2010 Nisan Anneleri

bu arada ben ve idilim iyiyiz çok şükür zeynepcim umarım dilacımla sende iyisindir...
sarımelek sanada çok geçmiş olsun canım umarım düzelir ve oğluşun sağlıkla gelir.

bu durumda benimki oksijen alamıyor mu, plasenta iyi çalışmıyo mu yani :a015:

cuma günü randevum, sorucam bunu doktoruma eyvahedigeldismile

kız o anlamda yazmadıydım. benimki bööle uykuyu falan bana haram ettiğini sööleyince dr. ööle sööledi. sanırım bana züğürt tesellisi.

Dikkat et kendine. bol bol yat. tutabildiğin kadar tut bebeşi içerde. ama Allah biliyo ya 28. haftayla ilgili bilgileri okurken bu hafta doğan bebekler %90 yaşıyor uygun koşullarda diye okuyunca bööle bi rahatlama çökmüştü üstüme.daha tıbbın cevap bulamadığı sebeplerden plesanta işlevinde bozulmalar olabiliyormuş.

Canım, bazen bizde semsert oluyoruz. Özellile yemek kaçınca. cokacimcoook
Yada şişkinlik durumlarında. Kendini hiç korkutma, büyüdüler artık. İyice hissedilmeye başlandılar.

gamyoncuiremsu

zeynepcim cnm evet arada girebiliyorum işten ayrıldım evdeyim ama sık sık bilgisayar başına oturamıyorum genelde zmaanım annemlerde geçiyor vakit buldukça şöyle bir bakınıyorum

bu arada ben ve idilim iyiyiz çok şükür zeynepcim umarım dilacımla sende iyisindir...
sarımelek sanada çok geçmiş olsun canım umarım düzelir ve oğluşun sağlıkla gelir.

oh işten ayrılmana sevindim :)
burda aramızda halen çalışanlara da kıyamıyorum ben hiç.
artık dinlenme vakti.. ben evdeyken bu kadar yoruluyorum, çalışanların halini düşünemiyorum.

ama sen de özletme yahu, daha sık uğra :)
idilimizin iyi olmasına da çok sevindim... maşallah ona..

( :sm_cool: erkek analarııı, bi kız anası geldi görüyonuz mu bacılaaar, huuu :teytey: )

istanbul hakkaten harika görünüyor :)
camdan bakmaya doyamıyorum ben de :)

karnındaki sertliğe gelince.. artık normal be canım. bebeğin pozisyonundandır.. artık kocaman da oldular, hepten hissettiriyorlar kendilerini :)

hareketleri azaldıysa, gerginliğinden ötürü olabilir tabii.. bizim modumuz direkt etkiliyor onları
ama gün içinde 10-15 irili ufaklı hareket, tekme, dokunuş hissediyorsan, endişelenecek bir şey yok demekmiş...

çok sağol canım olumsuz düşünmek istemiyorum.dua ediyorum bebeğim sağlıklı olsun rabbim bana bağışlasın diye umarım salı günü iyi sonuçlar alacağım allahın izni ile.

iyi olacak inşallah güzelim..
ağızdan çıkan vücut bulur derler, iyi düşünelim ki iyi olsun sonuç..
sen de elinden geldiğince ferah tutmaya çalış içini nolur..

Kızlar, hepinizi öpüyoruz. Biz teyzemize gezmeye gidiyoruz. zemuszemus Şimdi biraz kendimize çeki düzen verelim. Sabahtan beri ders çalıştık, yeter. alsanaalsanasmile

zeynepcim benim dünürüm var cnm sedacım var ilkenur yani idil ve ben gayet memnunuz halimizden

Kızlar, hepinizi öpüyoruz. Biz teyzemize gezmeye gidiyoruz. zemuszemus Şimdi biraz kendimize çeki düzen verelim. Sabahtan beri ders çalıştık, yeter. alsanaalsanasmile

eh, iyi bi dinlenmeyi haketmişsin sen :)
görüşürüz canım..
hoşçakal

zeynepcim benim dünürüm var cnm sedacım var ilkenur yani idil ve ben gayet memnunuz halimizden

anaam bu kız da kapılmış :)
yok anam, sona kalan dona kaldı resmen.
ben de burdaki erkek anaları namına bi cevvallik yapayım dedim ama idil hanım da yerini bulmuş demek :))

artık hareketlerde azalma alması normal. yerleri daraldığı için ööle hop hop dönemezlermiş. her hafta biraz daha azalacak...

