ayol 3 saat uyudum doldurmuşsunuz burayı. konularla ilgili görüş belirteyim, aman eksik kalmayayım.
bimde yarın 29,90 ayürüteç satıyolar. fiyatı nasıl bilmem hiç araştırmadım bugüne kadar yürüteç. gecelik sezeryzndan sonraki ilk bikaç saat için sonda falan takılırken hemşireler gecelik isteyebiliyor. benim hastane gerek yol al pijamanı gel sorun deil dedi. almayanlar gidin doğum yapacağınız hemşirelerle konuşun. çalışanlara bi şey diyemem ama pompa almaya gerek yok. emmezse, sütün miktarına göre alabilirisniz. bi de paranız varsa pilli veya elektrikli alın. tek başınayken sağmak zor oluyomuş. sterilizatör gereksiz fuzuli para. vücut jeli, sabunu yerine de şampuanını kullanilirsiniz. bunlar duyuduğum ekonomiye katkı fikirleri. bi de göğüs pedi yerine göğüs kalkanı diye bişey görmüştüm. jokerde satılıyo, ebebekte de var. hem kuru tutup çatlamanın, tahrişin önüne geçiyomuş hemde 22 lira mıydı neydi. zaten göğüs pedi de çok kullanıldığından o kadar para bayılacakmışız.
anam doktor yoksa o kadar parayı niye alıyolar görende otele balayına gidiyoz sanır. doktorun yüzü suyu hürmetine gidiyoz zaten hastaneyedelikafaduldenbenim doğum yapacağım hastanede normal doğum olarak konuştuk,bir gece yatış,refaketci içinde,bebeğ,n ilk muaynesi içinde 200 tl....
eğer sezeyan olursam da aynı seyler gecerli yine ,fiyat 300 tl....
ama ilk hastanem benden normal doğuma 1.000 tl fiyat vermişti ve doğuma doktorum girmiycekti,ebe olacaktı sadece çok saçma değilmi,ozaman neden bukadar para vereyim dedim ebeyi eve çağırır hakkını veririm daha iyi dedim değiştirdim hastnanemi şimdi çok memnunum.....
slm kızlar bizde uyuduk uyandık mamamızı yedik geldik:)))
kızlarr bunu jokerde gördüm fiyatını hiç sormayın 300 küsür ama çok hoş bişi bayıldım almıcam tabii ama çok güzel
selam kızlar nasılsınız
şükür kavuşturana
chıcco nunki var bende
bilgisayarım bozulmuştu 1,5 ay onu bekledim neyse oldu şimdi 30 haftalık oldum tekmeleri beni mahvediyor zıplatıyor yerimden hiç kilo almadım hala göbekte fazla yok hala kıyafet almadım eteklerimi giyiyorum her ay bir kilo gidiyor ama bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
sizde ne var ne yok inşallah kötü bişey yoktur
bilgisayarım bozulmuştu 1,5 ay onu bekledim neyse oldu şimdi 30 haftalık oldum tekmeleri beni mahvediyor zıplatıyor yerimden hiç kilo almadım hala göbekte fazla yok hala kıyafet almadım eteklerimi giyiyorum her ay bir kilo gidiyor ama bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
sizde ne var ne yok inşallah kötü bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?