2010 Nisan Anneleri

canım ben ankaradan değilim ama orada tedavi gördüm eğer devlette düşünüyosan gazi üniversitesinde ahmet, mehmet erdem var mehmet hoıca benim tüp bebk doktorumdu tavsiye ederim bi kez şahit oldum 15 dakikada biter doğum dedim yanımda bir hemşiresine keşke ankarada kendi doktorumda doğursaydım çok isterdim canımcım

tarhancim nasilsin canim hosgeldin Şeniz

kizlar bende az belimi dinlendiriyim agrimaya basladi ,öpüldünüz kocamannnn

zehircim teşekkür ederim iyiyim canım dinlen bakalım iyi bak fındık kurdunaopuyorumnanaktan

Kızlar..
Benim yerime yeni sekreter alındı bugün.Görüşmeye geldi.
Pazartesi başyacak...
Üzüldüm mü ne garip hissettim kendimi bir an...
aaaa ne üzülmesi ayol gözün aydın:) bizde az önce patronla konuştuk sanırım 1 ay daha part time (haftada 2-3 gün) devam edicem gelebildiğin kadar gel diyo. birde aylardır ilk defa bugün bebek nasıl diye sordu bana :roflol: delikafadulden

canım 2 haftanmı kaldı izne ayrılamaya..? daha sonra işine dönmeyi düşünmüomusun..yeni sekreter olayına üzülmemişsindir yaa tuhaf gelmiştir sana alışkanlıklarından dolayı hepsi bu..

Valla 15 şubatta ayrılacağım.Doğum iznine.Doğumdan sonra da çalışmayı düşünmüyorum açıkçası.Aslında bir yanım istiyor.İşimi seviyorum ama işyerindeki insanlar riyakarlar.

bilmiyorumkismile
senin patronda garip haa...Ya bana hakkımı verseler.Arkamdan konuşmasalar.LAf çakmasalar sokmasalar kalırım vallahi billahi kalırım.Ama sinir kalmadı yaaaa...
Ciddi misin?İyi deseydin ellerinden öper....salakcinni

Ya işte bende ayak altında olcam.Bir tane kuyruğum olcak sürekli.Zaten içeride var daimi arkadaşım.Şimdi birde yanımda olacak.İçeridekine eyvallah başımla gözüm üstüne de.Ben kimseye iş yaptırtamam.Yap şunu et şunu diyemem.Sen ne zaman ayrılacaksın...

ya canım benim büroda kalabalık değiliz 2 patron 2 çalışan. patronlar çok benciller kendilerinden başka dertleri yok birde karı koca bunlar ve boşanıyolar. büroda sürekli gerginlik özel sorunlar yüzünden işler aksıyo yürümüyo fatura da bize çıkıyo.benim stresim bu yoksa kimseyle şahsi sorunum yok paraya da ihtiyacım var yarım zamanlı çalışmak işime geliyo.
sıpam doğacak nerdeyse bunlar daha hangi ayda doğum bilmiyolardı geçen haftaya kadar delikafadulden

Ahhh ahhhh.Kendilerine herşey var.Bize gelince hiçbişi yok malesef.Nefret ediyorum.Aslında bana da dese.2 gün gel falan gelirim valla...Abooo oğlum kudurdu yaaa.....salakcinnilaelaelaelaelaedelikafadulden
Hep kendilerine kız aralık maaşını gecen ay aldım düşün halimi....Verin şunun parasını da suusun dedi banaalsanaalsanasmile terbiyesiz

aa terbiyesize bak hakkını istemekde kabahat olmuş sanki babasının hayrına veriyo parayı. bence oğlun senin patrona kuduruyo böleeee bi çıksa gözüne yumruğu çakacak

kızlar aniden çıkmak zorunda kaldım.zil çaldı kapıyı bi açtım 20 cam karda ablam koca göbüşü ile hamile kendisi yanında da yeğenim oğlu bize gelmişler bu kar kış kıyamette.şaşırdım valla.ben olsam burnumu pencereden dışarı çıkarmam.....oğlumun odasını merak ediyordu teyzesi.....
dünürcüm demek bulut hamileymiş ne güzel ya çok sevindim.dün eşimin bi arkadaşıda sebebsiz infertiliteydi hamile kalmış.dün akşam müjdeyi verdiler.yazın tüp bebek tedavisine başlayacaklardı ne güzel haberler bunlar ya....insan kendisi hamile kalmış kadar seviniyor.
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar.....rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin

ayşecim senin patronlarda bi alem he....ne demek verin şunun parasınıda sussun.hayrına mı çalışacakmışsın onların.ayıp he....bencede oğlun onlara bi yumruk atmak için o kadar hareketleniyordur içeride
tuğbacığım senin işinde iyi olmuş böyle par time.iyi olur istediğin zaman gidersin fazlada yorulmazsın

slm şekerler bizde azönce doktordan geldik çok özlemişim oğlumu gördüm.ama çok yoruldum yaa artık gezmek eziyet wala.ama oğlum için olunca koşakoşa gittim.fındığım 2 kilo olmuş teyzeleri.ama doktor böyle iri giderse erken doğum olabilir dedibide benim aşağı bölgemde et kemiş gibi bi ağrı baskı oluyodu yürürken filan onuda söyledim.ve nst verdi.girdim allaha şükür şuan normal çıktı erken doğum riski.ama yinede bolbol soluna yat istirat et ve sıvı al dedi.çok uzattım galiba öyle teyzişleri.

