2010 Nisan Anneleri

kıyma hoşgeldin canım..çınar beyde hoşglmişler aramıza..hayırlı doğumlar diliorum sana tatrlım..

şükürler olsun iyiyim zehirciğiğm doğum heyecanı ve korkusu sardı şimdiden yaa

tamam jaleciğim keşke o sezeryan videolarını izlemeseydim taaa baştan böyle olmayacaktım ben yaa

Kim arıyor bu yıldızı bilmiyorum ama yardımcı olabilirim. ben de yeni aldım çünkü.

100 tane küçük yıldız aldım mesela 18 TL (kdvsiz)

süprizzzzz

gelincik almak istiyor canim 18 ytl iyiymis fiyati

peki hepsi kendiliginden yapisiyor mu aldiklarinin ?

kızlarr biz çıkalımda yemek yiyelim
sonrada ablama yardım ederim biraz
inşallah vakit bulursam gelirim yine
hepinizi öpüyorum çok dikkat edin kendinize

afiyet olsun canimcim
canım benim yaaa ne demek siz alpercimle gelin yeterki başımızın üstüne tatlım yaa..seninde istediğin bişey olursa bizde oğluşumla temin eder yollarız seninde aklında bulunsun canımcım..a.s.

ayy canim benimm cok incesinn sende

sen önce bi halletmeye bak olmazsa söz ben göndermek istiyorum sana Şeniz

gelinciğim canım benim yaa valla senle çok ortak noktamız var aynen yakında akraba çıkıcaz biz sanırım bende ilk spinal istiyordum inşallah doktorumuz gerçi son ayımızda karar verecek ama ben sanki normal yapamam gibi hiç cesaretim yok benim yaa ne cesaretsizim kan verirken bile bayıldım tansiyonum düştü ben normal doğuramam küt diye giderim canımcım

gelincik almak istiyor canim 18 ytl iyiymis fiyati

peki hepsi kendiliginden yapisiyor mu aldiklarinin ?

arkasında yapışkanlı kağıt varmış. kendiliğinden yapışabiliyormuş.

daha elime geçmediği için ben de netteki bilgilerinden bakıyorum boshayallersmile

E.K. 2010 Nisan BABA'ları grubun adı tatlım bekliyoruz mutlakazemuszemus bu arada kendine gelmene sevindim canımhihoyyyt
hayırlı olsun. ayol benim bu gruptan kimsenin kızını istemeye yüzüm yok. Valla demezler mi senin oğlan gençliğinde kızmış diye? nasıl bakarım ben bi daha yüzünüze :)
:roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden çatlaksın sen yaa oldu olacak çocuğu hollandaya yolla sennaniknanik naniknanik

ay canım çok teşekkür ederim içim rahatladı ilk defa arabamız yok diye sevindimsırnaşık şey oğluma dokunmasınlar da neyi isterlerse götürsünler:1rolleyes:
canım çok saol valla çok beğendim o modeli bakalım artık gebzedeki mağazada ellerinde yoktu zaten istanbula gidince bakabilcem sanırım bulursam alıyım. bu arada dün bebella diye bir hastane seti aldım 10lu 33 tl ye evde kullanmak için eklerim ilk fırsatta:asigim:

tatlım aynı durum bendede var gardırobumda bir göz ayırdım oğluşa ama yetmicek sanırım ilerde 1 tane küçük dolap yada şifonyer bende almayı düşünüyom. ya odama ya da araya nereye sığarsa artık. ama ben odayla uyumlu olmasından çok evimde cicili bicili sevimli bir mobilya olsunda oğluşumun varlığı anlaşılsın istiyom o yüzden bebek dolabı almayı düşünüyom. ama madem wenge rengi mobilyaların uyumlu olsun istersen aynı renk dolap alıp stickerlarla süsleyebilirsin. yada benim salon mobilyam wenge+kirli beyaz karışık iki renk birbirine çok yakışıyo haberin olsun:lepi:

canım yaa ben hiç ameliyat olmadım hayatımda o yüzden sezeryan bana daha korkutucu geliyo ve hep inşallah normla doğum olur diyom. gerçi ondan da korkuyom ama kendimi hazırlamaya çalışıyom sezeryandan soğutmaya çalışıyom.
gerçi ben hamile kalmadan önce internette doğum ve sezeryan fotolarına bakmıştımda sezeryan bana daha beter gelmiştieyvahedigeldismile
bence senin eski ameliyatın sorun olmaz ama doktora yine de sor için rahatlasın

şükürler olsun iyiyim zehirciğiğm doğum heyecanı ve korkusu sardı şimdiden yaa

tamam jaleciğim keşke o sezeryan videolarını izlemeseydim taaa baştan böyle olmayacaktım ben yaa

aaaa yakisiyor mu kuzumm sana kaydirigubbakcemile

dünyalar tatlisi bir evlat ,hazine dunyaya getiriceksin,simdiden bunlari düsünüp kendini harap etme

ayhhh benim dogum seklim nasil olucak ,aslinda normal istiyorum ama kalbimin oldugu yerdeki gögüs kaslarimda sikisma oluyor yarin doktorda randevu var bakalim ne diyecek ev doktorum

arkasında yapışkanlı kağıt varmış. kendiliğinden yapışabiliyormuş.

daha elime geçmediği için ben de netteki bilgilerinden bakıyorum boshayallersmile

canım hangi üründen bahsedionuz kaçırdım sanırım varsa bana linkini atarmısın..

jaleciğim afiyet olsun canım bende gideyim yemek yiyeyim iştahım geldi benimde birden yemek diyince canım öptüm teyzoşlar hepinizi görüşrüz

tarhancim nasilsin canim hosgeldin Şeniz

kizlar bende az belimi dinlendiriyim agrimaya basladi ,öpüldünüz kocamannnn

zehirciğim tuğbacığım söz korkmayacağım artık evet hazinemiz dünyaya gelecek ama işte yineden insanda ameliyat fobisi olunca böyle oluyo ne beddua ediyorum şu beni apendisit ameliyatı yapan doktora yarım saatlik işi 5 saatte yapınca böyle oldum işte neyse teyzoşlar öptüm sizleri görüşrüz

ay hiç üşenmeyeyim de kocamaaaan popomu kaldırıp oğlumun erkek kıyafetlerini çekeyim....

Kızlar..
Benim yerime yeni sekreter alındı bugün.Görüşmeye geldi.
Pazartesi başyacak...
Üzüldüm mü ne garip hissettim kendimi bir an...

mrb nisan anneleri bende nisan annesi olacağım inş. bayadır sizi takip ediyorum ama yeni üye olabildim.ankarada oturanlara bir sorum olacak hangi doktara ve hastaneye gidiyorsunuz bir doktor bulmalıyım yardım ederseniz sevinirim.

Kızlar..
Pazartesi başyacak...

canım 2 haftanmı kaldı izne ayrılamaya..? daha sonra işine dönmeyi düşünmüomusun..yeni sekreter olayına üzülmemişsindir yaa tuhaf gelmiştir sana alışkanlıklarından dolayı hepsi bu..

ankaralı az var burada.ama ben medicanaya gidiyorum. dr um TÜRKAN ÖRNEK.

Kızlar..
Pazartesi başyacak...

ohhh ne güzel sende rahatlarsın şimdiden ,son 2 haftanın tadını çıkar elini ayağını çekersin işten,darısı başımıza...gerçi bende geri plana çekildim artık ofiste ayak altında dolanıyorum ama bu beni çok rahatsız ediyor...işe yaramaz gibi,o yüzden biran önce gitmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…