duvar Sticker - çıkartılabilir duvar sticker dekoratif sticker, duvar stickeri, duvar stiker, duvar kağıdı, duvarstickeri, ithal duvar kağıtları. bi de bu adrese bak. sticker diye geçiyo ama farklı şeyler var.
WALLTOGETHER - Duvar Sticker - Canvas Baskı bi de buna bak.
Hepsiburada.com : Fosforlu Duvar Sticker, Duvar Sticker, Pmtademircim sağol canım baktım hepsine harikalar tatlım..bide tavana yapışan yıldızlardan bulsam süper olcak..boy cetveline bayıldım ondan alcam oğluşuma..
kızlar merhaba biz geldik dr dan ..
prensesimizi gördük ama daha 1 kilo olamamışız869gr 38cm dr göre gayet normalmiş.ben miyon tipli olunca kocaman bi bebiş beklemek abes olur herhal:))))
şeker yüklememizi olduk igrençti ya zor içtim...ögleden sonra sonucu telden ögrencem ..çok bekleyemedim.
birde bebk dönmüşmü diye sordum.daha o belli olmaz bebek şuan heryere döner dedi o anca 37-38 haftadan sonra netleşir diyo
sisiciğim canım gözün aydın bitanem demek prensesin minyon olacak haaa severim ben onu canım benim yeterki sağlıklı olsunda mühim değil gerisi ccanım benim bu arada sisi diyorum ama aslında artık isimlerimizle hitap etmek daha iyi olur dimi ama
evet canım çok şükür herşey normalmişsisicim maşallah minik prensesine iyi olsun da minyon olsun opuyorumnanaktan
[COLOR=[/COLOR]
canım merhaba hoşgeldiniz.
maşallah kuzuna herşey iyiymiş.
inşallah şeker tahlilinde iyi çıkar....
bede dr a gittiğimde bebeğimin başı sol ayakları sağ taraftaydı....:lepi:
HAYIRLI GÜNLER NİSAN ANNELERİ.
görüşmeyeli nasılsınız?
okullar tatil oldu biz büroya oğluşumla geldiğimiz ve bilgisayarı oğlum işgal ettiği için nete giremiyordum.
şimdi başka şeylerle oynuyor vakit bulup bir bakayım sizlere dedim.herkes iyidir inşallah
hay ağzını öpiyim ben de merak ediyom ikametgah adresine hiçbir bildiri uyarı yapılmadan direk haciz gelirmi?hoşgeldin. konularla alakasız bi soru sorabilir miyim? icra ödeme emri gelmeden haciz işlemi yapılabiliyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?