günaydın özgecim canım nasılsın?
günaydın gelincik nasılsın?
günaydın kızlarrr
selam kızlarrr
Günaydın canım.Nasılsın...
günaydın canımcım ben iyiyim asıl sen nasılsınopuyorumnanaktan keyfin düzeldimi?Günaydın canım.Nasılsın?
günaydın kızlar....
günaydın canım .iyi olmaya calışıyorum.salı gününü bkliyorum heyecan ve umutla....
günaydın canımcım ben iyiyim asıl sen nasılsınopuyorumnanaktan keyfin düzeldimi?
ya kızlar birşey kafama takılmaya başladı artık. çevremde her kafadan bir ses çıkıyo. bebek doğduğu zaman anne sütü vercez yaa. kimisi diyor ki doğar doğmaz şekerli su içir, doktorlar sanırım hiç su verme anne sütü yeter diyolarmış, herkes de dinleme su ver diyor sizin düşünceniz nedir su vercezmi biz bu sıpalara vermicezmi? tecrübeli anneler ne diyosunuz??
İyi olacak inan buna....Sakın sıkıntı yapma bişiyi kendine....Tamam mı?
Celocanım kızar yoksa sanaalsanaalsanasmile
kızlar günaydın......
tuğbacığım yok canım şekerli su verilirmi bebeğe*şeker bir kere 1 yaşına kadar verilmiyor.suda 6.aydan sonra ek gıdaya geçeceğimiz zaman.anne sütü helee o ilk gelen sarı süt çok önemliymiş.tecrübeli bir anne adayı değilim ama çevremde o kadar doğum yapan varki*asla canım verme.......bu bebek saçlanıyo hikayesine benzemiş....kaydirigubbakcemile3
günaydın canımmm bu konuda etrafımdaki herkes aaaaa bebek susuz olur mu ver mutlaka diyolar. hemşire kayınvalidem bile. bende internette araştırıyom ama bişi bulamadım daha. doktorları dinleme doğar doğmaz şekerli su verirsen sarılık olmaz diyolar. kafam çok karışıkkaydirigubbakcemile3kızlar günaydın......
tuğbacığım yok canım şekerli su verilirmi bebeğe*şeker bir kere 1 yaşına kadar verilmiyor.suda 6.aydan sonra ek gıdaya geçeceğimiz zaman.anne sütü helee o ilk gelen sarı süt çok önemliymiş.tecrübeli bir anne adayı değilim ama çevremde o kadar doğum yapan varki*asla canım verme.......bu bebek saçlanıyo hikayesine benzemiş....kaydirigubbakcemile3
peki canım bir kere en başta mı vermekten bahsediyosun yoksa sürekli mi?canım çay kaşığıylada olsa su vermek gerek.ağzı pamukçukta olmaz hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?