çöpü kendisinden kıymetli tek meyve:roflol: :roflol: içini al dışını atkaydirigubbakcemile3
slm hanımlar nasılsınız beylerın sıte olayı ne boyle onlarada bulusma noktasımı yaptınızkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin alminacım şimdi nazlıyla özge facebook ta 2010 nisan anneleri grubunu açtılar. benim eşim de 2010 nisan babaları grubunu açtıkaydirigubbakcemile3 ama babalardan pek bir talep göremedi garibim:roflol:slm hanımlar nasılsınız beylerın sıte olayı ne boyle onlarada bulusma noktasımı yaptınızkaydirigubbakcemile3
civcivcim üzülme tatlım oğlunun ve sizin başınızın gözünüzün sadakası olsun.dr un da fazla rahat bir tip he....ben olsam şikayet ederdim ne demek ya....yoldan mı topluyoruz biz parayı....rabbim yedirtmek nasip etmesin....
ayşecim valla şu patronlarını elime geçirsem evire çevire dövsem ancak alırım hırsımı.ne biçim in sanlar ya nasıl bağırırlar kimler onlar ya.ay deli olcam valla.canım ya en de ağlama lütfen ağladıkça,sinirlendikçe kasıklarına ağrı girecektir
tamam bende katılayım canım eşimede soylerım oda babalrınkıne katılmak ısteye bılır aksamleyn ne kadar hos yaaahihoyyythoşgeldin alminacım şimdi nazlıyla özge facebook ta 2010 nisan anneleri grubunu açtılar. benim eşim de 2010 nisan babaları grubunu açtıkaydirigubbakcemile3 ama babalardan pek bir talep göremedi garibim:roflol:
merhaba alminacım nerelerdesin yahu ne zamandır göremedik seni. biz iyiyiz allaha şükür sen nasılsın?
hoşgeldin alminacım şimdi nazlıyla özge facebook ta 2010 nisan anneleri grubunu açtılar. benim eşim de 2010 nisan babaları grubunu açtıkaydirigubbakcemile3 ama babalardan pek bir talep göremedi garibim:roflol:
selam hayatım ıyı olmanıza cok sevındım bende ıyı olmaya calısıyorum canım yaa
ev tasıyacagız bı telas gıdıyoz ıste boylekende zor oluyor ama ogluş dogunca hıc olmaz dıye sımdıden basladık canım yaaa
bir taşınan daha allah kolaylık versin canım. inşallah kolaylıkla halledersin. aman dikkat et ağır iş falan yapma
amin canım allah taşınan herkesın yardımcısı olsun vallahı baska kım tasınıyor bizim kızlardan ?yok canım agır iş yapmıyorum sagolsun eşim elletmıyor zaten ama butun ısın cogu ona kalıyor bende ona uzuluyorum
canım nasıl bulacaz ne olacak kayıtlı nısan annelerı grubumuz
aysecim okadar sinire strese kasık mı dayanır bebeğin de senden etkilenip iice gerilmiştir içinde o da sana ağrı yapıodur muhtemelen.biraz ii şeler düşün rahatla bak kendine yapan o pisliklere bişe olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?