mrb nisan anneleri bende nisan annesi olacağım inş. bayadır sizi takip ediyorum ama yeni üye olabildim.ankarada oturanlara bir sorum olacak hangi doktara ve hastaneye gidiyorsunuz bir doktor bulmalıyım yardım ederseniz sevinirim.
tarhancim nasilsin canim hosgeldin Şeniz
kizlar bende az belimi dinlendiriyim agrimaya basladi ,öpüldünüz kocamannnn
aaaa ne üzülmesi ayol gözün aydın:) bizde az önce patronla konuştuk sanırım 1 ay daha part time (haftada 2-3 gün) devam edicem gelebildiğin kadar gel diyo. birde aylardır ilk defa bugün bebek nasıl diye sordu bana :roflol: delikafaduldenKızlar..
Benim yerime yeni sekreter alındı bugün.Görüşmeye geldi.
Pazartesi başyacak...
Üzüldüm mü ne garip hissettim kendimi bir an...
canım 2 haftanmı kaldı izne ayrılamaya..? daha sonra işine dönmeyi düşünmüomusun..yeni sekreter olayına üzülmemişsindir yaa tuhaf gelmiştir sana alışkanlıklarından dolayı hepsi bu..
aaaa ne üzülmesi ayol gözün aydın:) bizde az önce patronla konuştuk sanırım 1 ay daha part time (haftada 2-3 gün) devam edicem gelebildiğin kadar gel diyo. birde aylardır ilk defa bugün bebek nasıl diye sordu bana :roflol: delikafadulden
ohhh ne güzel sende rahatlarsın şimdiden ,son 2 haftanın tadını çıkar elini ayağını çekersin işten,darısı başımıza...gerçi bende geri plana çekildim artık ofiste ayak altında dolanıyorum ama bu beni çok rahatsız ediyor...işe yaramaz gibi,o yüzden biran önce gitmek istiyorum..
ya canım benim büroda kalabalık değiliz 2 patron 2 çalışan. patronlar çok benciller kendilerinden başka dertleri yok birde karı koca bunlar ve boşanıyolar. büroda sürekli gerginlik özel sorunlar yüzünden işler aksıyo yürümüyo fatura da bize çıkıyo.benim stresim bu yoksa kimseyle şahsi sorunum yok paraya da ihtiyacım var yarım zamanlı çalışmak işime geliyo.bilmiyorumkismile
senin patronda garip haa...Ya bana hakkımı verseler.Arkamdan konuşmasalar.LAf çakmasalar sokmasalar kalırım vallahi billahi kalırım.Ama sinir kalmadı yaaaa...
Ciddi misin?İyi deseydin ellerinden öper....salakcinni
ya canım benim büroda kalabalık değiliz 2 patron 2 çalışan. patronlar çok benciller kendilerinden başka dertleri yok birde karı koca bunlar ve boşanıyolar. büroda sürekli gerginlik özel sorunlar yüzünden işler aksıyo yürümüyo fatura da bize çıkıyo.benim stresim bu yoksa kimseyle şahsi sorunum yok paraya da ihtiyacım var yarım zamanlı çalışmak işime geliyo.
sıpam doğacak nerdeyse bunlar daha hangi ayda doğum bilmiyolardı geçen haftaya kadar delikafadulden
aa terbiyesize bak hakkını istemekde kabahat olmuş sanki babasının hayrına veriyo parayı. bence oğlun senin patrona kuduruyo böleeee bi çıksa gözüne yumruğu çakacakAhhh ahhhh.Kendilerine herşey var.Bize gelince hiçbişi yok malesef.Nefret ediyorum.Aslında bana da dese.2 gün gel falan gelirim valla...Abooo oğlum kudurdu yaaa.....salakcinnilaelaelaelaelaedelikafadulden
Hep kendilerine kız aralık maaşını gecen ay aldım düşün halimi....Verin şunun parasını da suusun dedi banaalsanaalsanasmile terbiyesiz
aa terbiyesize bak hakkını istemekde kabahat olmuş sanki babasının hayrına veriyo parayı. bence oğlun senin patrona kuduruyo böleeee bi çıksa gözüne yumruğu çakacak
kızlar merhaba biz geldik dr dan ..
prensesimizi gördük ama daha 1 kilo olamamışız869gr 38cm dr göre gayet normalmiş.ben miyon tipli olunca kocaman bi bebiş beklemek abes olur herhal:))))
şeker yüklememizi olduk igrençti ya zor içtim...ögleden sonra sonucu telden ögrencem ..çok bekleyemedim.
birde bebk dönmüşmü diye sordum.daha o belli olmaz bebek şuan heryere döner dedi o anca 37-38 haftadan sonra netleşir diyo
selam kızlarrrrrrr, ben de kısmetse nisan annesiyim
herkese sağlıklı bir doğum diliyorum. Sağlıcakla gelsin bebiklerimizz
tamam jaleciğim benim ayyy bendeki bu unutkanlık ne olacak kızlar yaa çok unutkanım ben inanaın yaa yemek falan yapsam acaba tuzunu attımmı diye düşünüyorum sonra evden çıksak kapıyı kilitledimmi diye daha saysam varya iyi ismimi unutmuyorum yaa neden böyle oldum anlamadım yaa off offf geçiciymiş hamilelikten ama ben bu duruma alışamadım nedense yaa
kızlar yaa şimdi kimler sezeryan olack yaa karar verdinizmi hiç ben sanırım tercihimi sezeryandan yana kullancam ama ben önceden apendisit ameliyatı olmuştum bir sorun olmaz dimi yaa o yerde benim hafif bir şişlik var ondan dolayoı bir sorun olmaz dimi çok korkuyorum ben yaa ne olacak benim bu halim
Kızlar..
Benim yerime yeni sekreter alındı bugün.Görüşmeye geldi.
Pazartesi başyacak...
Üzüldüm mü ne garip hissettim kendimi bir an...
mrb nisan anneleri bende nisan annesi olacağım inş. bayadır sizi takip ediyorum ama yeni üye olabildim.ankarada oturanlara bir sorum olacak hangi doktara ve hastaneye gidiyorsunuz bir doktor bulmalıyım yardım ederseniz sevinirim.
slm şekerler bizde azönce doktordan geldik çok özlemişim oğlumu gördüm.ama çok yoruldum yaa artık gezmek eziyet wala.ama oğlum için olunca koşakoşa gittim.fındığım 2 kilo olmuş teyzeleri.ama doktor böyle iri giderse erken doğum olabilir dedibide benim aşağı bölgemde et kemiş gibi bi ağrı baskı oluyodu yürürken filan onuda söyledim.ve nst verdi.girdim allaha şükür şuan normal çıktı erken doğum riski.ama yinede bolbol soluna yat istirat et ve sıvı al dedi.çok uzattım galiba öyle teyzişleri.
slm şekerler bizde azönce doktordan geldik çok özlemişim oğlumu gördüm.ama çok yoruldum yaa artık gezmek eziyet wala.ama oğlum için olunca koşakoşa gittim.fındığım 2 kilo olmuş teyzeleri.ama doktor böyle iri giderse erken doğum olabilir dedibide benim aşağı bölgemde et kemiş gibi bi ağrı baskı oluyodu yürürken filan onuda söyledim.ve nst verdi.girdim allaha şükür şuan normal çıktı erken doğum riski.ama yinede bolbol soluna yat istirat et ve sıvı al dedi.çok uzattım galiba öyle teyzişleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?