2010 Nisan Anneleri

slm hanımlar nasılsınız beylerın sıte olayı ne boyle onlarada bulusma noktasımı yaptınızkaydirigubbakcemile3

slm hanımlar nasılsınız beylerın sıte olayı ne boyle onlarada bulusma noktasımı yaptınızkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin alminacım şimdi nazlıyla özge facebook ta 2010 nisan anneleri grubunu açtılar. benim eşim de 2010 nisan babaları grubunu açtıkaydirigubbakcemile3 ama babalardan pek bir talep göremedi garibim:roflol:

bende bu akşam kocişime sölim grubu bakalım napacak? ama ben hala kendi grubumuzu bulamadım çatlıom valla.şirkette de saat 18:00 den önce face e girilmior yasaklanmış.o yüzden bu akşam tekrar aramayı deneyecem..

SAĞOL CNM amin iyi dileklerin için.opuyorumnanaktan

hoşgeldin alminacım şimdi nazlıyla özge facebook ta 2010 nisan anneleri grubunu açtılar. benim eşim de 2010 nisan babaları grubunu açtıkaydirigubbakcemile3 ama babalardan pek bir talep göremedi garibim:roflol:
tamam bende katılayım canım eşimede soylerım oda babalrınkıne katılmak ısteye bılır aksamleyn ne kadar hos yaaahihoyyyt

merhaba alminacım nerelerdesin yahu ne zamandır göremedik seni. biz iyiyiz allaha şükür sen nasılsın?

selam hayatım ıyı olmanıza cok sevındım bende ıyı olmaya calısıyorum canım yaa
ev tasıyacagız bı telas gıdıyoz ıste boylekende zor oluyor ama ogluş dogunca hıc olmaz dıye sımdıden basladık canım yaaa

canım nasıl bulacaz ne olacak kayıtlı nısan annelerı grubumuz

bir taşınan daha allah kolaylık versin canım. inşallah kolaylıkla halledersin. aman dikkat et ağır iş falan yapma

bir taşınan daha allah kolaylık versin canım. inşallah kolaylıkla halledersin. aman dikkat et ağır iş falan yapma

amin canım allah taşınan herkesın yardımcısı olsun vallahı baska kım tasınıyor bizim kızlardan ?yok canım agır iş yapmıyorum sagolsun eşim elletmıyor zaten ama butun ısın cogu ona kalıyor bende ona uzuluyorum

gelincik taşınıyor canım. ama zaten senin bi tane daha var çocuğun demi allah bağışlasın nasıl yapacaksın ki? ayyy insan kıyamıyo ama napıcan artık doğumdan sonra iyi bir bakımı hak etmiş olacak eşin canım elini sıcak sudan soğuk suya sokmazsın sen de ama doğuma kadar biraz daha yorulacak.

iyiakşamlar kızlar biz geldik valla face kullansam katılırdım ama malesef kullanmıyorum
nasılsınız biz çok yorgunuz bugün evden çıkamadık heryer buz olduğu için
bizim evde bayırın dibinde malesef evde kalıp temizlik yapdım her yerim ağrıyor
şimdide yemek yapıyorum sizlerede bi bakim dedim

aysecim okadar sinire strese kasık mı dayanır bebeğin de senden etkilenip iice gerilmiştir içinde o da sana ağrı yapıodur muhtemelen.biraz ii şeler düşün rahatla bak kendine yapan o pisliklere bişe olmuyo

aysecim okadar sinire strese kasık mı dayanır bebeğin de senden etkilenip iice gerilmiştir içinde o da sana ağrı yapıodur muhtemelen.biraz ii şeler düşün rahatla bak kendine yapan o pisliklere bişe olmuyo

elimin altında nabzını hissediyorum.Pıtır pıtır atıyor...:1rolleyes:

alminacığım hoşgeldin canım.kolay gelsin sanada taşınmak zor.biz bişey yapamadıkçada işler eşlerimize kalıyor.mesela ben kaç aydır elektrik süprgesin, açmıyorum hep eşim süpürüyor evi.süpürgenin sesinede sinir oluyor yoruluyor garibim.ama napcak işte bende dayan diyorum az kaldı.....

ayşecim başka şeylere yönelt dikkatini kasıkların kendini sıktığın ve ağladığın için ağrıyor canım.ay bir an evvel ayın 15 i gelsede bende sevinsem canım ordan kurtulduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…