2010 Nisan Anneleri

unutmadan söyliyim..şeker yüklememiz gayet iyi çıkmış ..kan değerlerimizde yerinde...
artık bize beklemek düşüyooooo:))

sibelciğim canım hadi gözün aydın hem sonuçların, hem misafirlerin hem de işyerinden ayrılman için.

allah güle güle oturmak nasip etsin canım ağız tadıyla inşallah. isteyen herkese de nasip etsin rabbim

Kızlar alpin premama gebelik çatlak kremi muhteşemm yumuşacık yapıyor lieracı bıraktım 100ml 70tl veriyordum.bu krem 200ml 75 tl eczane sitesinden istedim 1 günde geldi paylaşmak istedim

canım bepanthene 4 lira:))) ve acayip iyi geliyor:)))) lieracda denedim hepsi boş...

sisicim hoşgeldin şeker sonucun ii çıkmış hadi gözünaydın.maşallah bol misafirli günler beklio seni.ne güzel hem sıkılmazsın hemde yardımcı olurlar sana..
hoşbulduk canımm..sağol bitanem çok şükür herşey normal çıktı...

amannn sakın yorma kendini tam dinleneceğin zaman canım. bu arada şeker yüklemen içinde gözün aydın tatlım

sağol canım valla benim yegenler pek tembel... dün akşam geldiler uçakla pc başından kalkmadılar gece 3 de yatmışlar:))
bakalım artık inşallah çok yorulmam

sibelciğim maşallah canım sonuçların güzel çıkmış sen kendine dikkat et iş falan yapma gelen kızlar yapsın sana hizmet etsinler bol bol

:)) gençlik çok tembel canım ya..artık büyük kardeşimle yaparız işleri

kızlar göğüs kremi konuşmuşsunuz. yeni doğan doktoru ve aynı zamanda yeni anne bir arkadaşım var. tek iyi kremin lansinoh olduğunu söyledi. biraz pahalı ama. 37,50 tl. bebek mağazalrında indirim yapıyorlar bilginize. başka yöntem, krem aramayın:)

amin canım duam kirada oturan herkeze.ay dediğin çok çabuk geçio avuç dolusu para gidio.bari ev alayım aynı para borcuma gitsin sonunda ev sahibi olayım diosun,bu daha mantıklı gelio insana..inşallah ev işiniz sizinde olur tatlım allah yardımcımız olsun..borçlarımızda bi çırpıda öderiz inşalah.

zeyracım sende sağol tatlım amin allah herkezin yardımcı olsun.meleklerimiz dediğin gibi bereketleriyle geliolar işlerimiz okadar yolunda ve çabucak gittiki.inşallah allah sonuna kadar bizi utandırmaz borçlu bırakmaz kimseye.allah sizede kısa zamanda nasip etsin canımcım dilediğiniz eve sahip olmayı..

gelinciğim

güle güle oturun canım hayırlı uğurlu olsun..allahım tez zamanda bizlerede nsaip etsin inşallah

annnem sağol gülümmmm

evet nazlıcım bende KK da okudum herkes bu kremi tavsiye ediyo. ben bunu kesin alıcam, buzluğa da her ihtimale karşı ayva çekirdeği atıyom yine de acırsa artık oğlumun canı sağolsun:asigim:

canımm güle güle ağız tadıyla oturun darısı başımıza bizde çok niyetlendik bu yıl ama işssizlik gözümüzü korkuttu kısmet hayırlı olsun evinizopuyorumnanaktan

slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı
canm çok sıkkındı ama şimdi iyiyim çok şükür,umarım hepiniz de iyisinizdir teyzoşlar
moralim bozuktu; hastanemi değiştirmek ve doktorumu değiştirmek zorunda kaldım,çünkü param çalındı,hemde doktorun odasında,asistanından başkası değil (günahı boynuna)
neyse bu ay sıkıntılı geçti,yüklü paraydı babam da yanımdaydı,sadece ultrasona girerken o heyecanla dr.un odasında sehpanın üzerine bıraktım çantamı ve arada sadece bölme vardı,kız 2-3 dk içinde çantamın olduğu tarafa geçti hatırladığım bu. öğlenden sonra farkettik ama iş işten geçti..dr um hiç bişe olmamış gibi davranınca sinirlerim iyice bozuldu.neyse dedik doğmamış bebeğimizin başına birşey gelmesin diye dua ettik,dikkatli olun kızlar sizde...

geçmiş olsun canım ya çok sinir bozucu bişey hakkaten. allah görüyo nasılsa kim yaptıysa da günahı boynuna senin canına bişey olmasın da bebeğin de sağlıklı olsun. ona dua et canım.

