günaydın...
çok kötü bir rüya gördüm bu gece hayır olsun...
bebeğimi kaybetmişim.
çok afedersiniz böle elime bir et parçası geliyor. onu bi peçeteye sarıp hastaneye gidiyorum kimse benimle ilgilenmiyor. bi süre sonra doktorun biri yan gözle bakıp o elindeki bebeğin zaten ölmüş diyor. bende o ana kadar et olarak gördüğüm parçaya bi bakıyorum kulağını yüzünü falan görüyorum. bağırıyorum ağlıyorum alıp çıkıyorum hastaneden elimde. eşimde üzgün ama bir yandan telefonla görüşüyor. konuyla hiç alakasız bişiler konuşuyorlar ablamla. hepten deliriyorum sokaklarda bağırmaya başlıyorum. sesim çıkmıyor. orda uyandım çok şükür. bebişim kıpırdıyordu:) eşimi uyandırdım ve ağlamaya başladım. neyse geçti... ama kötüydü.. inşallah hayırdır:))
günaydın...
bebeğimi kaybetmişim.
çok afedersiniz böle elime bir et parçası geliyor. onu bi peçeteye sarıp hastaneye gidiyorum kimse benimle ilgilenmiyor. bi süre sonra doktorun biri yan gözle bakıp o elindeki bebeğin zaten ölmüş diyor. bende o ana kadar et olarak gördüğüm parçaya bi bakıyorum kulağını yüzünü falan görüyorum. bağırıyorum ağlıyorum alıp çıkıyorum hastaneden elimde. eşimde üzgün ama bir yandan telefonla görüşüyor. konuyla hiç alakasız bişiler konuşuyorlar ablamla. hepten deliriyorum sokaklarda bağırmaya başlıyorum. sesim çıkmıyor. orda uyandım çok şükür. bebişim kıpırdıyordu:) eşimi uyandırdım ve ağlamaya başladım. neyse geçti... ama kötüydü.. inşallah hayırdır:))
hoscakalın can arkadaslarım
hakkınızı helal edın
bende varsa cumleten helal olsun
sızı sevıyorum
canım ya artık bu rüyalar bu aylarda normalmiş,buna benzer bir rüya bende görmüştüm....insan ister istemez etkileniyor bu normal.....hayırlar olsun diyelim biz yine.....bende bazen bu sekilde bazende saçma sapan rüyalar görüyorum....hayırlsıı ile bir doğursak kuzucuklarıda rahat etsek valla.....
canım benim bende o kadar görüyorumki böyle kabuslar insan çok kötü oluyor etkisinde kalıyor.Allahım hayırlara çıkarsın rüyanı canım.
canım rezene çok faydalı bir bitki,hamişler için,yeni doğum yapanlar için,emziren anneler için,yeni doğan bebekler için....
bize gelince;hamişlikle gaz problemi,mide sorunu,hazımsızlık,mide yanması,bulantısı için çok faydalı,rahatça kullanabiliriz,hiç bi yan etkisi yok....
aslında doğumdan sonra başlayabilirsin fundacım,bol ve kaliteli sütün olur,hem bebeğin gazını da senin içtiğin rezene alır....sütten gaz gecme sorunu ortadan kalkar....
nazlıcığım canım o rüyalar beni harap ediyo birde bazen hep korkulu görüyorum bu gecede gördüm çok etkilendim gerçi ben bebeğimi değilde başka bişey gördüm hormaonlardan oluyomuş sanırım
selam kızlar hayırlı cumalar ben geldim.herkez iyidir heralde çok okuyamadım geçmişi.günaydın...
bebeğimi kaybetmişim.
dünür o ne güzel yollarda kar var mı acaba eriseydi ya öyle gitseydiniz*
günaydın...
bebeğimi kaybetmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?