canım.. çok geçmiş olsun..
çok üzüldüm..
benim babam neredeyse 20 senedir felçli. onunki de beyin kanaması sonrası oldu ve beyninde çok ağır hasar bıraktı.. sadece fiziksel değil, zihninde de sorun var, bana anne diyor kendimi bildim bileli..o yüzden taa içimde hissettim üzüntünü.
ama lütfen olumlu düşünmeye çalış. seneler içinde babam gibi felç geçiren ve sonra toparlayan onlarca insanla tanıştık biz.. hasarın derecesi ve hastanın iyileşmek istemesi en önemli faktörler.. benim babam bıraktı kendini, o yüzden iyileşemedi. ve onunki çok nadir görülecek kadar ağır bir hasardı.
inanıyorum ki senin anneannen daha hafif geçirecek, hiç araz kalmayacak bu hastalıktan...onlarca türü var felcin, inşallah teğet geçecek sizinki..
iyi düşünelim kii iyi olsun...
acil şifalar diliyorum.
slmlar kızlarrrrr.... opuyorumnanaktan
net sorunumdan dolayı giremiyorum... şimdi annemlerdeyim.. bugün yarın burda olucam inş.. girmeye çalışıcam :)
kızlarr geçmişi okumaya kalksam kaç saat sürer bilemiyorum.. o yüzden herkesten çok özür diliyorum... genel bi özet geçiyim..
inşallah yoktur ama hasta olanlara geçmiş olsun diyorum...
bebişini gören ve inş. hayırlı haberlerle dönenlere gözünüz aydın... diyorumm ve hepinizii çook öpüyorumm...
kızlarr... denizcim.. tuğbacım... zeynepcim... günaydınlar kızlarr..
kısaca anlatıyım.. biz 3 katlı binada 3 elti oturuyoruz..neti bizim alt kattan yani 2. kattan eltimlerden alıyoduk diğer eltimle beraber.. onlar da sağolsunlar :))) eltimin oğlu dükkan açınca neti oraya taşımış.. tabi ben 3 günlük net kesintisi sonrasında camdan aşağı sallanan kabloyu görünce anlasamda :))) yani bi haber verir insan demi.. amaaann neysee.. bu da allahıma havale :)
şimdi kendim başvurucam nete.. büyük ihtimal haftasonu yada en geç p.tesi bağlanmış olur diye umuyorum ama nasip... neyse işte bööylee.. kısa bi ayrılık ama çok özledim hepinizii.. sohbetinizi.. klavyeyi bile özlemişim ayoll :))))
siz nasılsınız bakalım???
eheh hiçbişey bulamasa kendi göbek kordonunu kovalıyordur oğluş :)
kuduruk olacak senin oğlan belli :)
bak benim kızıma.. sessiiiz, sakiiin, günde bikaç kez tepikler.. o da anası merak etmesin diye :) seninki kendini kolbastıya verirken benimki de sessiz sessiz el işi yapıp çeyiz mi düzüyor ne lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3 vallaha kuduruk bişiy olucak kesin eyvahedigeldismile kızz ne 2-3 kez tepinmesi.. gece 15 dk.cık dursa da bi uykuya geçsem diyorum.. gündüz hele belime bi yastık dayayıp ayaklarımı uzattımmı ohh.. utku bey içerde başıyo tepiklere kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzuma
maşallah senin kıza da hıı.. ohh ohh ne güzell.. çeyizlere başladı demek dila hanım içerde :))) amann rabbim nazarlardan korusun hepsini:Saruboceq:
kızz benimki zıplamaya bile başladı he kaydirigubbakcemile3 sağ tarafa yatınca ayklarını yatağa vurup zıplıyo.. aynı anda kafası da sol tarafa çarpıyo.. bi kere yapınca 5 dk. sakinliyo.. sersemliyo sanırım kaydirigubbakcemile3
valla enteresan bi durum ama babamızla bizim bu hareketten anladığımız bu :))) dr. amcamıza da sorucaz.. sağ tarafa yatıp baktırıcam özellikle bakalım napıyo o anda.. kaydirigubbakcemile3
denizcim.. cnım yoğunsun sanırım sesin çıkmıyo balım.. şimdi daha iyisin demi cnım benim.. gece bende kalçamdan giren kramplardan bacaklarımı kıpırdatamıyorum ama sabahı görebilmek büyük mutluluk. :Saruboceq: buna da şükür.. bebişler içerde iyi olsun da cnım ...
