2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin. konularla alakasız bi soru sorabilir miyim? icra ödeme emri gelmeden haciz işlemi yapılabiliyo mu?

hayır canım.ödeme emri size tebliğ edilmeden haciz işlemi yapılamaz.şayet senet nedeniyle ise tebliğ tarihinden itibaren 5 gün,ilamsız icra ise 7 günlük itiraz süreniz var.şayet böyle bir haciz yapıldıysa icra hukuk mahkemesine şikayet yoluna başvurun canım.

Son düzenleme:
jnazcığım hoşgeldin tatlısı şükürler olsun iyiyiz teyzoşumuz tepik atıp duruyoz bazen uyuyoruz işte ne yapalım özletme kendini canım yaa gir sık sık inşallah yuarın güzel haberlerle geliceksin bizlere canımcım

güzel dileklerin için sağol canım sende kendine çok dikkat et ..

Ben sana buradan göndereyim canım.İsmini bende bilmiyorum ama ben aldım.Bisürüü

YA BU ARADA HİÇ KIZ KALMADI OĞLUMA YAAAAbilmiyorumkismile

sarı melek geçmiş olsun tatlım yeni fundanın msj ında gördüm geçmişi okuyamadım malesef

saol hayatım. niyetlendilerde cırladım gittiler. bi de şu kredi kartının yıllık aidatları kanunen kalktı mı?

avukatcığım hoşgeldin canım benim nasılsın canım sever teyzesi oynasın olsun işgal etsinler bebişler heryeri yeterki sağlıklı olsunlarda
zeyracım hoşbulduk.büyük oğlum bayıldı süslere.
saol hayatım. niyetlendilerde cırladım gittiler. bi de şu kredi kartının yıllık aidatları kanunen kalktı mı?

canım kanunen kalkmadı.tüketici hakem heyetine başvuruyorsunuz.sizden alınmaması için karar çıkartıp bankaya veriyorsunuz.zaten genelde tüm hakem heyetleri tüketici lehine karar veriyor.ama bankalar isterse bu karara uyuyor.ya da tüketici mahkemesinde dava açıyor.dava açmaz ve sizden ücret istemeye devam ederlerse icraya verip paranızı alabilirsiniz.ben birkaç ay önce sekreterim için karar çıkarttım.bankada sağolsun hemen uyguladı.böyle bir yol düşünürseniz prosedürden sizi haberdar ederim.bana ulaşın yeter.

hoşbuldum bitanemm
maşallah gizemimize hep böyle olsun
bende girmeyi çok istiyorum tatlımda malesef kendi evimde olmadığım sık sık giremiyorum aslında annemlerde de pc var ama yasak programı kurulmuştu o da kk yı açmıyordu bende az önce programı kaldırdımda öyle girebildim:)
güzel dileklerin için sağol canım sende kendine çok dikkat et ..
rica ederim canımm

hoşgeldin canımm aman dikkat et kendine halsizlik normal ama ben o halde düşcem diye korkarım hep. hava muhalefeti en çok sana ve bana yaramadı zaten sen kuzucuğunu göremedin bir türlü bende alışverişimi yapamadımkaydirigubbakcemile3
arasıra benimde sertleşiyo karnım ama normal galiba canım çünkü 1-2 ay önce tecrübeli anneler karnımı elleyip aaa daha sertleşmemiş diyolardı demekki gerekli bişidelikafadulden tatlım söyle eşine katılsın valla eşim çok üzülüyo kimse gelmiyo diye :asigim: bu arada 2 gündür eşimle gidip geliyoz işe hele dün birde beni aşıya götürdü nerdeyse tüm gün yanımdaydı canım benim dondu benim yüzümden :asigim:

kızlarrrrr.
oğluma gelin buldum.
ınşallah isteyeceğiz....Kim mi?
ysmn in kızı.......kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
jnazcım ve avukatcım hoşgeldiniz kızlar.
biz iyiyiz oğlumla siz nasılsınız bakalım*avukatcım sağol tatlım aslında o perdeye taktığım süsler perde için değildi ben onu başka işey üstünde gördüm avizeye takarım diye aldım avizeyi almayınca perdeye taktım ama orada da iyi durdu

aha kendimi dr. görünce hemen tansiyonunu ölçtüren teyzeler gibi hissettim.

:roflol: :roflol: :roflol: ay pardon avukatcım haklısın benimde hala ödenmemiş bir öğrenci kredim var da yaptığım bir iş karşılığında arkadaşım ödeyecekti dost kazığı klava: ödemedi. onun için internette borcunuz vergi dairesine tahsil edilmek üzere bildirilmiştir diyoda ondan tırsıyom doğum öncesi icra falan çıkar diye korkuyom akannehir düşünsenize kucağımdaki çocuğu hastane dönüşü memurlar alıp götürürmüş nede olsa evdeki en kıymetli şey o olacak:asigim:

hoşbuldum hayatım
bende düşmekten korkmuyorumda ama kendimi çok kötü hissediyorum açok şükür kendime gelebildim şimdi:)
malesef tatlımyaa tam annemlere geldim doktora gideceğim arkadaşlarımı göreceğim diye sevinirken istanbulu alt üst edicem derken evde mahsur kaldım bunada şükür tabi en azından ailemleyim
karnımın normal olmasına da sevindim bu arada hayatım iyi oldu söylediğin
eşime söyleyeyim bende hayatım sen bana grubun adını söyle yeter :) yalnız kalmasın eşin:)
vee en önemlisi de maşallah eniştemize

kızlarrrrr.
oğluma gelin buldum.
İnşallah isteyeceğiz....Kim mi?
ymer in kızı.......kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun. ayol benim bu gruptan kimsenin kızını istemeye yüzüm yok. Valla demezler mi senin oğlan gençliğinde kızmış diye? nasıl bakarım ben bi daha yüzünüze :)

kızlarrrrr.
oğluma gelin buldum.

hadi ayşeciğiğm hayırlı olsun çikolatala.s.:asigim:rı hazırla çiçekleri ilk merasim böyle başlıyo canım

selam kızlarrrrrrr, ben de kısmetse nisan annesiyim

herkese sağlıklı bir doğum diliyorum. Sağlıcakla gelsin bebiklerimizz

kızlarrrrr.
oğluma gelin buldum.
hadi bakalım hayırlı olsun ayşe cim:)
hoşbulduk hayatım ben daha göremedim senin perdelerini bakayım hemen

merak etme canım.ödeme emri gönderirler.birde amme alacağı olacağı için taksitlendirme filan yapılır.ayrıca kayınvalidenle oturuyorsunuzya o bunlar benim eşyalarım der.arabanız filanda yoksa rahatsın.oğluna kimse dokunamaz endişelenme.o roma döneminde olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…