2010 Nisan Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:

ya canım koltuk krem olsa mecburen bende kullanırdım sanıyorum benimkiler kırmızı.ya çok zor krem kullanmak.helede bebek ayaklanınca daha zor olur senin için bence bi müddet daha böyle kullan.bebek bişeyler yiyecek sürecek falan her daim elinde bir bezin olmasıda zor....
benimde mutfak dolabı gömme sadece ortada biraz açık yeri var orda da iğne oyası var sağolsun annem yaptı.bir tek onlar hoşuma gidiyo benimde

nazcım valla örtüsever anaları bertaraf etmek çok zor oluyo en iyisini yapmışsın:lepi:
aaaa koltuk örtüsü bende yapacam doğumdan önce çünkü oturma odasındaki koltuklar kayınvalidemin ve desenleri beni hiç açmıyo. üstlerine perdeler uymuyo bahanesiyle örtü arıyom napimm 65 yaşındaki kadının sevkiyle benimki uymuyodelikafadulden
hatta planım şu: bu moda olan polar örtülerden alıp lastikli çarşaflar gibi diktircem ve çekyatlara geçircem böylece kaymıcak düzeltme derdi olmıcak ve düzgün görüncekler. ama polarları dikecek adam bulamıyom pikoculara gidiyom perdeciler yapar diyolar perdeciye gidiyom pikocu yapar diyolarklava: en son oturup elimde dikecem:1no2:

kızlar oğlumun park yatağı gelmiş eşim getiriyor şimdi oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy....

ahanda 2 tane oldu oğlumun beşiği.........

kızlar oğlumun park yatağı gelmiş eşim getiriyor şimdi oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy....

ahanda 2 tane oldu oğlumun beşiği.........

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt güle güle kullanın canım yakışır göktuşumuza 2 değil 5 beşik olsa :asigim:

ne kadar müsrifsin demiyonda bana.yakışır ama ya el 1 ni bulamzaken bizim 2 olması.......ya neyse alındı gitti işte....sağol tatlım...........

hımmm....
bizim nisan annecikleri örtü sevmiyo,ben hangi dönemden kaldım acep.....
yani öle dantel falan sevmem ama ince nakışlı boncuklu taşlı seylere bayılırım.....
evimede cesit çeşit sererim,çok cici duruyo ....
benimde koltuklarımın kırmızı hiç gerek olmadı örtüye şimdilik.....
ama mutfak dolaplarım falan perdem dantel annem yapmıştı zamanında sevmedim ama şimdi haminneliğim tutdu gözüme hoş geliyo sankim....
yaşlandıkça anneme mi benziyorum ne????
oğlumun dolabı içinde kapitone alcam ben karar verdim ama şimdilik bir örtü sereyim diyorum.....

ne kadar müsrifsin demiyonda bana.yakışır ama ya el 1 ni bulamzaken bizim 2 olması.......ya neyse alındı gitti işte....sağol tatlım...........

amannn be fundacım alınmış alınmıştır artkın ne yapcan .....
olsun sizin oğluşunda iki olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin;diycen ....
bu devirde herkesin iki tane...
millet neler yapıyo kız bizim iki beşiğimiz olmuş çokmu???

mesela benim oğlumun daha bi beşiği bile yok :1no2:
azcık duygu sömürüsü yapim sempatiksalakcinni
biz aramızda yatıracağız kuzumuzu ancak doyarız heralde koklaya koklayaopuyorumnanaktan

şaka kız teyzesi üzülmeyin sakın yakında alıcız bizde ama yeni değil
yiğenimin beşikini almaya karar verdik çünkü bebiş doğdukdan yaklaşık 2 ay sonra
evimizi değiştireceğiz yeni taşıncamız eve göre alıcaz taşıncamız evde hazırda
içinde abim var çıkınca ancak kendisi alın koyun diyor ama ben kendileri yatar diye
korkuyorum:ecrin_bebek::roflol:

tarhancım fikir süper ama diktircek birini bulursan:roflol::roflol:

özgecim eminim evin şıkır şıkırdır aslında daha samimi bir havası oluyo evin ama sevemedim ben bir türlü anne olmaya başlayınca anneni daha iyi anlıyosundur bence. mesela benim annemde öyle örtü falan çok kullanmaz benim. bana çekmiş:roflol:

amin canım.bebeğinin yatacak yeri olmayanlarada versin rabbim ay ne bileyim ben aldıkça herkes bi tuhaf bakıyo.oysaki benim ilk çocuğum hemde tedaviyle oldu.beşik konusunda değilde diğer konularda millet altından mı falan diyo.....

aman alınan alınmıştır sağol tatlım......

delikafadulden delikafadulden demek kendileri yatar diye korkuyon ilahi nazcım :roflol:

tatlım ya boşver elalemi güle güle kullansın göktuşum. eğer ben ekonomik krizde olmasaydık heveslendiğim herşeyi alırdım bi dahamı doğuracam kaanımı içimde kalacağına alırım işim bitince yeni anne bir tanıdığıma hediye ederim kime ne.
hem som altından göktuşum var mı diyecekleri:lepi: pipisi de pırlantadan sırnaşık şey

ya canım etrafta bana küşük bi beşik yada park yatak verecek kimse yoktu yoksa bende almayacaktım...benim ev sobalı o yüzden kışın zor olcaktı.oğlumun odasındaki beşik sabit başka odaya geçmez hemde büyük.ilk eve geldiğimizde oğlumla yak odasında yatcaz kalabalık geçincede yinede burada soba yanar mayısa kadar oturma odasında kullanırım.

taşınıncaen güzelini alırsın ANNESİkaydirigubbakcemile2

niye nazlıcım beğenmedin mi aklıma yattı ama bi noktaya takıldım sanırım normal çöp poşeti takılamıyo bunlara özel poşetleri var galiba bitince nerden bulcam bilmiyom:uhm:

ya bende baktım da b.k biriktirici gibi geldi... diğer adıyla b.k kumbarası... ne gerek var tatlım yaa. hergün evden çöp çıkmıyomu zaten atarız gider işte yaa... ama sen beğendiysen yine diyecek sözüm yok. evet sanırım poşetleri ayrı birde:)

delikafadulden delikafadulden demek kendileri yatar diye korkuyon ilahi nazcım :roflol:

heeee napim sevimli gelir giri verirler içine ahanda beşik çöktü
abim zaten 90 kilo yengem 70 üstü oh oh maşallah:roflol::roflol:

ben oğluma ne ciciler alıcamgamyoncuiremsu şu evi taşıyalımda bayırın sonundan
emanet geldik buraya bi daha eşya almaya gerek yokki sök tak
yıpranıyor mobilyaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…