2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar... dün bir tüelü giremedim tekrardan...biraz rahatsızdım.. grip malesef annem ille dr. diye tutturunca gittik. (sonrasında pazar,yemek derken akşamda ben burdayım diye dayımlar geldi)
sadece burnum tıkanık şu an ama.. bebeklere kullanılan spreylerden verdi. ve o da hiç açmıyo tıkanıklığı yaa neyse idare edicez.. buna şükr.. düne göre iyiyim.. ama burnum tıkanık diye uyuyamadım doğru dürüst... bende gelip açılışı yapayım dedimm :))

herkese güzell bir gün diliyorum..opuyorumnanaktan

canımm.. lütfen panik yapma ve kafana takma.. zaten bebişler allahın izniyle sorunsuz yaşayabiecek büyüklüğe geldiler.. :Saruboceq: sen kendini yormamaya çalış. dinlen,bol sıvı al .. inş. bebeğin içerde daha uzun kalıcak ve vaktinde doğacaktır :Saruboceq:
oh ohh maşallah kızına canımm ... ne güzell anasına bak kızını al derler.. çıtı pıtı minyon bi prenses geliyo demekk opuyorumnanaktan inş. şeker sonucun da iyi çıkar canımcım...
merhaba kızlarrr
........
bide kızlar bebeg nerelerde ?
burdayııımmm :teytey:
kızlarrrrr.
oğluma gelin buldum.
İnşallah isteyeceğiz....Kim mi?
ysmn in kızı.......kaydirigubbakcemile5
:dance: oh gözün aydın canım.. hemen gir olaya.. hayırlısı olsun canım benim.. ama gelişmelerden bizi de haberdar et opuyorumnanaktan
selam kızlarrrrrrr, ben de kısmetse nisan annesiyim

herkese sağlıklı bir doğum diliyorum. Sağlıcakla gelsin bebiklerimizz
aramıza hoşgeldin canımmm... aminn.. inş. senin oğluşun da sağlıkla gelir annesinin kucağına :Saruboceq:
hoşgeldin canımm...inş. sağlıkla alırsın yavrunu sende kucağına :Saruboceq:
oğluşuna maşallah canımm... ne kadar büyüyolar artık :) inş. zamanında sağlıkla doğurursun sende..
selam kizlar nasilsiniz bakim ???
gecmise pek bakamadim bi gidem bakim
ama refis gelmis sanirim icim rahatladi valla
geldim canımm.. zemuszemus ama yarın yine olmıcam... annemlerdeyim.. yarın eve gidince net bağlanana kadar giremicem yine ohaoldumsmile

günaydın kızlar...
refişim gelmiş hoşgelmiş,meraktaydım bende ama ayse sölemişti içim rahatlamıştı sonra....tatlım gecmiş olsun sana ya ne oldu bu kış böle dikkat ettikçe insan dahamı hastalığa meyilli oluyo....

günaydın kızlar.....

biz dün işe gelmedik ..çook güzel bir gün geçirdik :))

sabah kahvaltıdan sonra babamız hadi kalk alışverişe çıkalım bugun dedi :)) hemen annemi aradım eminönü havuzlu hana gittik ve herşeyini aldık yavrumun...

arabasını , taşıma koltugunu , beşiğini , sepetini , kıyafetlerini , battanelerini ,pijamalarımı , geceliğimi herşey bitti :) sadece çantam kaldı onuda beğenemedim... inşallah işten ayrılınca hepsinin resimlerini eklerim.. özellikle gecelik ve pijamalar çok hoşuma gitti kızlar.. sadece lohusalar için dükkanlar var... ve fiyatlarda uygun.. tavsiye ederim gidebilecek durumda olanlara...

Günaydın canım benimopuyorumnanaktan
Ben sana dedim ama sesin iyi gelmiyor bak grip olma dedim..Ama senin elinde de degil ki hergün okula git gel.Şimdi en azından dinlen birascık...

