2010 Nisan Anneleri

kızlar aldığınız fiyatlara ne dahil sorun. kaç gün yatış, refekatçi parası, bebeğin ilk muayenesi, topuk kanı, hemşirelik hizmetleri dahil mi tek tek öğrenin. bizimkilerden biri de 600 diye gitti çıkarken dayadılar 1500 lük faturayı burnuna. kullandıkları enjektörü bile yazmışlardı...

ayşeciğim almadım ama alıcağım bende lansiohdan alıcam hepsiburadadan iyiymiş sanırım o :))))

nazlıcığım maşallah adamıza canım kocaman kız olmuş annesi demek doğum pozisyonunuda almış kuzucuk bende haftaya giderim her ayın ilk haftası sağlık ocağı günümüz birde haftaya rutin şeker ölçümüm var yine bakalım hayırlısı artık

benim en son doğum yapacağım hastahanede fiyat sezeryan 350ydi tabi kullancakları malzemeler içindemi bilmiyorum bakalım zamlarla ne kadar olacak gerçi zam yapmadık deseler de yapmışlar sanırım

ben sterilizatör kesin alacam bacım yoksa ben kaynanamı biliyom. aldığım herşeyi çürütene kadar kaynatıp daha fazla zarara sebep olur. ocağın üstünde sürekli kaynayan tencereler görmek istemiyomdelikafadulden delikafadulden

benim doğum yapacağım hastanede normal doğum olarak konuştuk,bir gece yatış,refaketci içinde,bebeğ,n ilk muaynesi içinde 200 tl....
eğer sezeyan olursam da aynı seyler gecerli yine ,fiyat 300 tl....
ama ilk hastanem benden normal doğuma 1.000 tl fiyat vermişti ve doğuma doktorum girmiycekti,ebe olacaktı sadece çok saçma değilmi,ozaman neden bukadar para vereyim dedim ebeyi eve çağırır hakkını veririm daha iyi dedim değiştirdim hastnanemi şimdi çok memnunum.....

benim gittiğim hastanede doğum yapan tanıdıklarım var rakamlarda öyle artışlar olmamış. ssk anlaşmalı zaten muayene ve tıbbi malzemeler ekstra ücret almıyolar.

kızlarr bunu jokerde gördüm fiyatını hiç sormayın 300 küsür ama çok hoş bişi bayıldım almıcam tabii ama çok güzel

Son düzenleme:
anam doktor yoksa o kadar parayı niye alıyolar görende otele balayına gidiyoz sanır. doktorun yüzü suyu hürmetine gidiyoz zaten hastaneyedelikafadulden

benim hastanem
Mersin de Özel Imc Hastanesi
Doğuma 500 tl fark istedi.Bunun içinde 2 gece yatak bebeğin doktoru doğumum aşılar falan herşey var dedi.Ama gene bilmiyorum

bilgisayarım bozulmuştu 1,5 ay onu bekledim neyse oldu şimdi 30 haftalık oldum tekmeleri beni mahvediyor zıplatıyor yerimden hiç kilo almadım hala göbekte fazla yok hala kıyafet almadım eteklerimi giyiyorum her ay bir kilo gidiyor ama bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
sizde ne var ne yok inşallah kötü bişey yoktur

ayşe-denizy sağol canım ii olmaya çalışıyorum hala mide bulantıları devam ediyor tansiyonumda düşüyor ama ne yapalım bebeğim için katlanıyorum artık
ben daha hiç konuşmadım doktorumla doğumu falan randevumda geçti gidemedim bu ay içinde gidersem konuşayım diyorum

hoşgeldin. benimki de tekme kafa Allah ne verdiyse girişiyo. kilo konusuna gelince yarmagül oldum ben valla. herifim tosbaaa diyo bana. bi de bebeğim kızdan erkeğe döndü. onun dışında herşey sağlıklı ve kontrollü...

slm kızlar şöl bi göz attım geçmişe doğum hastane secimleri başlamış ben daha karar veremedim cumartesi gideceğim doktora bakalım ne diyecek
ciciler bölümüne bişiler ekledim kızlar haberiniz olsun:)) pijama hakkında yormunuzu bekliyorum ben beğenip aldım ama eşim pek beğenmedi değiştisemmi bi de siz fikir verin

Nolsun canım yaa.Aynı valla.Ne güzel hiç kilo almamışsın ben 10 kilo aldımmafoldumben
Ama olsun bebişim sağlıklı olsunda...
Cicişler falan aldın mı naptın ne ettin

hoşgeldin hacerciğim nasılsın canım özlettin kendini yaa bende sana msj atmıştım özelden aldınmı canım merak etmiştim seni maşallah canım kuzucuğuna demek tepikler atıyo annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…