım benim.. en kısa sürede tam gaz muhabbete geliceiimm... opuyorumnanaktan

amann maşallah diyimm... kimsede bi sorun bişiy olmasın da.... ağrı sancı kasılma kramp bende de bol miktarda mevcut :)) bide oğlan enteresan bi şekilde bi tepi
nikler bi atraksiyonlar içimde.. halay mı çekiyoo kolbastımı mı oymuyo çözemedim kaydirigubbakcemile3 kız ikiz olsa diycem elele verdiler halaya giriştiler ama bu oğlan içerde neremle oynuyo acep kaydirigubbakcemile3

eheh hiçbişey bulamasa kendi göbek kordonunu kovalıyordur oğluş :)
kuduruk olacak senin oğlan belli :)
bak benim kızıma.. sessiiiz, sakiiin, günde bikaç kez tepikler.. o da anası merak etmesin diye :) seninki kendini kolbastıya verirken benimki de sessiz sessiz el işi yapıp çeyiz mi düzüyor ne lülülülülülü

hoşgeldin refiyecim. online gözüküyorum ama bir yandan internet üzerinden kardeşime ev bakıyorum. adam nisan da evlenme kakarı aldı da. çocuğun kordonunu kesip kardeşimin düğününe gitcem herhalde.

kaydirigubbakcemile3 vallaha kuduruk bişiy olucak kesin eyvahedigeldismile kızz ne 2-3 kez tepinmesi.. gece 15 dk.cık dursa da bi uykuya geçsem diyorum.. gündüz hele belime bi yastık dayayıp ayaklarımı uzattımmı ohh.. utku bey içerde başıyo tepiklere kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzuma

maşallah senin kıza da hıı.. ohh ohh ne güzell.. çeyizlere başladı demek dila hanım içerde :))) amann rabbim nazarlardan korusun hepsini :Saruboceq:

kızz benimki zıplamaya bile başladı he kaydirigubbakcemile3 sağ tarafa yatınca ayklarını yatağa vurup zıplıyo.. aynı anda kafası da sol tarafa çarpıyo.. bi kere yapınca 5 dk. sakinliyo.. sersemliyo sanırım kaydirigubbakcemile3
valla enteresan bi durum ama babamızla bizim bu hareketten anladığımız bu :))) dr. amcamıza da sorucaz.. sağ tarafa yatıp baktırıcam özellikle bakalım napıyo o anda.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…