2010 Nisan Anneleri

özge canım bende hiç bişey sermedim dolabının içine canım sildim güzelcene yerleştirdim gerçi tam yerleştirdim sayılmaz çünkü şu an sepetinde herşeyi kirlenmesin diye ama bence gerek yok ama yinede sen bilirsin canım hadi öptük canım seni ve kuzeyi

VALLA BEN BİŞİ SERMEDİM.SERMİCEMDE...
ONA PARA KALMADIlaelaelaelaelae

hımm.......CADIARZU
demek sermediniz....
ya benim içime sinmiyo bişi kullancam ya....
nese zeyracım bizde öptük senide gizemide....

ayse kız serme ,zati amannnn.......kaydirigubbakcemile2

hımm.......CADIARZU
demek sermediniz....
ya benim içime sinmiyo bişi kullancam ya....
nese zeyracım bizde öptük senide gizemide....

ayse kız serme ,zati amannnn.......kaydirigubbakcemile2

ya ben sermeyi düşünüyorum aslında... ama ince bi kumaş düşünmüyorum aslında evlenirken yaptı annem. çok kayıyorlar yaa. daha düzensiz oluyor. böyle kalın koltuk kumaşı gibi bişiler düşünüyoum. hani amerikan serviste yapıyolar onlardan sert sert duruyor. buruşmuyor bozulmuyor. bulabilirsem onlardan alıp yanlarına bi overlok geçirtiricem. öyle dantel, gipür istemem ıyykkk:))

canım ben epidural istiyordum bi ara ama belden vurulan iğnede sakat kalma riski var dediler korktum ya ama soracağım yinede detaylı bi şekilde bu hafta doktoruma bakalım ne diyecek

canım ben anestezi teknisyeni bi arkadaşa sordum ben ilerde kendi eşime epidural kesinlikle yaptırcam dedi. çok tavsiye etti. :lepi:ama benim en büyük korkum ıkınamamak ve bu yüzden vakum kullanılmassı hala kararsızımlaelaelaelaelae

SİSİ'nin kocası da erkekler grubuna katılmış:)))) 3 oldular:)))))
hadi yaaa ben eşime küsüm haberim yok o yüzden:roflol:

kapitone diyolar yaa onlar ii oluyor yatak odasına seriyorum ii oluyor yıkanıyor falan şimdi de şu banyo paspasları varya ondan seriyor basıları hem kaymıyor hemde ince yaa belli bile olmuyor düz renkleri de vr kanarlarına overlok geçtimi ii oluyor fikir sadece

ben her türlü örtüye karşıyım hayatı zorlaştırıyolar ve çirkin görünüyolar ha o örtüleri alıp yıkamışım ha mobilyayı silmişim ne farkederki delikafadulden evimde bir masa örtümden başka örtü yok haaa birde çamaşır makinesinin üstünde var kaynanamın örtüsü. makineyi değiştirdiğimiz zaman onuda imha edecem:jeyyar:

Ahahahahaaaa:sm_cool:
çok fenasın...

hacercim geçmi,şi okuyordum canım hoşgeldin.nasılsın diyeceğim mide bulantıların devam ediyormuş.çok zor olmalı ya ama bebekler için katlanıcaz

yapma ya.... bende az önce baktım eşimle. hatta buraya yazdığımı gördü)))) pek bi bozuldu. efendim istese 500 kişi de olurlarmış:))))))))))))))))))))))))))

bende örtü sevmiyorum kızlar koymadım ben tuğba usülü annemler illede olsun diye yaptılar kullanıyomusun de sadece iğne oyası onu seviyorum tek.bizim buralarda yorgana bile dantel yaparlar çarşaf kenarına,yastığa falan ...düşünsenize bi yatıyosun sabah yüzünden millet dantelin örneğini çıkarıyorkaydirigubbakcemile3

yapma ya.... bende az önce baktım eşimle. hatta buraya yazdığımı gördü)))) pek bi bozuldu. efendim istese 500 kişi de olurlarmış:))))))))))))))))))))))))))
delikafaduldenpabucumun babaları ne olcak olsunlar da görelim biz daha 20 kişi olamadıkdelikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: ben çok direndim bacım sehpalar çizilirmiş de vitrin boş kalırmış da. evet sehpalarım çizildi ama böyle daha güzellerdelikafadulden

aha konu örtüye kadar gelmiş
efendime sölim benim koltuklarımda var kızlar örtü malesef
bende sevmiyorum ama mecburen salak gibi gittim krem rengi koltuk aldım
benim neme krem rengi koltuk bende üzerine polar battaniye örtüyorum kışın
hem sıcak oluyor hemde misafir gelince temiz oluyor ama ahdım var atacam örtüleri
nezaman bilmem kaymadığı için şimdilik iyi
tarhan benim makinamda bile örtü yok ben örtü düşmanıyım allahdan bılaşıkda çamaşırda
mutfakda gömme yoksa benim anam ikisinede örtü yapardı::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…