2010 Nisan Anneleri

canım benimde 4 hafta ilerde dedi erken dogum riski varmış doktorum araştırma yapıyor bakalım korkuyorum ama bebişimde çok saglıklı maşşallah ama ben korkuyorum işte :s

kimseye güvenmeyecez canim
ya sürekli yanimizda bulunduracaz bebegimizi yada esimiz ilgilenecek sezeryan felan durumu olursu gerci oda allahtan gelen bisey ama allah aklimizi kullanmamizida saglamis
ben sizi korurum ama sizde kendinizi koruyun diye
bence kendini korkutma herkesin basina aynisi gelecek diye bisey yok ama
malesef olabiliyor dua edelimde cabucak bulunsun sorumlular

merhaba kızlar bugün internetim bozuldu eşim az önce geldi yaptı şükürler olsun kafayı yedi internet virüs kaptırmışım nerden kaptırmışsam yaa

iyiakşamlar kızlar yine çok sakin burası
canım ya kafanı çok takma hazırlıkların tamamsa eğer bebeğinde gerekli kiloya ulaşıp sağlıkla gelecekse bebeğine daha erken kavuşmak güzel bişey olmalı tatlımopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarr.. tüm gün kafamı kaldıramadım maleseff... gece burun tıkanıklığından uyuyamayınca 3 saat de uyumuşum :)

bi bakim dedim size.. inş. iyidir herkes...
canım refişim çok geçmiş olsun dikkat et kendine hasta olma daha fazlaopuyorumnanaktan

merhaba kızlar bugün internetim bozuldu eşim az önce geldi yaptı şükürler olsun kafayı yedi internet virüs kaptırmışım nerden kaptırmışsam yaa

merhaba canım bende seni annenlere falan gitti zannettim eşim çalışıyo falan deyince.oh dünürcüm neyseki dünürüm yapmışta geldin yanımıza:lepi:

tuğbaaaaaaaaa nasılsın*sizin ihtiyar heyeti gittimi kaçtır soracağım unutıyorum

hayırlı geceler kızlar yine epeydir giremedim

geçmişe baktım, cicilere baktıımm vakit bayağı ilerledi

Ben genelde evde durmuyorum neredeyse her gün anneme gidiyorum orda net yok akşam eşimle eve geliyorum pek giremiyorum o yüzden özlüyorum burayı

fundacım meraba ohoooo gittiler de bu akşam bi tanesi geri bile geldikaydirigubbakcemile3 yarın hastayı ziyarete gideceklermişde annemle akşamdan geldi yaş ortalamamız yine yükseldi anlayacağınkaydirigubbakcemile3

ahahha allahtan oğluşum varda yaş ortalamasını dengeliyo benim yavrum delikafadulden

hoşgeldin angelcım.nasılsın bakalım bebiş nasıl*

Canım çok şükür iyiyim

son girdiğimden beri hastnelerdeyim annem için epey yorulduk yorgunluk hiç gözümde yok

gerçi annecim iyi olsun da. İleri derecede kansızlık oluyo annem de 10 gün de bir, 10 gün

süren kanamaları çok yıprattı annemi çözüm ameliyatla rahimin tamamen alınması diyor doktorlar

Bakalım parça aldırdık sonuca göre ameliyat ben de anneme bakıcam tabii o iyi olsun da kendimi unuttum artık

desene ben sorana kadar gittiler de geri geldiler.bugün karnımçok gergin canım ya noldu anlamadım.sanki çatlayacaortadan.yatıp kalkarken öne doğru eğiliyo karnım ağırlık öne gidiyor.2 gündür söylemesi ayıp kabızlık var ya...yürüyüşe çıkamadım ya sempatiksalakcinni

geçmiş olsun canım annene....inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur.çözüm rahmin alınmasıysa zor tabi bir kadın için ama napcan sağlık için katlanmak durumunda kalacaksın.....

tatlım kabızlık normalde bile taş gibi yapar insanın karnı şimdi göktuşla paylaşıyon çok normal canım. kabızlık için kuru kayısı falan yedin mi canım?

geçmiş olsun canım annene....inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur.çözüm rahmin alınmasıysa zor tabi bir kadın için ama napcan sağlık için katlanmak durumunda kalacaksın.....

Sağol cnm inşAllah.

Bu arada ben de bi baş dönmesi başladı 2 gündür bugün dr gittik

bundan sonra olabileceğini söyledi. Eğilmeyeceksin dikkatli davranıcaksın ağırlaştın artık

hatta tosun gibi oldun dedii kaydirigubbakcemile3 17 kilo almışım daa

tatlıyı, hamur işini kesti. Günde 6 öğün ama az az yiyeceğim,

En önemlisi oğluşumu gördüm kıyamam tepetaklak 2 büklüm duruyo içerde

29 hafta 1.450 gr olmuş paşam

tatlım kabızlık normalde bile taş gibi yapar insanın karnı şimdi göktuşla paylaşıyon çok normal canım. kabızlık için kuru kayısı falan yedin mi canım?

yok canım yemedim sabah aç karnına yiyeyim bari daha etkili oluyor aç karnına....genelde yürüyüş yaptığım zaman sorun olmazdı ama dışarısı buz olunaca malum evde sobalı olunca böyle oldum.sağol tatlım

öncelikle geçmiş olsun canım.maşallah canım oğluna.artık sıkışıyorlar sanırım ondan 2 büklüm duruyolar.benimki az önce uzattı ayaklarını sanırım karnımın sivriliği gitti.enine oldu karnım.şimdi de dönüp duruyor içimde yavrum.bende 12 kilo falan almıştım en son ama bugünlerde acayip bir iştahım var.cokacimcoook

Tşk ederim cnm. evet sıkışıyorlarmış cnm son aylar iyice kilo alımı artıyo iştah son sürat

inşAllah çok fazla kiloyla bitirmeyiz hamişliği sağlımız iiçin tabii ki.

Kızlar benim başım durmuyo yine fırfır zor yazıyorum yatayım belki düzelir herkese iyi geceler. Allah a emnet olun meleklerinizle ....

ayyy geldim dünürcüğüm tuğbacığım formatladı bizimki yine ama neysekki uzun sürmedi virüs bulaşmış çok yavaştı pc nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…