dünürcüğüm merhaba canım nasılsın yaa görüşemedik ne zamndır bende aynı dertten muzdaribim ama uyursam kilo alırım yemeğin üstüne o yüzden uyumuyorum canım sen ne yapıyosun misafirin gelmiş bugün yormadınya kendini canım çok güzel kar var yaa bayılıyorum şu manzaraya
evet canım dışarısı çok hoş yaa çok güzel canım
bu arada kızlar mart anneleride doğurmaya başlamış eyvahedigeldismile
merhaba reyhancığım erkflizciğim
günaydın nisan ayının güzel anneleriiii herkes dünür olmuş bende oğluma kız arıyom kimin kızının beşik kertmesi veya bi bağlantısı yok deyin bakayım bende talip olıyımmm yazık değil mi benim oğluşuma heeeee
selam kızlar dün dopler çektirdim suyum azalmış ve bebişim 1.5 hafta geride.bir sürü şeyden olabilirmiş.tutabildikleri kadar tutacaklar sonra alacaklar oğluu.yani zamanını bekleyemeyeceğiz.gebelik zehirlenmesinden falan şüphelendiler bugün test yaptırdım çokşükür ykmuş.plesantada sorun olabilir dediler.haftaya salı tekrar dopplere gireceğim.umarım iyiye gidiş olur.ama inanın dün 10 yaş yaşlandım.ne olur oğluma dua edin haftaya iyiye gitsin kızlar.
kızlar merhaba biz geldik dr dan ..
prensesimizi gördük ama daha 1 kilo olamamışız869gr 38cm dr göre gayet normalmiş.ben miyon tipli olunca kocaman bi bebiş beklemek abes olur herhal:))))
şeker yüklememizi olduk igrençti ya zor içtim...ögleden sonra sonucu telden ögrencem ..çok bekleyemedim.
birde bebk dönmüşmü diye sordum.daha o belli olmaz bebek şuan heryere döner dedi o anca 37-38 haftadan sonra netleşir diyo
Ben sana buradan göndereyim canım.İsmini bende bilmiyorum ama ben aldım.Bisürüü
YA BU ARADA HİÇ KIZ KALMADI OĞLUMA YAAAAbilmiyorumkismile
merhaba reyhancığım erkflizciğim
canım güle güle kullanın bitanem park yatağınızı içine uyku setini aldınmı canım park yatak için olanından benim annem alacak bir tane birde elyaftan yatak faln yorgan yapacak ayrıyetten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?