2010 Nisan Anneleri

zeynepcim sana da çok çok geçmiş olsun tatlım allah şifa versin inşallah.

hg refiyeciğim. eee demek masa başı mesai başarımızı kıskananlar olmuş ama kimseye geçit yok yeter ki isteyelim demi :sm_cool: hangi çılgın bize zincir vuracakmış şaşarım :) gaza geldim birazdan yıkıp dökmeye de başlarım ben ha sağım solum belli olmaz. neyse neyse hg canım tekrar sağlık yönünden sıkıntı olmasın da teknik arızalar düzelir. kızının başarısı da daim olsun canım

sen varya hakkten çılgınsın zeynep ya demek senin kız oturdu şimdiden el örgüsüne :hulya: E o zaman bu kız doğunca beşik kertmesi de ister yandın sen doyamadan evericen galiba kızı :gitme:

ay maşallah bugün herkesin performansı yerinde. demek seninki de zıplıyo ha sonra kafayı çarpınca da sersemliyo ay kızlar siz çok yaşayın :roflol:

denizcim.. cnım yoğunsun sanırım sesin çıkmıyo balım.. şimdi daha iyisin demi cnım benim.. gece bende kalçamdan giren kramplardan bacaklarımı kıpırdatamıyorum ama sabahı görebilmek büyük mutluluk. :Saruboceq: buna da şükür.. bebişler içerde iyi olsun da cnım ...

ayşegülcüm.. hoşbuldum cnım... kızz kırklı kırklı düüne de gidicen hıı.. amann millet 15 dk.lık molada tuvalette doğurup ototbüsler yoluna devam ediyo anacım.. sen mi doğurup gidemicen :)) ayy şaka bi yana hala hayretler içersindeyim.. kadın 15. dk da tuvalette çıkarıvermiş.. kız nasıl kesti göbeğini.. bide o halde nasıl bi güçle yürüdün de yoluna devam ettin.. nasıl bırakıp gittin kısmına hiiiç girmiyorum klava:

refiyeeee kız isim kesinleşti miii :) utku mu geliyooo :)

anneeeecim teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. eh, bizimki geçmiyor ama Allah beterini göstermesin, kimseciklerin de başına böyle dert vermesin ..

beşik kertmesi meselesine gelinceee :)
valla kızım boş yere hazırlık yapmıyor..zamanında refiş'in utku'suna sözümüzü verdik ama artık kız tarafı olarak ağırdan satıyoruz kendimizi.. doğsunlar da , hayırlısıyla kerteriz :))

ay o konulara hiç girmeyin ya bunlar insan mı diye düşünüyorum her duyduğumda. ankarada hava sabahları -15 i gösteriyo adi kadın çocuğu poşete koyup sokağa bırakıyo yemin ederim hareketsiz 15-20 dakika dursanız kemikleinize işler soğuk o derece yani. allah bildiği gibi yapsın hepsini

amaann canım tek sorunumuz teknik sorunlar olsun.. 5 dk. da başvurup hallediciem inş. eve dönüşte :)) onların netine kalmadık kaydirigubbakcemile3 çok sağolasın ayrıcana.. kızım adına da teşekkür ediyorum cnım opuyorumnanaktan
ay maşallah bugün herkesin performansı yerinde. demek seninki de zıplıyo ha sonra kafayı çarpınca da sersemliyo ay kızlar siz çok yaşayın :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kızz benimde 2.ci.. kızımda böyle bişiy yoktu.. dila gibi günde 2-3 kere karnımı yamultup içerde kayardı arada o kadar.. amaann bu oğlan accık değişik kaydirigubbakcemile3

ay refiş maşallah de.
hep öyle oynasın utku..
durgunlukları öyle korkutuyor ki insanı.
ben üç beş gün önce akşam acile gidiyordum, 24 saat boyunca tek bir hareket etmedi küçük hanım... sinirlerim boşaldı, elim ayağım tutmuyordu kesin bir şey oldu diyordum, eşimi bekliyordum işten gelsin de beni hastaneye götürsün diye.
bütün gün yapmadığım şey kalmadı oynasın diye, babası geldi, "kızıııım" dedi, dila hanım başladı salsaya..
uyuz şey :) babacı olacak belli :)

ben de senin oğlan gibi hep hareket etsin, iyi olduğunu bileyim isterdim :çok üzgünüm:
her bebek farklı oluyormuş işte..

% 99 utku canımın içi kaydirigubbakcemile3 halaa kesin diyemiyorum ama.. ya şöyle ki.. bende eşimde eda da .. utku diyoruzz.. ama olur ya son anda şahanee.. bi isim geliverirse aklımıza diye açık kapı yoksa utku diyoruz yanii.. utkuşum diyorum hatta kızz...
opuyorumnanaktan oy oy oy kıyamam gelinime kızz.. aman canımm ben yaparım kız onların çeyizinii.. önce beşiklerini bi kertelim çeyiz kolay iş zemuszemus
klava: klava:

amin canım allah kimseye dermansız dert vermesin çaresiz kalmak çok zor. allah beterinden korusun canım.
bak eğer fikrin değişirse, senin veya dilanın seninle dünür olmak da büyük keyifli olur ha. haberiniz olsun hazır çeyiz de hazır madem ben de elimden geldiğince (hoş elimden pek örgü dantel gelmez ama işte onları da kızın yapıyomuş zati kalan şeyleri yaparım ben de ) yardım eder destek olurum. herşey çocuklarımızın mutluluğu için yani kaydirigubbakcemile5

bu arada refiye hakkaten 3 gün kayboldun oğlanın ismi değişmiş bak son 3 ay ha kararınızı verin artık hayırlısıyla. demek UTKUmuz geliyo şimdilik hadi bakalım hayırlısı

ay zeynepçim.. maşalllahh .. oğluma da bütün bebeklere de..