ayşegülcüm.. hoşbuldum cnım... kızz kırklı kırklı düüne de gidicen hıı.. amann millet 15 dk.lık molada tuvalette doğurup ototbüsler yoluna devam ediyo anacım.. sen mi doğurup gidemicen :)) ayy şaka bi yana hala hayretler içersindeyim.. kadın 15. dk da tuvalette çıkarıvermiş.. kız nasıl kesti göbeğini.. bide o halde nasıl bi güçle yürüdün de yoluna devam ettin.. nasıl bırakıp gittin kısmına hiiiç girmiyorumklava:
amaann canım tek sorunumuz teknik sorunlar olsun.. 5 dk. da başvurup hallediciem inş. eve dönüşte :)) onların netine kalmadık kaydirigubbakcemile3 çok sağolasın ayrıcana.. kızım adına da teşekkür ediyorum cnım opuyorumnanaktanhg refiyeciğim. eee demek masa başı mesai başarımızı kıskananlar olmuş ama kimseye geçit yok yeter ki isteyelim demi :sm_cool: hangi çılgın bize zincir vuracakmış şaşarım :) gaza geldim birazdan yıkıp dökmeye de başlarım ben ha sağım solum belli olmaz. neyse neyse hg canım tekrar sağlık yönünden sıkıntı olmasın da teknik arızalar düzelir. kızının başarısı da daim olsun canım
kaydirigubbakcemile3 kızz benimde 2.ci.. kızımda böyle bişiy yoktu.. dila gibi günde 2-3 kere karnımı yamultup içerde kayardı arada o kadar.. amaann bu oğlan accık değişik kaydirigubbakcemile3ay maşallah bugün herkesin performansı yerinde. demek seninki de zıplıyo ha sonra kafayı çarpınca da sersemliyo ay kızlar siz çok yaşayın :roflol:
amaann canım tek sorunumuz teknik sorunlar olsun.. 5 dk. da başvurup hallediciem inş. eve dönüşte :)) onların netine kalmadık kaydirigubbakcemile3 çok sağolasın ayrıcana.. kızım adına da teşekkür ediyorum cnım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kızz benimde 2.ci.. kızımda böyle bişiy yoktu.. dila gibi günde 2-3 kere karnımı yamultup içerde kayardı arada o kadar.. amaann bu oğlan accık değişik kaydirigubbakcemile3
% 99 utku canımın içi kaydirigubbakcemile3 halaa kesin diyemiyorum ama.. ya şöyle ki.. bende eşimde eda da .. utku diyoruzz.. ama olur ya son anda şahanee.. bi isim geliverirse aklımıza diye açık kapı yoksa utku diyoruz yanii.. utkuşum diyorum hatta kızz...refiyeeee kız isim kesinleşti miii :) utku mu geliyooo :)
beşik kertmesi meselesine gelinceee :)
valla kızım boş yere hazırlık yapmıyor..zamanında refiş'in utku'suna sözümüzü verdik ama artık kız tarafı olarak ağırdan satıyoruz kendimizi.. doğsunlar da , hayırlısıyla kerteriz :))
ay o konulara hiç girmeyin ya bunlar insan mı diye düşünüyorum her duyduğumda. ankarada hava sabahları -15 i gösteriyo adi kadın çocuğu poşete koyup sokağa bırakıyo yemin ederim hareketsiz 15-20 dakika dursanız kemikleinize işler soğuk o derece yani. allah bildiği gibi yapsın hepsini
refiyeeee kız isim kesinleşti miii :) utku mu geliyooo :)
anneeeecim teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. eh, bizimki geçmiyor ama Allah beterini göstermesin, kimseciklerin de başına böyle dert vermesin ..
