2010 Nisan Anneleri

çakar tuğba teyzesi selocanım benim o...
Kinder yumurtamkaydirigubbakcemile3

kinder süpriz yumurta ohhh yemede yanında yat:asigim:

saol tatlım tamamen eve tıkılıp tambelleşmem en azından diye düşündüm:lepi:

sağolun arkadaşlarım işallah olmaz.bu hafta 30.haftama girdim daha.
maşallah oğluna canım kocaman olmuş bi kaç hafta daha sıksan dişini tamam zaten canım 200-300 gram daha alsa zaten dışarda iyi bakımla çok çabuk toparlar kendini hiç üzülme hem ihtimal sadece kesin diil ki bakarsın 40. haftada 4000 gramlık bir tosuncuk olmuş:teselli:

hem de 3,5 tan beri falan uyumak istiyorum uyku halleri geri mi geliyoki yoksa bugünlük mü böyle bilemedim

sağolasın tarhancım işallah canım yaa rabbim hepimizin ewlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin işallah.

sanki hamilelik döneminin ilk aylarını sil baştan yaşıyorum....
mide yanması ,gaz problemi,uykusuzluk,yemeklerden tiksinme,kokulara karşı duyarlılık,halsizlik,yorgunluk.....
kendimi teselli ettiğim tek konu artık çok az kaldı 7 aylık oldum ve bebişim gelecek....
onun gelmesi ile benim hayatım değişecek...bebişimi çok özledim onun özlemi dindiriyor tüm sıkıntılarımı...yeteri kadra uykusuz kalmaya alışkınım artık...
annesinin miniği geliyo ve ben yedi aydır bakımsız tarzan gibi dolanıyroum,manikür falan hak getire ,saçım başım perişan,sanırım sekinci ayda boyatabilcem bebişim için hazırlancam geldiğinde aşık olacağı bir annesi olsun ve hayatındaki ilk kadın olarak oğlumun gözünde özel olmayım ...hehe:)))
vaybe neler düşünyormuşum ben....:))))

valla bunlar böyle yaaa.Çok fenadırlar...alsanaalsanasmile
dövecek selocanım onları

özgeeee nerdsin sen yaaaaaaaa

opuyorumnanaktan kuzey şimdiden sana aşık annesi.Bunu sakın unutma.Hele bir doğsun güzeş gibi olacak eviniz.BUna inanıyorum ben...
Artık evet yavaş yavaş silkelenme vakti geldi...Uyanınız uyuyan güzel hanımmmmlaelaelaelaelae

aman ruzencim sorma saçım boyalıydı bide sarıydı diplerim çıktıkça berbat olmaya başladı ama bi doğum yapiim şöyle bi çeki düzen vercem kendime diom saçımı boyatıcam.kiloları vermeye çalışıcam.dönüşüm muhteşem olucak oğluşuma güzel bi anne olıyım şöyle bakımlı.sonra yanında ablası gibi duriimalkisalkisalkis

ahh canım sorma vallahi benim saçlarda sarıydı ,röfleliydi...
şimdi varya acayip bşi oldum tam tamına 7 ayda kulaklarıma kadar uzadı saçlarım simsiyah amanınn aynaya bakamıyorum yok böle bi facia....
ama röfle yaptırabilirmişim bitkisel boya kullanarak doktorum öle dedi çünkü saç derisine temas etmiyor ya bi milim aşağıdan başıyor sekizinci ayında yaptır dedi.... baklaım ben bu konuyu tekrar konuşucam kuaförümde aynı seyi sölüyor ama:)))
doğumdan sonra inşlh emer kuzey bey bu bizim kilo vermemizi de hızlandırır,ben de formuma geri dönmek isyrtm oğlumun yanında tazecik bir anne olayım diyorum....bunun için doğuma kadar beklemek şart gibi üff.....

ayy canım benim bende aşığım oğluma ,oda annesine aşık olsun....
ama silkelenme vakti gercekten geldi ya.....
valla aynalara düşman oldum ben .....
psikoljimin düzelmesi için azcık kendimle ilgilenmem şart gibi....
tabi babasınında düzelcek böle olunca.....bayanssulusmileguclubacismile

aynen wala yaa aynayla düşman oldum ne tipime ne saçıma bakmak istemiom yaa eskiden ayna delisi aynayı elinden düşürmeyen ben aynalara düşman oldum şöyle artık hayırlısıyla doğursakta girişimlere başlasak kızlar yaa

valla kızlar saç boyama konusunda,benim halam yurt dışında işi gereği 9 ayda 4 kez saç boyatmış,orada yasak değilmiş boya konusunda daha esnekmiş doktorlar iki gebeliğindede yaptı bişiycik yok şimdi çocuklarıda gayet sağlıklı ama biz bitek böle farklı düşnyrz.....

öylemi ruzencim benim bi arkadaşımda hamile olduğunu öğrendi haftasına boyadı saçını bişiyde olmadı sağlıkla oldu oğlu bide en riskli dönemde boyatmıştı ama bana doktorum kesinlikle boyatma dio hep yaa.lmaz:

şekerler ben şimdilik çıkıım oğluşumla karnımız acıkmaya başladı bilem.yemek yapıcam daha yapiimda geliim.görüşürüs güzel annişler

napalım şekerler nekadar saçlarımzın dipleri çıksada kiloda alsak ki bende çatlaklarda oldu çatlaklarda olsada en önemlisi anneyiz bi can taşıyoruz.rabbimizin en güzel hediyesi var içimizde annelik güzelliği var şuan yüreğimizdede yüzümüzdede kızlar.napalım böyle teselli olucaz şekerlerzemuszemus

kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım son sayfayı bile okumaya vaktim yok. Misafirlerim bugün gidecek yarın sizinleyim.

iyiyiz şükürler olsun nazlıcığım kolay gelsin sana misafirlerinle iyi sohbetler kendini fazla yorma

dünürcüğüm merhaba canım nasılsın yaa görüşemedik ne zamndır bende aynı dertten muzdaribim ama uyursam kilo alırım yemeğin üstüne o yüzden uyumuyorum canım sen ne yapıyosun misafirin gelmiş bugün yormadınya kendini canım çok güzel kar var yaa bayılıyorum şu manzaraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…