anneannem beyin kanaması geçirmiş. sağ tarafı felç olmuş.şimdi hastane. bu nasıl iş ya? zor mu geçiyo hamileliğin deseniz bebekten yana hayır ama önce babam kalp krizi geçirdi, sonra kuşum öldü, şimdi de anneannem. sınanıyor muyum nedir?
canım.. çok geçmiş olsun..
çok üzüldüm..
benim babam neredeyse 20 senedir felçli. onunki de beyin kanaması sonrası oldu ve beyninde çok ağır hasar bıraktı.. sadece fiziksel değil, zihninde de sorun var, bana anne diyor kendimi bildim bileli..o yüzden taa içimde hissettim üzüntünü.
ama lütfen olumlu düşünmeye çalış. seneler içinde babam gibi felç geçiren ve sonra toparlayan onlarca insanla tanıştık biz.. hasarın derecesi ve hastanın iyileşmek istemesi en önemli faktörler.. benim babam bıraktı kendini, o yüzden iyileşemedi. ve onunki çok nadir görülecek kadar ağır bir hasardı.
inanıyorum ki senin anneannen daha hafif geçirecek, hiç araz kalmayacak bu hastalıktan...onlarca türü var felcin, inşallah teğet geçecek sizinki..
iyi düşünelim kii iyi olsun...
acil şifalar diliyorum.
Senin hikayeni dinleyince kendiminkinin bi önemi kalmadı. şimdi konuştum zaten anneannemle biraz zor konuşuyoo bi de elinde uyuşma varmış. sadece morali bozuk.
slmlar kızlarrrrr.... opuyorumnanaktan
net sorunumdan dolayı giremiyorum... şimdi annemlerdeyim.. bugün yarın burda olucam inş.. girmeye çalışıcam :)
kızlarr geçmişi okumaya kalksam kaç saat sürer bilemiyorum.. o yüzden herkesten çok özür diliyorum... genel bi özet geçiyim..
inşallah yoktur ama hasta olanlara geçmiş olsun diyorum...
bebişini gören ve inş. hayırlı haberlerle dönenlere gözünüz aydın... diyorumm ve hepinizii çook öpüyorumm...
zeynepcim baban için çok üzüldüm sana da çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan
kızlarr... denizcim.. tuğbacım... zeynepcim... günaydınlar kızlarr..
kısaca anlatıyım.. biz 3 katlı binada 3 elti oturuyoruz..neti bizim alt kattan yani 2. kattan eltimlerden alıyoduk diğer eltimle beraber.. onlar da sağolsunlar :))) eltimin oğlu dükkan açınca neti oraya taşımış.. tabi ben 3 günlük net kesintisi sonrasında camdan aşağı sallanan kabloyu görünce anlasamda :))) yani bi haber verir insan demi.. amaaann neysee.. bu da allahıma havale :)
şimdi kendim başvurucam nete.. büyük ihtimal haftasonu yada en geç p.tesi bağlanmış olur diye umuyorum ama nasip... neyse işte bööylee.. kısa bi ayrılık ama çok özledim hepinizii.. sohbetinizi.. klavyeyi bile özlemişim ayoll :))))
siz nasılsınız bakalım???
kızlarr... denizcim.. tuğbacım... zeynepcim... günaydınlar kızlarr..
kısaca anlatıyım.. biz 3 katlı binada 3 elti oturuyoruz..neti bizim alt kattan yani 2. kattan eltimlerden alıyoduk diğer eltimle beraber.. onlar da sağolsunlar :))) eltimin oğlu dükkan açınca neti oraya taşımış.. tabi ben 3 günlük net kesintisi sonrasında camdan aşağı sallanan kabloyu görünce anlasamda :))) yani bi haber verir insan demi.. amaaann neysee.. bu da allahıma havale :)
şimdi kendim başvurucam nete.. büyük ihtimal haftasonu yada en geç p.tesi bağlanmış olur diye umuyorum ama nasip... neyse işte bööylee.. kısa bi ayrılık ama çok özledim hepinizii.. sohbetinizi.. klavyeyi bile özlemişim ayoll :))))
siz nasılsınız bakalım???
kaydirigubbakcemile3 kızlar 76 sayfa birikmiş :)) nerden başlasam nasıl okusam bilemedim ve heemeenn çıktım geldim gerii.... :))) inş. herkesler iyidir..
İyiyiz canım.Gıcık oldum eltinin oğlunaklava:
zeynepçim... çok sağolasın canımın içi... en kısa zamanda dönüyorum sahalara inş.. :)))
kızz ben neti bulmuşken akşama bi de göbüş ekliyim barii :)))
ayy dün denize de söyledim.. özgeye ve sana iletmesini. özgeye sölediğini biliyorum da.. senin haberin varmı bilemedim.. geçen gün arkadaşın evden girdim nete 10 dk.lığına... face de tarlama bakıyodum :)) özgeyle size cvp vermeedim.. ben yetişene kadar da sen çıkmışsın cnm.. kusuruma bakmayın olur mu? affet nolurr.. 10 dk.lığına girdiğimi için yazamadım..
hoşbuldum canımm.. edacım da iyi allaha şükürr. karnemizi aldık bu arada .. hepsi 5 zemuszemus hehe.. slm söylemeyi isterdim ama konuşmuyorum cnım kendisiyle 2 yıldır fln :dance: hemen tükkanın adresini veriyim o zaman kaydirigubbakcemile3 çook sağolasın cnım benim.. en kısa sürede tam gaz muhabbete geliceiimm... opuyorumnanaktanrefişim hoşgeldin özlettin kendini edacık nasıl? bizim bağlantımızın kopmasına sebep olan eltinin oğluna selam söyle canım 2010 nisan cadıları timi yola çıktıkaydirigubbakcemile3 kimse bizim görüşmemize engel olamaz.kaydirigubbakcemile3 en kısa zamanda internet sorununu çözmeni dilerim canım yokluğun hissediliyor çünkü:1hug:
refiş ya, ya bismillah deyip yavaş yavaş girişicen ya da bırakıcan okumiycan arkadaşım :)
bizler aynıyız zati.
oda hazırlıkları var, eşyalar yavaş yavaş yıkanıp yerleşiyor, bebeğini görenler, iyi haberler alanlar var, tipik kayınvalide sorunları var, patronlara gıcık olanlarımız var, sonracıııma, artık hepimizin orası burası ağrıyor, ev işleri zor geliyor, bi de ne güzel kar yağdı, her yer bembeyaz muhabbeti yaptık..
aha az çok özeti budur 76 sayfanın :)))
hoşbuldum canımm.. edacım da iyi allaha şükürr. karnemizi aldık bu arada .. hepsi 5 zemuszemus hehe.. slm söylemeyi isterdim ama konuşmuyorum cnım kendisiyle 2 yıldır fln :dance: hemen tükkanın adresini veriyim o zaman kaydirigubbakcemile3 çook sağolasın cnım benim.. en kısa sürede tam gaz muhabbete geliceiimm... opuyorumnanaktan
amann maşallah diyimm... kimsede bi sorun bişiy olmasın da.... ağrı sancı kasılma kramp bende de bol miktarda mevcut :)) bide oğlan enteresan bi şekilde bi tepi
nikler bi atraksiyonlar içimde.. halay mı çekiyoo kolbastımı mı oymuyo çözemedim kaydirigubbakcemile3 kız ikiz olsa diycem elele verdiler halaya giriştiler ama bu oğlan içerde neremle oynuyo acep kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?