bu durumda benimki oksijen alamıyor mu, plasenta iyi çalışmıyo mu yani :a015:
cuma günü randevum, sorucam bunu doktoruma eyvahedigeldismile
selam kızlar dün dopler çektirdim suyum azalmış ve bebişim 1.5 hafta geride.bir sürü şeyden olabilirmiş.tutabildikleri kadar tutacaklar sonra alacaklar oğluu.yani zamanını bekleyemeyeceğiz.gebelik zehirlenmesinden falan şüphelendiler bugün test yaptırdım çokşükür ykmuş.plesantada sorun olabilir dediler.haftaya salı tekrar dopplere gireceğim.umarım iyiye gidiş olur.ama inanın dün 10 yaş yaşlandım.ne olur oğluma dua edin haftaya iyiye gitsin kızlar.
selam kızlar, istanbula bir kere daha aşık oldum bu kar manzaralarını görünce.gel gör ki işe gitmek işkence buz pisti yollarda...bata çıka karda,memur hamilelere tatil ama özel sektörde kimse babasının hayrına işe gelme demiyor.
bu arada bir şey sormak istiyorum: hafta sonundan beri karnım sürekli sert,bazen ayakta bile duramıyorum,taş gibi ağırlık yapıyor karnım.bazende oğluşumun ayağı kolu heralde kemik kısmı batıyor dışardan bile belli oluyor,hareketleri eskisi gibi değil artık,acaba birşey mi var?ben bu aralar biraz fazla gerginim onunla ilgisi varmıdır acaba?
zeynepcim cnm evet arada girebiliyorum işten ayrıldım evdeyim ama sık sık bilgisayar başına oturamıyorum genelde zmaanım annemlerde geçiyor vakit buldukça şöyle bir bakınıyorum
bu arada ben ve idilim iyiyiz çok şükür zeynepcim umarım dilacımla sende iyisindir...
sarımelek sanada çok geçmiş olsun canım umarım düzelir ve oğluşun sağlıkla gelir.
selam kızlar, istanbula bir kere daha aşık oldum bu kar manzaralarını görünce.gel gör ki işe gitmek işkence buz pisti yollarda...bata çıka karda,memur hamilelere tatil ama özel sektörde kimse babasının hayrına işe gelme demiyor.
bu arada bir şey sormak istiyorum: hafta sonundan beri karnım sürekli sert,bazen ayakta bile duramıyorum,taş gibi ağırlık yapıyor karnım.bazende oğluşumun ayağı kolu heralde kemik kısmı batıyor dışardan bile belli oluyor,hareketleri eskisi gibi değil artık,acaba birşey mi var?ben bu aralar biraz fazla gerginim onunla ilgisi varmıdır acaba?
çok sağol canım olumsuz düşünmek istemiyorum.dua ediyorum bebeğim sağlıklı olsun rabbim bana bağışlasın diye umarım salı günü iyi sonuçlar alacağım allahın izni ile.
Kızlar, hepinizi öpüyoruz. Biz teyzemize gezmeye gidiyoruz. zemuszemus Şimdi biraz kendimize çeki düzen verelim. Sabahtan beri ders çalıştık, yeter. alsanaalsanasmile
zeynepcim benim dünürüm var cnm sedacım var ilkenur yani idil ve ben gayet memnunuz halimizden
benim oğlan bi saniye sabit durmuyoo. dr. bakana kadar anası ağladı ama dedi ki hareketli olması iiymiş kan akışının ii olduğu, bebeğin ii oksijen aldığını, plesantanın ii çalıştığını gösterirmiş.
maşallah canımm.. hep dilimde içimde inan.. tepinirken nazar değicek diye yelek fln giyiyorum.. bi örtme isteği doğuyo birden zaten :))) :Saruboceq: rabbim herkese yaşatsın canımm... :Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq: amiinnn canım benimm...
