sedacım dün alışveriş yapmışsınız ne güzel.iyi günlerde kullansın oğluşun cicilerini.ah birde yıka ütüle yerleştir insan mest oluyor valla....
tuğbacığım biz aldık gerçekten müsriflik ya düşünsene bebeklerine 1 tane beşik alamayan var bizde 2 tane olacak.eşimde çok istiyodu bişey diyemedim artık.ya benim eşime bişey oldu göktuğ söz konusu olunca almadığı şey yok.illa yapacak.canım bizde kraftın yan ürünü var jenny markası rengarenk güzel oldu baya.....bi gelsinde fotosunu çeker eklerim tatlım....inşallah bu hafta sonu sizde çıkarsınız alışverişe.ben biraz durumumuz olsa hep 0-3 aylık dönemler için bişeyler aldım biraz daha alırım ama şu an mümkünatı yok.oğlana kurban keseceğiz,doğum parasıda var.olsun ya sağlıklı olsunlarda burda hediye gerçekten çok geliyor
kızlar tekrar slm..bugün herkezin keyfi yerinde çok şükür alışverişini tamamlayanlar bebişinin ciclerini yıkayıp ütüleyenler ohh maşallah diyelim.biz henüz yıkama ütüleme kısmına gelmedik bu c.tesi pazar taşıncam kısmetse hafiften yerleştimmi başlayacam yıkama ütüleme işlerine.izne de ayrılmayı bekliorum rahat rahat yaparım ozaman artık..
az önce kk da doğum ve sonrası topiğine göz attım da ne faydalı bilgiler var kızlar yaa.bi sürü şey not aldım deneyimli annelerden.ee tabi erken doğum yapanlarada rastladım biraz tırstım tabi.. eyvahedigeldismile hakkımızda hayırlısı olsun artık.
günaydın tatlım.demek bu hafta sonu taşınıyosun.rabbim kolaylık versin canım.keşke yakın olsak bizde yardıma gelirdik canım.taşınmak zordur ben baya zorluk çekmiştim.ama senin yardım edenin olacak sanırım
günaydın anneciğim geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine canım
annee canım geçmiş olsun.sağol tatlım geçmiş olsun dileğin içinde.geçti gitti canım.canım ıhlamur, c vitamini takviyesi al bol bol....
kızlar tekrar slm..bugün herkezin keyfi yerinde çok şükür alışverişini tamamlayanlar bebişinin ciclerini yıkayıp ütüleyenler ohh maşallah diyelim.biz henüz yıkama ütüleme kısmına gelmedik bu c.tesi pazar taşıncam kısmetse hafiften yerleştimmi başlayacam yıkama ütüleme işlerine.izne de ayrılmayı bekliorum rahat rahat yaparım ozaman artık..
az önce kk da doğum ve sonrası topiğine göz attım da ne faydalı bilgiler var kızlar yaa.bi sürü şey not aldım deneyimli annelerden.ee tabi erken doğum yapanlarada rastladım biraz tırstım tabi.. Eyvahedigeldismile hakkımızda hayırlısı olsun artık.
selam canlarım:)))biz hala İzmirdeyiz:)))Annanemizde:)))))herkez iyidir umarım:))))
slm esracım biz iyiyiz siz nasılsınız? izmir nasıl soğuk mu?
hoşgeldin esroscuğum nasıl gidiyo tatilin annen sana gözü gibi bakıyodur eminim canım selam söyle bizden canımcım
ya bu arada şu ayva çekirdeği hadisesi ne zaman yapılacak ne kadar beklicek ne kadar suya ne kadar çekirdek atılacaktı kızlar ya ben toplamaya başladım bi hatırlayan varsa yazabilir mi?
hehe:)))
sen okadar klasik müzik dineltirsen kendinede çocuğa huzur dolar için elbet....
dikkat etde işyerinde kafan masaya düşmesin,uyuklar insan valla.....
bi bakmışız uçmuş uçmuş ayse istanbula gelmiş.....
günaydın kızlar biz geldik nasılsınız bakalım burası güneşli ama dondurucu bir soğuk var yerlerde karlar buz tutmuş halde daha kahvaltımızı yapmadık babamız hazırlıyo şimdi
ya kızlar mehtap nerde yaa kaç gündür girmiyo acaba bir yerlere tatile gittiler sömestırda yaa merak ettim teyzoşumuzu yaa o uğrardı kesin buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?