2010 Nisan Anneleri

hoşgeldiin. cinsiyet, kilo, boy azıcınık bilgi ver hele bebişle ilgili

hoşbuldummm olumunekankayizsmile

erkekimiz geliyor Çınar'ımız

Ben 68 im kaydirigubbakcemile3 Çınar Bey de iki hafta önce 835 gramdı kaydirigubbakcemile3

odasını hazırlamaya başladık. boyaması bitti stickerlarımız yapışacak yarın.

Şubat 11 gibi de odasını alıyoruz. :hulya:

en son gelişmeler bunlar

kızlar ya sürekli işim çıkıyo geriden takip ediyorum olayları....
tuğbacığım sana ne diyeceğim bak idil baby nin aldığım hastane çıkışı varya ben sana küçüldü demiştim hani.onun hiç küçülmesi falan yok.çünkü battaniyes ve üstü eldivenleri hiç küçülmemiş ben sadece altına bakarak öyle demiştim sana.o da ben sevdiğim için küçük oğlumun küçük cicileri dediğim için öyle geldi canım bana sen al mutlaka çok hoşuna gitmişti yazayım dedim

selam kizlar ,oooww muhabbet koyuu olumunekankayizsmile

nasilsiniz bakalim hepiniz,ohh isede gitmedim bugün sositosositokaydirigubbakcemile3

kiymacim hosgeldin canim opuyorumnanaktan

budebecim.hoşbulduk bu arada.
ben çıkayım.oğlum sıkıldı.eve gidelim diye tuttudurdu.gidelim bari.ben evde nete giremiyorum.Allah bizim bilgisayarın taksiratını affetsin,hakkın rahmetine kavuştu.kasa bilgisayarcıya gidecekmiş.buzdan arabayı çıkartamadığımız için oda bahar havalarını bekliyor.tekrar görüşene kadar size çok güzel günler ve iyi sohbetler diliyorum.ayrıca sorularınıza cevap vermek bir zevkti.devamını beklerim.herkese selamlar

masallah masallah canim opuyorumnanaktan

ilk bebisin mi canim

slm kızlar......
çok sayfa birikmiş valla maşlh....
a.s özgecim hoşgeldin benimde gözüm seni arıyordu
ee daha ne olsun şekerim maşallah oğlumuza da
selam kizlar ,oooww muhabbet koyuu olumunekankayizsmile

nasilsiniz bakalim hepiniz,ohh isede gitmedim bugün sositosositokaydirigubbakcemile3

kiymacim hosgeldin canim opuyorumnanaktan
hoşgeldin zehircim iyi yapmışsın
bende takıldım kaldım valla bırakamıyorum kızları :)
tamam canoö hoşçakal
dikkat et kendine
hoşbuldum tatlımmmmmmm olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin nisan annelerine kıymacığım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinm inşallah bu arada ismin ne canım daha iyi olur isimle hitap etmek canım benim zeynep

zehirciğim canım sende hoşgeldin canım nasılsın iyi etmişsin dinlen evde bitanem bir günde

avukatcığım güüle güle tatlış iyi bak kendine ve bebişlere canım

dünürcüğüm tüp bebk bölümünden bulut vardıya kendiliğinden hamile kalmış temmuz annelerinde hatırlarsan eğer canım benim hemde bu ay tedaviye başalaycaklarmış

avukatcım sende sağol tatlım fikir için ama rizede yaşıom ben burda alternatifler okadar kısıtlıki hiçbişe bulamıom kafama göre.nete güveniodum ordan da bulamadım aradığım şeyi..ne güzel büyük şehirde yaşamanın faydalarını görüyonuz işte..

bende aldim ama yapistirilmak uzere dolapta bekliyor

keske yakinda olsanda göndersem canim sana yha icinde 150 tane var

hosbulduk canimcim sen neler yaptin nasilsin bakalim

moralin iyi dimi tatlimŞeniz

gelinciğim eğer bulamazsan ben sana yollarım canım benim

ayşeciğim kız o unutkanlık bende hat safada geçen akşam dünürlere gittiğimizde dönüp dönüp ben ne demiştim diye sordum durdum canım ama hamilelikte oluyomuş sakarlık ve unutkanlık şükürler olsun sakarlık yokta unutkanlık tavan yaptı bende

masallah masallah canim opuyorumnanaktan

ilk bebisin mi canim

evet canım ilk bebişimizzz opuyorumnanaktan

ee daha ne olsun şekerim maşallah oğlumuza da

sağol tatlımmmmmmm

hoşgeldin nisan annelerine kıymacığım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinm inşallah bu arada ismin ne canım daha iyi olur isimle hitap etmek canım benim zeynep

aminnnn canımmm hepimize inşallaaaaahhh :Saruboceq:

hoşbuldummm opuyorumnanaktan ösge ben olumunekankayizsmile

kızlaryaa hadi size bişey danışayım evim küçük olduğu için bebişime oda yapamıyorum beşik ve şifonyer almayı düşünüyorum sadece. ama şifonyer konusunda kararsız kaldım acaba diyorum kendi yatak odama koyacağım için benim mobilyamın renginde olsa sonra yavruma oda yaparken ona ayrı bir takımmı alsam?

zeyracım benim adımda jale :) daha önce söylemişmiydim hatırlamıyorum
bende aldim ama yapistirilmak uzere dolapta bekliyor

keske yakinda olsanda göndersem canim sana yha icinde 150 tane var

hosbulduk canimcim sen neler yaptin nasilsin bakalim

moralin iyi dimi tatlimŞeniz
bende çok şükür iyiyim hayatım annemlerdeyim bebişime hazırlık yapıyoruz şu anda ablam nevresimlerini dikiyor paşamın :)
ailemin yanındayım ya güzelim o yüzden keyfim yerinde:)
sen nasılsın?
evet canım ilk bebişimizzz opuyorumnanaktan

sağol tatlımmmmmmm

aminnnn canımmm hepimize inşallaaaaahhh :Saruboceq:

hoşbuldummm opuyorumnanaktan ösge ben olumunekankayizsmile

oo ne güzell özgelerimiz de 3 lendi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…