maşallah refiyecim maşallah canım benim sen de maşallah demeyi eksik etme dışarıda da pek söyleme kimin ne düşüneceği belli olmaz allah korusun. hadi biz hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz kimse kimseye hasetlenmez ama dışarısı başka. nazardan zaten çok korkardım hepten paranoyak oldum hamileliğimden beri allah korusun hepimizi de bebişlerimizi de. kızlar nazlı oluyo heralde biraz aman boşver oynasın. tam canın sıkkınken bi kıpırdıyolar ki ne sıkıntısı be yemişim onları diyo insan allahıma şükürler olsun bizlere böyle güzel duyguları yaşattığı için eksik de etmesin rabbim. isteyen herkese nasip etsin inşallah.
:Saruboceq::Saruboceq: amiinnn canım benimm...kızlar benimkilerde sağlı sollu oynuyo çok farklı ya rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesinnnnn aminnnnn
kaydirigubbakcemile3 aminnn canımm.. hepimiz ömür boyu hep gülelim.. acı keder görmeyelim inş.. :Saruboceq: kızz bende öncesinden neler var neler bir görsen kaydirigubbakcemile3 7 kilo benimde şu ana kadar.. ama 2 ay var daha hemen hemen ne olur bilemem bilmiyorumkismileayyy refiye razil ettin beni işyerine kendi kendine titreyerek gülen bi kadın var insanların karşısında şu an. aaaaayyyyy allah ağlatmasın hiçbirimizi. sen beni güldürdün allah da seni güldürsün kız. sevenler kavuşmalı canım ben de öyle düşünüyorum hani dedim fikir değişikliği durumunda ...
bu arada kilo konusunu da hiç açmayaydık keşke yarama tuz bastınız yani faydalı diye yedikçe yedim yedikçe yedim aldım 7,5 8 kilo sakın az gözükmesin öncesinde yeterince vardı çünkü. e normal de doğurmak istediğim için az kilo almam lazımdı ama hesap edin ki daha 3 ayım var allah kuvvet versin. ama bu arada oğlum da iyi besleniyomuş anasının yediklerinden dr öyle dedi yani allaha şükür tek kendime yemiyomuşum yani. cokacimcoook
kızz alışkın olmazmı.. zavallı vicudum 27 yaşına gelene kadar ne kilolar geldi gittii... kimi geldi gitmek bilmedi kimi bi uğrayıp baktı burası kalabalık kaçıverdi :roflol: veririz inş. bunları daa... amaann 90 kilo dediğin nedir kii.. şu an 87 yim.. 3 daha alsam 90 la kapatsam bu işi... çıkışta da sedye de 83 fln kalmış olurum kaydirigubbakcemile3 gerisi de artık allah kerim bilmiyorumkismileamaan kiloyu boşver, sağlıkla doğsunlar da, peşlerinde koşarken veririz..
kız biz bi de zaten zayıf hatunlar değiliz, alışkın bünyelerimiz :)
ahaha yerim seni ben :)
öyle internetim gitti falan diye bizi boş bırakırsan böyle olur işte..
topicte hepi topu üç dört kız anası varız zaten, kapış kapış gidiyoruz :))
ayy ben bi halt bilmiyorum.. şiş tutmayı beceremem.bunların çeyizini sen düzersin artık.. batiklere varana kadar nerde öğrendin yahu.. becerikli kadının hali başka oluyor.. :)
anneeeeciim , bu kız yerini buldu ama sonrakini ikiz doğurmayı düşünüyorum... birini özge'ye vericem inşallah, öbürünü de kısmetse sana doğru yollayayım olur mu :))
benim oğlan bi saniye sabit durmuyoo. dr. bakana kadar anası ağladı ama dedi ki hareketli olması iiymiş kan akışının ii olduğu, bebeğin ii oksijen aldığını, plesantanın ii çalıştığını gösterirmiş.
kızlarrrrr muhabbet güzel bakıyorum da topikte kız az valla ben dışardan gelin ithal ettim benim gelinim hazır dünya tatlısıhihoyyyt
slm annişler ..maşallah herkezin meleği pek bi oynak bugünlerde aman nazar değmesin kuzularımızamuhabbette bayağı iyi neşeniz daim olsun hep inşallah..
rize de kar yok diye diye karı yağdırdım bugün zor geldik işe.ama ayağımı oynatacak halim yok valla.belim kopuyo,dahada ağır hissettim kendiimi bugün.şööle sıcacık bi saunada öle bi masaja ihtiyacım varki.hayal edip duruyom sabahtan beri.:1rolleyes:
kızlar size doyum olmaz asla ama accık annemin yanına da geçeyim diyorum.. montumu çıkarıp onu bi öptüm daldım kardeşimin odasına.. edayla ikisi yan odada oturuyolar.. öğleden sonra fln bi uğrarım yine inş... öpüyorum hepinizi...
hee aldığım istihbaratar doğrultusunda face e de bi uğtamak istiyorum.. kızlarr orda da toplanmış.. soonraa tubicim.. senin koca napmış öyle ayoll :))) bi bakayım erkekler kulübüne de :))))
neyse öptüm hepinizi....
