2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar şimdiden herkese hayırlı cumalar bizde yeni kalktık dışarıda çok güzel güneş var ama etraf buz gibi

gunaydın kızlar
yarın ıtıbarıyle ınternetım kapanıyor
guzel arkadaslıgınız ıcın allah razı olsun
hepınız hakkınızı helal edın

tarhan cnm
profılıme telını bırakırmısın senınle gorusmek ısterım ama acıl luften
belkı bıdaha bakma fırsatım olmaz

budebe cnm
gıresuna geldıgımde senınle de gorusmek ısterım
telını bırakırsan cok mutlu olurum
bu int eşimle aramızı acmaya basladı
o yuzden kapatalım dedım fıkır benden
hepınız hakkınızı helal edın

günaydın dünürcüğüm günaydın gelinciğim günaydın aşkitom

aşkitom canım arada internet bulduğun yerde gel canım olsun bebişin senin en güzel mutluluğun şu aralar canımcım görüşmek dileğiyle sende hakkını helal et canım ömerciği öp bizim için

günaydın tatlım.ay canım benim üzüldüm ya seninle böyle görüşemeyeceğiz canım benim....olsun inşallah buraya gelirsiniz görüşürüz.şimdi yazıyorum sana özelden canım

sagolun kızlar,

lutfen tarhana da soyleyın
bırazdan cıkıcam
belkı bıdaha gıremem
eşimi çok kırdım ınt gırmem yasak

aysecim ya içme istersen yoğun bir kimyon ,ve aroması yüksek bi baharat sende hamişsin gazını çözeyim derken mideni mahvetme sonra,sonrada midem yanıyor cayır cayır diyebilirsin.....
gazını çözmek istersen,rezene demle ve iç senin içinde bebek içinde sütün çoğalması içinde cok faydalı...

oyyy içeyeyim ben o zaman

özge canım rezene çayını şimdiden içmeye başlasakmı süt için......birde sana bi sorum vardı dur özeline yazayım

günaydın...
çok kötü bir rüya gördüm bu gece hayır olsun...
bebeğimi kaybetmişim.
çok afedersiniz böle elime bir et parçası geliyor. onu bi peçeteye sarıp hastaneye gidiyorum kimse benimle ilgilenmiyor. bi süre sonra doktorun biri yan gözle bakıp o elindeki bebeğin zaten ölmüş diyor. bende o ana kadar et olarak gördüğüm parçaya bi bakıyorum kulağını yüzünü falan görüyorum. bağırıyorum ağlıyorum alıp çıkıyorum hastaneden elimde. eşimde üzgün ama bir yandan telefonla görüşüyor. konuyla hiç alakasız bişiler konuşuyorlar ablamla. hepten deliriyorum sokaklarda bağırmaya başlıyorum. sesim çıkmıyor. orda uyandım çok şükür. bebişim kıpırdıyordu:) eşimi uyandırdım ve ağlamaya başladım. neyse geçti... ama kötüydü.. inşallah hayırdır:))

cnm benım ısmım rahime
telımı msjla bıldırırım
tarhana mutlaka soyleyın

hepınızı optum
belkı daha gıremem
olmazsa tarhanın telını senden alırım
allaha emanet olun
sımdı cıkmak zorundayım

kızlar sizdede oluyormu bu ara yani bu hafta iyice belirginleşti kuzey'in tekmeleri...
öle böle değil içimde kendine yermi açıyor ne anlamadım...
resmen dönüşlerini,dirseklerini hissediyorum...
bazen yerimden sıçrıyorum o derece kuvvetli vuruyor....
kaburgam sancıyor ,ayaklarıyla bastırınca....
sanki annecim yerim öle darlaştıki hareket edemiyorum der gibi.....
minik kuzucuklar sağlıkla gelsinler de yanıbaşımızda tepinsinler artık.....

özge canım rezene çayını şimdiden içmeye başlasakmı süt için......birde sana bi sorum vardı dur özeline yazayım

canım rezene çok faydalı bir bitki,hamişler için,yeni doğum yapanlar için,emziren anneler için,yeni doğan bebekler için....
bize gelince;hamişlikle gaz problemi,mide sorunu,hazımsızlık,mide yanması,bulantısı için çok faydalı,rahatça kullanabiliriz,hiç bi yan etkisi yok....
aslında doğumdan sonra başlayabilirsin fundacım,bol ve kaliteli sütün olur,hem bebeğin gazını da senin içtiğin rezene alır....sütten gaz gecme sorunu ortadan kalkar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…