2010 Nisan Anneleri

tuğbacığım bende alışveriş yapmak istiyorum geçerken jetinle benide al çok ters olcek ama olsun.ya kzlar ben oğluma hiç böyle pantolon tarzı dışarıda giyilecek bişey almadım hep pijama tarzı şeyler var en kısa zamanda bende birkaç dışarı giysisi alayım ya

geldik teyzoşlar sorma semacığım valla hüsmen ağa gibi dolaşıcam yakında ben canım öyle diyom ama beni görende sen hiç kilo neden almıyosun diyo bu işte bir gariplik var ama çözemedim neyse bakıcaz doğumdan sonra artık eski halimize dönebileceğizmi

dünürcüğüm dur bir bakayım canım kulaktan ölçmüyo ama bizim aldığımız elite diye bir marka canım eczanedeki çocuk bu güzel demiş ağızdan koltuktan birde rektal ölçüm yapıyo canım

merhaba kızlar bakıyorumda benim gibi sizinde rüyalar başlamış
bu gece bende bir rüya gördüm kötü sayılırdı ama hayırlara çıksın inş
hastaneye kontrole gidiyorum doktor acil sezeryan diyor niye diyorum
bebek büyümüş vakti gelmiş diyor ama daha 2 ay 10 gün var diyorum kadın ısrarcı
ozaman bari normal doğum olsun diyorum suni sancı verin tamam diyor
daha sonrada asistanıyla konuşurken duyuyorum acil paraya ihitiyacı varmış beni ondan
sezeryana alıyor 2 ay önceden manyak karı kimse artık uyandığımda çarpıntım vardı ve eşimi sıkıştırıyordum:roflol::roflol::roflol:
hastaneden bi kaçışım vardı rüyamda çok komik görmenizi isterdim :roflol::roflol:
işde böle bugünde gebelik.org da okudum rüya görmemiz normalmişCADIARZU

kızlar ben bim den aldım kulakdan ateş ölçer daha doğrusu babanesi aldı
güzel bişiy sizlerde alcakdınız almadınızmı?

tatlım bendeonu görmüştüm daha önce işe yarıyormudur bilmem..
yorumları iyi ama ben denicem canım valla bakalımzemuszemus

merhaba canım hoşgeldin
:roflol: :roflol: :roflol: nasıl korktuysan sezeryandan artık kabusun olmuş hain doktor nolcekkkdelikafadulden

ya kızlar hastnede giyeceğimiz gecelik pijama işini filan konuşmuşsunuz..ben 2 tane gecelik aldım sezeryan düşündüğüm için pijama giyip çıkarmam zor olur diye düşündüm..bi geceliğimin önü düğmeli yani emzirme için ideal ama ikinciyi alırken yuvarlak yaka aldım o an aklıma gelmedi.kullanamayacam sanırım dimi bilmiyorumkismile acaba 1 tane daha önden düğmeli gecelik alsammı :uhm:

merhaba canım hoşgeldin ayyy senin rüyada tam entrikalı hhaa canım anam doktorunda paraya ihtiyacı olup doğum yaptırmaası hiç güleceğim yoktu canım senin kaçman falan tam bir komedi olmuş canım yaaa evet bende okumuştum hatta orda o kadar çok rüya görürsünüzki yanınıza bir kağıt kalem alın hatırlamak için diyoduboshayallersmile

ayy tarhancım kullanışlı bişeye benzio valla..fiyatı da uygun..
canım benim aklıma yattı valla gündüz oturduğun yerde akşam yatak odasında dursun işte görüntüsüde düzgün istediğin yere koyarsınhihoyyyt yoksa her defasında kokmasın diye çıkardığın bezi ayrı poşete tık çöpe at falan zor olur valla

kızlar ben bim den aldım kulakdan ateş ölçer daha doğrusu babanesi aldı
güzel bişiy sizlerde alcakdınız almadınızmı?

aldık aldık herkes almış nerdeyse. ben panikledim bi benmi aldım diye ama herkesler almış cicimhihoyyyt

Ben bimden almadım.Eczaneden gene ona benzer ateş ölçer almıştım.Aynısı olur yani di mi
canım bizde bimden almadık eczanedeki arkadaşı eşimin olur demiş sonuçta ateşinin kaç olduğunu her ölçek gösteriyo demiş merak etme canım rabbim ateşli günler göstermesin yeterki bitanem:asigim::Saruboceq:

canım bende gecelik alıcaktım ama sonradan vazgeçtim benim geçen sene doğum yaptı eltim bana sakın gecelik alma dedi kullanamıyosun dedi en iyisi pijama takımı dedi 2 tane alsan yetiyo dedi oda özel hastahanede doğum yaptı doğum listesinde pijama getirmesini söylemişler zaten dedi sen kendine geldikten sonra giyeceksin pijamanı diyo o yüzden gecelik kullanışlı olmuyo dedi bende o yüzden gecelik almayacağım eğer çok gerekirse merkez yerde hastahanem eşim alır annemle gider boshayallersmile

tuğbacığım kirli bez atık sistemi bencede iyi fikir dur eşime gelince diyeyim bir yere gittiğimizdede kullanışlı olur orda burda çöp aramayız canım yaa ben idik didik ediyorum hepsiburada comu bak görmemiştim canım onu iyi yaptın eklemekle zaten yakına hepsiburada com bizi yılın müşterrileri seçecek sorma canım :hooray:

yuvarlak yaka olanı sezeryana girerken giyersin bir tane daha al sen düğmeli bence.bulunsun.

Ben bimden almadım.Eczaneden gene ona benzer ateş ölçer almıştım.Aynısı olur yani di mi

ahhh ahh bende bakıyom buralarda yok önü emzirmeye iyi değil yok bedeni dar yok modeli çirkin derken hala bulamadım. ama niyetim 1 gecelik 2 pijama almak.

merhaba canım hoşgeldin
:roflol: :roflol: :roflol: nasıl korktuysan sezeryandan artık kabusun olmuş hain doktor nolcekkkdelikafadulden[/QUOTE]
ya sadece sezeryandan değilki ben ameliyatdan korkuyorum:gitme:
6 yaşımda yüksekden düşdüm ben beyin kanaması geçirdim çok büyük bir ameliyat oldum
haftalarca hastanede yattım oy oy ameliyat demeyin bana başım ağrıyorkafamçokkarıştı

hoşbuldum canım he valla çok entrika dolu evet kağıt kalemide okudum
doğru aslında ondan sonra gördüğüm rüyayı unuttum mesela:roflol:

aldık aldık herkes almış nerdeyse. ben panikledim bi benmi aldım diye ama herkesler almış cicimhihoyyyt[/QUOTE]

evet evet herkesler almış maşallah inş kullanmak nasib olmaz :Saruboceq::Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: bencede hayatım

ben iki tane gecelik aldım hastaneden sonra evde giymek için.nasıl cici ve güzel anlatamam.bir tane kırmızı aldım hastane için.lohusa takımı aldım mevlüd için.gecelik sabahlık terlik çorap taç kolonya örtüsü tam takım.valla kızlar hepsi çok içime sindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…