2010 Nisan Anneleri

ayyy zeyracımmm benim niyetim yokta emrivaki oldu biraz
kızlar internet çok kötü ben çıkmak zorundyaım o yüzden okuyamıyom bile yazdıklarınızı
iyigeceler öptüm hepinizi

canım dünürcüğüm hoışbulduk canımcım tamam canım havalar açsın o dediğimiz yere pazar suyuna gidelim canım hem yemek borcumuzu ödemiş oluruz bişzim beylere

bu arada haftaya eşim perşembe işe gidecek hafta içi o zamn gitmeyi düşünüyorum ama belki pazarteside gidebilirim canım yaa off çok sıkıldım kan alınmasından artık yaa gidip gelmekten birde şu buzlar bir erisin canım

iyi geceler kizlar sadece bi selam verim dedim kendimi iyi hissetmiyorum
ve yatiyorum bugün giremedim diye bi bakim dedim sanirim herkesler iyi
allah hepinize rahatllik versin

haaatarhancimsekerli su verilirmi ilk dogdugunda bilemiyecem ama
tecrübeli bir anne olarak görürsen beni
bence kayinvalideni kirma
sonuca su bebek icin tehlikeli degil kaynatilmis su oldugu sürece
sadece gerek olmadigini söylüyor doktorlar tehlikeli oldugunu degil canim benim
ayrica ben verdim ogluma anne sütü fazla veremedim ama mama verdigimde muhakkak verdim onun icine katigimiz suyun yeterli oldugunu düsünmüyorum cünki mama zaten tatlandirilmis birsey oldugu icin tabiki karar yinede senin en dogru karari verecegine eminim

hoşgeldin reyhancığım iyi geceler sanırım iyi hissetmiyosun kendini umarım moralin biraz daha iyidir canım benim

Canımm iyiyim çok şükür sen nasılsın ?

Bu arad dün cvp yazmadan çıkmışım sana çok tşk ederim iyi dileklerin için a.s.

bizde iyiyiz şükürler olsun canım olsun bitanem gönüller bir olsun canımcım gel sık sık artık yaa özletme kendini canım

reyhancığım iyi geceler canım :asigim:

teyzoşlar herkese iyi geceler bizde yatmaya gidiyoruz rabbim rahatlık versin öptük kocamn

bizde iyiyiz şükürler olsun canım olsun bitanem gönüller bir olsun canımcım gel sık sık artık yaa özletme kendini canım

reyhancığım iyi geceler canım :asigim:

Sorma canımcım yaa epeydir giremiyordum ama artık sık sık burda olucam inşAllah :)

batuhanım ii geceler cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…