beşik kertmesi meselesine gelinceee :)
valla kızım boş yere hazırlık yapmıyor..zamanında refiş'in utku'suna sözümüzü verdik ama artık kız tarafı olarak ağırdan satıyoruz kendimizi.. doğsunlar da , hayırlısıyla kerteriz :))
amaann canım tek sorunumuz teknik sorunlar olsun.. 5 dk. da başvurup hallediciem inş. eve dönüşte :)) onların netine kalmadık kaydirigubbakcemile3 çok sağolasın ayrıcana.. kızım adına da teşekkür ediyorum cnım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kızz benimde 2.ci.. kızımda böyle bişiy yoktu.. dila gibi günde 2-3 kere karnımı yamultup içerde kayardı arada o kadar.. amaann bu oğlan accık değişik kaydirigubbakcemile3
ay zeynepçim.. maşalllahh .. oğluma da bütün bebeklere de..
kızz benimkinin böyle kuduruk olduğuna bakma.. millet dışardan babası izlyo hareketleri dediği zamanlarda daha ben yeni hissediyodum :asigim: şurda 1 aydır fln böyle hareketli... ee nolcek.. babası vermicek bu kiloları.. sen bi 2 kg. bebiş çıkarda ben sana sorarım diye diye 90 ı görmeme az kaldı
az yeme durumunu accık abarrtmıştım bi ara da :kedi: şimdi saldım çayıra misali.. geleni indiriyorum mideye.. kilolarla beraber oğlanın hareketleri de canı-kanı da gelmeye başladı kızz :kedi:
anneee... dettt kızzz...klava: dilama göz koyanınn.... yasakkelime :))) değişmez onların fikirlerii... :)))
kızz dünürr gaza gelmeyesin.. kızz dantelde bilirimm.. oya daa... örgü de... işleme de.. batik de... amann maşallah bana.. ne çok şey biliyomuşum kızz :jeyyar: ben yaparım hepiciğinii.... hihoyyyt
ay zeynepçim.. maşalllahh .. oğluma da bütün bebeklere de..
kızz benimkinin böyle kuduruk olduğuna bakma.. millet dışardan babası izlyo hareketleri dediği zamanlarda daha ben yeni hissediyodum :asigim: şurda 1 aydır fln böyle hareketli... ee nolcek.. babası vermicek bu kiloları.. sen bi 2 kg. bebiş çıkarda ben sana sorarım diye diye 90 ı görmeme az kaldı
az yeme durumunu accık abarrtmıştım bi ara da :kedi: şimdi saldım çayıra misali.. geleni indiriyorum mideye.. kilolarla beraber oğlanın hareketleri de canı-kanı da gelmeye başladı kızz :kedi:
anneee... dettt kızzz...klava: dilama göz koyanınn.... yasakkelime :))) değişmez onların fikirlerii... :)))
kızz dünürr gaza gelmeyesin.. kızz dantelde bilirimm.. oya daa... örgü de... işleme de.. batik de... amann maşallah bana.. ne çok şey biliyomuşum kızz :jeyyar: ben yaparım hepiciğinii.... hihoyyyt
kızlar benimkilerde sağlı sollu oynuyo çok farklı ya rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesinnnnn aminnnnn
günaydın nisan ayının güzel anneleriiii herkes dünür olmuş bende oğluma kız arıyom kimin kızının beşik kertmesi veya bi bağlantısı yok deyin bakayım bende talip olıyımmm yazık değil mi benim oğluşuma heeeee
kızlar benimkilerde sağlı sollu oynuyo çok farklı ya rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesinnnnn aminnnnn
ayyy refiye razil ettin beni işyerine kendi kendine titreyerek gülen bi kadın var insanların karşısında şu an. aaaaayyyyy allah ağlatmasın hiçbirimizi. sen beni güldürdün allah da seni güldürsün kız. sevenler kavuşmalı canım ben de öyle düşünüyorum hani dedim fikir değişikliği durumunda ...
bu arada kilo konusunu da hiç açmayaydık keşke yarama tuz bastınız yani faydalı diye yedikçe yedim yedikçe yedim aldım 7,5 8 kilo sakın az gözükmesin öncesinde yeterince vardı çünkü. e normal de doğurmak istediğim için az kilo almam lazımdı ama hesap edin ki daha 3 ayım var allah kuvvet versin. ama bu arada oğlum da iyi besleniyomuş anasının yediklerinden dr öyle dedi yani allaha şükür tek kendime yemiyomuşum yani. cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?