kızlaryaa hadi size bişey danışayım evim küçük olduğu için bebişime oda yapamıyorum beşik ve şifonyer almayı düşünüyorum sadece. ama şifonyer konusunda kararsız kaldım acaba diyorum kendi yatak odama koyacağım için benim mobilyamın renginde olsa sonra yavruma oda yaparken ona ayrı bir takımmı alsam?
bende öyle düşünmüştüm hayatımcanimcim bence kendi odana göre yap sonucta odanin bir parcasi olacak
ileride durumun el veriyorsada bebisine harika seyler yaparsin
hoşgeldin tekrar özgeciğim o zaman
jnazcığım canım bence faretmez canım benim evde küçük olduğu için yapamadık oda bizde o yüzden dolap aldık ama mobilyamın renginden değil canım yatak odama kurduk yinede sen daha iyi bilirsin canım bizde 2 seneye inşallah ev alıncak taşınırız o zaman oda alıcağız sağlık olsun canım
kızlaryaa hadi size bişey danışayım evim küçük olduğu için bebişime oda yapamıyorum beşik ve şifonyer almayı düşünüyorum sadece. ama şifonyer konusunda kararsız kaldım acaba diyorum kendi yatak odama koyacağım için benim mobilyamın renginde olsa sonra yavruma oda yaparken ona ayrı bir takımmı alsam?
hoşgeldin tekrar özgeciğim
hayırlı olsun. ayol benim bu gruptan kimsenin kızını istemeye yüzüm yok. Valla demezler mi senin oğlan gençliğinde kızmış diye? nasıl bakarım ben bi daha yüzünüze :)
selam kızlarrrrrrr, ben de kısmetse nisan annesiyim
herkese sağlıklı bir doğum diliyorum. Sağlıcakla gelsin bebiklerimizz
Ben sana buradan göndereyim canım.İsmini bende bilmiyorum ama ben aldım.Bisürüü
canım benim çok sağol..bende almak çok istiom odanın tavanı için.adına özel sticker yaptırdım beşiğinin tam başına bide o ay yıldızlardan alsam süper olcak..aysecim ben bi bakacam buralara olmazsa sizden rica edecem ödemesini filan ben yaparım burdan yerimseniben
aaaaa
aşkolsun alırım tatlım yeter ki iste sen
kaydirigubbakcemile5tamam jaleciğim benim ayyy bendeki bu unutkanlık ne olacak kızlar yaa çok unutkanım ben inanaın yaa yemek falan yapsam acaba tuzunu attımmı diye düşünüyorum sonra evden çıksak kapıyı kilitledimmi diye daha saysam varya iyi ismimi unutmuyorum yaa neden böyle oldum anlamadım yaa off offf geçiciymiş hamilelikten ama ben bu duruma alışamadım nedense yaa
zeyracım tşk ederim canım benim.. opuyorumnanaktan
zehircim sende sağol düşünüp telafuz etmen yeterliydi balım..
bende çok şükür iyiyim hayatım annemlerdeyim bebişime hazırlık yapıyoruz şu anda ablam nevresimlerini dikiyor paşamın :)
ailemin yanındayım ya güzelim o yüzden keyfim yerinde:)
sen nasılsın?
zehirciğim canım sende hoşgeldin canım nasılsın iyi etmişsin dinlen evde bitanem bir günde
canımıniçi malesef dolaplarım anca bana yetiyor o yüzden ihtiyaç dahilinde
bence eğer odan da bebeğin eşyaları için yer varsa (dolaplarında) şifonyer bile alma derim. onun yerine ihtiyacın olan daha işe yarar şeyler alabilirsin.
hoşbuldummmmm canım tekrardan hihoyyyt
kızlar yaa şimdi kimler sezeryan olack yaa karar verdinizmi hiç ben sanırım tercihimi sezeryandan yana kullancam ama ben önceden apendisit ameliyatı olmuştum bir sorun olmaz dimi yaa o yerde benim hafif bir şişlik var ondan dolayoı bir sorun olmaz dimi çok korkuyorum ben yaa ne olacak benim bu halim
gelincik canim internetten siparis edebilirsin cevrende bulamiyorsan
sen google amcaya karanlikta parlayan fosforlu ay yildiz diye yaz önüne bir sürü secenek dökülecektir olumunekankayizsmile
kızlar yaa şimdi kimler sezeryan olack yaa karar verdinizmi hiç ben sanırım tercihimi sezeryandan yana kullancam ama ben önceden apendisit ameliyatı olmuştum bir sorun olmaz dimi yaa o yerde benim hafif bir şişlik var ondan dolayoı bir sorun olmaz dimi çok korkuyorum ben yaa ne olacak benim bu halim
canim nettende bulamazsan bana adres ver özelden ben sana postayla yollarim burdan
yegenimin odasinda benimde payim olsun dimi ama sonra alperimle geliriz poyrazimizin yanina kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 canım benim yaaa ne demek siz alpercimle gelin yeterki başımızın üstüne tatlım yaa..seninde istediğin bişey olursa bizde oğluşumla temin eder yollarız seninde aklında bulunsun canımcım..a.s.
canımıniçi malesef dolaplarım anca bana yetiyor o yüzden ihtiyaç dahilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?