ya bende baktım da b.k biriktirici gibi geldi... diğer adıyla b.k kumbarası... ne gerek var tatlım yaa. hergün evden çöp çıkmıyomu zaten atarız gider işte yaa... ama sen beğendiysen yine diyecek sözüm yok. evet sanırım poşetleri ayrı birde:)
tatlım ya boşver elalemi güle güle kullansın göktuşum. eğer ben ekonomik krizde olmasaydık heveslendiğim herşeyi alırdım bi dahamı doğuracam kaanımı içimde kalacağına alırım işim bitince yeni anne bir tanıdığıma hediye ederim kime ne.
hem som altından göktuşum var mı diyecekleri:lepi: pipisi de pırlantadan sırnaşık şey
ya canım etrafta bana küşük bi beşik yada park yatak verecek kimse yoktu yoksa bende almayacaktım...benim ev sobalı o yüzden kışın zor olcaktı.oğlumun odasındaki beşik sabit başka odaya geçmez hemde büyük.ilk eve geldiğimizde oğlumla yak odasında yatcaz kalabalık geçincede yinede burada soba yanar mayısa kadar oturma odasında kullanırım.
taşınıncaen güzelini alırsın ANNESİkaydirigubbakcemile2
fundacım, nazcım valla kumbara esprisinden sonra bana da mantıksız geldi çok yerinde bir deyim oldu fundacım vazgeçirdin benikaydirigubbakcemile3
anam hatlar karıştı espriyi nazlı yapmışkaydirigubbakcemile3 pardon funda diilmiş nazlıcım haklısın valla
fundacım, nazcım valla kumbara esprisinden sonra bana da mantıksız geldi çok yerinde bir deyim oldu fundacım vazgeçirdin benikaydirigubbakcemile3
anam hatlar karıştı espriyi nazlı yapmışkaydirigubbakcemile3 pardon funda diilmiş nazlıcım haklısın valla
ya tatlım valla sinirden şu anda eşime çok fena kızgınım da ondan kafam karıştıben anladım canım düzeltmene gerek yoktu opuyorumnanaktan bende yapıyorum sanırım bazenbilmiyorumkismile
ya tatlım valla sinirden şu anda eşime çok fena kızgınım da ondan kafam karıştıklava:
sağol canım evet ne yapalım çoğu gitti azı kaldı çok şükür bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisiönemli değilhacercim geçmi,şi okuyordum canım hoşgeldin.nasılsın diyeceğim mide bulantıların devam ediyormuş.çok zor olmalı ya ama bebekler için katlanıcaz
kızlar gördünüzmü mart annelerinde doğum yapanlar var
allah muhafaza birdahaki ay bizde de başlar doğumlar ::)))
tuğbacığım vazgeçmen bencede iyi olmuş.dememiştim sana ama gerçektende b.k kumbarası gibi.kaydirigubbakcemile3 gerek yok canım ya ayrıca ayrı çöp poşetimi alcan onun için....hiç gerek yok.onun yerine oğluna bir pantolon al......
slm ben geldim.face deki grubumuzu buldum nihayet üyede oluverdim.budebe jnaz ruzenin tarhan annee ayse deniz ay valla daha aklıma gelmyen biçok kişiyi görmüş oldum çok mutlu oldum sizi resimden de olsa görmek çok güzeldi opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım burayada facedeki grubada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?