ben artık gecelri uyuyamıyorum kızlar...
uykularım bölük pörcük,yatamıyorum ,dönemiyorum ,uyku tutmuyor,terliyorum....
haaa en önemlisi bacak kramplarım,beni delirtiyor,uyutmuyor ,derin uykumun içinde o kramplarla uyanıyroum,ayağa kalkıp yürüdüm mü bişi yok ama....
bu gecede aynen krampla uyandım dayanamdım kalktım süt içtim iki dolandım ama ev buz gibi dondum bu seferde,uykum açılıyo hiç uyuyamıyorum....eşimin derin uykuları ,horlamaları sinri mi bozuyo offf ne yapcam ben ya....
oğlum beni uykusuzluğa alıştırıyo beni şimdiden.....
ben her koşulda uyanırım ama kramplar olmasın artık .......
canım bu ayva cekirdeği olayı ne?daha öncede gördüm burda ama anlamadım ne olduğunu?
sağol tatlım.annem görümcem kayınvalidem akşamları toparlamaya başladılar çeyizimi,mutfağımı filan.eşimin mobilya mağazası var zaten elemanları gelip mobilyaları söküp paket yapıp taşıyacaklar taşınmam kolay olcak gerçi ama yinede karda kışta zor gelio bana.yeni evimde oğlumunda odası var onun hazırlığı ve dekoruyla uğraşacam bunu düşünmek beni sakinleştiiro..
canımmm sanada geçmiş olsun dikkat et kendineeopuyorumnanaktanGünaydın kızlar. Bugün hiç keyfim yok, galiba hasta olacak gibiyim umarım olmam ama çok soğuk kaç gündür inşallah soğuk almamışımdır.sizler nasılsınız?
tarhan, budebe size de geçmiş olsun
özgecim güle güle kullansın herşeyini kuzeyin inşallah. Iyi izin vermişsin kurulmasına ben toz olacak diye kesinlikle hayır derdim. Biz de oğlumun park yatağını falan aldık ama kutuda o yüzden açıp size gösteremedim inşallah kurunca çeker eklerim.
aaa eşimde vapurdan sonra bana yürüme mesafesi çok sen yürüyemezsin demişti de saol canım benim inşallah bizde gideriz çok istiyorum orayı görmeyi tabii biz taaa gebzeden gelicezkaydirigubbakcemile3canım ben ümariyedede oturuyorum... ümraniyeden üsküdara geçtik.. üsküdardanda vapurla 10 dk felan zaten eminönü.. yeni caminin önünden direk yukarı çıkınca havuzlu han karşınıza çıkıyor....
yada şöyle diyeyim yeni caminin önünden bir satıcıya sorun hemen gösterir.. zaten herkes biliyor ve çokta yürüme mesafesi yok arada...
ben sana mağaza olarakta hanın içinde aziz bebeyi tavsiye ederim.. onların chicco ve diğer bebek bakım ürünleri mağazası var..ayrıca gecelik felanda ayrı mağazada hepsini tek tek ayırmışlar zaten.. bir eleman hepsini gezdiriyor.. tüm ürünlerdede % 10 indirim yapıyorlar nakitte.. kredi kartındada tek çekimde yapıyorlarmış... [
ay canım benim sağol tlım.inşallah sağlıkla gelirlerde yatarlar mışıl mışıl uyurlar yataklarında:lepi:
canımcım şimdi mevsimi ayvanın ya alacan bol bol yicen çekirdeklerini de buzluğa atacan. zamanı geldiğinde bebiş emipde yara yaptığı zaman göğüslerini; buzluktan çıkarıp sanırım 1 gece olması lazım: 1 gece suyun içinde bekletecen jel kıvamını alacak o su ve çekirdekleri o jeli göğüs uçlarına sürecen.zemuszemuscanım bu ayva cekirdeği olayı ne?daha öncede gördüm burda ama anlamadım ne olduğunu?
geldimm cicimmm işim çıkmıştı da opuyorumnanaktantuğbacığım yine nerelere gittin canım bir göründün bir gittin yaa hadi gel yaaa
geldimm cicimmm işim çıkmıştı da opuyorumnanaktan
:dance:
canımcım şimdi mevsimi ayvanın ya alacan bol bol yicen çekirdeklerini de buzluğa atacan. zamanı geldiğinde bebiş emipde yara yaptığı zaman göğüslerini; buzluktan çıkarıp sanırım 1 gece olması lazım: 1 gece suyun içinde bekletecen jel kıvamını alacak o su ve çekirdekleri o jeli göğüs uçlarına sürecen.zemuszemus
ooo iyi canım ya yardımc olacak birilerinin olması güzel.benimde annem kayınvalidem ve bir arkadaşım geli çok yardımcı oldular.birde büyük parçalar kolilenince iyi oluyor.siz şimd,i kendi evinize taşınıyosunuz dimi canım*oh oğlunun dasınıda kurarsın bir güzel çok zevkli oluyor
canım ya ben hep yeni doğum yapanların topiklerinden okuyodum şimdi şubat-ocak annelerinin göğüsleri yara olmaya başlayınca öğreniriz detaylarıkaydirigubbakcemile3 nasıl olsa daha çok var yapmaya sen at buzluğa dursun şekerim nisanda nerden bulacaz ayvayıdelikafadulden sonra ayvayı yeriz valla:roflol:tuğbacım sanki daha fazla kalıyodu suyun içinde ayrıca ne kadar suyun içinde olacaktı
selam kızlar naber nasılsınız ?
benim ev çok kalabalık oldu ..dün istden yegenlerim geldi (2 kız)
bugunde ıspartadan kardeşlerim gelicek(2 kız)
bizim ev cümbüş olcak 1 hafta.. artık ben 1 hafta zor girerim nete .evde pc bana düşmez.
Yarın da işden ayrılıyorum yarın son günüm bakalım artık hayırlısı.
Ev deki kalabalık yok olunca sıkılmam inşallah
valla bir türlü rahat rahat sohbet edemedik canım yaa bu aralar bende çok oturamıyom pc başında belim çok ağrıyo :bbo:hoşgeldin canım yaa ohhh yaaa nerlerde kaldın sen yaa muhabbet edemiyoz ne zamndır:teselli:
evet canım evleneli 8 ay oldu kirada oturuyorum kira çok zor allah herkeze ev almayı nasip etsin.nihayet borç harç kurtardım kiradan kira öder gibi borç öderiz ev sahibi oluruz dedik napalım.bide şuan kirada oturduğum ev 2+1 di.hemen çocuk yapmayı düşünmediğimizden sözdeküçük ev tercih etmiştik başta.ee hemende çocuk olunca eve de erken niyetlendik oğlulşumuzun odası olsun geniş evimiz olsun istedik.allah utandırmaz inşallah bakalım bi yerleşsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?