ya kızlar 1 saattir netten araştırıom bulamadım.sizden yardım bekliorum ..bebeğimin odası için şu duvara yapştırılan süsler varya melekler yada ayıcıklar onların tam ismini bilmediğim için nette bulamıorum (sticker değil) bide tavana yapıştırılan ay yıldız aydede filan istiyorum ama yok işte bulamıom yardım lütfen kafamçokkarıştı

maşallah ayşegülcüm oğluna. nazar değmesin

amin canım allah hepimizin yüzünü güldürsün her zaman. maşallah yani ama reklam kokan hareket bunlar ya şimdi zeynep'i tam olarak ikna edebilmek için örtü kenarından falan bahsetmeler :) ellerine sağlık canımcım
bu arada görüşürüz canım kendine iyi bak

hg gelincik. ya kar yağması çok güzel de sonrası zor zaten yoksa yok böyle bi manzara yani. aman ha sakın gidip sıcak duş alayım falan deme allah korusun tehlikeli bak ona göre

bu durumda benimki oksijen alamıyor mu, plasenta iyi çalışmıyo mu yani :a015:

cuma günü randevum, sorucam bunu doktoruma eyvahedigeldismile

yok be zeynepcim herkesin hamileliği farklı geçer. bak refiye de dedi benim kızım oynamazdı pek diye benim arkadaşımın da kızı oldu o da hamileyken çok sakin pek kıpırdamıyo diyodu. kafanı karıştırma hiç sen

merhaba kızlar umarım güzeller güzeli nisan anneleri ve bebişleri iyidir

hg ymercim biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım?

yok güzelim kalbini ferah tut allah korusun bak bugün alıcaz dememişler niye stres yaptın ki. allah izin verirse daha dayanır bak görüceksin. hepimiz de sana ve oğluşuna dua edicez merak etme sen bak allaha şükür zehirlenme falan da yokmuş. Allah oğluşunu da gayet sağlıklı bi şekilde vaktine yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin canım kötü şeyler düşünüp onu da germe olur mu? inşallah salı günü daha iyi şeyler duyacağız senden.

Kızlar, imrendim herkese. benim oğluşta oynuyor ama annesi tez hazırlıyor. Minik kuzumla ilgilnemiyorum. mafoldumben

hg canım. ama onun ilgiye ihtiyacı var annesi ne olur ki tezini hazırlarken o oynuyoken ona da azıcık konuşuversen sevsen. yazık çocuk ilgi bekliyo annesinden. ben öyle olunca eğer müsait bi yerde değilsem ve oğlum hareketliyse elimi karnıma koyuyorum ki varlığımı hissetsin diye.

şekerim artık bebişler büyüyo o yüzden yer darlığından ve aldıkları kilodan çok hareket edemeyebiliyorlarmış. sertlik de bende de oluyo şu aralar bazen geriniyomu sırtını veya ayağını falanmı dayıyo derimin gerildiğini hissediyorum ama biraz şöyle yukarı aşağı doğru elimi karnıma sürtünce bisüre sonra düzeliyo. merak etme yani

fıstıklar..
size doyum olmaz.
ben kaçayım..

doğum yaklaşıyor, evim derli toplu olsun, her gün evin bir köşesini yapayım, her dolabım çekmecem düzgün olsun derdindeyim..
ama kağnı yavaşlığında olduğum için işler bitmek bilmiyor..

hepinizi öpüyorum
Allah'a emanet olun..

yok şekerim yok benim oğluma buradan gelin kalmadı neyse artık ben de kendime saklarım oğlumu :) zaten kumam çok olacak bizim ailede her iki tarafta da kadın hayranlar çok.

güle güle zeynepcim fazla yorma kendini sakın allah kolaylık versin tatlım. ah o şevk bi de bana gelse amaaaaaaan boşver ya olur gider modundayım bi de mart sonu nisan başı gibi büyük temizlik için kadın alıcam ona da güveniyorum çokça

orada var mı bilmiyorum ama bauhaus ve koçtaşta çok model var. bi baksana internet sitelerine.

iyi günler güzel annişler nasılsınız bakalım bizde şükürler olsun karlı bir günde iyiyiz dün akşam ben bu hamiş halimle kar yağıyo diye dışarıya çıktık eşimle fotoğraf falan çekindik çok zevkliydi ama adam benim kolumdan tutmak zorunda olduğu için pek zevkini çıkaramadı karın ama olsun kızımıza hatıra kalıcak işte o yüzdenboshayallersmile

günaydın kızlar.....
geçmiş baya birikmişti oku oku bitiremedim.burda çok güzel kar var....nisan anneleri facedeki sayfamdan görebilir....
gelincikciğim onun ismini bende bilmiyorum ama oğluma aldım 2 tane astım odasına.birde perdeye takılan süslerden aldım.az sonra ciciler bölümüne ekleyeceğim son halini....
zeynepciğim baban için çok üzüldüm bilmiyordum geçmiş olsun tatlım.rabbim şifasını versin....
dünür bizde bu akşam çıkıcaz eşimle sadece kara ayak basalım amaçlı foto falan çekeceğiz.dün akşam ğlumun cicilerini yıka ütüle diyene kadar çok geç olmuştu birde ben yoruldum baya.....

ademircim sağol canım baktım hepsine harikalar tatlım..bide tavana yapışan yıldızlardan bulsam süper olcak..boy cetveline bayıldım ondan alcam oğluşuma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…