şimdi ise daha stresliyim,yeni hastane ve dr.a başladık,allah sonumuzu hayır etsin.stresten dolayı çok heyecanlıyım,bu yeni dr.un çok iyi olduğunu duymuştuk hastanenin de.ama adamın suratı mahkeme duvarı gibi , annem diyorki; sana ne dr.un suratından sen doğumuna bak diyor

geçmiş olsun canım ya çok sinir bozucu bişey hakkaten. allah görüyo nasılsa kim yaptıysa da günahı boynuna senin canına bişey olmasın da bebeğin de sağlıklı olsun. ona dua et canım.

sağol cnm benm, aminn.aman dedik bebeğimizin sadakası olsun,allah ağlayanınkini yar etmez ama,2 gün üzüntüden sancılandım dr. hiç oralı bile değil ,olur öyle dedi ağrı kesici iç demezmi;iyice kan beynime sıçradı annem ben bidaha seni oraya götürmem dedi,bakalım inşallah herşey gönlümüze göre olur cnm.sağ salim doğumlarımızı yaparız mutlulukla..

aman diyim canım sen kendi sağlığını ve bebeğini düşün napıcaksın. neticede yüklü diyosun ama 5 tl bile olsa can sıkıcı bi durum allah korusun. allah beterinden korusun. sen sakin olman gereken hassas bi zamandasın. bebeğine bişey olmaması için çaba sarfetmen lazım canım

ŞERFSZLER....kötükedihüso
Nasıl sinirimi bozdu

tarhancım sende sağol canım darısı kısa zamanda başına canımcım..bebeklerimiz rızıklarıyla geliolar merak etme sende önce iş sorununu çözersin inşallah sonrada ev sahibi olursun inşallah..

evetcnm doğru diyorsun.zaten oğlumuzu düşünerek kendi kendi kendimi telkin ettm,durup dururken ağlama krizleri geldi 1ay boyunca.hala da garip garip şeylere sinirim bozuluyor ağlıyorm neyse çok kalmadı o pskoloji.sen çalış kazan,emek ver,elin ...............(artk aklınıza ne gelirse diyeceğim) 2dk da alıversin,

mafoldumben
kızlar bıktım vallahi bu işyerinden adam beinm suçum degil herkesin ortsında bana bağırdı herkesin
öğlen çocuklar telefonda firmanın adını yanlış almış.Bende doğrusunu öğrenip patron denen pisliğe ilettim.Firmadaki adam birüsü bişi demiş.Bana gelip nasıl bağırdı.Valla ağlamaktan mahfoldum yaaaa.Helal etmiyorum hakkımı ben bunlara.

ŞERFSZLER....kötükedihüso
Nasıl sinirimi bozdu

yani evet sinir bozucu;hastane adı çıkmasın diye tabiiki kulak ardı etti,ben rezil ederdim onları ama karnımdaki canıma kıyamadım,o da benmle birlikte üzüldü zaten,şeytanından bulsun inşalah

sinirini bozma canım sakın ağlayıp da kendini de kasma allah ağlayacak dert vermesin içinden ağlamak gelince hemen başka bişey düşün güzel bişeyler. rabbim beterinden korusun hepimizi de bebeklerimizi de. az kaldı 2,3 ay daha sabredersek mutlu sona gelicez inşallah. şu kadar zamanı çok şükür sorunsuz atlattık bundan sonrası da böyle gitsin hepimizi için inşallah.

canım hoşgeldin bizde uzun zamandır girmeyenler var iyilermi acaba diyorduk biri de sendin. geçmiş olsun canım boşver bu olayı ne kadar çabuk arkanda bırakırsan bebeğin için o kadar iyi olur. sıkma canını artık emiopuyorumnanaktan

tarhancım sende sağol canım darısı kısa zamanda başına canımcım..bebeklerimiz rızıklarıyla geliolar merak etme sende önce iş sorununu çözersin inşallah sonrada ev sahibi olursun inşallah..
saol bitanem hayırlısı olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…