2010 Nisan Anneleri

angelcığım canım öncelikle geçmiş olsun rabbim annene şifalar nasip eğlesin canım daha sonrada maşşallah kuzucuğuna canım bendede devamlı bir tansiyon düşmesi oluyo sürekli ölçtürüyoruz biz aşşağıda eczane var dikkat et canım benim

dünürcüğüm yatıyomusun yoksa iyi geceler neyse canım yarın görüşrüz artık canım bende seni arayacaktım canım evden haber vermek için pc çalışmıyordu interneti sinir etti beni bugün sorma canım

iyi geceler canım göktuşa iyi bak hayırlı geceler

günaydııınnn. diğer ankara ne alemde bilmiyorum ama ben bembeyaz bi ankaraya uayndım. ohhh heryer beyaz. tüm kirler, kötülüklerin üstü örtünmüş gibi

BENCEDE KESİNLİKLE KATILIYORUM

Ayşe_denizy, canım hamile bir bayana böyle davranılması hiç hoş değil. Sen üzme kendini o masum yavruyu üzdükleri için bu yanlarına kalmayacaktır.klava:

Kalır mı hepsini allaha havale etttim vallaklava:

ayşecim hala üç kuruşluk adamlar için kendini üzüyorsun boşver canım ya
şurda 2 haftan kaldı sayılır duymamazlıkdan gel aldırma bebişine yazık günah

ya tabi de işte bazen olmuyor.SAğolsun mehmet salih bütün hormonlarımla oynuyorkaydirigubbakcemile3

CAnım benim ya çok geçmiş olsun.bilmiyorumkismile
İnşallah kötü bişi yoktur ama.İçini rahat tut...opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr... herkese iyi bir gün diliyorumm... opuyorumnanaktan

denizcim.. canım allaha havale et diyorum hep biliyosun ama zor yani.. sölemeden geçemicem.. sadece patron olsa yine iyi senin çalışanlara kadar hepsi cins.. 4 koldan bunalttılar,daralttılar seni.. ama accık daha sabır bitanemm.. az kaldı... rabbim onlara da merhamet versin.. akıl fikir versin.. ama mehmet salihi daha içerdeyken annesini de üzen insanların allah yanına bırakmaz emin ol cnım.. dualarım seninle ...

:Saruboceq:
Canım benim allah razı olsun...
Sen nasılsın?Nasıl oldun?

daha iyiyim bitanecimm opuyorumnanaktan buna şükür diyelim .. sadece burun tıkanıklığım var şu an.. öyle grip gibi titreme.. üşüme fln yok allahtan.. kırgınlığım da yok :Saruboceq: gece kocişimle uyudum rahat uyumuşum :))) 1 gece ayrı kaldık akşam geldi hemen.. dayanamadı heralde kokumu duymadan uyumaya bilmiyorumkismile

sen de daha iyisin demi.. moralin de iyi şu an... olumunekankayizsmile

tabii özlemiştir kokunuopuyorumnanaktan.
Daha iyiyim canım ya.Çok daha iyiyim hemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…