2010 Nisan Anneleri

canimcim bence kendi odana göre yap sonucta odanin bir parcasi olacak

ileride durumun el veriyorsada bebisine harika seyler yaparsin

hoşgeldin tekrar özgeciğim o zaman

jnazcığım canım bence faretmez canım benim evde küçük olduğu için yapamadık oda bizde o yüzden dolap aldık ama mobilyamın renginden değil canım yatak odama kurduk yinede sen daha iyi bilirsin canım bizde 2 seneye inşallah ev alıncak taşınırız o zaman oda alıcağız sağlık olsun canım

zeyracım tşk ederim canım benim.. opuyorumnanaktan

zehircim sende sağol düşünüp telafuz etmen yeterliydi balım..

gelincik canim internetten siparis edebilirsin cevrende bulamiyorsan

sen google amcaya karanlikta parlayan fosforlu ay yildiz diye yaz önüne bir sürü secenek dökülecektir olumunekankayizsmile

tamam jaleciğim benim ayyy bendeki bu unutkanlık ne olacak kızlar yaa çok unutkanım ben inanaın yaa yemek falan yapsam acaba tuzunu attımmı diye düşünüyorum sonra evden çıksak kapıyı kilitledimmi diye daha saysam varya iyi ismimi unutmuyorum yaa neden böyle oldum anlamadım yaa off offf geçiciymiş hamilelikten ama ben bu duruma alışamadım nedense yaa

canimcim bence kendi odana göre yap sonucta odanin bir parcasi olacak

ileride durumun el veriyorsada bebisine harika seyler yaparsin
bende öyle düşünmüştüm hayatım

canımcım yatak odamın rengi zeytinle venge o yüzden acaba başka bri renk sırıtır mı diye düşündüm keşke odam büyük olsada dolap alsak aklımda bulunsun söylediğin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bence eğer odan da bebeğin eşyaları için yer varsa (dolaplarında) şifonyer bile alma derim. onun yerine ihtiyacın olan daha işe yarar şeyler alabilirsin.

hoşgeldin tekrar özgeciğim

hoşbuldummmmm canım tekrardan hihoyyyt

hayırlı olsun. ayol benim bu gruptan kimsenin kızını istemeye yüzüm yok. Valla demezler mi senin oğlan gençliğinde kızmış diye? nasıl bakarım ben bi daha yüzünüze :)

kaydirigubbakcemile3 aşkolsun yaaaa:jeyyar:

selam kızlarrrrrrr, ben de kısmetse nisan annesiyim

herkese sağlıklı bir doğum diliyorum. Sağlıcakla gelsin bebiklerimizz

hoşgeldin cnm

kızlar yaa şimdi kimler sezeryan olack yaa karar verdinizmi hiç ben sanırım tercihimi sezeryandan yana kullancam ama ben önceden apendisit ameliyatı olmuştum bir sorun olmaz dimi yaa o yerde benim hafif bir şişlik var ondan dolayoı bir sorun olmaz dimi çok korkuyorum ben yaa ne olacak benim bu halim

kaydirigubbakcemile5
canım benimyaa az kaldı sayılır 2 ay daha sabret inşallah geçecek bu sıkıntı
ben her gece uyumaya çalışırken aynı şeyi telaffuz ediyorum kendi kendime:)

zeyracım tşk ederim canım benim.. opuyorumnanaktan

zehircim sende sağol düşünüp telafuz etmen yeterliydi balım..

canim nettende bulamazsan bana adres ver özelden ben sana postayla yollarim burdan

yegenimin odasinda benimde payim olsun dimi ama sonra alperimle geliriz poyrazimizin yanina kaydirigubbakcemile3

bende çok şükür iyiyim hayatım annemlerdeyim bebişime hazırlık yapıyoruz şu anda ablam nevresimlerini dikiyor paşamın :)
ailemin yanındayım ya güzelim o yüzden keyfim yerinde:)
sen nasılsın?

cok sükür iyiyiz teyzesi bende bebegimde

burdakilerle daha cok vakit gecirmek istiyorum ama malum calisiyorum :gitme:

ne guzel yha demek annenlerdesinnn ohhh keyfini cikart kizz benim yerimede kaydirigubbakcemile3

bende bir takim dikmek istiyorum ama vaktim yok yha püüüf

zehirciğim canım sende hoşgeldin canım nasılsın iyi etmişsin dinlen evde bitanem bir günde

canim benimm özledim senide yha nasilsin Şeniz

ayy keske bol bol vaktim olsada eskisi gibi kkda yatip kalksam kaydirigubbakcemile3

bence eğer odan da bebeğin eşyaları için yer varsa (dolaplarında) şifonyer bile alma derim. onun yerine ihtiyacın olan daha işe yarar şeyler alabilirsin.

hoşbuldummmmm canım tekrardan hihoyyyt
canımıniçi malesef dolaplarım anca bana yetiyor o yüzden ihtiyaç dahilinde

zeynepçim ben hala kararsızım hayatım aslında bi aksilik olmazsa normal doğum istiyorum belki yarın doktor net bişey söyle bana
bi doktoruna danış istersen hayatım hem korkma bakıyımm Şeniz

[
cok sükür iyiyiz teyzesi bende bebegimde

burdakilerle daha cok vakit gecirmek istiyorum ama malum calisiyorum :gitme:

ne guzel yha demek annenlerdesinnn ohhh keyfini cikart kizz benim yerimede kaydirigubbakcemile3

bende bir takim dikmek istiyorum ama vaktim yok yha püüüf
[/QUOTE]
canım benimyaa merak etme sen :)
ablam sağolsun dikiyor hayatım 3 takımımız olacak belki hazırda alırız
sende sıkma canını hazır alırsın
[

gelincik canim internetten siparis edebilirsin cevrende bulamiyorsan

sen google amcaya karanlikta parlayan fosforlu ay yildiz diye yaz önüne bir sürü secenek dökülecektir olumunekankayizsmile

Kim arıyor bu yıldızı bilmiyorum ama yardımcı olabilirim. ben de yeni aldım çünkü.

100 tane küçük yıldız aldım mesela 18 TL (kdvsiz)

süprizzzzz

benim 4. aydan beri sezeryan olacağı belliydi. plesanta previa teşhisi kondu. son kontrolde biraz yukarı çıkmıştı ama genede dr. riske girmek istemiyo. çalışan tek yumurtalığımdan çıkan tek yumurtayla olduğu için oğluş kıymetli bebekmiş ööle dedi dr...

kızlarr biz çıkalımda yemek yiyelim
sonrada ablama yardım ederim biraz
inşallah vakit bulursam gelirim yine
hepinizi öpüyorum çok dikkat edin kendinize

canımıniçi malesef dolaplarım anca bana yetiyor o yüzden ihtiyaç dahilinde

o zaman en güzeli beşiği ve küçük bir şifonyeriyle beraber alman olacak galiba. çünkü şifonyer çok lazım olacak sana bu durumda yerimseniben

zeyracım bi ortak noktamız daha çıktı balımcım..bende sezeryan olucam zaten baştan beri istiyodum.şuan epiduralle spinali araştırıorum birini seçecem artık..allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…