ya kızlar hastnede giyeceğimiz gecelik pijama işini filan konuşmuşsunuz..ben 2 tane gecelik aldım sezeryan düşündüğüm için pijama giyip çıkarmam zor olur diye düşündüm..bi geceliğimin önü düğmeli yani emzirme için ideal ama ikinciyi alırken yuvarlak yaka aldım o an aklıma gelmedi.kullanamayacam sanırım dimi bilmiyorumkismile acaba 1 tane daha önden düğmeli gecelik alsammı :uhm:
yuvarlak yaka olanı sezeryana girerken giyersin bir tane daha al sen düğmeli bence.bulunsun.
bende pazartesi gidiyorum kızlar inş eminönüne havuzlu hana
oğlumun bir kaç eksiği var gerisi hep bana alınacak ben tam takım bijamalar varya
geceliği sabahlığı pijaması hepsi bi model olsun öle bişiy alcam
zaten evde de yeterince pijamam var emme içe girermiyim bilmem::)))
ayşeciğim bu listeye göre çok eksiğimiz var bizim yahu ne olacak amanınbilmiyorumkismile
amanın o liste ne öle battık desenize bilmiyorumkismile zamanla alıncak şeler de var listede ihtiyaca yönelik..hepsi zamanla inşallah
kızlar yaa
göğüs pedi aldınız mı?
evet:))))
nazlıcım maşallah kızına:) bizim sağlık ocağının hiç o taraklarda bezi yok valla çağırmıyolar hiç muayene falan ilk kayıtta sadece tansiyon ölçtüler kilomu sordular başkada bişi yokguclubacismilekızlar sağlık ocağından geldim. daha doğrusu çağırdılarda gittim:))) rutin tansiyon kilo kontrolü yapıldı 4 kg. almışım bu ay. bir kez daha gidecekmişim son olacakmış:)) bebeğim doğum pozisyonu almış, kafa aşağıda:)) kalp atışları da normal çok şükür. doktoruma da ayın 1'nde falan gidicem bakalım o ne diyecek. ben bugün izmirdeki hastanalerde fiyat araştırması yaptımda 2000-4000 arası hep...
kızlar sağlık ocağından geldim. daha doğrusu çağırdılarda gittim:))) rutin tansiyon kilo kontrolü yapıldı 4 kg. almışım bu ay. bir kez daha gidecekmişim son olacakmış:)) bebeğim doğum pozisyonu almış, kafa aşağıda:)) kalp atışları da normal çok şükür. doktoruma da ayın 1'nde falan gidicem bakalım o ne diyecek. ben bugün izmirdeki hastanalerde fiyat araştırması yaptımda 2000-4000 arası hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?