selam kızlar nasılsınız
şükür kavuşturana
bilgisayarım bozulmuştu 1,5 ay onu bekledim neyse oldu şimdi 30 haftalık oldum tekmeleri beni mahvediyor zıplatıyor yerimden hiç kilo almadım hala göbekte fazla yok hala kıyafet almadım eteklerimi giyiyorum her ay bir kilo gidiyor ama bebeğim gayet sağlıklı çok şükür
sizde ne var ne yok inşallah kötü bişey yoktur
hoşgeldin. benimki de tekme kafa Allah ne verdiyse girişiyo. kilo konusuna gelince yarmagül oldum ben valla. herifim tosbaaa diyo bana. bi de bebeğim kızdan erkeğe döndü. onun dışında herşey sağlıklı ve kontrollü...
ayşe-denizy sağol canım ii olmaya çalışıyorum hala mide bulantıları devam ediyor tansiyonumda düşüyor ama ne yapalım bebeğim için katlanıyorum artık
ben daha hiç konuşmadım doktorumla doğumu falan randevumda geçti gidemedim bu ay içinde gidersem konuşayım diyorum
kızlar göğüslerinizde ağrı varmı birde tam göğüs altınızda benim geçmiyo bir türlü yaa nalamadım bu ağarılarımı hareket edince geçiyo birde göğüslerim baya bir büyüdü benim maşallahı var önceden minicikti şimdi kocaman oldu maşşallah diyeyim önceden hep anneme göğüslerimi büyüttürecem diyodum şimdi gerek kalmadı tam kıvamını bulduaklinialirimsmile
kızlar göğüslerinizde ağrı varmı birde tam göğüs altınızda benim geçmiyo bir türlü yaa nalamadım bu ağarılarımı hareket edince geçiyo birde göğüslerim baya bir büyüdü benim maşallahı var önceden minicikti şimdi kocaman oldu maşşallah diyeyim önceden hep anneme göğüslerimi büyüttürecem diyodum şimdi gerek kalmadı tam kıvamını bulduaklinialirimsmile
hoşbuldum canım valla öle şu an yazmama bile müsade etmiyo bide ço geriliyor taş gibi oluyor bazen ben zayıflamış olmama rağmen yani zaten şişimandım 80 kiloydum hala aynıyım eşim dün diyor ördek gibi olmuşsun benimkide kesin erkek 1 ay önce öle dedi doktorumhoşgeldin. benimki de tekme kafa Allah ne verdiyse girişiyo. kilo konusuna gelince yarmagül oldum ben valla. herifim tosbaaa diyo bana. bi de bebeğim kızdan erkeğe döndü. onun dışında herşey sağlıklı ve kontrollü...
bende senin gibiyim özel hastaneye gidiyordum şimdiye kadar hiç normal yapan görmedim bende sezeryan istemiyorum bi sorun olmazsa artık diğer hastaneleri bia araştıracamslm kızlar şöl bi göz attım geçmişe doğum hastane secimleri başlamış ben daha karar veremedim cumartesi gideceğim doktora bakalım ne diyecek
ciciler bölümüne bişiler ekledim kızlar haberiniz olsun:)) pijama hakkında yormunuzu bekliyorum ben beğenip aldım ama eşim pek beğenmedi değiştisemmi bi de siz fikir verin
daha bi çorap bile almadım valla neden hiç bimiyorum oğlumdan var eşyalar zaten ama yinede hastane çıkışı biberon falan ufak tefek bide bana bişeyler lazım aslında erken almak istemiyorum oğğlum biraz kıskanıyor da bakalım artık bu ay biraz alırız artık inşallahNolsun canım yaa.Aynı valla.Ne güzel hiç kilo almamışsın ben 10 kilo aldımmafoldumben
Ama olsun bebişim sağlıklı olsunda...
