2010 Nisan Anneleri

tuğbacığım canım olsun canım inşallah cumartesi hallediceksiniz geç olsıunda güç olmasın canım en önemlisi o bitanem bende şimdiden merak ediyorum kaanın cicilerini canım

hoşgeldin günaycımmm
ohh zeyracım al kuşum güle güleee giyin bende bi pijama ve takım alırım

teyzoşlar biz bir yemek atalım ateşe geliyoruz eee az sonra karnımız acıkır o zamn ne yiyeceğiz oburuzyaa işte ondan:bbo:

iyiyim budebecim oynuyolar teyzoşuuu yerleri rahat benim yiğenim nasıl bakımmm herşey yolunda gidiyo inşşş

iyi canım.allaha şükür bi sorunumuz yok.ara ara kasık ağrım oluyo 2 gündür onun dışında iyiyiz.oh oynasınlar yer onları teyzeleriiii

baya işin var tarhancım allah kolaylık versin benim de herşeyimi anacım aldı ben oturuyom
saol canımcım valla yıktım ortalığı en geç ocak başına herşey hazır olcak oğlumu beklicem sonra diye ama ya izin alamadım işten, ya hava kötüydü hep bir şey çıktı ocak sonuna kaldık bu haftasonuda olmazsa zaten çıldırcamakannehir
ben böyle panik yaptıkça birde herkes demiyomu amaan alışveriş dediğin 1 beşik 3-5 parça kıyafet ne var onda iyice delleniyom:umursamaz:

hoşgeldin günaycımmm
ohh zeyracım al kuşum güle güleee giyin bende bi pijama ve takım alırım

saol canım benim daha iyisi sizin olsun canım benim semacığım ben ne diyordum biliyomusun bebğim olsun çarşafa sarayım yeterki olsun diyordum o yüzden ben pek giysi o şu bu önemsemiyorum en önemlisi kuzucuğumun sağlıkla dünyaya gelmesi ondan sonrası kolay alınır yapılır hiç sorun değil canımcım öptük seni kocamn görüşrüz canım benim:1hug:

ben aldım canım.denemişsindir gayet iyi bence

tuğbacığım canım olsun canım inşallah cumartesi hallediceksiniz geç olsıunda güç olmasın canım en önemlisi o bitanem bende şimdiden merak ediyorum kaanın cicilerini canım
canım merak etme bu kadar tantana yaptım artık satın alırken çekerim fotoları direk:roflol:
hem giden paracıkların da hatırası olur:roflol: tabii kaanıma feda olsun orası ayrı:asigim:
kız zeyraaa ne pişiriyon bakim yazıver aşerme topiğine merak ettim :CüvCüv:sırnaşık şey

ya acayip uykucu oldum ben 11 de kalkıyorum artık onuda vc ihtiyacım olmasa kalkmamya neyse.yataktan kalkmak istemiyorum uykucu olduk biz.önceden oğlum kalk anne derdi yavrumda bana çektifisfisfis

alırsın tarhancım en güzellerini hemde bende bu hafta sonu eksikleri tamam lıcam
hep iyi olun budebecimm öpüyom yiğenimi de
ay bende öğlen çin hazırlık yapıyım acıkırım birazdann zeyracım bu gidişin sonu nolcekkk amaninnn
beyazıt öztürkün üsmen dayı tiplemesi gibi olduk yaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım cam tabiki daha sağlıklı ama bebek büyüyüpte yere attığında kırılma durumu oluyo onların bir çeşidi var tam plastikte değil onlarda iyi canım.ateş ölçer hangi markanın?kulaktan mı ölçüyor?

oh rahatladım kimse almadı sanmıştım ateşölçeri inşallah sık kullanmak zorunda kalmayız kızlarropuyorumnanaktan

kızlar ben de alışverişi bitiremeyenlerdenim.lc wa. dan bir iki parça ve idil baby den bir iki parça kıyafet,ateş ölçer, şampuan,ıslak mendil,pişik önleyici krem,sabun.. sadece bu kadar oysa alacak çok şey var.inş ağırlaşmadan alırım

bu arada polikarbon olan biberonların da zararsız(en azından daha az zararlı) olanları varmış.tam hatırlamıyorum ama bisfenol A free yazması gerekiyor üstünde.zehirli olan madde oymuş yanii.

canım aynen bende öyle oldum hekaydirigubbakcemile3 çok yiyorum ya şekerli şeyler çekiyo canım.72 kiloyum 13 kilo almışım.aman eşim dalga geçiyo bıraktın diyeti diyor bana....
canım benim 2 tane pijamam var.gecelik almadım zor olur emzirmesi diyeCADIARZU

dünürcüm bende dü
ngece oğlumu gördüm rüyamda çok güzel bir rüyaydı emziriyodum 2 eliyle göğsümü tuttu ve emdi ay çok güzel ya bende sen gibi hasretim bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…