2010 Nisan Anneleri

maşallah canımm.. hep dilimde içimde inan.. tepinirken nazar değicek diye yelek fln giyiyorum.. bi örtme isteği doğuyo birden zaten :))) :Saruboceq: rabbim herkese yaşatsın canımm... :Saruboceq:
kızlar benimkilerde sağlı sollu oynuyo çok farklı ya rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesinnnnn aminnnnn
:Saruboceq::Saruboceq: amiinnn canım benimm...
kaydirigubbakcemile3 aminnn canımm.. hepimiz ömür boyu hep gülelim.. acı keder görmeyelim inş.. :Saruboceq: kızz bende öncesinden neler var neler bir görsen kaydirigubbakcemile3 7 kilo benimde şu ana kadar.. ama 2 ay var daha hemen hemen ne olur bilemem bilmiyorumkismile
kızz alışkın olmazmı.. zavallı vicudum 27 yaşına gelene kadar ne kilolar geldi gittii... kimi geldi gitmek bilmedi kimi bi uğrayıp baktı burası kalabalık kaçıverdi :roflol: veririz inş. bunları daa... amaann 90 kilo dediğin nedir kii.. şu an 87 yim.. 3 daha alsam 90 la kapatsam bu işi... çıkışta da sedye de 83 fln kalmış olurum kaydirigubbakcemile3 gerisi de artık allah kerim bilmiyorumkismile
canımm ben severim el işini fln.. şimdi de kendi oğluşumla çok yakın bi arkadaşımın oğluşuna sarı yüz örtüsü oyalıyorum... arkadaşınki bitmek üzere.. kendiminkine geçiciimm. zemuszemus otururken kaburgalarıma baskı uyguluyo artık benim sıpa.. şu 1 ay daha yaptım yaptım sonra zor olucak gibi.. aklinialirimsmile

şu neti bi bağlatiiimm dikilicem dilanın tepesinee zemuszemus

slm annişler ..maşallah herkezin meleği pek bi oynak bugünlerde aman nazar değmesin kuzularımıza muhabbette bayağı iyi neşeniz daim olsun hep inşallah..

rize de kar yok diye diye karı yağdırdım bugün zor geldik işe.ama ayağımı oynatacak halim yok valla.belim kopuyo,dahada ağır hissettim kendiimi bugün.şööle sıcacık bi saunada öle bi masaja ihtiyacım varki.hayal edip duruyom sabahtan beri.:1rolleyes:

bu durumda benimki oksijen alamıyor mu, plasenta iyi çalışmıyo mu yani :a015:

cuma günü randevum, sorucam bunu doktoruma eyvahedigeldismile

kızlar size doyum olmaz asla ama accık annemin yanına da geçeyim diyorum.. montumu çıkarıp onu bi öptüm daldım kardeşimin odasına.. edayla ikisi yan odada oturuyolar.. öğleden sonra fln bi uğrarım yine inş... öpüyorum hepinizi...

hee aldığım istihbaratar doğrultusunda face e de bi uğtamak istiyorum.. kızlarr orda da toplanmış.. soonraa tubicim.. senin koca napmış öyle ayoll :))) bi bakayım erkekler kulübüne de :))))

neyse öptüm hepinizi....

kızlarrrrr muhabbet güzel bakıyorum da topikte kız az valla ben dışardan gelin ithal ettim benim gelinim hazır dünya tatlısıhihoyyyt

ay senin gelin hakkaten pek tatlı :)
evlilikte kadın erkekten büyük olursa, zengin olurlar muhabbeti de var ya, sizinkiler varlıklı olacak inşallah :))

hoşgeldin canım...

ahh sauna, masaj falan dedin, içim gitti..
benim bugün sıcak namına tecrübe edebileceğim yegane şey, ütü yaparken yaşayacağım şahane(!) dakikalar olacak ancak..

ev işleri niye hiç bitmiyor yaaa..
heer hafta aynı döngü..
pöfff...

görüşürüz güzelim..
özletme kendini, uğra arada yine :)

sorma refişim eşim çıldırdı KK ya rakip grup kurdu bekliyoruz herkesin eşini ama şimdilik bir tek nazlının eşi geldikaydirigubbakcemile3 hadi sen de özletme çok kendini olurmuopuyorumnanaktan

selam kızlar dün dopler çektirdim suyum azalmış ve bebişim 1.5 hafta geride.bir sürü şeyden olabilirmiş.tutabildikleri kadar tutacaklar sonra alacaklar oğluu.yani zamanını bekleyemeyeceğiz.gebelik zehirlenmesinden falan şüphelendiler bugün test yaptırdım çokşükür ykmuş.plesantada sorun olabilir dediler.haftaya salı tekrar dopplere gireceğim.umarım iyiye gidiş olur.ama inanın dün 10 yaş yaşlandım.ne olur oğluma dua edin haftaya iyiye gitsin kızlar.