Cicişler falan aldın mı naptın ne ettin
valla 1,5 ay oldu hiç giremedim ama sanki 1,5 sene olmuş valla çok özlemişim sizleri yok almadım canım hemde nasıl tepikler bazen diyorum amacaba dışarımı çıktı açıp bakıyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldin hacerciğim nasılsın canım özlettin kendini yaa bende sana msj atmıştım özelden aldınmı canım merak etmiştim seni maşallah canım kuzucuğuna demek tepikler atıyo annesine
hoşgeldin canım
benimde son zamanlarda içerde alay çekiyo sanki gece uyuyamıyorum bazen ya çok agresif ya çok hareketli olacak oğlum:))
ben kilo aldım diye sevinenlerdenim 47 ile basladım 59 um şimdi ama yinede zayıf duruyorum yani öle diyorlar göbeğim bile cok büyük deil ama eşim beni hep koca göbek diye çağırıyor:)) adama bu halim kocaman geliyor alışık deil tabii:)):CüvCüv:
nazlıcım maşallah kızına:) bizim sağlık ocağının hiç o taraklarda bezi yok valla çağırmıyolar hiç muayene falan ilk kayıtta sadece tansiyon ölçtüler kilomu sordular başkada bişi yokguclubacismile
senin doğum yapacağın hastane belli değilmi canım peki sigortan yokmu rakamlar bana biraz uçuk geldide bizim burda gittiğim özel hastane son zamlardan sonra 600 civarı olmuş zamlardan önce 300 tl civarındaydı.kafamçokkarıştı
hemde çok oluyor bende sırtıma kadar vuruyor ben üşütmüşüm belkide ondandır sağ göğssüm çok ağrıyor bide hertarafı felaket kaşınıyor çatlama falan yok ama bazen dayanamıyorum kaşıyorum sonrada yara oluyor başta küçüldüler benimkiler şimdi 90 beden takıyorum artık doğumdan sonra 105 olur eğer oğlumdaki gibi olursa doğumdan sonra tekrardan çamaşır almıştımkızlar göğüslerinizde ağrı varmı birde tam göğüs altınızda benim geçmiyo bir türlü yaa nalamadım bu ağarılarımı hareket edince geçiyo birde göğüslerim baya bir büyüdü benim maşallahı var önceden minicikti şimdi kocaman oldu maşşallah diyeyim önceden hep anneme göğüslerimi büyüttürecem diyodum şimdi gerek kalmadı tam kıvamını bulduaklinialirimsmile
Canım yaa.nedir bu mide bulantıların senin böyle.
Ben doktorumla konuşmadım daha doğumu falan.
Hastanenin muhasebesine sordum orası söyledi.
aslında hastanem belli canım. Arkadaşım aralık ayında 1250 tl verdi. Epidural sezeryana. Ben drumla bu gittiğimde konuşucam zamlardan sonra ne diyecek bilmiyorum.
özel sigortam var benim ama1500 tl sınırlı. O civarlarda tutar diye düşünüyorum:))
hacerciğiğm canım bence almaya başla canım erken demişsin canım 2 ayımız kaldı şurada erken değil canım al kenarda dursun ne olur ne olmaz sen daha onların yıkanması ütülenmesi yerleştirilmesi var canım yoksa benmi çok stres yapıyorum acaba
özgeciğim aynen bencede ayaklarımı anlamıyorum ama göğsümün altı ve sırtımdada bıçak sokulurcasına bir ağrı acı var sağ göğsümün anlamadım bende canım göğüsler dediğin gibi tam formunu aldı canım zaten fındık gibiydiler şimdi oldular portakal kaydirigubbakcemile3
:roflol:
özgeciğim aynen bencede ayaklarımı anlamıyorum ama göğsümün altı ve sırtımdada bıçak sokulurcasına bir ağrı acı var sağ göğsümün anlamadım bende canım göğüsler dediğin gibi tam formunu aldı canım zaten fındık gibiydiler şimdi oldular portakal kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?