Gözün aydın canım benim....opuyorumnanaktan

Valla manyak adam yaa...Kız çok fenalar yemin ederim.Oğlum çıkınca gösterecek hepsine zatenkötükedihüso

tekrardan günaydınlar....

hoşbuldum özgecim... valla cnm sakındıkça yakalanıyorum.. ama kırgınlığım fln yok yani... allaha şükürr..

denizcim valla yaa.. ilk günden senin sesimden anlamış olman da güzel.. ama insan sesinden anlayabiliyo birbirini tanıdıkça demi canım benim :)))) çook sağolasın.. şimdi daha iyiceyim.. daha da iyi olucamm... okula da gidip gelmicem artık bi sorun olmadıkça... inş. son olur bu kış için :)

günaydın sedacım,hepsini güle güle kullan cicilerinizin ,en kısa zamandada ekle vala merak ettim ...:)))

kızlar bizde dün oğluşumun park yatağını kurduk aslında herkes erken açmayın şimdi falan dedi ama eşimi kim durdurabilir ki ,okadar hevesliydiki gözlerindeki ışığı gördükçe ben bile kendimi tutamadım:)))
dolabınıda kurduk inşlh bu hafta sonu herseyimiz tam anlamıyla bitmiş olcak,bende dün bebeğimin cicilerini yıkamıştım ütüledim bu akşam yerleştircem.....
kızlar okadar tuaf bir duygu ki anlatamam,sanki oğlum evin bir köşesinde bizimle saklambaç oynuyor,herseyiyle bizimle sanki ,yanımızda gibi....
çok çok güzel oldu herseyi oğlumun bitek onu bekliyoruz artık gelsinde evimiz şenlensin ......

:lepi:
heyooooohihoyyyt
çok sevindim canım.Yaşasın....Nasıl peki havuzlu han...
Yoruldun mu?
Ayy şimdi onları yıkayacaksın sereceksin.Ohhh mis gibi kokacak tüm ev....zemuszemus

Günaydın özgecim...
ne güzel kurdunuz yatagını da ohh misler gibi yatacak içinde kıyamam ben kuzey beyeee....Ya ne güzel bir günde kurumuş eşyalar bizimkiler 4 günde kurumuştu...
Aman özge kıs daha erken nereye giyo.Amanın daha kalsın en az 8 hafta...

İnşallah canım.Seneye kış içinde son olur inşallah....,
Sen o elma kabugu tarçın limon bala devam et bence...

ya canım benim evim sobalı biliyorsun oyuzden camasır askılığını sobanın önüne kurduk ve hemencik kurudular,en zor olanı peluş olan bahtaniyelerdi onlar iki günde kurudu ....
ama varya kaç gün oldu evim hala dalin kokuyor......
yatağının üzerinide örttüm ben genede tozlanmasın falan diye.....ama çok cici ya müzük çalıyo titriyo falan kendinden ışığı var biz akşam babasıyla baya bi oynadık kuzucuğun oyuncaklarıyla.....bu arada aldığımız oyuncaklarını dizemedim rafımız yokmuş onuda bugun halettekmi tamamdır:)))

günaydın kızlar....ve nisan ayının en güzel bebekleri....
nasılsınız bugün bakalım*bugünle beraber 4 gündür evdeyiz...yürüyüşe çıkamadık malum kar.şimdide buz olmuş yerler güneş var ama eriyecek gibi değil.eeeeeeeee ben miydim kar yağsın kar yağsın diyen.....
sizler neler yapıyosunuz bakalım*
özgecim park yatağı kurmuş eşin ne güzel.........iyi günlerde mışıl mışık uyusun kuzey bey.....
bizimde oğlana halası park yatak aldıya kargoya verilmiş 3-4 gün içinde gelir.kurarız inşallah....soba yanan oda için aldık bunu.ama aklımın bir yerinde hep şey var .kimisi 1 ini bulamıyor bizde de 2 tane olacak.....

erkflzcm biberonu chicco aldım evet canım.küçük,tek delikli,kauçuk damaklı...üzerinde chicco mangafacile yazıyor canım.

günaydın canım...ohh sende kur yatağını misler gibi

günaydın canım...ohh sende kur yatağını misler gibi

ayşecim gelsin hemen kuracağım.yalnız biz park yatağı internetten eldık umarım parçaları eksik gelmez canım ya.bilindik bi site değil ama gönderdiklerini biliyoruz en azından kargoya verilmiş.oğlum şimdiki evde olan çilekte aldığımız beşiği yazın kullanacak.bunuda kışın sobalı odada kullanacak...çok müsrüfiz dimi*boshayallersmile

fundacım saol tatlım sorma babası dayanamadı kurdu yatağıda .....
annemde bir beşik daha alacak onuda yanıma alacağım bende diyorum fazla ama napalım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…