ne aldınnn
delikafaduldenpabucumun babaları ne olcak olsunlar da görelim biz daha 20 kişi olamadıkdelikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: ben çok direndim bacım sehpalar çizilirmiş de vitrin boş kalırmış da. evet sehpalarım çizildi ama böyle daha güzellerdelikafadulden
aha konu örtüye kadar gelmiş
efendime sölim benim koltuklarımda var kızlar örtü malesef
bende sevmiyorum ama mecburen salak gibi gittim krem rengi koltuk aldım
benim neme krem rengi koltuk bende üzerine polar battaniye örtüyorum kışın
hem sıcak oluyor hemde misafir gelince temiz oluyor ama ahdım var atacam örtüleri
nezaman bilmem kaymadığı için şimdilik iyi
tarhan benim makinamda bile örtü yok ben örtü düşmanıyım allahdan bılaşıkda çamaşırda
mutfakda gömme yoksa benim anam ikisinede örtü yapardı::))
kızlarr bakın en buldum ben bundan alacam sanırım:
Hepsiburada.com : Angelcare Kirli Bebek Bezi Atık Sistemi | Anne & Bebek & Çocuk
aha konu örtüye kadar gelmiş
efendime sölim benim koltuklarımda var kızlar örtü malesef
bende sevmiyorum ama mecburen salak gibi gittim krem rengi koltuk aldım
benim neme krem rengi koltuk bende üzerine polar battaniye örtüyorum kışın
hem sıcak oluyor hemde misafir gelince temiz oluyor ama ahdım var atacam örtüleri
nezaman bilmem kaymadığı için şimdilik iyi
tarhan benim makinamda bile örtü yok ben örtü düşmanıyım allahdan bılaşıkda çamaşırda
mutfakda gömme yoksa benim anam ikisinede örtü yapardı::))
niye nazlıcım beğenmedin mi aklıma yattı ama bi noktaya takıldım sanırım normal çöp poşeti takılamıyo bunlara özel poşetleri var galiba bitince nerden bulcam bilmiyom:uhm:ciddimisin?????
kızlar oğlumun park yatağı gelmiş eşim getiriyor şimdi oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy....
ahanda 2 tane oldu oğlumun beşiği.........
ne kadar müsrifsin demiyonda bana.yakışır ama ya el 1 ni bulamzaken bizim 2 olması.......ya neyse alındı gitti işte....sağol tatlım...........
hımmm....
bizim nisan annecikleri örtü sevmiyo,ben hangi dönemden kaldım acep.....
yani öle dantel falan sevmem ama ince nakışlı boncuklu taşlı seylere bayılırım.....
evimede cesit çeşit sererim,çok cici duruyo ....
benimde koltuklarımın kırmızı hiç gerek olmadı örtüye şimdilik.....
ama mutfak dolaplarım falan perdem dantel annem yapmıştı zamanında sevmedim ama şimdi haminneliğim tutdu gözüme hoş geliyo sankim....
yaşlandıkça anneme mi benziyorum ne????
oğlumun dolabı içinde kapitone alcam ben karar verdim ama şimdilik bir örtü sereyim diyorum.....
amannn be fundacım alınmış alınmıştır artkın ne yapcan .....
olsun sizin oğluşunda iki olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin;diycen ....
bu devirde herkesin iki tane...
millet neler yapıyo kız bizim iki beşiğimiz olmuş çokmu???
mesela benim oğlumun daha bi beşiği bile yok :1no2:
azcık duygu sömürüsü yapim sempatiksalakcinni
biz aramızda yatıracağız kuzumuzu ancak doyarız heralde koklaya koklayaopuyorumnanaktan
şaka kız teyzesi üzülmeyin sakın yakında alıcız bizde ama yeni değil
yiğenimin beşikini almaya karar verdik çünkü bebiş doğdukdan yaklaşık 2 ay sonra
evimizi değiştireceğiz yeni taşıncamız eve göre alıcaz taşıncamız evde hazırda
içinde abim var çıkınca ancak kendisi alın koyun diyor ama ben kendileri yatar diye
korkuyorum:ecrin_bebek::roflol:
tarhancım fikir süper ama diktircek birini bulursan:roflol::roflol:
amin canım.bebeğinin yatacak yeri olmayanlarada versin rabbim ay ne bileyim ben aldıkça herkes bi tuhaf bakıyo.oysaki benim ilk çocuğum hemde tedaviyle oldu.beşik konusunda değilde diğer konularda millet altından mı falan diyo.....
aman alınan alınmıştır sağol tatlım......
mesela benim oğlumun daha bi beşiği bile yok :1no2:
azcık duygu sömürüsü yapim sempatiksalakcinni
biz aramızda yatıracağız kuzumuzu ancak doyarız heralde koklaya koklayaopuyorumnanaktan
şaka kız teyzesi üzülmeyin sakın yakında alıcız bizde ama yeni değil
yiğenimin beşikini almaya karar verdik çünkü bebiş doğdukdan yaklaşık 2 ay sonra
evimizi değiştireceğiz yeni taşıncamız eve göre alıcaz taşıncamız evde hazırda
içinde abim var çıkınca ancak kendisi alın koyun diyor ama ben kendileri yatar diye
korkuyorum:ecrin_bebek::roflol:
tarhancım fikir süper ama diktircek birini bulursan:roflol::roflol:
niye nazlıcım beğenmedin mi aklıma yattı ama bi noktaya takıldım sanırım normal çöp poşeti takılamıyo bunlara özel poşetleri var galiba bitince nerden bulcam bilmiyom:uhm:
delikafadulden delikafadulden demek kendileri yatar diye korkuyon ilahi nazcım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?