2010 Nisan Anneleri

sana katılıyorum şekerim sabahdan beri yorum yapmim dedim emme
helede b.k kumbarası süperdi:roflol::roflol:

tarhancım sen iyi düşün bence pek gerek yok gibi ama sen bilirsin

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

akşam akşam beni güldürdün Allahta seni güldürsün tatlım.....

kızlar ben yemeğe geçeyim iyi akşamlar

fundacım, nazcım valla kumbara esprisinden sonra bana da mantıksız geldi çok yerinde bir deyim oldu fundacım vazgeçirdin benikaydirigubbakcemile3

anam hatlar karıştı espriyi nazlı yapmışkaydirigubbakcemile3 pardon funda diilmiş nazlıcım haklısın valla

Son düzenleme:

tabiki canım sana katılıyorum benimde evim sobalı ve tekerlekli bişiy olması gerekiyorki
ben onu getirim götirim falan alınmı alınmıştır olsun hayırlısı ile kullansın
bende alıcam tabiki hele şu evi değiştirim görürsünüz inş yerimseniben

:roflol::roflol::roflol::roflol:vazgemen süper olmuş

ben anladım canım düzeltmene gerek yoktu opuyorumnanaktan bende yapıyorum sanırım bazenbilmiyorumkismile

kızlar gördünüzmü mart annelerinde doğum yapanlar var
allah muhafaza birdahaki ay bizde de başlar doğumlar ::)))

hacercim geçmi,şi okuyordum canım hoşgeldin.nasılsın diyeceğim mide bulantıların devam ediyormuş.çok zor olmalı ya ama bebekler için katlanıcaz
sağol canım evet ne yapalım çoğu gitti azı kaldı çok şükür bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisiönemli değil
kızlar gördünüzmü mart annelerinde doğum yapanlar var
allah muhafaza birdahaki ay bizde de başlar doğumlar ::)))

ayy allah korusun yaa bazen adet sancısı gibi sancım oluyor korkuyorum valla erken doğumdan bebekler genelde gelişimleri tamamlanmadan doğuyor

tuğbacığım vazgeçmen bencede iyi olmuş.dememiştim sana ama gerçektende b.k kumbarası gibi.kaydirigubbakcemile3 gerek yok canım ya ayrıca ayrı çöp poşetimi alcan onun için....hiç gerek yok.onun yerine oğluna bir pantolon al......

ahaha ama bizim burda çok bilmişler diyoki çocuğun yediği helal giydiği haramdır. onlarda pantalon alma diyolar nolcek şimdi.kaydirigubbakcemile3

yaaa nerdesinizzz nisan annişleri uykucu olduk çıktık böylede olmazkiiiibilmiyorumkismile

slm ben geldim.face deki grubumuzu buldum nihayet üyede oluverdim.budebe jnaz ruzenin tarhan annee ayse deniz ay valla daha aklıma gelmyen biçok kişiyi görmüş oldum çok mutlu oldum sizi resimden de olsa görmek çok güzeldi opuyorumnanaktan

aynen tuğbacığım ya uykum geldi benim zor duruyorum uyumamak için.göz kapaklarıma kibrit çöpümü koysam acaba

hoşgeldin canım burayada facedeki grubada

gelincik canım iyi yapmışsın facebooktanda ilerletiriz muhabbeti
ay fundacım bu saatte noluyosun dur bak ne dedikodular var bendekoy körit çöpünü gel hadikaydirigubbakcemile3

inşallah tarhancım..face de ekledim seni haberin ola..bu arada resimlernide gördüm çok hoş hatunsun vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…