günaydııınnn. diğer ankara ne alemde bilmiyorum ama ben bembeyaz bi ankaraya uayndım. ohhh heryer beyaz. tüm kirler, kötülüklerin üstü örtünmüş gibi
cok sevindim adina cok güzel haberler bunlar canim
sende allaha havale et canim patron ya adi üstünde
ah bizde cok az cekmedik ama unutuluyor
bi bebegin dogsun bence dönmede o is yerine kendine saglikli calisabilecegin bir ortam ara saglik bana göre sadece temiz is degil
is ortaminda temiz olmali
Ayşe_denizy, canım hamile bir bayana böyle davranılması hiç hoş değil. Sen üzme kendini o masum yavruyu üzdükleri için bu yanlarına kalmayacaktır.klava:
ayşecim hala üç kuruşluk adamlar için kendini üzüyorsun boşver canım ya
şurda 2 haftan kaldı sayılır duymamazlıkdan gel aldırma bebişine yazık günah
iyi akşamlar kızlar
doktordan geldik size haber vereyim dedim ama öyle aman aman bi değişiklik yok malesef daha doğrusu hala herşey muallakta . bugün istanbul tıp fakültesi hastanesine gittim doktor ultrasonda baktı ama bana göstermedi paşamı 4 hafta ilerde görünüyor dedi nst ye bağladılar neden ileride dediğimde de yumurtlama tarihi ile alakalı olabilir dedi bide daha önceki ultrason görüntülerini istedi o kadar bide ben karaciğer rahatsızlığımdan dolayı marmara ünv. hastanesinde takip altındayım ordaki doktoruma yazı yazdı doğumla ilgili önerilerini sormak için bunun cevabını al bir hafta sonra gel dedi bende ordan çıktıktan sonra diğer doktoruma uğradım oda normal doğumda hiç bi sakınca olmadığını ve karaciğer rahatsızlığımın gebeliği etkilemediğini söyledi . fakat ben önümüzdeki haftaya kadar beklemeyeceğim cumartesi günü tekrar gideceğim çok sıkıldım çünkü bu durumdan artık neyse o olur
bide o kadar sinir oldumki doktora o kadar şey soruyorum kasık ağrım var diyorum geçen hafta gittiğim doktor erken doğum riskin var dedi diyorum sesi çıkmıyor kadının
işte böyle kızlar
geçmişi okuyamayacağım malesef çünkü bütün gün dışardaydım ve felaket yoruldum
inşallah bi aksilik yoktur ve keyifler yerindedir hepinizi öpüyorum çok dikkat edin kendinize
günaydın kızlarr... herkese iyi bir gün diliyorumm... opuyorumnanaktan
denizcim.. canım allaha havale et diyorum hep biliyosun ama zor yani.. sölemeden geçemicem.. sadece patron olsa yine iyi senin çalışanlara kadar hepsi cins.. 4 koldan bunalttılar,daralttılar seni.. ama accık daha sabır bitanemm.. az kaldı... rabbim onlara da merhamet versin.. akıl fikir versin.. ama mehmet salihi daha içerdeyken annesini de üzen insanların allah yanına bırakmaz emin ol cnım.. dualarım seninle ...
daha iyiyim bitanecimm opuyorumnanaktan buna şükür diyelim .. sadece burun tıkanıklığım var şu an.. öyle grip gibi titreme.. üşüme fln yok allahtan.. kırgınlığım da yok :Saruboceq: gece kocişimle uyudum rahat uyumuşum :))) 1 gece ayrı kaldık akşam geldi hemen.. dayanamadı heralde kokumu duymadan uyumaya bilmiyorumkismile
sen de daha iyisin demi.. moralin de iyi şu an... olumunekankayizsmile
günaydın bayanlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?