2010 Nisan Anneleri

kızlarrr bir soru daha kaydirigubbakcemile3 bugün araştırmacı anneliğim üstümde dekaydirigubbakcemile3
hani geçen hafta bim de kulaktan ateş ölçerler vardı beni de heveslendirdiniz. ben aldım başka kimse almadı mı yoksa:roflol:

ewet canımcım ikiz daha farklı aynı anda hareket edince içim bi tuhaf oluyo
sende ikinci gebelikte ikiz doğurursun canımcımm nolcekk kiii

günaydın dünürcüğüm benim gizemde iyi şükürler olsun habire oburluğumuz üstümüzde canım gece yatana kadar hiç boş durmuyoruz yiyoruz devamlı canımcım bak şimdi saat kaç oldu sen hala göktuşumu doyurmadınmı çabuk hadi git doyur kuzucuğumu canım yaaa kıyamam ben ona

inşallah semacığım inşallah ben çok isterim ikiz olmasını benim kayınvalidem ikiz teki canım olabilirdi aslında birde tüp bebkte çok olan şey ikiz ama olmadı rabbim nasip eğlemedi olsun ikinciye inşallahbayanssulusmile

tuğbacığım canım benimki eczaneden aldı canım eczanede arkadaşı var o önermiş canımcım o yüzden bimden almadık iyi demiş eczacı arkadaşı canım bizim biberon falan kaldı ben cam biberon almayı düşünüyorum aslında kauçuk bitane var weenin ama ben camın daha sağlıklı olduğunu duydum canım eczanedende öyle demişler canım

kızlar ben daha kendime lohusa geceliğimi almadım bu hafta sonu almayı düşünüyom sizler aldınız mı ay ben geç mi kaldım yaaaa

bende aldım tarhancım eşimle ateşimizi de ölçtükkk bebekten önce biz bebek oldukkkk

:roflol: :roflol:aynen canımcım bende evdeki herkesi ölçtüm. ama sanki derece biraz düşük çıktı gibi 35,5-36,5 arasında çıktı hep de şüpheye düştüm:uhm:

allah gizemciği sana bağışlasın canım bende cam biberon taraftarıyım bide kızlar ben beşiğin içine pamuktan incecik bi şey yaptırdım bebklerim süngerler de uyumasın diye bide yastık ta yaptırdım pamuktan elyaf çoookk zararlıymış geçen tv de dr anlatıyodu zararlarını

bizim derece gayet iyi gözterdi canım eşim 36 çıktı benim ki 37.3 gibi çıktı
bizde ateş yüksekti sizde ateş düşükmüş canımcım ateş ölçere göree

teyzoşlar bu gece yine kızımı gördüm ben rüyamda kızımı emziriyordum çok güzeldi yaa anlatamam eşimde vardı yanımda o kadar güzeldiki sanki gerçekten doğmuş gibi emziriyordum rüya değilmiş gibiydi

ohh ne güzel bi rüya zeyracım bende görüyom biran önce zaman geçsin istiyom aynı sahne gerçekleşsin diyomm

amin semacığım,canım benim annemde elyaftan yapıcaktı yatağının üstüne şimdi yapmasınmı o zamn pamuktan yaptırayım bende canım iyi oldu dediğiğn canım valla dur anneme diyeyim o zamn ama canım uyku setlerinin içindekilerde hep elyaf oluyo o zamn hepmi annem iki tane yapsın birini hazır alıcaktı bilmiyorumkismile

ohh ne güzel bi rüya zeyracım bende görüyom biran önce zaman geçsin istiyom aynı sahne gerçekleşsin diyomm

boshayallersmileyerimseniben inşallah canım o günleri görmeye az kaldı sabahtan babasıyla kahvaltı yaparken anlatırken ağladım onunda gözleri doldu canım hasret çektim tam 5 sene onun kokusuna herşeyine canım evin bir köşesi ağlama duvarı yapmıştım nerdeyse çok el açıp dualar ettim şükürler olsun rabbim kabul eğledi dualarımı canım dünyadaki hiç bişeye değişilme bu duygu çok farklı canım :gitme:bayanssulusmile

canım ya bende öyle duydum cam daha sağlıklı diyolar ama internette baktığım kadarıyla doğal akış biberonları hep polikarbon mu ne ondan. hani şu ödüllü gaz yapmayan Dr. Brown mu ne var ya sanırım o bile cam diil. bende bir cam birde ondan almayı düşünüyom.

bizim derece gayet iyi gözterdi canım eşim 36 çıktı benim ki 37.3 gibi çıktı
bizde ateş yüksekti sizde ateş düşükmüş canımcım ateş ölçere göree
tamam canım biz o gün soğukmuşuz demekkikaydirigubbakcemile3

kızlar ben daha kendime lohusa geceliğimi almadım bu hafta sonu almayı düşünüyom sizler aldınız mı ay ben geç mi kaldım yaaaa
bende almadım canım geçen hafta alacaktım hava muhalefeti yüzünden çıkamadık. sadece gecelik değil alışverişin nerdeyse tamamı yapılmadı daha. bu cumartesi inşallahhhh:Saruboceq:

canım ben gecelik almadım bitane lohusa pijamam var takım olarak bitanede sadece pijama takımı almıştım ama bir tanede hastahaenden çıkarken giymek için kadife takım almayı istiyorum canım bakalım hem yinede soğuk oluyo mart nisan ayı o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…