2010 Nisan Anneleri

oh mis bibi.

Ay o kadar seviniyorum ki anlatamam siz böyle alınca...Sanki kendime almış gibi o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam senağlama

günaydın kızlarrr nasılsınızzz benim boğazlarımda bir tahriş bir öksürük var ama anlamadım. ama iyiyim hava yavaş yavaş düzeliyo belki bu haftasonu büyük alışverişe çıkabilirizhihoyyyt
ayyy canımmm harika bir gün geçirmişsin darısı başımaaa. şu havuzlu han ile ilgili gidiş yolunuzdan dükkanlara kadar bütün detayları istiyorum cicim :roflol:

canımmmm bizim burda karlar bayağı eridi benim duam tuttu bi dua da sen ediver buzlar erisin diyekaydirigubbakcemile3
ayrıca hiç öyle düşünme benim bir arkadaşımda çilek oda takımı aldı. evi sobalı. sonrada çok uygun fiyata comfy park yatak aldı kızı (benim gelin:) 1,5 yaşına geldi hala park yatakta yatıyo:lepi:

fundacım saol tatlım sorma babası dayanamadı kurdu yatağıda .....
annemde bir beşik daha alacak onuda yanıma alacağım bende diyorum fazla ama napalım .....
tatlım bırak alsınlar ayol bende hep beşiğinin yanında birde sepet beşiğe heveslendim ama ekstra alacak durumda değiliz yoksa bir dakka durmam sositososito

herkese gunaydın guzel anneler bebısler..

kac zamandır yazamamısım boyle ozlemısım sohbetlerınızı okumaya calısıyorum ama yetısemıyorum....herkes ıyıdır ıns.bız ıyıyız oglumda ıyı teyzelerı.bugun gıtmedım ıse yarında dınlenıcem neysekıv 1 ay kaldı dogum ıznıme cok yoruluyorum..

Kızlar bugün çok sakinim nedense.İnanılmaz huzur var içimde...Uçacağım sanki...

hehe:)))
sen okadar klasik müzik dineltirsen kendinede çocuğa huzur dolar için elbet....
dikkat etde işyerinde kafan masaya düşmesin,uyuklar insan valla.....
bi bakmışız uçmuş uçmuş ayse istanbula gelmiş.....

günaydın kızlar biz geldik nasılsınız bakalım burası güneşli ama dondurucu bir soğuk var yerlerde karlar buz tutmuş halde daha kahvaltımızı yapmadık babamız hazırlıyo şimdi

ya kızlar mehtap nerde yaa kaç gündür girmiyo acaba bir yerlere tatile gittiler sömestırda yaa merak ettim teyzoşumuzu yaa o uğrardı kesin buralara

ben artık gecelri uyuyamıyorum kızlar...
uykularım bölük pörcük,yatamıyorum ,dönemiyorum ,uyku tutmuyor,terliyorum....
haaa en önemlisi bacak kramplarım,beni delirtiyor,uyutmuyor ,derin uykumun içinde o kramplarla uyanıyroum,ayağa kalkıp yürüdüm mü bişi yok ama....
bu gecede aynen krampla uyandım dayanamdım kalktım süt içtim iki dolandım ama ev buz gibi dondum bu seferde,uykum açılıyo hiç uyuyamıyorum....eşimin derin uykuları ,horlamaları sinri mi bozuyo offf ne yapcam ben ya....
oğlum beni uykusuzluğa alıştırıyo beni şimdiden.....
ben her koşulda uyanırım ama kramplar olmasın artık .......

Günaydın kızlar. Bugün hiç keyfim yok, galiba hasta olacak gibiyim umarım olmam ama çok soğuk kaç gündür inşallah soğuk almamışımdır.sizler nasılsınız?

tarhan, budebe size de geçmiş olsun

özgecim güle güle kullansın herşeyini kuzeyin inşallah. Iyi izin vermişsin kurulmasına ben toz olacak diye kesinlikle hayır derdim. Biz de oğlumun park yatağını falan aldık ama kutuda o yüzden açıp size gösteremedim inşallah kurunca çeker eklerim.

fundacım saol tatlım sorma babası dayanamadı kurdu yatağıda .....
annemde bir beşik daha alacak onuda yanıma alacağım bende diyorum fazla ama napalım .....

aynen canım bende öyle düşünüyorum ama napalım artık.....boshayallersmile

günaydın anneciğim geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine canım

oh mis bibi.

Ay o kadar seviniyorum ki anlatamam siz böyle alınca...Sanki kendime almış gibi o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam senağlama

ay canım benim sağol tlım.inşallah sağlıkla gelirlerde yatarlar mışıl mışıl uyurlar yataklarında:lepi:

dünür dün görüşemedik dün gece hee senle canım yaa nazar değiyo sanırım msnlere valla bugün bari görüşürüz artık az ben bir kahvaltı yapimde anlatcaklarım var sana canımcım

sedacım dün alışveriş yapmışsınız ne güzel.iyi günlerde kullansın oğluşun cicilerini.ah birde yıka ütüle yerleştir insan mest oluyor valla....

tuğbacığım biz aldık gerçekten müsriflik ya düşünsene bebeklerine 1 tane beşik alamayan var bizde 2 tane olacak.eşimde çok istiyodu bişey diyemedim artık.ya benim eşime bişey oldu göktuğ söz konusu olunca almadığı şey yok.illa yapacak.canım bizde kraftın yan ürünü var jenny markası rengarenk güzel oldu baya.....bi gelsinde fotosunu çeker eklerim tatlım....inşallah bu hafta sonu sizde çıkarsınız alışverişe.ben biraz durumumuz olsa hep 0-3 aylık dönemler için bişeyler aldım biraz daha alırım ama şu an mümkünatı yok.oğlana kurban keseceğiz,doğum parasıda var.olsun ya sağlıklı olsunlarda burda hediye gerçekten çok geliyor

dünür dün görüşemedik dün gece hee senle canım yaa nazar değiyo sanırım msnlere valla bugün bari görüşürüz artık az ben bir kahvaltı yapimde anlatcaklarım var sana canımcım

günaydın canım.nasılsın*bizim dün karın ve kasık ağrımız oldu anlamadım neden olduysa bugün gayet iyiyim.tamam canım görüşelim evet ya azar değdi bi görüşemedik.ben belki bilgisayar başında olmayabilirim telefonuma çağrı at msn yi açarım

kızlar tekrar slm..bugün herkezin keyfi yerinde çok şükür alışverişini tamamlayanlar bebişinin ciclerini yıkayıp ütüleyenler ohh maşallah diyelim.biz henüz yıkama ütüleme kısmına gelmedik bu c.tesi pazar taşıncam kısmetse hafiften yerleştimmi başlayacam yıkama ütüleme işlerine.izne de ayrılmayı bekliorum rahat rahat yaparım ozaman artık..

az önce kk da doğum ve sonrası topiğine göz attım da ne faydalı bilgiler var kızlar yaa.bi sürü şey not aldım deneyimli annelerden.ee tabi erken doğum yapanlarada rastladım biraz tırstım tabi.. eyvahedigeldismile hakkımızda hayırlısı olsun artık.

canım geçmiş olsun.benimde gece bacak kramplarım çok oluyr.dr a söyledim bana calsiyum verdi.magnezyum kullanıyordum zaten.aynen sen gibi gece ayağa kalkınca yürüyünce geçiyor ama o zamanda uykum açılıyor:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…