2010 Nisan Anneleri

valla o kadar çok istiyorum ki şuaradan kurtulmayı anlaaatamamm

haklısın canım.demek gelıncıkte tasınıyor allah onada kolaylık versın canım

hosbulduk canım sagolasın evet oyle zor kı boyle bır durumda ama napalım dayanacak eşlerde senınde dedıgın gıbı canım.

ayşecim hala üç kuruşluk adamlar için kendini üzüyorsun boşver canım ya
şurda 2 haftan kaldı sayılır duymamazlıkdan gel aldırma bebişine yazık günah

iyi akşamlar kızlar
doktordan geldik size haber vereyim dedim ama öyle aman aman bi değişiklik yok malesef daha doğrusu hala herşey muallakta . bugün istanbul tıp fakültesi hastanesine gittim doktor ultrasonda baktı ama bana göstermedi paşamı 4 hafta ilerde görünüyor dedi nst ye bağladılar neden ileride dediğimde de yumurtlama tarihi ile alakalı olabilir dedi bide daha önceki ultrason görüntülerini istedi o kadar bide ben karaciğer rahatsızlığımdan dolayı marmara ünv. hastanesinde takip altındayım ordaki doktoruma yazı yazdı doğumla ilgili önerilerini sormak için bunun cevabını al bir hafta sonra gel dedi bende ordan çıktıktan sonra diğer doktoruma uğradım oda normal doğumda hiç bi sakınca olmadığını ve karaciğer rahatsızlığımın gebeliği etkilemediğini söyledi . fakat ben önümüzdeki haftaya kadar beklemeyeceğim cumartesi günü tekrar gideceğim çok sıkıldım çünkü bu durumdan artık neyse o olur
bide o kadar sinir oldumki doktora o kadar şey soruyorum kasık ağrım var diyorum geçen hafta gittiğim doktor erken doğum riskin var dedi diyorum sesi çıkmıyor kadının
işte böyle kızlar
geçmişi okuyamayacağım malesef çünkü bütün gün dışardaydım ve felaket yoruldum
inşallah bi aksilik yoktur ve keyifler yerindedir hepinizi öpüyorum çok dikkat edin kendinize

jnaz canım geçmiş olsun evet 4 haftabaya fazla geldi bana da... hani çapaya gidicektin. biliyorum zor ve sıkıntılı bir süreç ama başka dr a da görün istersen..

canım gelısımı ıcın ufaklıgın gozun aydın ama aynı zamanda gecmıs olsun yorgunlugun ıcın canım

jalecim hoşgeldin canım.şimdi tam bişey söylemedi sanırım sana hala devam ediyor yani durumun.canım senin normal doğum yapmana bir manin yoksa zaten bebek çok erken gelmeyecektir.neden göstermediler ki sana anlamadım.birde bebeğinin rahim ağzına yakınlığını baksalardı orda iyi anlaşılırdı durum.ben c.tesi dr a gittiğimde dr 10 gün ileride sattan dedi ama bunun bebeğin erken doğacağını göstermediğini söyledi.senin durumunu bebeğinde kilolu olabileceği şüphesiylemi söylediler canım?

inşallah bu belirsizlik bir an evvel hallolur canım*

unutmadan söyliyim..şeker yüklememiz gayet iyi çıkmış ..kan değerlerimizde yerinde...
artık bize beklemek düşüyooooo:))

cok sevindim adina cok güzel haberler bunlar canim

evet canim senin yoklugunu fark ettik
ayrica bir kac kezde dile gedirdik
bosver desem olmuyor ama giden gitmis fazla üzme kendini artik canim
allaha havvale et

sende allaha havale et canim patron ya adi üstünde
ah bizde cok az cekmedik ama unutuluyor
bi bebegin dogsun bence dönmede o is yerine kendine saglikli calisabilecegin bir ortam ara saglik bana göre sadece temiz is degil
is ortaminda temiz olmali

canin sagolsun canim bidahakine görürsün melegini
insallah hersey yolunda gider ve sag saglim dogumun gerceklesir er yada gec
ama bana sorarsan kilo tahminini ultrasondan pek tuturamiyorlar
benim ogluma 3.500 demislerdi 3 gün sonra dogum yaptim ve 36 haftasindaydi daha
dogdugunda 2.600 dü yani iri dediler hatta ameliyatla alalim bile dediler ama
istememistim neyse canim dedigim gibi sykma canini pek hersey olacagina varir opuyorumnanaktan

yaaa yeni doğum yapmış kadını bebeğini kaçırmışlar. 2 günlük bebek. emzirme saati gelince kadını biri hemşireden bebeği istemiş, hemşirede sormadan vermiş. bebek kayıp. hemşireler açığa alınmış. kime güvencez yaaaa....

kızlar face deki gruba katılnak icin büyük harfle 2010 NıSAN ANNELERı yazınca cıkıyor bilgilerinize:))))))

Merhaba güzel anneler, ins herkes iyidir,a.s.

Jnazcım, korkutma kendini. Senin durum halk arasında üstüne görme denilen durum olabilir. Yani aslında hamile olduğun halde adet olma. Böylece SAT tarihin yanlış olur. Bu durumu yaşayan birçok kişi duydum. Hatta kuzenim en son böyle birşey yaşadı. Dört hafta önden hesapladığında bir önceki adet tarihinle uyuyor mu canım?
Hiç kendini korkutma. 2 haftadan fazla bebişin ilerde olmasa yumurtlamadan kaynaklanır, sadece bebişin annesine biraz daha erken gelecek.

iyi akşamlar kızlarr.. tüm gün kafamı kaldıramadım maleseff... gece burun tıkanıklığından uyuyamayınca 3 saat de uyumuşum :)

bi bakim dedim size.. inş. iyidir herkes...

Kızlar, taşınanlara kolay gelsin. Bizde bebiş doğduktan sonra taşınacağız. Birde şehirde değişecek bakalım, oğluşla zor olacak ama. a.almina, gelincik kolay gelsin.
Ayşe_denizy, canım hamile bir bayana böyle davranılması hiç hoş değil. Sen üzme kendini o masum yavruyu üzdükleri için bu yanlarına kalmayacaktır.klava:
Civciv okuyunca şok oldum. Bende hep öyle bırakır giderim çanta mı? Birde bu aşamada doktor değişikliği. Canım, geçmiş olsun.

iyi akşamlar kızlarr.. tüm gün kafamı kaldıramadım maleseff... gece burun tıkanıklığından uyuyamayınca 3 saat de uyumuşum :)

bi bakim dedim size.. inş. iyidir herkes...

Canım merhaba, az önce göbüşünü gördüm. Gerçekten sanki büyümesi yavaşlamış. Maşallah meleğine canım.

erkflz.. ben seni görene kaar sen çıkmışsın cnım :)) saolasın.. evet teyzesi yaa... şu 1 aydır aynıyız ama demi.. kıpır kıpırız maşallah... kilo almamız da iyi.. 1 kiloyu geçmiştik 26. haftamızda.. ama göbüş aynı.. nereye doğru büyüyo bu oğlan anlamadım valla :))) aman o iyi olsun da göbüşüm kızımda bu kadarken doğumdaydım ben.. bu bile iyi yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…