2010 Nisan Anneleri

kızlar merhaba biz geldik dr dan ..
prensesimizi gördük ama daha 1 kilo olamamışız 869gr 38cm dr göre gayet normalmiş.ben miyon tipli olunca kocaman bi bebiş beklemek abes olur herhal:))))
şeker yüklememizi olduk igrençti ya zor içtim...ögleden sonra sonucu telden ögrencem ..çok bekleyemedim.

birde bebk dönmüşmü diye sordum.daha o belli olmaz bebek şuan heryere döner dedi o anca 37-38 haftadan sonra netleşir diyo

sarımelekciğim inşallah güzel haberlerle geliceksin canım bizlerle sağlıcakla evlatlarımızı kucaklarımıza alırız inşallah canım benim hiç moralini bozma bebişini daha çok üzme canımcım

zeynocuğum babana rabbim şifalar versin canım benim bilirim benim annemde bundan 10 sene önce beyin kanaması geçirdi doktorlar %99 masada kalır gözüyle baktı ameliyatında veya felçli veya beyinde problem kalır dediler şükürler olsun annem şu an iyi canım çok badireler atlattık aile olarak ama şükürler olsun eki haline döndü bir ara unutkanlık oluşmuştu ameliyat olmadan ama şu an iyi çok zor bir hastalık rabbim kimseuye yaşatmasın inşallah doktorların tek dediği sigara kullanmamamsı ve yaşının genç olması şansını yükseltmiş öyle demişti doktoru aayyyy kötü oldum neyse hatırlamak dahi beni mahvediyo o günleri ben daha 17 yaşındaydım üniversiteye hazırlanıyordum o zamnlar çok zor zamanlardı rabbime şükürler olsun şu an verdiği sağlımız için

tuğbacığım canım senin eş ne yaptı öyle canım yaaa dün bastı resmen burayı yaaa ayyy çok güldürdü beni eşin haa erkekler kk haaa hemde nisan babaları benimki asla girmez zaten facede izin yok bizde neyse olsun bakalım

dünürcüğüm canımsın yaa kıyamam sana canım göktuşumu yorma çıkın canım ama dikkat et bitanem dün kar yağarken çok güzeldi eşimle eski günlerimizi yadettik desem yeridir ben erzurumda okurken az gelmemişti o günlere gittik valla gerçi bu sefer kar topu oynayamadık dıgıdıkla ama neysekaydirigubbakcemile3 canım çok dikkat et buzlanma olabilir eşinin elini kolunu sakın bir saniyede olsun bırakma canım

sisiciğim canım gözün aydın bitanem demek prensesin minyon olacak haaa severim ben onu canım benim yeterki sağlıklı olsunda mühim değil gerisi ccanım benim bu arada sisi diyorum ama aslında artık isimlerimizle hitap etmek daha iyi olur dimi ama

sisicim maşallah minik prensesine iyi olsun da minyon olsun opuyorumnanaktan
zeyracım tatlım benim eşim çıldırdı artık KK yı bastı facebookta rakip grup kurdu bizde öldük gülmekten dün oh iyi yaptım diyo bidekaydirigubbakcemile3

canım merhaba hoşgeldiniz.
maşallah kuzuna herşey iyiymiş.
inşallah şeker tahlilinde iyi çıkar....
bede dr a gittiğimde bebeğimin başı sol ayakları sağ taraftaydı....:lepi:

şu facebookta ki grubu bi benmi bulamadım yaa :kedi: kocamı da kışkırtacam babalar grubu için ama bulamıomki anam nasıl katılalım..

dünürcüğüm akşam çıkarız biz eşim gelsinde.zaten evin önünde aşağıya inemem rabbim korusun bayır aşağıya burası....aman bırakırmıyım yapışırım valla.sadece kara ayak bastık demek için çıkıcam..........

kızlar oğlumun yeni cicilerşni ekliyorum bakın isterseniz.

HAYIRLI GÜNLER NıSAN ANNELERı.
görüşmeyeli nasılsınız?
okullar tatil oldu biz büroya oğluşumla geldiğimiz ve bilgisayarı oğlum işgal ettiği için nete giremiyordum.
şimdi başka şeylerle oynuyor vakit bulup bir bakayım sizlere dedim.herkes iyidir inşallah

sağol canım evet annesine benzicek herhal:) evet en önemlisi sağlıklı olması..canım benim ismim sibel ismimle hitap etmenizde bi sorun yok ..

sisicim maşallah minik prensesine iyi olsun da minyon olsun opuyorumnanaktan
[COLOR=[/COLOR]
evet canım çok şükür herşey normalmiş

canım merhaba hoşgeldiniz.
maşallah kuzuna herşey iyiymiş.
inşallah şeker tahlilinde iyi çıkar....
bede dr a gittiğimde bebeğimin başı sol ayakları sağ taraftaydı....:lepi:

hoşbulduk gülümm
sonucu alır almaz yazarım..benimkide el sen yatıyodu gerilmiş:))

hoşgeldin. konularla alakasız bi soru sorabilir miyim? icra ödeme emri gelmeden haciz işlemi yapılabiliyo mu?

slm kızlar bugun çok işim vr ama bi bakayım dedim yinede duvar stickerları çok güzel ben ev grafiti diye bi sitede de görmüştüm güzel şeler bi bakın isterseniz fiyatlarıda öle abartılı deildi

merhaba kızlarrr
ayy ne özlemişim sizi 2 gün giremedim diye
sabahtan beri baya halsizdim ve kolumu kıpırdatacak halim yoktu duş aldımda kendime geldim bi bakayım dedim size bu seferde yiğenimin pc sinden:)
bugün hava çok güzel burda daha doğrusu güneş var ama dışarısı ayazmış ve malesef hala doktora gidemedik kısmet olursa yarın inşallah
bide benim göbişim çok sertleşti kızlarya resmen taş gibi ama bebişimin hareketlerini hissettiğim için telaş yapmıyorum:)
sziler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
tarhancım şu babalar grubunu söylesem kesin katılır benim eşimde:) bu arada sen ne yaptın tatlım eşin bırakıyor dimi işe?
fundacım sende dikkat et güzelim annem izin vermiyor evden çıkmama
zeyracım sen nasılsın canım gizem kızımız üzmüyor dimi annesini
sisi inşallah sonuçların iyi çıkar tatlım maşallah kızımıza da
gelincik sende iyisindir inşallah
şu anda yazmadıklarım varsa kusuruma bakmasınlar lütfen daha geçmişi okuyamadım
bide kızlar bebeg nerelerde ?

budebecim süslerinize bayıldım.diğer süslerden oğlumun odasında zaten vardı.ama perdeye asılan yaylılar harika.oğlumda odasına istiyor.
gelincikcim senin aradığın o ay yıldızlı veya ayıcıklı fosforlu süsler 1 milyoncu tabir ettiğimiz dükkanlarda bol miktarda var.yani en azından buradakilerde var.1,5 tl idi fiyatlarıda heralde.

avukatcığım hoşgeldin canım benim nasılsın canım sever teyzesi oynasın olsun işgal etsinler bebişler heryeri yeterki sağlıklı olsunlarda

sarı melekcim yazdım zannediyordum yazmamışım canım geçmiş olsun sanada.inşallah düzelir canım.sen günde 4 ltre falan su içmeye çalış.dinlen bebeğin kalabildiği kadar kalsın canım içerde.inşallah herşey yoluna girer tatlım.erken doğum olsada şu an yeni doğan bakımları ço iyi tatlım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…