ay senin gelin hakkaten pek tatlı :)
evlilikte kadın erkekten büyük olursa, zengin olurlar muhabbeti de var ya, sizinkiler varlıklı olacak inşallah :))
merhaba kızlar umarım güzeller güzeli nisan anneleri ve bebişleri iyidir
sorma refişim eşim çıldırdı KK ya rakip grup kurdu bekliyoruz herkesin eşini ama şimdilik bir tek nazlının eşi geldikaydirigubbakcemile3 hadi sen de özletme çok kendini olurmuopuyorumnanaktan
amaan kiloyu boşver, sağlıkla doğsunlar da, peşlerinde koşarken veririz..
kız biz bi de zaten zayıf hatunlar değiliz, alışkın bünyelerimiz :)
ahaha yerim seni ben :)
öyle internetim gitti falan diye bizi boş bırakırsan böyle olur işte..
topicte hepi topu üç dört kız anası varız zaten, kapış kapış gidiyoruz :))
ayy ben bi halt bilmiyorum.. şiş tutmayı beceremem.bunların çeyizini sen düzersin artık.. batiklere varana kadar nerde öğrendin yahu.. becerikli kadının hali başka oluyor.. :)
anneeeeciim , bu kız yerini buldu ama sonrakini ikiz doğurmayı düşünüyorum... birini özge'ye vericem inşallah, öbürünü de kısmetse sana doğru yollayayım olur mu :))
tamam o zaman ben şimdiden sözümü alayım da ne olur ne olmaz bak sen de unutma sözünü ha.
canım, maşallah bebişlerine :)
senin hissettiklerin hepten bambaşkadır..
Allah'ım sağlık versin, hayırlısıyla vaktinde doğur inşallah..
kız meselesinde iseee, elini çabuk tutan kızları kaptı bacım :)
ben benimkinin cinsiyetini öğrendiiiim, eve gelip kk'ya yazdııım, 2 dk sonra falan refişle dünür bağımız kurulmuştu :))
topicte erkekler bariz çoğunlukta olunca böyle oldu :) ama sanırım kertilmeyen bi kızımız vardı daha :)
aman maşallah güzelim..
sen sağlıklı ol, onu iyi besle de.. kilo ne ki, rakamlardan ibaret..verilir...
8 kilo da gayet makul bu zaman için. hiç hiç hiç abartma..
dedim ya rakamsal olarak çok gözükmüyo ama idealim bu kadardı amaaaaaan boşver ya bebişler sağlıklı olsun da ben alışığım balıketli olmaya (bunu kendime kabul edemediğimden kilolu yazamadım) zaten oğlum da allah izin verir de içerdeki kadar dışarda da hareket ederse sağlıkla tabi bende bişeycik kalmaz gibi geliyo
kızlarrrrr muhabbet güzel bakıyorum da topikte kız az valla ben dışardan gelin ithal ettim benim gelinim hazır dünya tatlısıhihoyyyt
gel gel koş tuğbacım sohbet koyu
selam kızlar dün dopler çektirdim suyum azalmış ve bebişim 1.5 hafta geride.bir sürü şeyden olabilirmiş.tutabildikleri kadar tutacaklar sonra alacaklar oğluu.yani zamanını bekleyemeyeceğiz.gebelik zehirlenmesinden falan şüphelendiler bugün test yaptırdım çokşükür ykmuş.plesantada sorun olabilir dediler.haftaya salı tekrar dopplere gireceğim.umarım iyiye gidiş olur.ama inanın dün 10 yaş yaşlandım.ne olur oğluma dua edin haftaya iyiye gitsin kızlar.
selam kızlar dün dopler çektirdim suyum azalmış ve bebişim 1.5 hafta geride.bir sürü şeyden olabilirmiş.tutabildikleri kadar tutacaklar sonra alacaklar oğluu.yani zamanını bekleyemeyeceğiz.gebelik zehirlenmesinden falan şüphelendiler bugün test yaptırdım çokşükür ykmuş.plesantada sorun olabilir dediler.haftaya salı tekrar dopplere gireceğim.umarım iyiye gidiş olur.ama inanın dün 10 yaş yaşlandım.ne olur oğluma dua edin haftaya iyiye gitsin kızlar.
canım benim..
tatsız bir haber tabii, ama lütfen olumlu düşünmeye çalış.
bebeklerimiz o kadar küçük değiller artık.
bir aksilik olup bugün bile doğsalar, iyi bir bakımın ardından çoğu hayata tutunacak durumdalar..
kaldı ki sen doktor kontrolündesin. doğumun hemen bugün olacak değil. daha vakti var..hem hala araştırıyorlar bak.
salı günkü dopplerde ne çıkacak bakalım..
hamilelerin duası kabul olur derler, bak hepimizin duasını alacaksın burada.. oğlun nur topu gibi sağlıkla gelecek..
hem bu ufak tatsızlık sonunda azcık erken gelse bile bebeğin..sen ilk nisan annelerinden olursun :) kucağında mis gibi kokan bebişinle bize nispet yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?