mafoldumben
kızlar bıktım vallahi bu işyerinden adam beinm suçum degil herkesin ortsında bana bağırdı herkesin
öğlen çocuklar telefonda firmanın adını yanlış almış.Bende doğrusunu öğrenip patron denen pisliğe ilettim.Firmadaki adam birüsü bişi demiş.Bana gelip nasıl bağırdı.Valla ağlamaktan mahfoldum yaaaa.Helal etmiyorum hakkımı ben bunlara.
mafoldumben
kızlar bıktım vallahi bu işyerinden adam beinm suçum degil herkesin ortsında bana bağırdı herkesin
öğlen çocuklar telefonda firmanın adını yanlış almış.Bende doğrusunu öğrenip patron denen pisliğe ilettim.Firmadaki adam birüsü bişi demiş.Bana gelip nasıl bağırdı.Valla ağlamaktan mahfoldum yaaaa.Helal etmiyorum hakkımı ben bunlara.
sinirini bozma canım sakın ağlayıp da kendini de kasma allah ağlayacak dert vermesin içinden ağlamak gelince hemen başka bişey düşün güzel bişeyler. rabbim beterinden korusun hepimizi de bebeklerimizi de. az kaldı 2,3 ay daha sabredersek mutlu sona gelicez inşallah. şu kadar zamanı çok şükür sorunsuz atlattık bundan sonrası da böyle gitsin hepimizi için inşallah.
mafoldumben
aysecğm sakın ha değmez bu şerfsizlere tek bir göz yaşı,bebeğini düşün onlar düşünmez çünkü onların varı yoğu işleri,bizler onlar için makineyiz sadece,ne zaman ayrılıyosn,aslında ortada bırakacaksın onları ama alacağın varsa içerde o da zor,ŞEREFSİZLERmafoldumben
canım hoşgeldin bizde uzun zamandır girmeyenler var iyilermi acaba diyorduk biri de sendin. geçmiş olsun canım boşver bu olayı ne kadar çabuk arkanda bırakırsan bebeğin için o kadar iyi olur. sıkma canını artık emiopuyorumnanaktan
saol bitanem hayırlısı olsunopuyorumnanaktan
aaaaaaa ağlamak yok.üzülmek yok ayşe deniz lütfen kendini düşünmüyosan yavrunu düşün. boşvar elin pisliğini zaten senin yerine biri gelmedimi ne zaman ayrılıyodun sen ordan? bak bebeğini düşün ne kadar sinirlensen de sık dişini derin nefes al ver sık sık rahatlayana kadar. hadi arkadaşım.
ay inanamıorum aysecim bu kaçıncı o adamda vicdanda mı kalmamış karnı burnunda kadına sesini yükseltio.bikere hamile olmak biyana çalışanlara bağırmak kimin haddi ya..köleleri değiliz sayemizde işlerini yürütüolar.vercekleri iki kuruş burnundan getirdiler bee allaha havale et sıkma kendini tatlım..bol dua et az kaldı dayan gülüm yaa..kötükedihüsoklava:
klava: klava:hiç mi utanma yok bu adamda yaaaa haklı ya da haksız karnı burnunda bir bayana nasıl bağırıyo kendi karısı hiçmi hamile olmadı çocukları da ona yapar aynı terbiyesizliği inşallah klava:
aysecğm sakın ha değmez bu şerfsizlere tek bir göz yaşı,bebeğini düşün onlar düşünmez çünkü onların varı yoğu işleri,bizler onlar için makineyiz sadece,ne zaman ayrılıyosn,aslında ortada bırakacaksın onları ama alacağın varsa içerde o da zor,ŞEREFSİZLER
sıkma canını,15 şubata odaklan,kurtulacaksın bak ne güzel,ben de istanbul da çalışırken öyleydim,adanaya cts. taşınacağız nakliye firması gelecek-ben cuma olmuş hala akşam mesai saatine kadar çalıştırdı beni birde içerdeki alacağımı cts. çağırıp da verdi.bunlar böyle işte..valla daha geçen ayı aldım
bu ayım var
daha...keşke verseler valla hemen çıkarım
Oğluşum nasıl sinirlendi nasıl tepikliyormafoldumben
sıkma canını,15 şubata odaklan,kurtulacaksın bak ne güzel,ben de istanbul da çalışırken öyleydim,adanaya cts. taşınacağız nakliye firması gelecek-ben cuma olmuş hala akşam mesai saatine kadar çalıştırdı beni birde içerdeki alacağımı cts. çağırıp da verdi.bunlar böyle işte..
http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/oklava.gif
civcivciğim hoışgeldin canım gerçi pek hoş olmayan haberlerle gelmişsin canım ama rabbim cezasını verecektir elbette insanlar ne kadar kötü yaa anlayamıyorum nasıl bir insanın kazandığı parayı alıp harcayabiliyor onuda aklım almıyo canım benim bebişinin başının gözünün sadakası olsun artık ne diyeyim canım çok üzme artık kendini canım olan olmuş bir kere ne yapıcaksın
ayşeciğim inan sinirlerim oynadı burda sana nasıl bağırabilir yaa kimki o kendini ne sanıyo hamile bir bayanla nasıl konuşulur anlamazmı patron müsvettesi sabret canım şu maaşınıda al hemen çık ve güzel bir kelime söyleyerek çık şaşıp kalsın canım valla eşine falan anlatma canım erkekler biraz bu konularda hassastır benimki olsa valla orayı basardı hamile karıma laf söyleyemezsin diye canım benim sen sıkma canını az kaldı
civcivciğim hoışgeldin canım gerçi pek hoş olmayan haberlerle gelmişsin canım ama rabbim cezasını verecektir elbette insanlar ne kadar kötü yaa anlayamıyorum nasıl bir insanın kazandığı parayı alıp harcayabiliyor onuda aklım almıyo canım benim bebişinin başının gözünün sadakası olsun artık ne diyeyim canım çok üzme artık kendini canım olan olmuş bir kere ne yapıcaksın
ayşeciğim inan sinirlerim oynadı burda sana nasıl bağırabilir yaa kimki o kendini ne sanıyo hamile bir bayanla nasıl konuşulur anlamazmı patron müsvettesi sabret canım şu maaşınıda al hemen çık ve güzel bir kelime söyleyerek çık şaşıp kalsın canım valla eşine falan anlatma canım erkekler biraz bu konularda hassastır benimki olsa valla orayı basardı hamile karıma laf söyleyemezsin diye canım benim sen sıkma canını az kaldı
kızlar kocalarınız girmemiş daha tuğba (tarhan) nın kocasının grubuna....yalnız benmkiyle duruyorlar öyle:))) ses yok, tık yok...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla ben o grubu bulamadım benimkine göstereyim .....
nese ama bizim grubumuz da cok az kişi....
ewt kızlar buyrun face ,hadi.....
;çok az kişiyiz,kimse takılmıyomu facede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?