merhaba kızlar,nasılsınız?
iyiyim budebecim oynuyolar teyzoşuuu yerleri rahat benim yiğenim nasıl bakımmm herşey yolunda gidiyo inşşş
saol canımcım valla yıktım ortalığı en geç ocak başına herşey hazır olcak oğlumu beklicem sonra diye ama ya izin alamadım işten, ya hava kötüydü hep bir şey çıktı ocak sonuna kaldık bu haftasonuda olmazsa zaten çıldırcamakannehirbaya işin var tarhancım allah kolaylık versin benim de herşeyimi anacım aldı ben oturuyom
hoşgeldin günaycımmm
ohh zeyracım al kuşum güle güleee giyin bende bi pijama ve takım alırım
kızlarrr bir soru daha kaydirigubbakcemile3 bugün araştırmacı anneliğim üstümde dekaydirigubbakcemile3
hani geçen hafta bim de kulaktan ateş ölçerler vardı beni de heveslendirdiniz. ben aldım başka kimse almadı mı yoksa:roflol:
canım merak etme bu kadar tantana yaptım artık satın alırken çekerim fotoları direk:roflol:tuğbacığım canım olsun canım inşallah cumartesi hallediceksiniz geç olsıunda güç olmasın canım en önemlisi o bitanem bende şimdiden merak ediyorum kaanın cicilerini canım
günaydın dünürcüğüm benim gizemde iyi şükürler olsun habire oburluğumuz üstümüzde canım gece yatana kadar hiç boş durmuyoruz yiyoruz devamlı canımcım bak şimdi saat kaç oldu sen hala göktuşumu doyurmadınmı çabuk hadi git doyur kuzucuğumu canım yaaa kıyamam ben ona
merhaba canım hoşgeldin canım nasılsın :CüvCüv:
hoşgeldin günaycımmm
ohh zeyracım al kuşum güle güleee giyin bende bi pijama ve takım alırım
inşallah semacığım inşallah ben çok isterim ikiz olmasını benim kayınvalidem ikiz teki canım olabilirdi aslında birde tüp bebkte çok olan şey ikiz ama olmadı rabbim nasip eğlemedi olsun ikinciye inşallahbayanssulusmile
tuğbacığım canım benimki eczaneden aldı canım eczanede arkadaşı var o önermiş canımcım o yüzden bimden almadık iyi demiş eczacı arkadaşı canım bizim biberon falan kaldı ben cam biberon almayı düşünüyorum aslında kauçuk bitane var weenin ama ben camın daha sağlıklı olduğunu duydum canım eczanedende öyle demişler canım
alırsın tarhancım en güzellerini hemde bende bu hafta sonu eksikleri tamam lıcam
hep iyi olun budebecimm öpüyom yiğenimi de
ay bende öğlen çin hazırlık yapıyım acıkırım birazdann zeyracım bu gidişin sonu nolcekkk amaninnn
beyazıt öztürkün üsmen dayı tiplemesi gibi olduk yaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?