2010 Nisan Anneleri

canım dünürün almıştı bilgisayarı şimdi ancak oturdum başına.yok canım uyurmuyum kilo yapar zaten bu günlerde sürekli tatlı bişeyler çekiyo canım.evet canım ablamla yeğenim geldi bugün bu karda,biliyosun ya ablamda hamile dedim neden çıktınız dışarı sıkılmışlar napsın*1 hafta kalcaktı zaten kar yağdı.neyse sağlık olsun.manzara çok hoş dimi?

evet canım dışarısı çok hoş yaa çok güzel canım

bu arada kızlar mart anneleride doğurmaya başlamış eyvahedigeldismile

valla bilmiyom canım daha şubat anneleri vardı ama onlarda yarıya gelmiş nerdeyse her gün doğum oluyo onlardada sanırım artık yavaş yavaş bize geliyo ilk açılışıda jaleciğimiz yapıcak sanırım ayyy beni bir heyecan bastı yine canım yaaa ama doğum yapan arkadaş mart annelerinde daha 34. haftasında canım erken doğum yapmış hemde normal yaa rabbim zamnı geldiğinde kucağımıza almayı nasip eğler inşallah

canım banada önce jnaz doğum yapacak gibi geliyo ama bellide olmaz şaşırtıcı şeylerde olabilir yani...sen napıyosun?kızının hetrşeyini yerleştirdin dimi*ben bi doğum çantamı hazırlayacağım.

Merhaba kızlar, aman diyin kızlar, bebim oğluşumun daha o kadar çok eksiği varki. eyvahedigeldismile

ıns bebişlerimiz çok acele etmezler.

selam kizlar nasilsiniz bakim ???
gecmise pek bakamadim bi gidem bakim
ama refis gelmis sanirim icim rahatladi valla

canım güle güle kullanın bitanem park yatağınızı içine uyku setini aldınmı canım park yatak için olanından benim annem alacak bir tane birde elyaftan yatak faln yorgan yapacak ayrıyetten canım

benim kiz var canim sonradan dönmezsse simdilik kizkaydirigubbakcemile5

cok gecmis olsun canim insallah haftaya cok güzel haberler alirsinopuyorumnanaktan

mansallah ona benim cüsteye bakarsan iri bebek dogurmama gerekiyo ama menim bebeklerde genelde minyon oluyo opuyorumnanaktan

Ben sana buradan göndereyim canım.İsmini bende bilmiyorum ama ben aldım.Bisürüü

YA BU ARADA HİÇ KIZ KALMADI OĞLUMA YAAAAbilmiyorumkismile

bi benim kiz kaldi sanirim verilecek ama onada net olmadigi icin kimse talip
degil yada beni begenmiyorlarmafoldumbenzemuszemus

canım güle güle kullanın bitanem park yatağınızı içine uyku setini aldınmı canım park yatak için olanından benim annem alacak bir tane birde elyaftan yatak faln yorgan yapacak ayrıyetten canım

Canım park yatak için uyku setlerinden almayı düşünüyorum. Ayrıyeten bir tane nevresim takımımız var. Şimdilik bakalım bunlarla idare edelim, zamanla tamamlayalım diyorum.
O kadar çok eksik varki biz geç kaldık almaya başlamakta. akannehir

canım park yatağınız hayırlı olsun iyi günlerde kullansın yavrun.

reyhancığım hoşgeldin tatlım....

kızlar size iyi geceler ben baya yorulmuşum.birde arada kasığıma ve karnıma ağrı giriyor.biraz uzanayım uyumazsam gelirim yine.iyi geceler.öptük hepinizi

dünürcüğüm iyi geceler canım bir görüşemedik neyse canım yarın görüşürüz artık öptüm bende canım

Budebecim, sen chiconun biberonunu almıştın. Canım hangi modelini aldı?
Yok tek delik yok damaklı damaksız, birde normal akış yazanları var. ohaoldumsmile

merhaba misafirlerim gitti:)) artık burda ve face deyim. face fotoları daha rahat koyabiliriz. bekliyoruz sizi hadi...

Kızlar alpin premama gebelik çatlak kremi muhteşemm yumuşacık yapıyor lieracı bıraktım 100ml 70tl veriyordum.bu krem 200ml 75 tl eczane sitesinden istedim 1 günde geldi paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…