- 13 Kasım 2007
- 483
- 3
- 316
iyi akşamlar kızlar
doktordan geldik size haber vereyim dedim ama öyle aman aman bi değişiklik yok malesef daha doğrusu hala herşey muallakta . bugün istanbul tıp fakültesi hastanesine gittim doktor ultrasonda baktı ama bana göstermedi paşamı 4 hafta ilerde görünüyor dedi nst ye bağladılar neden ileride dediğimde de yumurtlama tarihi ile alakalı olabilir dedi bide daha önceki ultrason görüntülerini istedi o kadar bide ben karaciğer rahatsızlığımdan dolayı marmara ünv. hastanesinde takip altındayım ordaki doktoruma yazı yazdı doğumla ilgili önerilerini sormak için bunun cevabını al bir hafta sonra gel dedi bende ordan çıktıktan sonra diğer doktoruma uğradım oda normal doğumda hiç bi sakınca olmadığını ve karaciğer rahatsızlığımın gebeliği etkilemediğini söyledi . fakat ben önümüzdeki haftaya kadar beklemeyeceğim cumartesi günü tekrar gideceğim çok sıkıldım çünkü bu durumdan artık neyse o olur
bide o kadar sinir oldumki doktora o kadar şey soruyorum kasık ağrım var diyorum geçen hafta gittiğim doktor erken doğum riskin var dedi diyorum sesi çıkmıyor kadının
işte böyle kızlar
geçmişi okuyamayacağım malesef çünkü bütün gün dışardaydım ve felaket yoruldum
inşallah bi aksilik yoktur ve keyifler yerindedir hepinizi öpüyorum çok dikkat edin kendinize
yaaa yeni doğum yapmış kadını bebeğini kaçırmışlar. 2 günlük bebek. emzirme saati gelince kadını biri hemşireden bebeği istemiş, hemşirede sormadan vermiş. bebek kayıp. hemşireler açığa alınmış. kime güvencez yaaaa....
canım ya kafanı çok takma hazırlıkların tamamsa eğer bebeğinde gerekli kiloya ulaşıp sağlıkla gelecekse bebeğine daha erken kavuşmak güzel bişey olmalı tatlımopuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlar
doktordan geldik size haber vereyim dedim ama öyle aman aman bi değişiklik yok malesef daha doğrusu hala herşey muallakta . bugün istanbul tıp fakültesi hastanesine gittim doktor ultrasonda baktı ama bana göstermedi paşamı 4 hafta ilerde görünüyor dedi nst ye bağladılar neden ileride dediğimde de yumurtlama tarihi ile alakalı olabilir dedi bide daha önceki ultrason görüntülerini istedi o kadar bide ben karaciğer rahatsızlığımdan dolayı marmara ünv. hastanesinde takip altındayım ordaki doktoruma yazı yazdı doğumla ilgili önerilerini sormak için bunun cevabını al bir hafta sonra gel dedi bende ordan çıktıktan sonra diğer doktoruma uğradım oda normal doğumda hiç bi sakınca olmadığını ve karaciğer rahatsızlığımın gebeliği etkilemediğini söyledi . fakat ben önümüzdeki haftaya kadar beklemeyeceğim cumartesi günü tekrar gideceğim çok sıkıldım çünkü bu durumdan artık neyse o olur
bide o kadar sinir oldumki doktora o kadar şey soruyorum kasık ağrım var diyorum geçen hafta gittiğim doktor erken doğum riskin var dedi diyorum sesi çıkmıyor kadının
işte böyle kızlar
geçmişi okuyamayacağım malesef çünkü bütün gün dışardaydım ve felaket yoruldum
inşallah bi aksilik yoktur ve keyifler yerindedir hepinizi öpüyorum çok dikkat edin kendinize
canım refişim çok geçmiş olsun dikkat et kendine hasta olma daha fazlaopuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlarr.. tüm gün kafamı kaldıramadım maleseff... gece burun tıkanıklığından uyuyamayınca 3 saat de uyumuşum :)
bi bakim dedim size.. inş. iyidir herkes...
merhaba kızlar bugün internetim bozuldu eşim az önce geldi yaptı şükürler olsun kafayı yedi internet virüs kaptırmışım nerden kaptırmışsam yaa
hoşgeldin angelcım.nasılsın bakalım bebiş nasıl*
Canım çok şükür iyiyim
son girdiğimden beri hastnelerdeyim annem için epey yorulduk yorgunluk hiç gözümde yok
gerçi annecim iyi olsun da. İleri derecede kansızlık oluyo annem de 10 gün de bir, 10 gün
süren kanamaları çok yıprattı annemi çözüm ameliyatla rahimin tamamen alınması diyor doktorlar
Bakalım parça aldırdık sonuca göre ameliyat ben de anneme bakıcam tabii o iyi olsun da kendimi unuttum artık
tatlım kabızlık normalde bile taş gibi yapar insanın karnı şimdi göktuşla paylaşıyon çok normal canım. kabızlık için kuru kayısı falan yedin mi canım?desene ben sorana kadar gittiler de geri geldiler.bugün karnımçok gergin canım ya noldu anlamadım.sanki çatlayacaortadan.yatıp kalkarken öne doğru eğiliyo karnım ağırlık öne gidiyor.2 gündür söylemesi ayıp kabızlık var ya...yürüyüşe çıkamadım ya sempatiksalakcinni
geçmiş olsun canım annene....inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur.çözüm rahmin alınmasıysa zor tabi bir kadın için ama napcan sağlık için katlanmak durumunda kalacaksın.....
tatlım kabızlık normalde bile taş gibi yapar insanın karnı şimdi göktuşla paylaşıyon çok normal canım. kabızlık için kuru kayısı falan yedin mi canım?
Sağol cnm inşAllah.
Bu arada ben de bi baş dönmesi başladı 2 gündür bugün dr gittik
bundan sonra olabileceğini söyledi. Eğilmeyeceksin dikkatli davranıcaksın ağırlaştın artık
hatta tosun gibi oldun dedii kaydirigubbakcemile3 17 kilo almışım daa
tatlıyı, hamur işini kesti. Günde 6 öğün ama az az yiyeceğim,
En önemlisi oğluşumu gördüm kıyamam tepetaklak 2 büklüm duruyo içerde
29 hafta 1.450 gr olmuş paşam
öncelikle geçmiş olsun canım.maşallah canım oğluna.artık sıkışıyorlar sanırım ondan 2 büklüm duruyolar.benimki az önce uzattı ayaklarını sanırım karnımın sivriliği gitti.enine oldu karnım.şimdi de dönüp duruyor içimde yavrum.bende 12 kilo falan almıştım en son ama bugünlerde acayip bir iştahım var.cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?