alminacığım hoşgeldin canım.kolay gelsin sanada taşınmak zor.biz bişey yapamadıkçada işler eşlerimize kalıyor.mesela ben kaç aydır elektrik süprgesin, açmıyorum hep eşim süpürüyor evi.süpürgenin sesinede sinir oluyor yoruluyor garibim.ama napcak işte bende dayan diyorum az kaldı.....
ayşecim başka şeylere yönelt dikkatini kasıkların kendini sıktığın ve ağladığın için ağrıyor canım.ay bir an evvel ayın 15 i gelsede bende sevinsem canım ordan kurtulduğun için
gelincik taşınıyor canım. ama zaten senin bi tane daha var çocuğun demi allah bağışlasın nasıl yapacaksın ki? ayyy insan kıyamıyo ama napıcan artık doğumdan sonra iyi bir bakımı hak etmiş olacak eşin canım elini sıcak sudan soğuk suya sokmazsın sen de ama doğuma kadar biraz daha yorulacak.
alminacığım hoşgeldin canım.kolay gelsin sanada taşınmak zor.biz bişey yapamadıkçada işler eşlerimize kalıyor.mesela ben kaç aydır elektrik süprgesin, açmıyorum hep eşim süpürüyor evi.süpürgenin sesinede sinir oluyor yoruluyor garibim.ama napcak işte bende dayan diyorum az kaldı.....
ayşecim başka şeylere yönelt dikkatini kasıkların kendini sıktığın ve ağladığın için ağrıyor canım.ay bir an evvel ayın 15 i gelsede bende sevinsem canım ordan kurtulduğun için
iyi akşamlar kızlar
doktordan geldik size haber vereyim dedim ama öyle aman aman bi değişiklik yok malesef daha doğrusu hala herşey muallakta . bugün istanbul tıp fakültesi hastanesine gittim doktor ultrasonda baktı ama bana göstermedi paşamı 4 hafta ilerde görünüyor dedi nst ye bağladılar neden ileride dediğimde de yumurtlama tarihi ile alakalı olabilir dedi bide daha önceki ultrason görüntülerini istedi o kadar bide ben karaciğer rahatsızlığımdan dolayı marmara ünv. hastanesinde takip altındayım ordaki doktoruma yazı yazdı doğumla ilgili önerilerini sormak için bunun cevabını al bir hafta sonra gel dedi bende ordan çıktıktan sonra diğer doktoruma uğradım oda normal doğumda hiç bi sakınca olmadığını ve karaciğer rahatsızlığımın gebeliği etkilemediğini söyledi . fakat ben önümüzdeki haftaya kadar beklemeyeceğim cumartesi günü tekrar gideceğim çok sıkıldım çünkü bu durumdan artık neyse o olur
bide o kadar sinir oldumki doktora o kadar şey soruyorum kasık ağrım var diyorum geçen hafta gittiğim doktor erken doğum riskin var dedi diyorum sesi çıkmıyor kadının
işte böyle kızlar
geçmişi okuyamayacağım malesef çünkü bütün gün dışardaydım ve felaket yoruldum
inşallah bi aksilik yoktur ve keyifler yerindedir hepinizi öpüyorum çok dikkat edin kendinize
unutmadan söyliyim..şeker yüklememiz gayet iyi çıkmış ..kan değerlerimizde yerinde...
artık bize beklemek düşüyooooo:))
slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı
canm çok sıkkındı ama şimdi iyiyim çok şükür,umarım hepiniz de iyisinizdir teyzoşlar
moralim bozuktu; hastanemi değiştirmek ve doktorumu değiştirmek zorunda kaldım,çünkü param çalındı,hemde doktorun odasında,asistanından başkası değil (günahı boynuna)
neyse bu ay sıkıntılı geçti,yüklü paraydı babam da yanımdaydı,sadece ultrasona girerken o heyecanla dr.un odasında sehpanın üzerine bıraktım çantamı ve arada sadece bölme vardı,kız 2-3 dk içinde çantamın olduğu tarafa geçti hatırladığım bu. öğlenden sonra farkettik ama iş işten geçti..dr um hiç bişe olmamış gibi davranınca sinirlerim iyice bozuldu.neyse dedik doğmamış bebeğimizin başına birşey gelmesin diye dua ettik,dikkatli olun kızlar sizde...
mafoldumben
kızlar bıktım vallahi bu işyerinden adam beinm suçum degil herkesin ortsında bana bağırdı herkesin
öğlen çocuklar telefonda firmanın adını yanlış almış.Bende doğrusunu öğrenip patron denen pisliğe ilettim.Firmadaki adam birüsü bişi demiş.Bana gelip nasıl bağırdı.Valla ağlamaktan mahfoldum yaaaa.Helal etmiyorum hakkımı ben bunlara.
iyi akşamlar kızlar
doktordan geldik size haber vereyim dedim ama öyle aman aman bi değişiklik yok malesef daha doğrusu hala herşey muallakta . bugün istanbul tıp fakültesi hastanesine gittim doktor ultrasonda baktı ama bana göstermedi paşamı 4 hafta ilerde görünüyor dedi nst ye bağladılar neden ileride dediğimde de yumurtlama tarihi ile alakalı olabilir dedi bide daha önceki ultrason görüntülerini istedi o kadar bide ben karaciğer rahatsızlığımdan dolayı marmara ünv. hastanesinde takip altındayım ordaki doktoruma yazı yazdı doğumla ilgili önerilerini sormak için bunun cevabını al bir hafta sonra gel dedi bende ordan çıktıktan sonra diğer doktoruma uğradım oda normal doğumda hiç bi sakınca olmadığını ve karaciğer rahatsızlığımın gebeliği etkilemediğini söyledi . fakat ben önümüzdeki haftaya kadar beklemeyeceğim cumartesi günü tekrar gideceğim çok sıkıldım çünkü bu durumdan artık neyse o olur
bide o kadar sinir oldumki doktora o kadar şey soruyorum kasık ağrım var diyorum geçen hafta gittiğim doktor erken doğum riskin var dedi diyorum sesi çıkmıyor kadının
işte böyle kızlar
inşallah bi aksilik yoktur ve keyifler yerindedir hepinizi öpüyorum çok dikkat edin kendinize
iyi akşamlar kızlar
işte böyle kızlar
iyi akşamlar kızlarr.. tüm gün kafamı kaldıramadım maleseff... gece burun tıkanıklığından uyuyamayınca 3 saat de uyumuşum :)
bi bakim dedim size.. inş. iyidir herkes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?