2010 Nisan Anneleri

ay inanamıorum aysecim bu kaçıncı o adamda vicdanda mı kalmamış karnı burnunda kadına sesini yükseltio.bikere hamile olmak biyana çalışanlara bağırmak kimin haddi ya..köleleri değiliz sayemizde işlerini yürütüolar.vercekleri iki kuruş burnundan getirdiler bee allaha havale et sıkma kendini tatlım..bol dua et az kaldı dayan gülüm yaa..kötükedihüsoklava:

aaaaaaa ağlamak yok.üzülmek yok ayşe deniz lütfen kendini düşünmüyosan yavrunu düşün. boşvar elin pisliğini zaten senin yerine biri gelmedimi ne zaman ayrılıyodun sen ordan? bak bebeğini düşün ne kadar sinirlensen de sık dişini derin nefes al ver sık sık rahatlayana kadar. hadi arkadaşım.

aminn cnm sağol,çok şükür sağlıklıyız bebklerimizde sağlıklı.allahım kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inş.

klava: klava:hiç mi utanma yok bu adamda yaaaa haklı ya da haksız karnı burnunda bir bayana nasıl bağırıyo kendi karısı hiçmi hamile olmadı çocukları da ona yapar aynı terbiyesizliği inşallahklava:

aysecğm sakın ha değmez bu şerfsizlere tek bir göz yaşı,bebeğini düşün onlar düşünmez çünkü onların varı yoğu işleri,bizler onlar için makineyiz sadece,ne zaman ayrılıyosn,aslında ortada bırakacaksın onları ama alacağın varsa içerde o da zor,ŞEREFSİZLER

SAĞOL TARHANIM desteğin için

15 şubatta ayrılacam.Nasıl bozuldu sinirlerim anlatamam yaaa....

valla hakkımı helal etmiyorum.Allaha havale ediyorum pisliği...Vicdan yok bunda.Dininden dolayı pislik adam...Aslında şikayet de edilir.Aman yaaa var yaaa..

klava: klava:hiç mi utanma yok bu adamda yaaaa haklı ya da haksız karnı burnunda bir bayana nasıl bağırıyo kendi karısı hiçmi hamile olmadı çocukları da ona yapar aynı terbiyesizliği inşallahklava:

yok yok hiç yok ar denilen birşey yok.Valla nasıl kasılıyor karnım anlatamam.....

valla daha geçen ayı aldım
bu ayım var
daha...keşke verseler valla hemen çıkarım
Oğluşum nasıl sinirlendi nasıl tepikliyormafoldumben

valla daha geçen ayı aldım
bu ayım var
daha...keşke verseler valla hemen çıkarım
Oğluşum nasıl sinirlendi nasıl tepikliyormafoldumben
sıkma canını,15 şubata odaklan,kurtulacaksın bak ne güzel,ben de istanbul da çalışırken öyleydim,adanaya cts. taşınacağız nakliye firması gelecek-ben cuma olmuş hala akşam mesai saatine kadar çalıştırdı beni birde içerdeki alacağımı cts. çağırıp da verdi.bunlar böyle işte..
http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/oklava.gif

civcivciğim hoışgeldin canım gerçi pek hoş olmayan haberlerle gelmişsin canım ama rabbim cezasını verecektir elbette insanlar ne kadar kötü yaa anlayamıyorum nasıl bir insanın kazandığı parayı alıp harcayabiliyor onuda aklım almıyo canım benim bebişinin başının gözünün sadakası olsun artık ne diyeyim canım çok üzme artık kendini canım olan olmuş bir kere ne yapıcaksın

ayşeciğim inan sinirlerim oynadı burda sana nasıl bağırabilir yaa kimki o kendini ne sanıyo hamile bir bayanla nasıl konuşulur anlamazmı patron müsvettesi sabret canım şu maaşınıda al hemen çık ve güzel bir kelime söyleyerek çık şaşıp kalsın canım valla eşine falan anlatma canım erkekler biraz bu konularda hassastır benimki olsa valla orayı basardı hamile karıma laf söyleyemezsin diye canım benim sen sıkma canını az kaldı

SAĞOL CANIM BENM.yazmasam da arada bir girip yeni aldığınız cicileri takip ettim cnm,maşallah hepinizin aldıkları da çok güzell,güle güle giysin yiğenlerim.

Bunlar böyle canım.Valla az kaldı yemin ederim dayanamıyorum.Kasıklarım kasılıyor artık...

geçmişe bakamadım ama bikaç şey yakaladım:)) gelincik ev almışsınız hayırlısı olsun. ayşedeniz canım sıkılma bebişi düşün az kaldı. malesef para için işte onsuz da olmuyor 3 kuruş için katlanmak zorundasın. çok az kaldı sabır

kızlar kocalarınız girmemiş daha tuğba (tarhan) nın kocasının grubuna....yalnız benmkiyle duruyorlar öyle:))) ses yok, tık yok...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aysecim varya senin şu patronlardan cektiğini kimse cekmemiştir...
allaha havale et ,seni bu halinle nası üzmüşler.....
canım benim çok üzüldüm seni adına....

kızlar kocalarınız girmemiş daha tuğba (tarhan) nın kocasının grubuna....yalnız benmkiyle duruyorlar öyle:))) ses yok, tık yok...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

valla ben o grubu bulamadım benimkine göstereyim .....
nese ama bizim grubumuz da cok az kişi....
ewt kızlar buyrun face ,hadi.....
;çok az kişiyiz,kimse takılmıyomu facede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…