2010 Nisan Anneleri

hadi söyle tuğba ne dedikodular var gidiyor gözlerim:roflol: anlat bakem bu akşamın konusu nedir?

kızlar hepinizi öpüom kocaman ben kaçar ..bu saatte çoktaann uyuyo olmam lazımdı.alışştım erkenden uyumaya.şimdi istesemde oturamıom..hepinize ii geceler :1hug:

inşallah tarhancım..face de ekledim seni haberin ola..bu arada resimlernide gördüm çok hoş hatunsun vesselam
hemen kabul ediyom cicim ne hoşu ayol şişkoyum ben:kedi:

ay koydum çöpü ama bu çöpte kırılcak galibaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
kız dur uykunu açayım senin biraz: biliyonmu az önce ne oldu bizdeki ihtiyar heyetini biliyon kayınvalide ve onun ablası yani eşimin teyzesi.
oturuyoduk kayınvalidem demez mi abla sende gel bizle cumartesi günü gezeriz değişiklik olur!!
ya ne işi var yetmiş yaşında kadının benim bebek alışverişimde şok oldum tabi bişi de diyemedim kadının yanında.
yaaa kayınvelidemin siz karı koca gidin ben size takılmıyayım diyeceği yerde; ki öyle bile dese ilk torunu ben heveslenir diye ısrar ederim mutlaka gel derim. o peşimize ablasını takıyo yaaa. taa gebzeden eminönüne gidecez altımızda araba yok zaten yuh artık dedim kudurdumklava:

heheheh artık tıngır mıngır gidersiniz hehehe....:roflol::roflol:ne iyi demiş he kayınvalidende....bak sana dedim beni al helikopterinle diye artık kaldın mı ihtiyar heyetine:roflol:

e söylemedin mi eşine???nasıl geziceksiniz ayakbağı olur kadın.

hadi söyle tuğba ne dedikodular var gidiyor gözlerim:roflol: anlat bakem bu akşamın konusu nedir?
yazdım yazdım benm gözlerim pörtledi duyunca bakalım senin uykunu açabilcemmi:)
kızlar hepinizi öpüom kocaman ben kaçar ..bu saatte çoktaann uyuyo olmam lazımdı.alışştım erkenden uyumaya.şimdi istesemde oturamıom..hepinize ii geceler :1hug:
iyigeceler canımopuyorumnanaktan

e söylemedin mi eşine???nasıl geziceksiniz ayakbağı olur kadın.
hoşgeldin canımmm söledim söledim ben annemle konuşurum gelmez teyzem dedi ama bakalım bir kere davet etti nasıl geri dönecek bilmiyom ben kafam rahat etsin diye arkadaşlarıma bile teklif etmedim yaaaa
kız senin neren şişko sen şişko görmemişsin.çok tatlı duruyosun canım.
ay saol tatlım o senin güzelliğin :kedi:

hoşbulduk canım...bence de hiç kimseye gerek yok. eşiyle bile insanın kafası karışıyor:))

bugün kızım coşmuş durumda allah korusun sanki heran çıkıcakmış gibi hissediyorummafoldumben

heheheh artık tıngır mıngır gidersiniz hehehe....:roflol::roflol:ne iyi demiş he kayınvalidende....bak sana dedim beni al helikopterinle diye artık kaldın mı ihtiyar heyetine:roflol:

ahhh canım ahhhh helikopter tamirde olmasa ben bu hallere düşermiydim:roflol:

slm kızlar gece kuşları neler yapıyo bakalım bu gecenin konusu ne

bende yeni geldim canım. tuğba alışverişe 70 yaşındaki teyzeyle gidecekmiştedelikafadulden
aboooooooooo ne 70mişmi valla desene o zamn tuğbanın alışverişi 3 günde ancak son bulur tuğbaya sorayım bir ciddimi yaa bidaha düşünsün akannehir

ilginç bişiler bulursan bizimlede paylaş tatlımopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım nerelerde kaldın bugece fundayı uyanık tutmaya çalışıyoz:lepi:

hoşbulduk canımcım benim dünürün uykulu hali geri gelmiş ilk zamnlardaki gibi bendede uyuşukluğum üstümde karnıma bu akşam beni gören maşallah demeden büyümüş diyolar sanki içindeki bebeği görüyoılar ayyy yengeleri eşimin bir maşşallah demedi yaa elim kolum kalkmıyo benimde sorma canımcım bu arada sen 70lik teyzeylemi gideceksin canım alışverişe iyi düşündünmü yaabilmiyorumkismile

dünür hoşgeldin.kızlar uykum açılsın diye elma kemiriyorum.ya güzel bişey bulamadım canım.bende aslında varda can sıkıntısı işte.....
dünür siz ne zaman gitceksiniz şeker testine*

ya birgün dünür bişeyler yapalım ya havalar açsında ya orduya ya giresuna gidelim ne dersin*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…