2010 Nisan Anneleri

hoscakalın can arkadaslarım
hakkınızı helal edın
bende varsa cumleten helal olsun
sızı sevıyorum

canım ya artık bu rüyalar bu aylarda normalmiş,buna benzer bir rüya bende görmüştüm....insan ister istemez etkileniyor bu normal.....hayırlar olsun diyelim biz yine.....bende bazen bu sekilde bazende saçma sapan rüyalar görüyorum....hayırlsıı ile bir doğursak kuzucuklarıda rahat etsek valla.....

canım benim bende o kadar görüyorumki böyle kabuslar insan çok kötü oluyor etkisinde kalıyor.Allahım hayırlara çıkarsın rüyanı canım.

canım benim bende o kadar görüyorumki böyle kabuslar insan çok kötü oluyor etkisinde kalıyor.Allahım hayırlara çıkarsın rüyanı canım.

aminnnn. ben ilk defa bu boyutta gördüm ve hala çok kötüyüm. sabah eşim işe giderken bile arkasından bebeğimiz ii merak etme diyorum. kafayı yicem galiba:))) neyse geçti.. bir rüyadı sadece...hayır olsun

tamam canım çok sağol şekerim.doğumdan sonra daha iyi olur ama untmadan almak lazım.poşet olanı çok işe yaramaz dimi bitkisini alıp biz demleme yapalım?
tekmelere gelince gerçekten bende hissediyorum baya bazen gerinleşiyor karnımda karnım şekil değiştiriyor kendine yer açıyor ayaklarını uzatıyor.göğsüme baskı yapıyor.yer açıyolar kendilerine sıkışıyolar haliyle büyüyolar kuzucuklarımız

kızlar bizde kahvaltımızı yaptık geldik şimdide evde biraz temzilik yapıcaz kızımla sonrada akşama misafirliğe gideceğiz arkadaşımın kızı oldu onu bakmaya gideceğiz dünürcüğüm giresuna gideceğiz akşama arkadaşım orada hani o hastahanede çalışıyo demiştimya yazı işlerinde onun bebişini bakmaya gideceğiz canım

nazlıcığım canım o rüyalar beni harap ediyo birde bazen hep korkulu görüyorum bu gecede gördüm çok etkilendim gerçi ben bebeğimi değilde başka bişey gördüm hormaonlardan oluyomuş sanırım

nazlıcığım canım o rüyalar beni harap ediyo birde bazen hep korkulu görüyorum bu gecede gördüm çok etkilendim gerçi ben bebeğimi değilde başka bişey gördüm hormaonlardan oluyomuş sanırım

ay o hormonları...... manyak ettiler bizi ya:))) neyse şükür iyiyim. hazırlanıp dükkana gidicem ordan devam ederim artık:))

selam kızlar hayırlı cumalar ben geldim.herkez iyidir heralde çok okuyamadım geçmişi.
nazlıcım canım benim ya takma kafana bende görüyorum bu aralar ama hep başka şeylere yoruyorum.tv izleyerek uyudum,namazım geçti ondan falan diye düşünüyorum hep.bebeğe yormuyorum yani.hayırlara gelsin ama hakkaten sıkıntılı bir süreç.sizi bilmem ama ben gece çok uyanıyorum.ve uyuyamadığım çok oluyor.bazen kalkıp afedersiniz wc ye gidemiyorum korkumdan o derece yani.dönerken canım yanıyor.
tekmeler ruzeninin dediği gibi baya kuvvetlendi.bu hafta aşırı kasık ağrım var.birisi bebeğin başı aşağı gelmiştir ondandır dedi.ilk ve son 3 aylarda sıkıntı hep oluyormuş.kendimizi dinlemeyip yollara vuralım en iyisi.opuyorumnanaktan

dünür o ne güzel yollarda kar var mı acaba eriseydi ya öyle gitseydiniz*

canım buz sanırım eridi yollarda yok canım karayolunda olmaz ama tabi asfaltta var ondada dünürün sağolsun güvenliğimi sağlıyoolumunekankayizsmile

Hayırdır inşallah canım.Hamilelik döneminde böyle rüyalar görmemiz normal çünkü herşeyimiz değişiyor.İçini sıkma sakın temem mi?opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...
hava çook kapalı ve dışarda acayip bir yağmur var.. kendimi mutsuz hissediyorum.. eşimde izinde..onu evde bırakıp işe gelmek çok kötü.. işi bırakma zamanı geldikçe günler geçmek bilmiyor ((((((((((((((((

günaydın kızlar nasılsınız bugün yaa bu saate kadar uyudum hala uykum geliyor uykucu oldum geceleri hiç uyuyamıyorum ama gündüz uykulu geziyom evde
facebook ta grupmu var ben görmedim

günaydın ilkenurcuğum,burcucuğum,hacerciğiğm hoşgeldinzi

günaydın kızlar sabah işlerim vardı daha yeni okuyabildim geçmişi.
aşkitom gitmiş yetişemedim onun için hayırlısı olsun artık ben size aşkitom ile ömerciğin haberlerini ulşatırırım inşallah kızlar fundacım senden alayım ben artık numarasını. ona yolladım ama sanırım geç kaldımmafoldumben
nazlıcım sıkma canını bu aralar rüyalarımızın garipleşmesi çok normal mesela ben geçenlerde akide şekeri gibi cam gibi kırpkırmızı bir kaan doğurmuştumkaydirigubbakcemile3 bugünde sibel canla tanışıp onun yaptığı tatlıyı yedim hatun bizim evde sere serpe dolaşıyodukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…