2010 Nisan Anneleri

bilmiyorumkismile
valla aynısından bende de var.çok fena bir durum .Galiba dediğin gibi alıştırıyorlar.Senin ne güzel bacak krampı benim kasıklarda abooo o kadar fena ki.Doğuracam sanıyorumkafamçokkarıştı

günaydın ayşeciğim öylemi canım bende merak etmiştim nasılsın bitanem benim

canım bu ayva cekirdeği olayı ne?daha öncede gördüm burda ama anlamadım ne olduğunu?

canım doğumdan sonra meme ucu çatlamasını önlemek yada en aza indirmek için losyon yapılıyodu çekirdekten ama bi yere not almadım heralde unutmuşum

ooo iyi canım ya yardımc olacak birilerinin olması güzel.benimde annem kayınvalidem ve bir arkadaşım geli çok yardımcı oldular.birde büyük parçalar kolilenince iyi oluyor.siz şimd,i kendi evinize taşınıyosunuz dimi canım*oh oğlunun dasınıda kurarsın bir güzel çok zevkli oluyor

canımmm sanada geçmiş olsun dikkat et kendineeopuyorumnanaktan

aaa eşimde vapurdan sonra bana yürüme mesafesi çok sen yürüyemezsin demişti de saol canım benim inşallah bizde gideriz çok istiyorum orayı görmeyi tabii biz taaa gebzeden gelicezkaydirigubbakcemile3

canım bu ayva cekirdeği olayı ne?daha öncede gördüm burda ama anlamadım ne olduğunu?
canımcım şimdi mevsimi ayvanın ya alacan bol bol yicen çekirdeklerini de buzluğa atacan. zamanı geldiğinde bebiş emipde yara yaptığı zaman göğüslerini; buzluktan çıkarıp sanırım 1 gece olması lazım: 1 gece suyun içinde bekletecen jel kıvamını alacak o su ve çekirdekleri o jeli göğüs uçlarına sürecen.zemuszemus

selam kızlar naber nasılsınız ?
benim ev çok kalabalık oldu ..dün istden yegenlerim geldi (2 kız)
bugunde ıspartadan kardeşlerim gelicek(2 kız)
bizim ev cümbüş olcak 1 hafta.. artık ben 1 hafta zor girerim nete .evde pc bana düşmez.
Yarın da işden ayrılıyorum yarın son günüm bakalım artık hayırlısı.
Ev deki kalabalık yok olunca sıkılmam inşallah

unutmadan söyliyim..şeker yüklememiz gayet iyi çıkmış ..kan değerlerimizde yerinde...
artık bize beklemek düşüyooooo:))

tuğbacım sanki daha fazla kalıyodu suyun içinde ayrıca ne kadar suyun içinde olacaktı

evet canım evleneli 8 ay oldu kirada oturuyorum kira çok zor allah herkeze ev almayı nasip etsin.nihayet borç harç kurtardım kiradan kira öder gibi borç öderiz ev sahibi oluruz dedik napalım.bide şuan kirada oturduğum ev 2+1 di.hemen çocuk yapmayı düşünmediğimizden sözde küçük ev tercih etmiştik başta.ee hemende çocuk olunca eve de erken niyetlendik oğlulşumuzun odası olsun geniş evimiz olsun istedik.allah utandırmaz inşallah bakalım bi yerleşsem.

sisicim hoşgeldin şeker sonucun ii çıkmış hadi gözünaydın.maşallah bol misafirli günler beklio seni.ne güzel hem sıkılmazsın hemde yardımcı olurlar sana..

tuğbacım sanki daha fazla kalıyodu suyun içinde ayrıca ne kadar suyun içinde olacaktı
canım ya ben hep yeni doğum yapanların topiklerinden okuyodum şimdi şubat-ocak annelerinin göğüsleri yara olmaya başlayınca öğreniriz detaylarıkaydirigubbakcemile3 nasıl olsa daha çok var yapmaya sen at buzluğa dursun şekerim nisanda nerden bulacaz ayvayıdelikafadulden sonra ayvayı yeriz valla:roflol:

amannn sakın yorma kendini tam dinleneceğin zaman canım. bu arada şeker yüklemen içinde gözün aydın tatlım

hoşgeldin canım yaa ohhh yaaa nerlerde kaldın sen yaa muhabbet edemiyoz ne zamndır:teselli:
valla bir türlü rahat rahat sohbet edemedik canım yaa bu aralar bende çok oturamıyom pc başında belim çok ağrıyo :bbo:

gelinciğim güle güle oturun canım evinizde bebişlerimiz kısmetiyle geliyolar maşallah kuzucuklarımıza benimde şu an evim küçük ama inşallah bizde adım attık sayırlır ev konusunda alıcağız yeni canım rabbim herkese nasip eğler inşallah gerçi şu anda kira vermiyorum ama olsun evim küçüktü gerkliydi bir ev bize

sibelciğim maşallah canım sonuçların güzel çıkmış sen kendine dikkat et iş falan yapma gelen kızlar yapsın sana hizmet etsinler bol bol

canım iyi yapmışsınız inşallah Allahım bizede ev nasip eder tatlım.bizim içinde dua et tatlım ya.oh bak evinde var bebeğinde olacak.oğlun kısmetiyle gelmiş tatlım sana.kira çok zor canım ya 3 yıldır eviliyiz tonca para verdik kiraya veriyosun eriyosun senin olmuyor.bizimde bir ev işimiz var kredi çekip alcaz inşallah olur tatlım

sibelciğim gözün aydın canım sonuçların iyi çıkmış.oh işten ayrılıp dinlenecekmişsin ne güzel.misafirlerinde geliyomuş bi müddet canın sıkılmaz camnım evde

gelincikcim ben hep başta yazacağımı sonda yazıyorum kusura bakma.hayırlı olsun canım eviniz.Alllahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin.eşinle bebeğinle sağlıkla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…