ayşecim gelsin hemen kuracağım.yalnız biz park yatağı internetten eldık umarım parçaları eksik gelmez canım ya.bilindik bi site değil ama gönderdiklerini biliyoruz en azından kargoya verilmiş.oğlum şimdiki evde olan çilekte aldığımız beşiği yazın kullanacak.bunuda kışın sobalı odada kullanacak...çok müsrüfiz dimi*boshayallersmile
ayyy canımmm harika bir gün geçirmişsin darısı başımaaa. şu havuzlu han ile ilgili gidiş yolunuzdan dükkanlara kadar bütün detayları istiyorum cicim :roflol:günaydın kızlar.....
biz dün işe gelmedik ..çook güzel bir gün geçirdik :))
sabah kahvaltıdan sonra babamız hadi kalk alışverişe çıkalım bugun dedi :)) hemen annemi aradım eminönü havuzlu hana gittik ve herşeyini aldık yavrumun...
arabasını , taşıma koltugunu , beşiğini , sepetini , kıyafetlerini , battanelerini ,pijamalarımı , geceliğimi herşey bitti :) sadece çantam kaldı onuda beğenemedim... inşallah işten ayrılınca hepsinin resimlerini eklerim.. özellikle gecelik ve pijamalar çok hoşuma gitti kızlar.. sadece lohusalar için dükkanlar var... ve fiyatlarda uygun.. tavsiye ederim gidebilecek durumda olanlara...
günaydın kızlar....ve nisan ayının en güzel bebekleri....
nasılsınız bugün bakalım*bugünle beraber 4 gündür evdeyiz...yürüyüşe çıkamadık malum kar.şimdide buz olmuş yerler güneş var ama eriyecek gibi değil.eeeeeeeee ben miydim kar yağsın kar yağsın diyen.....
sizler neler yapıyosunuz bakalım*
özgecim park yatağı kurmuş eşin ne güzel.........iyi günlerde mışıl mışık uyusun kuzey bey.....
bizimde oğlana halası park yatak aldıya kargoya verilmiş 3-4 gün içinde gelir.kurarız inşallah....soba yanan oda için aldık bunu.ama aklımın bir yerinde hep şey var .kimisi 1 ini bulamıyor bizde de 2 tane olacak.....
canımmmm bizim burda karlar bayağı eridi benim duam tuttu bi dua da sen ediver buzlar erisin diyekaydirigubbakcemile3ayşecim gelsin hemen kuracağım.yalnız biz park yatağı internetten eldık umarım parçaları eksik gelmez canım ya.bilindik bi site değil ama gönderdiklerini biliyoruz en azından kargoya verilmiş.oğlum şimdiki evde olan çilekte aldığımız beşiği yazın kullanacak.bunuda kışın sobalı odada kullanacak...çok müsrüfiz dimi*boshayallersmile
tatlım bırak alsınlar ayol bende hep beşiğinin yanında birde sepet beşiğe heveslendim ama ekstra alacak durumda değiliz yoksa bir dakka durmam sositosositofundacım saol tatlım sorma babası dayanamadı kurdu yatağıda .....
annemde bir beşik daha alacak onuda yanıma alacağım bende diyorum fazla ama napalım .....
Kızlar bugün çok sakinim nedense.İnanılmaz huzur var içimde...Uçacağım sanki...
kızlar bizde dün oğluşumun park yatağını kurduk aslında herkes erken açmayın şimdi falan dedi ama eşimi kim durdurabilir ki ,okadar hevesliydiki gözlerindeki ışığı gördükçe ben bile kendimi tutamadım:)))
dolabınıda kurduk inşlh bu hafta sonu herseyimiz tam anlamıyla bitmiş olcak,bende dün bebeğimin cicilerini yıkamıştım ütüledim bu akşam yerleştircem.....
Kızlar okadar tuaf bir duygu ki anlatamam,sanki oğlum evin bir köşesinde bizimle saklambaç oynuyor,herseyiyle bizimle sanki ,yanımızda gibi....
çok çok güzel oldu herseyi oğlumun bitek onu bekliyoruz artık gelsinde evimiz şenlensin ......
fundacım saol tatlım sorma babası dayanamadı kurdu yatağıda .....
annemde bir beşik daha alacak onuda yanıma alacağım bende diyorum fazla ama napalım .....
oh mis bibi.
Ay o kadar seviniyorum ki anlatamam siz böyle alınca...Sanki kendime almış gibi o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam senağlama
günaydın kızlarrr nasılsınızzz benim boğazlarımda bir tahriş bir öksürük var ama anlamadım. ama iyiyim hava yavaş yavaş düzeliyo belki bu haftasonu büyük alışverişe çıkabilirizhihoyyyt
ayyy canımmm harika bir gün geçirmişsin darısı başımaaa. şu havuzlu han ile ilgili gidiş yolunuzdan dükkanlara kadar bütün detayları istiyorum cicim :roflol:
canım ben ümariyedede oturuyorum... ümraniyeden üsküdara geçtik.. üsküdardanda vapurla 10 dk felan zaten eminönü.. yeni caminin önünden direk yukarı çıkınca havuzlu han karşınıza çıkıyor....
yada şöyle diyeyim yeni caminin önünden bir satıcıya sorun hemen gösterir.. zaten herkes biliyor ve çokta yürüme mesafesi yok arada...
ben sana mağaza olarakta hanın içinde aziz bebeyi tavsiye ederim.. onların chicco ve diğer bebek bakım ürünleri mağazası var..ayrıca gecelik felanda ayrı mağazada hepsini tek tek ayırmışlar zaten.. bir eleman hepsini gezdiriyor.. tüm ürünlerdede % 10 indirim yapıyorlar nakitte.. kredi kartındada tek çekimde yapıyorlarmış...
[
dünür dün görüşemedik dün gece hee senle canım yaa nazar değiyo sanırım msnlere valla bugün bari görüşürüz artık az ben bir kahvaltı yapimde anlatcaklarım var sana canımcım
ben artık gecelri uyuyamıyorum kızlar...
uykularım bölük pörcük,yatamıyorum ,dönemiyorum ,uyku tutmuyor,terliyorum....
haaa en önemlisi bacak kramplarım,beni delirtiyor,uyutmuyor ,derin uykumun içinde o kramplarla uyanıyroum,ayağa kalkıp yürüdüm mü bişi yok ama....
bu gecede aynen krampla uyandım dayanamdım kalktım süt içtim iki dolandım ama ev buz gibi dondum bu seferde,uykum açılıyo hiç uyuyamıyorum....eşimin derin uykuları ,horlamaları sinri mi bozuyo offf ne yapcam ben ya....
oğlum beni uykusuzluğa alıştırıyo beni şimdiden.....
ben her koşulda uyanırım ama kramplar olmasın artık .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?