kızz benimkinin böyle kuduruk olduğuna bakma.. millet dışardan babası izlyo hareketleri dediği zamanlarda daha ben yeni hissediyodum :asigim: şurda 1 aydır fln böyle hareketli... ee nolcek.. babası vermicek bu kiloları.. sen bi 2 kg. bebiş çıkarda ben sana sorarım diye diye 90 ı görmeme az kaldı

az yeme durumunu accık abarrtmıştım bi ara da :kedi: şimdi saldım çayıra misali.. geleni indiriyorum mideye.. kilolarla beraber oğlanın hareketleri de canı-kanı da gelmeye başladı kızz :kedi:

anneee... dettt kızzz... klava: dilama göz koyanınn.... yasakkelime :))) değişmez onların fikirlerii... :)))

kızz dünürr gaza gelmeyesin.. kızz dantelde bilirimm.. oya daa... örgü de... işleme de.. batik de... amann maşallah bana.. ne çok şey biliyomuşum kızz :jeyyar: ben yaparım hepiciğinii.... hihoyyyt

maşallah refiyecim maşallah canım benim sen de maşallah demeyi eksik etme dışarıda da pek söyleme kimin ne düşüneceği belli olmaz allah korusun. hadi biz hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz kimse kimseye hasetlenmez ama dışarısı başka. nazardan zaten çok korkardım hepten paranoyak oldum hamileliğimden beri allah korusun hepimizi de bebişlerimizi de. kızlar nazlı oluyo heralde biraz aman boşver oynasın. tam canın sıkkınken bi kıpırdıyolar ki ne sıkıntısı be yemişim onları diyo insan allahıma şükürler olsun bizlere böyle güzel duyguları yaşattığı için eksik de etmesin rabbim. isteyen herkese nasip etsin inşallah.

günaydın nisan ayının güzel anneleriiii herkes dünür olmuş bende oğluma kız arıyom kimin kızının beşik kertmesi veya bi bağlantısı yok deyin bakayım bende talip olıyımmm yazık değil mi benim oğluşuma heeeee

kızlar benimkilerde sağlı sollu oynuyo çok farklı ya rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesinnnnn aminnnnn

ayyy refiye razil ettin beni işyerine kendi kendine titreyerek gülen bi kadın var insanların karşısında şu an. aaaaayyyyy allah ağlatmasın hiçbirimizi. sen beni güldürdün allah da seni güldürsün kız. sevenler kavuşmalı canım ben de öyle düşünüyorum hani dedim fikir değişikliği durumunda ...
bu arada kilo konusunu da hiç açmayaydık keşke yarama tuz bastınız yani faydalı diye yedikçe yedim yedikçe yedim aldım 7,5 8 kilo sakın az gözükmesin öncesinde yeterince vardı çünkü. e normal de doğurmak istediğim için az kilo almam lazımdı ama hesap edin ki daha 3 ayım var allah kuvvet versin. ama bu arada oğlum da iyi besleniyomuş anasının yediklerinden dr öyle dedi yani allaha şükür tek kendime yemiyomuşum yani. cokacimcoook

amaan kiloyu boşver, sağlıkla doğsunlar da, peşlerinde koşarken veririz..
kız biz bi de zaten zayıf hatunlar değiliz, alışkın bünyelerimiz :)

ahaha yerim seni ben :)
öyle internetim gitti falan diye bizi boş bırakırsan böyle olur işte..
topicte hepi topu üç dört kız anası varız zaten, kapış kapış gidiyoruz :))
ayy ben bi halt bilmiyorum.. şiş tutmayı beceremem.bunların çeyizini sen düzersin artık.. batiklere varana kadar nerde öğrendin yahu.. becerikli kadının hali başka oluyor.. :)

anneeeeciim , bu kız yerini buldu ama sonrakini ikiz doğurmayı düşünüyorum... birini özge'ye vericem inşallah, öbürünü de kısmetse sana doğru yollayayım olur mu :))

kızlar benimkilerde sağlı sollu oynuyo çok farklı ya rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesinnnnn aminnnnn

hg semacım. kısmet konusunda sona kalan dona kalıyo şekerim herkes çoktan dünür oldu bile e bizim topikte de erkek çok olunca malesef kızlar karaborsa gibi çok kıymetli. ben de oğluma gelin arıyorum ama nafile. neyse artık doğduktan sonra bakarız biz de :) allah herkesin evladını bağışlasın inşallah. :Saruboceq:

canım, maşallah bebişlerine :)
senin hissettiklerin hepten bambaşkadır..
Allah'ım sağlık versin, hayırlısıyla vaktinde doğur inşallah..

kız meselesinde iseee, elini çabuk tutan kızları kaptı bacım :)
ben benimkinin cinsiyetini öğrendiiiim, eve gelip kk'ya yazdııım, 2 dk sonra falan refişle dünür bağımız kurulmuştu :))

topicte erkekler bariz çoğunlukta olunca böyle oldu :) ama sanırım kertilmeyen bi kızımız vardı daha :)

aman maşallah güzelim..
sen sağlıklı ol, onu iyi besle de.. kilo ne ki, rakamlardan ibaret..verilir...
8 kilo da gayet makul bu zaman için. hiç hiç hiç abartma..

kızlarrrrr muhabbet güzel bakıyorum da topikte kız az valla ben dışardan gelin ithal ettim benim gelinim hazır dünya tatlısıhihoyyyt

benim oğlan bi saniye sabit durmuyoo. dr. bakana kadar anası ağladı ama dedi ki hareketli olması iiymiş kan akışının ii olduğu, bebeğin ii oksijen aldığını, plesantanın ii çalıştığını gösterirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…