bende aldım tarhancım eşimle ateşimizi de ölçtükkk bebekten önce biz bebek oldukkkk
ohh ne güzel bi rüya zeyracım bende görüyom biran önce zaman geçsin istiyom aynı sahne gerçekleşsin diyomm
canım ya bende öyle duydum cam daha sağlıklı diyolar ama internette baktığım kadarıyla doğal akış biberonları hep polikarbon mu ne ondan. hani şu ödüllü gaz yapmayan Dr. Brown mu ne var ya sanırım o bile cam diil. bende bir cam birde ondan almayı düşünüyom.inşallah semacığım inşallah ben çok isterim ikiz olmasını benim kayınvalidem ikiz teki canım olabilirdi aslında birde tüp bebkte çok olan şey ikiz ama olmadı rabbim nasip eğlemedi olsun ikinciye inşallahbayanssulusmile
tuğbacığım canım benimki eczaneden aldı canım eczanede arkadaşı var o önermiş canımcım o yüzden bimden almadık iyi demiş eczacı arkadaşı canım bizim biberon falan kaldı ben cam biberon almayı düşünüyorum aslında kauçuk bitane var weenin ama ben camın daha sağlıklı olduğunu duydum canım eczanedende öyle demişler canım
tamam canım biz o gün soğukmuşuz demekkikaydirigubbakcemile3bizim derece gayet iyi gözterdi canım eşim 36 çıktı benim ki 37.3 gibi çıktı
bizde ateş yüksekti sizde ateş düşükmüş canımcım ateş ölçere göree
bende almadım canım geçen hafta alacaktım hava muhalefeti yüzünden çıkamadık. sadece gecelik değil alışverişin nerdeyse tamamı yapılmadı daha. bu cumartesi inşallahhhh:Saruboceq:kızlar ben daha kendime lohusa geceliğimi almadım bu hafta sonu almayı düşünüyom sizler aldınız mı ay ben geç mi kaldım yaaaa
söyle zeyracım annene pamuk yapsın dr zararlarını baya anlattı korktum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?