canımm.. lütfen panik yapma ve kafana takma.. zaten bebişler allahın izniyle sorunsuz yaşayabiecek büyüklüğe geldiler.. :Saruboceq: sen kendini yormamaya çalış. dinlen,bol sıvı al .. inş. bebeğin içerde daha uzun kalıcak ve vaktinde doğacaktır :Saruboceq:selam kızlar dün dopler çektirdim suyum azalmış ve bebişim 1.5 hafta geride.bir sürü şeyden olabilirmiş.tutabildikleri kadar tutacaklar sonra alacaklar oğluu.yani zamanını bekleyemeyeceğiz.gebelik zehirlenmesinden falan şüphelendiler bugün test yaptırdım çokşükür ykmuş.plesantada sorun olabilir dediler.haftaya salı tekrar dopplere gireceğim.umarım iyiye gidiş olur.ama inanın dün 10 yaş yaşlandım.ne olur oğluma dua edin haftaya iyiye gitsin kızlar.
oh ohh maşallah kızına canımm ... ne güzell anasına bak kızını al derler.. çıtı pıtı minyon bi prenses geliyo demekk opuyorumnanaktan inş. şeker sonucun da iyi çıkar canımcım...kızlar merhaba biz geldik dr dan ..
prensesimizi gördük ama daha 1 kilo olamamışız869gr 38cm dr göre gayet normalmiş.ben miyon tipli olunca kocaman bi bebiş beklemek abes olur herhal:))))
şeker yüklememizi olduk igrençti ya zor içtim...ögleden sonra sonucu telden ögrencem ..çok bekleyemedim.
birde bebk dönmüşmü diye sordum.daha o belli olmaz bebek şuan heryere döner dedi o anca 37-38 haftadan sonra netleşir diyo
burdayııımmm :teytey:merhaba kızlarrr
........
bide kızlar bebeg nerelerde ?
:dance: oh gözün aydın canım.. hemen gir olaya.. hayırlısı olsun canım benim.. ama gelişmelerden bizi de haberdar et opuyorumnanaktankızlarrrrr.
oğluma gelin buldum.
İnşallah isteyeceğiz....Kim mi?
ysmn in kızı.......kaydirigubbakcemile5
aramıza hoşgeldin canımmm... aminn.. inş. senin oğluşun da sağlıkla gelir annesinin kucağına :Saruboceq:selam kızlarrrrrrr, ben de kısmetse nisan annesiyim
herkese sağlıklı bir doğum diliyorum. Sağlıcakla gelsin bebiklerimizz
hoşgeldin canımm...inş. sağlıkla alırsın yavrunu sende kucağına :Saruboceq:mrb nisan anneleri bende nisan annesi olacağım inş. bayadır sizi takip ediyorum ama yeni üye olabildim.ankarada oturanlara bir sorum olacak hangi doktara ve hastaneye gidiyorsunuz bir doktor bulmalıyım yardım ederseniz sevinirim.
oğluşuna maşallah canımm... ne kadar büyüyolar artık :) inş. zamanında sağlıkla doğurursun sende..slm şekerler bizde azönce doktordan geldik çok özlemişim oğlumu gördüm.ama çok yoruldum yaa artık gezmek eziyet wala.ama oğlum için olunca koşakoşa gittim.fındığım 2 kilo olmuş teyzeleri.ama doktor böyle iri giderse erken doğum olabilir dedibide benim aşağı bölgemde et kemiş gibi bi ağrı baskı oluyodu yürürken filan onuda söyledim.ve nst verdi.girdim allaha şükür şuan normal çıktı erken doğum riski.ama yinede bolbol soluna yat istirat et ve sıvı al dedi.çok uzattım galiba öyle teyzişleri.
geldim canımm.. zemuszemus ama yarın yine olmıcam... annemlerdeyim.. yarın eve gidince net bağlanana kadar giremicem yine ohaoldumsmileselam kizlar nasilsiniz bakim ???
gecmise pek bakamadim bi gidem bakim
ama refis gelmis sanirim icim rahatladi valla
günaydın kızlar... dün bir tüelü giremedim tekrardan...biraz rahatsızdım.. grip malesefannem ille dr. diye tutturunca gittik. (sonrasında pazar,yemek derken akşamda ben burdayım diye dayımlar geldi)
sadece burnum tıkanık şu an ama.. bebeklere kullanılan spreylerden verdi. ve o da hiç açmıyo tıkanıklığı yaaneyse idare edicez.. buna şükr.. düne göre iyiyim.. ama burnum tıkanık diye uyuyamadım doğru dürüst... bende gelip açılışı yapayım dedimm :))
herkese güzell bir gün diliyorum..opuyorumnanaktan
slm şekerler bizde azönce doktordan geldik çok özlemişim oğlumu gördüm.ama çok yoruldum yaa artık gezmek eziyet wala.ama oğlum için olunca koşakoşa gittim.fındığım 2 kilo olmuş teyzeleri.ama doktor böyle iri giderse erken doğum olabilir dedibide benim aşağı bölgemde et kemiş gibi bi ağrı baskı oluyodu yürürken filan onuda söyledim.ve nst verdi.girdim allaha şükür şuan normal çıktı erken doğum riski.ama yinede bolbol soluna yat istirat et ve sıvı al dedi.çok uzattım galiba öyle teyzişleri.