ay senin gelin hakkaten pek tatlı :)
evlilikte kadın erkekten büyük olursa, zengin olurlar muhabbeti de var ya, sizinkiler varlıklı olacak inşallah :))

ahhh cicim nerdeee bende eşimden 1,5 yaş büyüğüm ama borç batağındayızsalakcinni bizim ailede gelenek bayanlar büyük olcekkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar umarım güzeller güzeli nisan anneleri ve bebişleri iyidir

hoşgeldin yurdagülcüm :)
sen de kayıplardandın yahu..
ya da biz mi denk gelemedik ne zamandır..

iyisindir umarım :)

sorma refişim eşim çıldırdı KK ya rakip grup kurdu bekliyoruz herkesin eşini ama şimdilik bir tek nazlının eşi geldikaydirigubbakcemile3 hadi sen de özletme çok kendini olurmuopuyorumnanaktan

ay biz facebook kullanmıyoruz eşimle.
ama onun da nisan babaları gibi bi grup kurma fantezisi vardı, şimdi desem ki birinin eşi kurmuş, adam face'de hesap açıp gruba girer valla :))

ama senin eşin hepten baskın çıktı valla :))
alem adam :)
kızlaar, eşi facebook kullananlarınız söyleyin de üye olsunlar bari, yoksa enişte hepten psikopata bağlayıp bizim gruba dadanacak..
bari ayrı takılsınlar da bize bulaşmasınlar :))

Kızlar, imrendim herkese. benim oğluşta oynuyor ama annesi tez hazırlıyor. Minik kuzumla ilgilnemiyorum. mafoldumben

canım benim..
tatsız bir haber tabii, ama lütfen olumlu düşünmeye çalış.
bebeklerimiz o kadar küçük değiller artık.
bir aksilik olup bugün bile doğsalar, iyi bir bakımın ardından çoğu hayata tutunacak durumdalar..

kaldı ki sen doktor kontrolündesin. doğumun hemen bugün olacak değil. daha vakti var..hem hala araştırıyorlar bak.
salı günkü dopplerde ne çıkacak bakalım..
hamilelerin duası kabul olur derler, bak hepimizin duasını alacaksın burada.. oğlun nur topu gibi sağlıkla gelecek..

hem bu ufak tatsızlık sonunda azcık erken gelse bile bebeğin..sen ilk nisan annelerinden olursun :) kucağında mis gibi kokan bebişinle bize nispet yaparsın :)

canım yaa geçmiş olsun inşallah oğluşun mümkün olduğunca geç ve sağlıklı gelir. kontrol altında olduğunuza göre doktor en doğru kararı verecektir canım içerde büyüyemiyosa bizde dışarda besler büyütürüz napalım yeterki sonunda iyi olsun oğluşun. şimdi yenidoğan bakım servisleri çok iyi eminim erkende gelse çok çok iyi bakılacaktır canım yinede umarım daha çok içerde kalır bebişinopuyorumnanaktanama sen kendini üzmemeye çalış oğluşunun sana daha çok ihtiyacı var onun için en azından:1hug:

zeynepcim cnm evet arada girebiliyorum işten ayrıldım evdeyim ama sık sık bilgisayar başına oturamıyorum genelde zmaanım annemlerde geçiyor vakit buldukça şöyle bir bakınıyorum

selam kızlar, istanbula bir kere daha aşık oldum bu kar manzaralarını görünce.gel gör ki işe gitmek işkence buz pisti yollarda...bata çıka karda,memur hamilelere tatil ama özel sektörde kimse babasının hayrına işe gelme demiyor.

bu arada bir şey sormak istiyorum: hafta sonundan beri karnım sürekli sert,bazen ayakta bile duramıyorum,taş gibi ağırlık yapıyor karnım.bazende oğluşumun ayağı kolu heralde kemik kısmı batıyor dışardan bile belli oluyor,hareketleri eskisi gibi değil artık,acaba birşey mi var?ben bu aralar biraz fazla gerginim onunla ilgisi varmıdır acaba?

çok sağol canım olumsuz düşünmek istemiyorum.dua ediyorum bebeğim sağlıklı olsun rabbim bana bağışlasın diye umarım salı günü iyi sonuçlar alacağım allahın izni ile.

:Saruboceq:

Canım benim ins hiçbirşeyi yoktur oğlunun. Biraz daha büyüsün annesinin karnında sonra biraz erken gelsede fark etmez. Dualarım seninle.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…