2010 Nisan Anneleri

bende pazartesi gidiyorum kızlar inş eminönüne havuzlu hana
oğlumun bir kaç eksiği var gerisi hep bana alınacak ben tam takım bijamalar varya
geceliği sabahlığı pijaması hepsi bi model olsun öle bişiy alcam
zaten evde de yeterince pijamam var emme içe girermiyim bilmem::)))

ben 2 tane pijama aldım oyshodan.Evdekilerde var yeter inşallah

valla ben en iisi bi pijama takımı alayım.yeterli olur heralde hangisi işime gelirse onu giyerim artık..

gelinciğim sezeryana giderken hastahane veriyo san önlük canım merak etme sen kendi geceliğinle girmezsin sanırım ben öyle biliyorum ama

nazcım çok geçmiş olsun o yaşta öyle ağır bir ameliyat ne zor olmuşturopuyorumnanaktan
bende cumartesi gidiyom havuzlu hana inşallah hem bana hem oğluşa gerekenleri alacazzemuszemus

KIZLAR
Bakın ben bir internet sitesinden ne buldum....
İHTİYAÇ LİSTEMİZ

Beslenme için

Biberon
Biberon Başlığı
Biberon Fırçası
Biberon Süzgeci
Biberon Isıtıcısı
Termos Biberon
Termos Çanta
Sterilizator
Steril Suyu
Emzik
Emzik Zinciri
Mama Tabağı
Mama Saklama Kabı
Çatal / Kaşık
Bardak
Pelikan Önlük
Dinlenme Zamanı
Kayrola / Şilte
Nevresim
Yorgan
Yastık
Çarsaf
Muşambali Çarşaf
Battaniye
Çevre Yastığı
Cibinlik
Perde
Abajur
Duvar Kağıdı
Bordür
Seyahat Yatağı
Oda Termometresi
Gece Lambası
Dönence
Lastikli Çarşaf
Taşıma
İlk Oto Koltuğu
Oto Koltuğu
Puset
Puset Yağmurluğu
Puset Filesi
Port Bebe
Kanguru
Ana Kucağı
Stor Güneşlik
Dikiz Aynası
Süt Minderi
Giyim
Zıbın
Bady
Patikli Pantalon
Patik
Eldiven / Başlık
Çorap
Göbek Baği
Mendil
Tulum
Pijama
Hırka / Yelek
Önlük
Uyku Tulumu
Hastahane Cıkışı

Sizin için
Emzirme Sütyeni
Gögüs Pedi
Gögüs Pompası
Gögüs Ucu Koruyucu
Gögüs Kremi
Hamile Kremi
Tirle
Diğer ihtiyaçlar
Çıngıraklar
Diş Kaşıyıcıları
Elbise Askısı
Burun Aspiratörü
İlaç Biberonu
İlaç Kasigi
İlaç Damlalığı
Ates Ölçer
Buyot
Priz Koruyucu
Köşe Koruyucu
Buhar Makinesi
Bebek Dinleme Telsizi
Park
Mama Sandalyesi
Yürüteç
Salıngaç
la
Yürüme Kayışı
Çengelli İğne
Diş Fırçası
Kirli Torbası
Banyo Keyfi
Bebek Banyosu
Banyo Ayağı
Banyo süngeri
Banyo Havlusu
Banyo Termometresi
Banyo Filesi
Banyo Paspası
Banyo İskemlesi
Banyo Köpüğü
Şampuan
Losyon
Bebe Yağı
Bebe Sabunu
Pudra
Pişik Kremi
Islak Mendil
Çocuk Bezi
Saç Firçası
Tırnak Makası
Kulak Çubuğu
Alt Açma Minderi
Bakım Çantası
Şampuan Speri
Bebe Bornozu
Tuvalet Eğitimi
Oturak
Tuvalet Adaptorü
Alıştırma Külodu
Banyo Basamağı
Klozet Kilidi

ayşeciğim bu listeye göre çok eksiğimiz var bizim yahu ne olacak amanınbilmiyorumkismile

amanın o liste ne öle battık desenize bilmiyorumkismile zamanla alıncak şeler de var listede ihtiyaca yönelik..hepsi zamanla inşallah

ayşeciğim bu listeye göre çok eksiğimiz var bizim yahu ne olacak amanınbilmiyorumkismile

Ya bazıları gereksiz bence
yürüme kayışı hoppala vs.
amanın o liste ne öle battık desenize bilmiyorumkismile zamanla alıncak şeler de var listede ihtiyaca yönelik..hepsi zamanla inşallah

hehsempatiksalakcinni
gerekenler var gerekmeyenler bence..

kızlar sağlık ocağından geldim. daha doğrusu çağırdılarda gittim:))) rutin tansiyon kilo kontrolü yapıldı 4 kg. almışım bu ay. bir kez daha gidecekmişim son olacakmış:)) bebeğim doğum pozisyonu almış, kafa aşağıda:)) kalp atışları da normal çok şükür. doktoruma da ayın 1'nde falan gidicem bakalım o ne diyecek. ben bugün izmirdeki hastanalerde fiyat araştırması yaptımda 2000-4000 arası hep...

ayol 3 saat uyudum doldurmuşsunuz burayı. konularla ilgili görüş belirteyim, aman eksik kalmayayım.
bimde yarın 29,90 ayürüteç satıyolar. fiyatı nasıl bilmem hiç araştırmadım bugüne kadar yürüteç. gecelik sezeryzndan sonraki ilk bikaç saat için sonda falan takılırken hemşireler gecelik isteyebiliyor. benim hastane gerek yol al pijamanı gel sorun deil dedi. almayanlar gidin doğum yapacağınız hemşirelerle konuşun. çalışanlara bi şey diyemem ama pompa almaya gerek yok. emmezse, sütün miktarına göre alabilirisniz. bi de paranız varsa pilli veya elektrikli alın. tek başınayken sağmak zor oluyomuş. sterilizatör gereksiz fuzuli para. vücut jeli, sabunu yerine de şampuanını kullanilirsiniz. bunlar duyuduğum ekonomiye katkı fikirleri. bi de göğüs pedi yerine göğüs kalkanı diye bişey görmüştüm. jokerde satılıyo, ebebekte de var. hem kuru tutup çatlamanın, tahrişin önüne geçiyomuş hemde 22 lira mıydı neydi. zaten göğüs pedi de çok kullanıldığından o kadar para bayılacakmışız.

Son düzenleme:
nazlıcım maşallah kızına:) bizim sağlık ocağının hiç o taraklarda bezi yok valla çağırmıyolar hiç muayene falan ilk kayıtta sadece tansiyon ölçtüler kilomu sordular başkada bişi yokguclubacismile
senin doğum yapacağın hastane belli değilmi canım peki sigortan yokmu rakamlar bana biraz uçuk geldide bizim burda gittiğim özel hastane son zamlardan sonra 600 civarı olmuş zamlardan önce 300 tl civarındaydı.kafamçokkarıştı

ankrada da ööle. devlette bile yapsan, yok refakatçi parası, kendi doktorunsa yok bıçak parası, özel oda parası diye topluyolar. bi de aman pamuk kullandık, aman ped kullandık aman şunu kullandık al gel diyolar bi de ööle para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…