çok sağol canım olumsuz düşünmek istemiyorum.dua ediyorum bebeğim sağlıklı olsun rabbim bana bağışlasın diye umarım salı günü iyi sonuçlar alacağım allahın izni ile.
hoşgeldin. konularla alakasız bi soru sorabilir miyim? icra ödeme emri gelmeden haciz işlemi yapılabiliyo mu?
merhaba kızlarrr
ayy ne özlemişim sizi 2 gün giremedim diye
sabahtan beri baya halsizdim ve kolumu kıpırdatacak halim yoktu duş aldımda kendime geldim bi bakayım dedim size bu seferde yiğenimin pc sinden:)
bugün hava çok güzel burda daha doğrusu güneş var ama dışarısı ayazmış ve malesef hala doktora gidemedik kısmet olursa yarın inşallah
bide benim göbişim çok sertleşti kızlarya resmen taş gibi ama bebişimin hareketlerini hissettiğim için telaş yapmıyorum:)
sziler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
tarhancım şu babalar grubunu söylesem kesin katılır benim eşimde:) bu arada sen ne yaptın tatlım eşin bırakıyor dimi işe?
fundacım sende dikkat et güzelim annem izin vermiyor evden çıkmama
zeyracım sen nasılsın canım gizem kızımız üzmüyor dimi annesini
sisi inşallah sonuçların iyi çıkar tatlım maşallah kızımıza da
gelincik sende iyisindir inşallah
şu anda yazmadıklarım varsa kusuruma bakmasınlar lütfen daha geçmişi okuyamadım
bide kızlar bebeg nerelerde ?
ya kızlar 1 saattir netten araştırıom bulamadım.sizden yardım bekliorum ..bebeğimin odası için şu duvara yapştırılan süsler varya melekler yada ayıcıklar onların tam ismini bilmediğim için nette bulamıorum (sticker değil) bide tavana yapıştırılan ay yıldız aydede filan istiyorum ama yok işte bulamıom yardım lütfen kafamçokkarıştı
saol hayatım. niyetlendilerde cırladım gittiler. bi de şu kredi kartının yıllık aidatları kanunen kalktı mı?hayır canım.ödeme emri size tebliğ edilmeden haciz işlemi yapılamaz.şayet senet nedeniyle ise 5 gün,ilamsız icra ise 7 günlük itiraz süreniz var.şayet böyle bir haciz yapıldıysa icra hukuk mahkemesine şikayet yoluna başvurun canım.
zeyracım hoşbulduk.büyük oğlum bayıldı süslere.avukatcığım hoşgeldin canım benim nasılsın canım sever teyzesi oynasın olsun işgal etsinler bebişler heryeri yeterki sağlıklı olsunlarda
saol hayatım. niyetlendilerde cırladım gittiler. bi de şu kredi kartının yıllık aidatları kanunen kalktı mı?
hoşbuldum bitanemmjnazcığım hoşgeldin tatlısı şükürler olsun iyiyiz teyzoşumuz tepik atıp duruyoz bazen uyuyoruz işte ne yapalım özletme kendini canım yaa gir sık sık inşallah yuarın güzel haberlerle geliceksin bizlere canımcım
rica ederim canımmgüzel dileklerin için sağol canım sende kendine çok dikkat et ..
hoşgeldin canımm aman dikkat et kendine halsizlik normal ama ben o halde düşcem diye korkarım hep. hava muhalefeti en çok sana ve bana yaramadı zaten sen kuzucuğunu göremedin bir türlü bende alışverişimi yapamadımkaydirigubbakcemile3merhaba kızlarrr
ayy ne özlemişim sizi 2 gün giremedim diye
sabahtan beri baya halsizdim ve kolumu kıpırdatacak halim yoktu duş aldımda kendime geldim bi bakayım dedim size bu seferde yiğenimin pc sinden:)
bugün hava çok güzel burda daha doğrusu güneş var ama dışarısı ayazmış ve malesef hala doktora gidemedik kısmet olursa yarın inşallah
bide benim göbişim çok sertleşti kızlarya resmen taş gibi ama bebişimin hareketlerini hissettiğim için telaş yapmıyorum:)
sziler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
tarhancım şu babalar grubunu söylesem kesin katılır benim eşimde:) bu arada sen ne yaptın tatlım eşin bırakıyor dimi işe?
fundacım sende dikkat et güzelim annem izin vermiyor evden çıkmama
zeyracım sen nasılsın canım gizem kızımız üzmüyor dimi annesini
sisi inşallah sonuçların iyi çıkar tatlım maşallah kızımıza da
gelincik sende iyisindir inşallah
şu anda yazmadıklarım varsa kusuruma bakmasınlar lütfen daha geçmişi okuyamadım
bide kızlar bebeg nerelerde ?
aha kendimi dr. görünce hemen tansiyonunu ölçtüren teyzeler gibi hissettim.
hoşgeldin canımm aman dikkat et kendine halsizlik normal ama ben o halde düşcem diye korkarım hep. hava muhalefeti en çok sana ve bana yaramadı zaten sen kuzucuğunu göremedin bir türlü bende alışverişimi yapamadımkaydirigubbakcemile3
arasıra benimde sertleşiyo karnım ama normal galiba canım çünkü 1-2 ay önce tecrübeli anneler karnımı elleyip aaa daha sertleşmemiş diyolardı demekki gerekli bişidelikafadulden tatlım söyle eşine katılsın valla eşim çok üzülüyo kimse gelmiyo diye :asigim: bu arada 2 gündür eşimle gidip geliyoz işe hele dün birde beni aşıya götürdü nerdeyse tüm gün yanımdaydı canım benim dondu benim yüzümden :asigim:
kızlarrrrr.
oğluma gelin buldum.
İnşallah isteyeceğiz....Kim mi?
ymer in kızı.......kaydirigubbakcemile5
kızlarrrrr.
oğluma gelin buldum.
hadi bakalım hayırlı olsun ayşe cim:)kızlarrrrr.
oğluma gelin buldum.
hoşbulduk hayatım ben daha göremedim senin perdelerini bakayım hemenjnazcım ve avukatcım hoşgeldiniz kızlar.
biz iyiyiz oğlumla siz nasılsınız bakalım*avukatcım sağol tatlım aslında o perdeye taktığım süsler perde için değildi ben onu başka işey üstünde gördüm avizeye takarım diye aldım avizeyi almayınca perdeye taktım ama orada da iyi durdu
:roflol: :roflol: :roflol: ay pardon avukatcım haklısın benimde hala ödenmemiş bir öğrenci kredim var da yaptığım bir iş karşılığında arkadaşım ödeyecekti dost kazığıklava: ödemedi. onun için internette borcunuz vergi dairesine tahsil edilmek üzere bildirilmiştir diyoda ondan tırsıyom doğum öncesi icra falan çıkar diye korkuyom akannehir düşünsenize kucağımdaki çocuğu hastane dönüşü memurlar alıp götürürmüş nede olsa evdeki en kıymetli şey o olacak:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?