çakar tuğba teyzesi selocanım benim o...
Kinder yumurtamkaydirigubbakcemile3
saol tatlım tamamen eve tıkılıp tambelleşmem en azından diye düşündüm:lepi:ayşecim senin patronlarda bi alem he....ne demek verin şunun parasınıda sussun.hayrına mı çalışacakmışsın onların.ayıp he....bencede oğlun onlara bi yumruk atmak için o kadar hareketleniyordur içeride
tuğbacığım senin işinde iyi olmuş böyle par time.iyi olur istediğin zaman gidersin fazlada yorulmazsın
slm şekerler bizde azönce doktordan geldik çok özlemişim oğlumu gördüm.ama çok yoruldum yaa artık gezmek eziyet wala.ama oğlum için olunca koşakoşa gittim.fındığım 2 kilo olmuş teyzeleri.ama doktor böyle iri giderse erken doğum olabilir dedibide benim aşağı bölgemde et kemiş gibi bi ağrı baskı oluyodu yürürken filan onuda söyledim.ve nst verdi.girdim allaha şükür şuan normal çıktı erken doğum riski.ama yinede bolbol soluna yat istirat et ve sıvı al dedi.çok uzattım galiba öyle teyzişleri.
maşallah oğluna canım kocaman olmuş bi kaç hafta daha sıksan dişini tamam zaten canım 200-300 gram daha alsa zaten dışarda iyi bakımla çok çabuk toparlar kendini hiç üzülme hem ihtimal sadece kesin diil ki bakarsın 40. haftada 4000 gramlık bir tosuncuk olmuş:teselli:sağolun arkadaşlarım işallah olmaz.bu hafta 30.haftama girdim daha.
ayşecim senin patronlarda bi alem he....ne demek verin şunun parasınıda sussun.hayrına mı çalışacakmışsın onların.ayıp he....bencede oğlun onlara bi yumruk atmak için o kadar hareketleniyordur içeride
tuğbacığım senin işinde iyi olmuş böyle par time.iyi olur istediğin zaman gidersin fazlada yorulmazsın
sanki hamilelik döneminin ilk aylarını sil baştan yaşıyorum....
mide yanması ,gaz problemi,uykusuzluk,yemeklerden tiksinme,kokulara karşı duyarlılık,halsizlik,yorgunluk.....
kendimi teselli ettiğim tek konu artık çok az kaldı 7 aylık oldum ve bebişim gelecek....
onun gelmesi ile benim hayatım değişecek...bebişimi çok özledim onun özlemi dindiriyor tüm sıkıntılarımı...yeteri kadra uykusuz kalmaya alışkınım artık...
annesinin miniği geliyo ve ben yedi aydır bakımsız tarzan gibi dolanıyroum,manikür falan hak getire ,saçım başım perişan,sanırım sekinci ayda boyatabilcem bebişim için hazırlancam geldiğinde aşık olacağı bir annesi olsun ve hayatındaki ilk kadın olarak oğlumun gözünde özel olmayım ...hehe:)))
vaybe neler düşünyormuşum ben....:))))
aman ruzencim sorma saçım boyalıydı bide sarıydı diplerim çıktıkça berbat olmaya başladı ama bi doğum yapiim şöyle bi çeki düzen vercem kendime diom saçımı boyatıcam.kiloları vermeye çalışıcam.dönüşüm muhteşem olucak oğluşuma güzel bi anne olıyım şöyle bakımlı.sonra yanında ablası gibi duriimalkisalkisalkis
özgeeee nerdsin sen yaaaaaaaa
opuyorumnanaktan kuzey şimdiden sana aşık annesi.Bunu sakın unutma.Hele bir doğsun güzeş gibi olacak eviniz.BUna inanıyorum ben...
Artık evet yavaş yavaş silkelenme vakti geldi...Uyanınız uyuyan güzel hanımmmmlaelaelaelaelae
aynen wala yaa aynayla düşman oldum ne tipime ne saçıma bakmak istemiom yaa eskiden ayna delisi aynayı elinden düşürmeyen ben aynalara düşman oldum şöyle artık hayırlısıyla doğursakta girişimlere başlasak kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?