kıyma hoşgeldin canım..çınar beyde hoşglmişler aramıza..hayırlı doğumlar diliorum sana tatrlım..
Kim arıyor bu yıldızı bilmiyorum ama yardımcı olabilirim. ben de yeni aldım çünkü.
100 tane küçük yıldız aldım mesela 18 TL (kdvsiz)
süprizzzzz
kızlarr biz çıkalımda yemek yiyelim
sonrada ablama yardım ederim biraz
inşallah vakit bulursam gelirim yine
hepinizi öpüyorum çok dikkat edin kendinize
canım benim yaaa ne demek siz alpercimle gelin yeterki başımızın üstüne tatlım yaa..seninde istediğin bişey olursa bizde oğluşumla temin eder yollarız seninde aklında bulunsun canımcım..a.s.
gelincik almak istiyor canim 18 ytl iyiymis fiyati
peki hepsi kendiliginden yapisiyor mu aldiklarinin ?
E.K. 2010 Nisan BABA'ları grubun adı tatlım bekliyoruz mutlakazemuszemus bu arada kendine gelmene sevindim canımhihoyyythoşbuldum hayatım
bende düşmekten korkmuyorumda ama kendimi çok kötü hissediyorum açok şükür kendime gelebildim şimdi:)
malesef tatlımyaa tam annemlere geldim doktora gideceğim arkadaşlarımı göreceğim diye sevinirken istanbulu alt üst edicem derken evde mahsur kaldımbunada şükür tabi en azından ailemleyim
karnımın normal olmasına da sevindim bu arada hayatım iyi oldu söylediğin
eşime söyleyeyim bende hayatım sen bana grubun adını söyle yeter :) yalnız kalmasın eşin:)
vee en önemlisi de maşallah eniştemize
:roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden çatlaksın sen yaa oldu olacak çocuğu hollandaya yolla sennaniknanik naniknanikhayırlı olsun. ayol benim bu gruptan kimsenin kızını istemeye yüzüm yok. Valla demezler mi senin oğlan gençliğinde kızmış diye? nasıl bakarım ben bi daha yüzünüze :)
ay canım çok teşekkür ederim içim rahatladı ilk defa arabamız yok diye sevindimsırnaşık şey oğluma dokunmasınlar da neyi isterlerse götürsünler:1rolleyes:merak etme canım.ödeme emri gönderirler.birde amme alacağı olacağı için taksitlendirme filan yapılır.ayrıca kayınvalidenle oturuyorsunuzya o bunlar benim eşyalarım der.arabanız filanda yoksa rahatsın.oğluna kimse dokunamaz endişelenme.o roma döneminde olurmuş.
canım çok saol valla çok beğendim o modeli bakalım artık gebzedeki mağazada ellerinde yoktu zaten istanbula gidince bakabilcem sanırım bulursam alıyım. bu arada dün bebella diye bir hastane seti aldım 10lu 33 tl ye evde kullanmak için eklerim ilk fırsatta:asigim:kızlar ya sürekli işim çıkıyo geriden takip ediyorum olayları....
tuğbacığım sana ne diyeceğim bak idil baby nin aldığım hastane çıkışı varya ben sana küçüldü demiştim hani.onun hiç küçülmesi falan yok.çünkü battaniyes ve üstü eldivenleri hiç küçülmemiş ben sadece altına bakarak öyle demiştim sana.o da ben sevdiğim için küçük oğlumun küçük cicileri dediğim için öyle geldi canım bana sen al mutlaka çok hoşuna gitmişti yazayım dedim
tatlım aynı durum bendede var gardırobumda bir göz ayırdım oğluşa ama yetmicek sanırım ilerde 1 tane küçük dolap yada şifonyer bende almayı düşünüyom. ya odama ya da araya nereye sığarsa artık. ama ben odayla uyumlu olmasından çok evimde cicili bicili sevimli bir mobilya olsunda oğluşumun varlığı anlaşılsın istiyom o yüzden bebek dolabı almayı düşünüyom. ama madem wenge rengi mobilyaların uyumlu olsun istersen aynı renk dolap alıp stickerlarla süsleyebilirsin. yada benim salon mobilyam wenge+kirli beyaz karışık iki renk birbirine çok yakışıyo haberin olsun:lepi:kızlaryaa hadi size bişey danışayım evim küçük olduğu için bebişime oda yapamıyorum beşik ve şifonyer almayı düşünüyorum sadece. ama şifonyer konusunda kararsız kaldım acaba diyorum kendi yatak odama koyacağım için benim mobilyamın renginde olsa sonra yavruma oda yaparken ona ayrı bir takımmı alsam?
canım yaa ben hiç ameliyat olmadım hayatımda o yüzden sezeryan bana daha korkutucu geliyo ve hep inşallah normla doğum olur diyom. gerçi ondan da korkuyom ama kendimi hazırlamaya çalışıyom sezeryandan soğutmaya çalışıyom.kızlar yaa şimdi kimler sezeryan olack yaa karar verdinizmi hiç ben sanırım tercihimi sezeryandan yana kullancam ama ben önceden apendisit ameliyatı olmuştum bir sorun olmaz dimi yaa o yerde benim hafif bir şişlik var ondan dolayoı bir sorun olmaz dimi çok korkuyorum ben yaa ne olacak benim bu halim
şükürler olsun iyiyim zehirciğiğm doğum heyecanı ve korkusu sardı şimdiden yaa
tamam jaleciğim keşke o sezeryan videolarını izlemeseydim taaa baştan böyle olmayacaktım ben yaa
arkasında yapışkanlı kağıt varmış. kendiliğinden yapışabiliyormuş.
daha elime geçmediği için ben de netteki bilgilerinden bakıyorum boshayallersmile
canım hangi üründen bahsedionuz kaçırdım sanırım varsa bana linkini atarmısın..
Kızlar..
Benim yerime yeni sekreter alındı bugün.Görüşmeye geldi.
Pazartesi başyacak...
Üzüldüm mü ne garip hissettim kendimi bir an...
mrb nisan anneleri bende nisan annesi olacağım inş. bayadır sizi takip ediyorum ama yeni üye olabildim.ankarada oturanlara bir sorum olacak hangi doktara ve hastaneye gidiyorsunuz bir doktor bulmalıyım yardım ederseniz sevinirim.
Kızlar..
Benim yerime yeni sekreter alındı bugün.Görüşmeye geldi.
Pazartesi başyacak...
Üzüldüm mü ne garip hissettim kendimi bir an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?