selam kızlarrrrrrr, ben de kısmetse nisan annesiyim
herkese sağlıklı bir doğum diliyorum. Sağlıcakla gelsin bebiklerimizz
selam kızlarrrrrrr, ben de kısmetse nisan annesiyim
herkese sağlıklı bir doğum diliyorum. Sağlıcakla gelsin bebiklerimizz
hoşgeldiin. cinsiyet, kilo, boy azıcınık bilgi ver hele bebişle ilgili
selam kizlar ,oooww muhabbet koyuu olumunekankayizsmile
nasilsiniz bakalim hepiniz,ohh isede gitmedim bugün sositosositokaydirigubbakcemile3
kiymacim hosgeldin canim opuyorumnanaktan
hoşbuldummm olumunekankayizsmile
erkekimiz geliyor Çınar'ımız
Ben 68 im kaydirigubbakcemile3 Çınar Bey de iki hafta önce 835 gramdı kaydirigubbakcemile3
odasını hazırlamaya başladık. boyaması bitti stickerlarımız yapışacak yarın.
Şubat 11 gibi de odasını alıyoruz. :hulya:
en son gelişmeler bunlar
Ben sana buradan göndereyim canım.İsmini bende bilmiyorum ama ben aldım.Bisürüü
canım benim çok sağol..bende almak çok istiom odanın tavanı için.adına özel sticker yaptırdım beşiğinin tam başına bide o ay yıldızlardan alsam süper olcak..aysecim ben bi bakacam buralara olmazsa sizden rica edecem ödemesini filan ben yaparım burdan yerimseniben
a.s özgecim hoşgeldin benimde gözüm seni arıyorduslm kızlar......
çok sayfa birikmiş valla maşlh....
ee daha ne olsun şekerim maşallah oğlumuza da
hoşbuldummm olumunekankayizsmile
erkekimiz geliyor Çınar'ımız
Ben 68 im kaydirigubbakcemile3 Çınar Bey de iki hafta önce 835 gramdı kaydirigubbakcemile3
odasını hazırlamaya başladık. boyaması bitti stickerlarımız yapışacak yarın.
Şubat 11 gibi de odasını alıyoruz. :hulya:
en son gelişmeler bunlar
hoşgeldin zehircim iyi yapmışsınselam kizlar ,oooww muhabbet koyuu olumunekankayizsmile
nasilsiniz bakalim hepiniz,ohh isede gitmedim bugün sositosositokaydirigubbakcemile3
kiymacim hosgeldin canim opuyorumnanaktan
tamam canoö hoşçakalbudebecim.hoşbulduk bu arada.
ben çıkayım.oğlum sıkıldı.eve gidelim diye tuttudurdu.gidelim bari.ben evde nete giremiyorum.Allah bizim bilgisayarın taksiratını affetsin,hakkın rahmetine kavuştu.kasa bilgisayarcıya gidecekmiş.buzdan arabayı çıkartamadığımız için oda bahar havalarını bekliyor.tekrar görüşene kadar size çok güzel günler ve iyi sohbetler diliyorum.ayrıca sorularınıza cevap vermek bir zevkti.devamını beklerim.herkese selamlar
hoşbuldum tatlımmmmmmm olumunekankayizsmile
canım benim çok sağol..bende almak çok istiom odanın tavanı için.adına özel sticker yaptırdım beşiğinin tam başına bide o ay yıldızlardan alsam süper olcak..aysecim ben bi bakacam buralara olmazsa sizden rica edecem ödemesini filan ben yaparım burdan yerimseniben
a.s özgecim hoşgeldin benimde gözüm seni arıyordu
hoşgeldin zehircim iyi yapmışsın
bende takıldım kaldım valla bırakamıyorum kızları :)
tamam canoö hoşçakal
dikkat et kendine
kaydirigubbakcemile5
masallah masallah canim opuyorumnanaktan
ilk bebisin mi canim
hoşgeldin nisan annelerine kıymacığım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinm inşallah bu arada ismin ne canım daha iyi olur isimle hitap etmek canım benim zeynep
zeyracım benim adımda jale :) daha önce söylemişmiydim hatırlamıyorumhoşgeldin nisan annelerine kıymacığım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinm inşallah bu arada ismin ne canım daha iyi olur isimle hitap etmek canım benim zeynep
zehirciğim canım sende hoşgeldin canım nasılsın iyi etmişsin dinlen evde bitanem bir günde
avukatcığım güüle güle tatlış iyi bak kendine ve bebişlere canım
dünürcüğüm tüp bebk bölümünden bulut vardıya kendiliğinden hamile kalmış temmuz annelerinde hatırlarsan eğer canım benim hemde bu ay tedaviye başalaycaklarmış
bende çok şükür iyiyim hayatım annemlerdeyim bebişime hazırlık yapıyoruz şu anda ablam nevresimlerini dikiyor paşamın :)bende aldim ama yapistirilmak uzere dolapta bekliyor
keske yakinda olsanda göndersem canim sana yha icinde 150 tane var
hosbulduk canimcim sen neler yaptin nasilsin bakalim
moralin iyi dimi tatlimŞeniz
evet canım ilk bebişimizzz opuyorumnanaktan
sağol tatlımmmmmmm
aminnnn canımmm hepimize inşallaaaaahhh :Saruboceq:
hoşbuldummm opuyorumnanaktan ösge ben olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?