2010 Nisan Anneleri

annee canım geçmiş olsun.sağol tatlım geçmiş olsun dileğin içinde.geçti gitti canım.canım ıhlamur, c vitamini takviyesi al bol bol....

Sağol canımcım.. hayatımın en güzel alışverişdi opuyorumnanaktan annem banada ilk altı ay için sepet siparişi vermiş.. bizimkiler hız kesmeden alışverişe devam ediyorlar :)

gelinciğim canım benim inşallah sende bitirirsin canım işlerini en kısa zamanda canım sakın ağır falan kaldırma bitanem dikkat et canımcım

sedacığım canım güle güle kullanın cicilerinizi canım ohhh sefan olsun ayyy bende çok özledim bebişime bişeyler almayı yaaa herşeyi tamam ama sadece uyku seti işimiz kaldı onuda annem halletcek yaa bizim kız çok şanslı valla bize bişey kalmadı almaya desem öyle sağolsunlar şekerlerimizide dayımız alıcak arabamızı falan istanbuldan ona bende eminönünden al dedim ama bakalım yengemle bakacaklar yengem ben orlara gidemem diyo boşver sen ne yapıcan nerden alcağımızı diyo bana diyorumya kızım çok şanslı benim yaa kaç senedir ev için uğraşıyorduk o işimizde tamam gibi bakalım kısmetiyle geldi kuzucuğum

kızlar ben daha oyle ayrıntılı alısverıs yapmadım bıle bebek cıcılerı topıgınden baktım herkes almıs bebıslerıne cıcıslerını ALLAH saglıkla guzel gunlerde kullnmayı nasıp etsın hepımızın kuzularına gercı ben degıl hem kayınvalıdem hem annem bırer yandan topluyolar sagolsunlar ama nemız var nemız yok daha ne lazım kafası karısıyo ınsanın ızne ayrıldımda tamamlarım herbısıyımızı dıyorum ama Allah korusun erken gelırse kuzu naparım dıyorum yatagı odası esyası hak getıre daha dusunuyorum bı carsı yapamadım offf offff

günaydın tatlım.demek bu hafta sonu taşınıyosun.rabbim kolaylık versin canım.keşke yakın olsak bizde yardıma gelirdik canım.taşınmak zordur ben baya zorluk çekmiştim.ama senin yardım edenin olacak sanırım

sağol tatlım.annem görümcem kayınvalidem akşamları toparlamaya başladılar çeyizimi,mutfağımı filan.eşimin mobilya mağazası var zaten elemanları gelip mobilyaları söküp paket yapıp taşıyacaklar taşınmam kolay olcak gerçi ama yinede karda kışta zor gelio bana.yeni evimde oğlumunda odası var onun hazırlığı ve dekoruyla uğraşacam bunu düşünmek beni sakinleştiiro..

zeyracım sağol canım benim.kimse beni bişeye dokundurtmuyo zaten.ben anca komut veriom millete zemuszemus

günaydın anneciğim geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine canım

annee canım geçmiş olsun.sağol tatlım geçmiş olsun dileğin içinde.geçti gitti canım.canım ıhlamur, c vitamini takviyesi al bol bol....

sağolun kızlar dikkat etmeye çalışıyorum ama dışarısı o kadar soğukki çıkıp da üşütmemek pek mümkün değil gibi zaten belki 2 gün izin alabilirim en azından sıcak soğuk değişimi yaşamam da sıcak evimde otururum.

gelincik alklah kolaylık versin canım ben bilirim o ev taşımak yerleştirmek ne zor iştir. Ben de 2 sene önce taşındım ve bütün evi tek başıma yerleştirdim. Allah kolaylık versin hakkaten

hoşgeldin esroscuğum nasıl gidiyo tatilin annen sana gözü gibi bakıyodur eminim canım selam söyle bizden canımcım

kızlar bu arada dün yazmıştım mart anneleri doğurmaya başlamış yaa o kadar heyecanlandımki anlatamam yaaa az kaldı gerçekten yaaa şubat ayına gireceğiz şimdi bir mart kaldı zaten çoğumuzda mart sonu gibi doğurmaya başlarız gibime geliyo sezeryan falan olcaklar ayyyy yaaaaeyvahedigeldismile

tuğbacığım yine nerelere gittin canım bir göründün bir gittin yaa hadi gel yaaa

ya sorma o erken doğum korkusu bana da basmaya başladı. bi arkadaşım 33 haftalık geçen haftadan beri hastanede yatıyomuş. her an bişey olursa müdehale edebilelim diye. ben de takıldım hatta onu rahatlatmak için de ne meraklıymışsın doğurmaya be sabret 2 ay daha dedim ne 2 ayı güzelim 2 haftaya kalmaz diyolar dedi. allah herkesin, hepimizin yardımcısı olsun.rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ya bu arada şu ayva çekirdeği hadisesi ne zaman yapılacak ne kadar beklicek ne kadar suya ne kadar çekirdek atılacaktı kızlar ya ben toplamaya başladım bi hatırlayan varsa yazabilir mi?

slm esracım biz iyiyiz siz nasılsınız? izmir nasıl soğuk mu?

bizde iyiyiz tatlım:))İzmir acayip soğuk...İstanbulu aratmıyor maalesef:)))

hoşgeldin esroscuğum nasıl gidiyo tatilin annen sana gözü gibi bakıyodur eminim canım selam söyle bizden canımcım

Hoşbulduk canım:)))Tatil cok güzel ama çok soğuk gezemiyorum(((ohhh burda keyfim yerinde ama kocişimi ok özledim((

geçmişe bakamadım çok herkez iyimi?

ya bu arada şu ayva çekirdeği hadisesi ne zaman yapılacak ne kadar beklicek ne kadar suya ne kadar çekirdek atılacaktı kızlar ya ben toplamaya başladım bi hatırlayan varsa yazabilir mi?

canım bu ayva cekirdeği olayı ne?daha öncede gördüm burda ama anlamadım ne olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…