geçmişe bakamadım ama bikaç şey yakaladım:)) gelincik ev almışsınız hayırlısı olsun. ayşedeniz canım sıkılma bebişi düşün az kaldı. malesef para için işte onsuz da olmuyor 3 kuruş için katlanmak zorundasın. çok az kaldı sabır
aysecim varya senin şu patronlardan cektiğini kimse cekmemiştir...
allaha havale et ,seni bu halinle nası üzmüşler.....
canım benim çok üzüldüm seni adına....
özgecim sen bilirsin kesin ya şu ayva çekirdeği nasıl apılıyodu ve ne zaman yapmak lazımdı
denizcimm sinir oldum o adama yaaklava: ne adi şerefsizmiş sana etmediğini bırakmadı.. ama sen yinede mehmet salih için sabırlı ol bitanem.. onun sağlığını düşün.. az kaldı çook az hemde boshayallersmile çıkacağız yakında tatlım :1hug:
valla inan ağlamaktan yoruldum.İndirdiler yere beni toprağın dibine hemde...
kızlar kocalarınız girmemiş daha tuğba (tarhan) nın kocasının grubuna....yalnız benmkiyle duruyorlar öyle:))) ses yok, tık yok...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla ben o grubu bulamadım benimkine göstereyim .....
nese ama bizim grubumuz da cok az kişi....
ewt kızlar buyrun face ,hadi.....
;çok az kişiyiz,kimse takılmıyomu facede...
evet kızlar ya nisan babalarını ikna edin lütfen nazlının eşiyle benimki de bir türlü kaynaşamadılar grup acayip sessiz.kaydirigubbakcemile3canım E.K. 2010 YAZINCA BULUNUYOR:)))))
yine ne oldu canım yaaaazarı yedim gene
15 gün sonra çıkacak insana söylencek şeyler mi yaaa bugüne kadar yapmışsın da 15 gün kala mı hata yaptığını farketmiş terbiyesiz sölicek şey bulamıyomTelefon çaldı açtım firmadan arıyorlar
bana sadece muzaffer dedi sekreteri (asfa muzaffer firmadan)
bir muzaffer daha o da başka firmadan
bende bütün teller çalınca sadece muzaffer dedim
yok efendim ben ana değirmen muzaffer demişim demedim diyorum tehdit etti
olursa birdaha senin için çok kötü olur dedi
vs.vs. bugün ayrılmak istiyorum işten şu an ben dedim ama muzaffer dedi dedim hayır dememiş diyor
ben cok sabırlıyım ama sinirlendim mi temiz sinirlenirim
az kaldı dedi
yapamayacaksan orayı seni içeriye alayım tekrar dedi
bak hatalar yapıyorsun dedi.Allah aşkına şimdiye kadar hatasız götürdüm şu mevzuya bakın yaaaa
15 gün sonra çıkacak insana söylencek şeyler mi yaaa bugüne kadar yapmışsın da 15 gün kala mı hata yaptığını farketmiş terbiyesiz sölicek şey bulamıyomklava: klava:
Telefon çaldı açtım firmadan arıyorlar
vs.vs. bugün ayrılmak istiyorum işten şu an ben dedim ama muzaffer dedi dedim hayır dememiş diyor
az kaldı dedi
bak hatalar yapıyorsun dedi.Allah aşkına şimdiye kadar hatasız götürdüm şu mevzuya bakın yaaaa
evet kızlar ya nisan babalarını ikna edin lütfen nazlının eşiyle benimki de bir türlü kaynaşamadılar grup acayip sessiz.kaydirigubbakcemile3
grubun tam adı: E.K. 2010 Nisan BABA'ları
ayrıca sadece babaların değil analarında grubu çok sessizlmaz:
yine ne oldu canım yaaaklava:
kızlarrrrrr.......
biz çok sevindirik olduk,çok mutlu olduk....
hatda ben mutluluktan ağlıyorum çok duygulandım çünkü....
ayse deniz teysemiz bize ninni yolladı ,kuzey bebeğin ninnisi okadar güzeldi ki içinde bebeğimin ismi geciyor.....
nası yapmış bilmiyorum ama acayip güzel bir hediye oldu bizim için....
ona yeniden ,tesekkür ediyorum burdan da....
canım benim ya çok düşüncelisin...
mafoldumben
kızlar bıktım vallahi bu işyerinden adam beinm suçum degil herkesin ortsında bana bağırdı herkesin
öğlen çocuklar telefonda firmanın adını yanlış almış.Bende doğrusunu öğrenip patron denen pisliğe ilettim.Firmadaki adam birüsü bişi demiş.Bana gelip nasıl bağırdı.Valla ağlamaktan mahfoldum yaaaa.Helal etmiyorum hakkımı ben bunlara.
15 şubatta ayrılacam.Nasıl bozuldu sinirlerim anlatamam yaaa....
Telefon çaldı açtım firmadan arıyorlar
az kaldı dedi
canım ayva cekirdeğini bebişler doğunca yapıcaz simdilik cekirdeklerini buzlukta saklamamız yeterli...küçük bir cam kavanoz yada bir kaba üç dört adet ayva cekirdeği koyucaz üzerine de bir iki parmak kalınlıkta su koycaz ve bir gece ağzı kapalı buzdolabında bekleticez jell kıvamına gelicek bölece göğüs uçlarımıza kullanabilcez,bitince aynı işlemi yine tekrarlıycaz taze taze çok faydalıymış bende daha saklayamadım ayva cekirdeği ama hep aklımda....
bırak belasını başka yerden bulsun 3. sayfa haberlerine çıkmayalım hamileler çete kurdu adam öldürdü diye:roflol: :roflol:gelip dövsenize lütfen....
hatta öldürünklava:
tamam tatlım bekliyoruz eşini ilk fırsattaopuyorumnanaktanpislik herif seni gözden çıkardığı için böyle davranıyor eminim ki... Allahından bulsun ne diyeyim. denizcim sende sakin olmaya çalış bebeğini düşün ..
canım ben eşime söyledim.. hemen üye olmak istiyor ama evde net yok.. bugun yarın bağlanır herhalde...
canım benim ne demek:kedi:utandım şimdi valla...
ya tuğba da söyledi de sanki daha uzun süre bekletilecekti falan gibi hatırladım da seni görünce sorayım dedim. sağol canım ok. ben ayva yemiyorum ama etraftaki herkesten istedim getiren oluyo ben yiyemiyorum ama sırf çekirdeği için alıp komposto yaptım. görsen altın gibi ayıkladım çekirdekleri kafamçokkarıştı
sen boşver bu adileri ben de çok uğraştım böyle düşük egolu tatminsiz heriflerle. ama allaha şükür artık başka yerdeyim ve rahatım allah razı olsun şimdiki müdürümden. allah sana da bütün sıkıntı çekenlere de en kısa zamanda huzurlu iş ortamları versin ne kadar zor olduğunu ben çok iyi bilirim. bırak bağırmayı ağza alınmayacak küfürler bile duydum. ama dediğim gibi şu hayatta senden daha önemli hiçbişey yok ve tek bir gözyaşın bile o gerizekalıya değmez sen üzüldükçe belki de tatmin oluyo adi. o yüzden onu sakın mutlu etme hakkın neyse savun gerekiyosa sen de söyle ama sakın canını böyleleri için sıkma bak yavruna yazık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?