ayşecim senin patronlarda bi alem he....ne demek verin şunun parasınıda sussun.hayrına mı çalışacakmışsın onların.ayıp he....bencede oğlun onlara bi yumruk atmak için o kadar hareketleniyordur içeride
tuğbacığım senin işinde iyi olmuş böyle par time.iyi olur istediğin zaman gidersin fazlada yorulmazsın
günaydın kızlar.....
biz dün işe gelmedik ..çook güzel bir gün geçirdik :))
sabah kahvaltıdan sonra babamız hadi kalk alışverişe çıkalım bugun dedi :)) hemen annemi aradım eminönü havuzlu hana gittik ve herşeyini aldık yavrumun...
arabasını , taşıma koltugunu , beşiğini , sepetini , kıyafetlerini , battanelerini ,pijamalarımı , geceliğimi herşey bitti :) sadece çantam kaldı onuda beğenemedim... inşallah işten ayrılınca hepsinin resimlerini eklerim.. özellikle gecelik ve pijamalar çok hoşuma gitti kızlar.. sadece lohusalar için dükkanlar var... ve fiyatlarda uygun.. tavsiye ederim gidebilecek durumda olanlara...
günaydın sedacım,hepsini güle güle kullan cicilerinizin ,en kısa zamandada ekle vala merak ettim ...:)))
günaydın kızlar.....
biz dün işe gelmedik ..çook güzel bir gün geçirdik :))
sabah kahvaltıdan sonra babamız hadi kalk alışverişe çıkalım bugun dedi :)) hemen annemi aradım eminönü havuzlu hana gittik ve herşeyini aldık yavrumun...
arabasını , taşıma koltugunu , beşiğini , sepetini , kıyafetlerini , battanelerini ,pijamalarımı , geceliğimi herşey bitti :) sadece çantam kaldı onuda beğenemedim... inşallah işten ayrılınca hepsinin resimlerini eklerim.. özellikle gecelik ve pijamalar çok hoşuma gitti kızlar.. sadece lohusalar için dükkanlar var... ve fiyatlarda uygun.. tavsiye ederim gidebilecek durumda olanlara...
kızlar bizde dün oğluşumun park yatağını kurduk aslında herkes erken açmayın şimdi falan dedi ama eşimi kim durdurabilir ki ,okadar hevesliydiki gözlerindeki ışığı gördükçe ben bile kendimi tutamadım:)))
dolabınıda kurduk inşlh bu hafta sonu herseyimiz tam anlamıyla bitmiş olcak,bende dün bebeğimin cicilerini yıkamıştım ütüledim bu akşam yerleştircem.....
kızlar okadar tuaf bir duygu ki anlatamam,sanki oğlum evin bir köşesinde bizimle saklambaç oynuyor,herseyiyle bizimle sanki ,yanımızda gibi....
çok çok güzel oldu herseyi oğlumun bitek onu bekliyoruz artık gelsinde evimiz şenlensin ......
tekrardan günaydınlar....
hoşbuldum özgecim... valla cnm sakındıkça yakalanıyorum.. ama kırgınlığım fln yok yani... allaha şükürr..
denizcim valla yaa.. ilk günden senin sesimden anlamış olman da güzel.. ama insan sesinden anlayabiliyo birbirini tanıdıkça demi canım benim :)))) çook sağolasın.. şimdi daha iyiceyim.. daha da iyi olucamm... okula da gidip gelmicem artık bi sorun olmadıkça... inş. son olur bu kış için :)
Günaydın özgecim...
ne güzel kurdunuz yatagını da ohh misler gibi yatacak içinde kıyamam ben kuzey beyeee....Ya ne güzel bir günde kurumuş eşyalar bizimkiler 4 günde kurumuştu...
Aman özge kıs daha erken nereye giyo.Amanın daha kalsın en az 8 hafta...
günaydın kızlar....ve nisan ayının en güzel bebekleri....
nasılsınız bugün bakalım*bugünle beraber 4 gündür evdeyiz...yürüyüşe çıkamadık malum kar.şimdide buz olmuş yerler güneş var ama eriyecek gibi değil.eeeeeeeee ben miydim kar yağsın kar yağsın diyen.....
sizler neler yapıyosunuz bakalım*
özgecim park yatağı kurmuş eşin ne güzel.........iyi günlerde mışıl mışık uyusun kuzey bey.....
bizimde oğlana halası park yatak aldıya kargoya verilmiş 3-4 gün içinde gelir.kurarız inşallah....soba yanan oda için aldık bunu.ama aklımın bir yerinde hep şey var .kimisi 1 ini bulamıyor bizde de 2 tane olacak.....
günaydın canım...ohh sende kur yatağını misler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?