HG CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN KIZINIZI DA GÖRDÜNÜZ GELDİNİZ NE GÜZEL OHHHHH. SENİN GİBİ MİNYON OLACAK DCEMEKKİ ANNESİ HEM ÇOK AMİYANE Bİ TABİR VARDIR BODUR TAVUK HER ZAMAN PİLİÇTİR DİYE . YAŞINIDA GÖSTERMİYOR İŞTE SİZİN GİBİLER NE GÜZEL OLSUN SAĞLIKLI OLSUN DA ANNESİ MAŞALLAH KIZIMIZA.ŞEKER YÜKLEMEN DE İYİ ÇIKAR İNŞALLAH HADİ BAKALIM HAYIRLI HABERLER AL ONDAN DA

selam kızlarrrrrrr, ben de kısmetse nisan annesiyim

herkese sağlıklı bir doğum diliyorum. Sağlıcakla gelsin bebiklerimizz

HG ÖZGECİM ARAMIZA ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN.
DEMEK Bİ ERKEĞİMİZ DAHA OLDU HA HADİ BAKALIM.

UNUTKANLIK DEME ZEYNEP GÖZÜNÜ SEVEYİM YA BİŞEY DÜŞÜNÜYORUM 3 SANİYE SONRA PÜFFF GİDİVERİYO AKLIMDAN. AMA GEÇİCİYMİŞ. EŞİM DE DALGA GEÇİYO BENLE BU ÇOCUK SENİN BÜTÜN BEYİN HÜCRELERİNİ ALDI HERALDE EYVAH YANDIM BEN NAPICAM DİYO
DOĞUM ŞEKLİ KONUSUNDA ALLAH İZİN VERİR DE Bİ TERSLİK ÇIKMAZSA BEN NORMAL İSTİYORUM DR UM 4 KG DAN FAZLA OLURSA YAPAMAZSIN AMA DEDİ BEN DE KESERSİNİZ AZICIK FARKETMEZ DEDİM. AMA YETERKİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM DA HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.

Kızlar..
Benim yerime yeni sekreter alındı bugün.Görüşmeye geldi.
Pazartesi başyacak...
Üzüldüm mü ne garip hissettim kendimi bir an...

YOK SANMAM BENCE İÇİNDEKİ RAHATLIĞI FARKLI YORUMLADIN BİR ANDA SEN HADİ GÖZÜN AYDIN ŞEKERİM BİTİYO DEMEK SENİN DE

HG SELEN ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN SANA DA HEPİMİZE DE. BEN DE ANK. DAYIM FATİH ÜN. NE GİDİYORUM DR UM AYLİN AYRIM. BEN MEMNUNUM AMA ZEKAİ TAHİRDEKİ DR LAR DA ÇOK İYİ BENİM TAM TEŞEKKÜLLÜ Bİ HASTANEYE GİTMEM GEREKTİ O YÜZDEN BURAYI TERCİH ETTİM. HEM DE Bİ DR ABİM BU DR U TAVSİYE ETTİ ONUN ÜZERİNE GELDİM. ŞİMDİYE KADAR NEREYE GİTTİN?

maşallah oğluna canımcım baya büyümüş kaç haftalıktın sen canım? Aman dikkat et ve istirahat et bu aralar fazla duymaya başladım bu erken doğum riskini allah hepimizi de bebişleri de korusun

oooooo canım maşallah 2 kilo olmuş he....kaç haftalık senin bebişin şimdi.maşallah ya.inşallah erken doğum olmaz tatlım.hepimizin bebeği zamanında gelir

hepinize tavsiyeler için çok teşekkür ederim.seçim yapmam çok zor olacak.bu yaz eşimin işi dolasıyla ankaraya taşındım ama tayinim çıkmadığı için ben manisada çalışıyorum.şimdiye kadar manisada doktara gitmiştim.ama doğumu ankarada yapacacağım nereye gideceğimi bilmiyorum.ankaraya çok yabancıyım daha....neyse benim hikayemde böyle işte.....

slm kızlar ya bugun ne oldu anlamadım ben baya bi kopukluk yasadım sizlerle ya....
gecmişi okuycam merak ediyrum halim yok üşeniyrum.....
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler doktordan gelmiş olan arkadasımız bebişine maşlah ya kocaman olmuş.....
offf baska varmıydı söliycek bişiyim ....beynim durdu sankim.....

maşallah oğluşuna ne çok büyümüş sağsağlim kavuşursunuz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…