kaydirigubbakcemile3 aminnn canımm.. hepimiz ömür boyu hep gülelim.. acı keder görmeyelim inş.. :Saruboceq: kızz bende öncesinden neler var neler bir görsen kaydirigubbakcemile3 7 kilo benimde şu ana kadar.. ama 2 ay var daha hemen hemen ne olur bilemem bilmiyorumkismile
kızz alışkın olmazmı.. zavallı vicudum 27 yaşına gelene kadar ne kilolar geldi gittii... kimi geldi gitmek bilmedi kimi bi uğrayıp baktı burası kalabalık kaçıverdi :roflol: veririz inş. bunları daa... amaann 90 kilo dediğin nedir kii.. şu an 87 yim.. 3 daha alsam 90 la kapatsam bu işi... çıkışta da sedye de 83 fln kalmış olurum kaydirigubbakcemile3 gerisi de artık allah kerim bilmiyorumkismile
canımm ben severim el işini fln.. şimdi de kendi oğluşumla çok yakın bi arkadaşımın oğluşuna sarı yüz örtüsü oyalıyorum... arkadaşınki bitmek üzere.. kendiminkine geçiciimm. zemuszemus otururken kaburgalarıma baskı uyguluyo artık benim sıpa.. şu 1 ay daha yaptım yaptım sonra zor olucak gibi.. aklinialirimsmile
şu neti bi bağlatiiimm dikilicem dilanın tepesinee zemuszemus
slm annişler ..maşallah herkezin meleği pek bi oynak bugünlerde aman nazar değmesin kuzularımızamuhabbette bayağı iyi neşeniz daim olsun hep inşallah..
rize de kar yok diye diye karı yağdırdım bugün zor geldik işe.ama ayağımı oynatacak halim yok valla.belim kopuyo,dahada ağır hissettim kendiimi bugün.şööle sıcacık bi saunada öle bi masaja ihtiyacım varki.hayal edip duruyom sabahtan beri.:1rolleyes:
bu durumda benimki oksijen alamıyor mu, plasenta iyi çalışmıyo mu yani :a015:
cuma günü randevum, sorucam bunu doktoruma eyvahedigeldismile
merhaba kızlar umarım güzeller güzeli nisan anneleri ve bebişleri iyidir
selam kızlar dün dopler çektirdim suyum azalmış ve bebişim 1.5 hafta geride.bir sürü şeyden olabilirmiş.tutabildikleri kadar tutacaklar sonra alacaklar oğluu.yani zamanını bekleyemeyeceğiz.gebelik zehirlenmesinden falan şüphelendiler bugün test yaptırdım çokşükür ykmuş.plesantada sorun olabilir dediler.haftaya salı tekrar dopplere gireceğim.umarım iyiye gidiş olur.ama inanın dün 10 yaş yaşlandım.ne olur oğluma dua edin haftaya iyiye gitsin kızlar.
Kızlar, imrendim herkese. benim oğluşta oynuyor ama annesi tez hazırlıyor. Minik kuzumla ilgilnemiyorum. mafoldumben
eh, iyi bi dinlenmeyi haketmişsin sen :)
görüşürüz canım..
hoşçakal
anaam bu kız da kapılmış :)
yok anam, sona kalan dona kaldı resmen.
ben de burdaki erkek anaları namına bi cevvallik yapayım dedim ama idil hanım da yerini bulmuş demek :))
fıstıklar..
size doyum olmaz.
ben kaçayım..
doğum yaklaşıyor, evim derli toplu olsun, her gün evin bir köşesini yapayım, her dolabım çekmecem düzgün olsun derdindeyim..
ama kağnı yavaşlığında olduğum için işler bitmek bilmiyor..
hepinizi öpüyorum
Allah'a emanet olun..
ya kızlar 1 saattir netten araştırıom bulamadım.sizden yardım bekliorum ..bebeğimin odası için şu duvara yapştırılan süsler varya melekler yada ayıcıklar onların tam ismini bilmediğim için nette bulamıorum (sticker değil) bide tavana yapıştırılan ay yıldız aydede filan istiyorum ama yok işte bulamıom yardım lütfen kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?