2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin tuğbacığım canım

hacerciğim şükürler olsun iyiyiz canım benim temizlik yapıcaz kızımla bir kalkarsam pc başından

hoşbulduk zeynocum nasılsın? akşam deli oldum bağlantı gidiyodu ne güzel muhabbet edecektik.

sorma tuğbacığım olsun yaparız inşallah gerçi bu akşam misafirliğe gideceğiz ama gece artık uykum olmazsa yaparız bende şimdi toz falan alıcam işler bitmiyo evde helede sobalı ev olunca hiç bitmiyo canım benim görüşrüz tatlısı

kızlarr şimdi mynette bir haber okudum. hatunun biri gündüz sevgilisiyle, akşam eşiyle birlikte olmuş ikiz doğurmuş. DNA testinde ikizlerden birinin babası eşi, diğerinin babası sevgilisi çıkmış kaydirigubbakcemile3
aşağıda okuyucu yorumları var ahlaksız kadın vs. diye.. iyide adamın biri aynı günde iki ayrı kadını hamile bıraksaydı koçum aslanım derlerdi, kadın olunca cehennemlik oluyo klava:

canım hoşgeldin.benim özelime numaranı yaz aşkitoma vereyim istersen şimdi msj atmış bana.senin numaranı istiyordu.....

ya ben bisey sorcam...ben bugün doktora gittim 2100 gr dedi doktor....sizin durumunuz nasil...doktor cok büyük dedi...erken dogum riski var dedi...kafayi yicem ya

ya ben bisey sorcam...ben bugün doktora gittim 2100 gr dedi doktor....sizin durumunuz nasil...doktor cok büyük dedi...erken dogum riski var dedi...kafayi yicem ya

canım benim sıkma cnaını olabilir gebelik sitelerinde baktın mı ortalam kilolara?? Jnazın da öyle zaten. Bakalım biz haftaya gidicez ne haberlerle gelicez.

kızlar şu face grbu süper oldu ya.....
herkesi yakından görmek,tanımak süper....
ahh bizim nisan annecikleri nekadar tatlıymış böle....
herkes birbirinden güzel....
burdan hep merak ederdim kim kimdir diye...
face resimleride görünce sevindirik oldum.....
bu arada katılmayan arkadaşlar,hepinizi bekliyoruz grubumuza.......''KADINLAR KULUBÜ 2010 NıSAN ANNELERı'' olarak kayıtlı büyk harflerle aratın çıkıyo....

cok saol canim...benim ilki de erken dogdu 8 ay yogun bakimda kaldi...o günler cok zordu...ayni seyleri yasamaktan korkiyorum iste....1600 gr olmasi gerekiyormus dedi doktor...

zümminciğim canım canını sıkma canım yaa fundanın benim dünürün doktoru bebiş kilolu olunca erken doğcak anlamına gelmez demiş canım yaa kafaya takma o zamn stresten hep daha bebiş üzülür canım olumlu şeyler düşünelim canım

selam kizlar hayirli cumalar cümleten
nasilsiniz bakim ???
valla bende sizi merak ettigim icin face üye oldum ama hic bisey anlamiyom ya zemuszemus
valla biraz arastirmam lazim sanirim

bende bugun bebeğimi görmeye gidicem kısmetse....
çok özledim onu ,çok merak ediyroum oğluşumu....
bakalım kilo almışmı,gelişimi nası.....
ahh miniğim benim ya...uzun zaman oldu görmeyeli....
gene not aldım soracaklarımı doktora inşlh gecenki gibi not kağıdımı unutmam.....
en önemliside sac boyası konusunda konuşucam kızlar,yoksa ben evdeki tüm aynaları fırlatıp atıcam...

slm zümmin canim benim bebgimde 2 hafta önden gidiyor dün terminim vardi benimde bebgim tam 2 kilo olmus 4 kilo dogar bu gidisle dedi hayirlisi olsun kolay dogumlar dilerim allahtan hepimizee cnm

merhaba reyhancığım hayırlı cumalar tatlım nasılsın canım hoşgeldin valla ben face üye değilim canım o yüzden yorum yapamayacağım canımcım

özgeciğim canım inşallah güzel haberlerle gel canım benim saç boyası konusundada boşver canım yaa zaten 2 ay kaldı daha sonra boyatırsın bu kadar bekledik 2 ay daha bekleriz ne olacak kuzucuklar için benim yanlardan beyazlar bile çıkmış boyatmaktan ne yapim yaa

bende facebook üye oldum ama isimler çok farklı yaa tanıdıklarıma davet gönderdim tanıdıkça diğerleri ile de iletişime geçeriz

güzel haberlerle dön insallahopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız evet bu arada face grubu ii olmuş :)

hosgeldin canim kendi adima iyim sen nasilsin????

cok saol canim benim...doktor rahim agzini ölctü kücülme var dedi...ne anlama geliyor dedim...senin ilki erkendogdu...buda riskli dedi...onun icin cok üzüldüm...Rabbim hayirlisini nasip etsin canim...su ikinci ayda gecse Allahin izniyle...baska bisey istemiyorum...

slm zümmin canim benim bebgimde 2 hafta önden gidiyor dün terminim vardi benimde bebgim tam 2 kilo olmus 4 kilo dogar bu gidisle dedi hayirlisi olsun kolay dogumlar dilerim allahtan hepimizee cnm

amin canim insallah bebeklerimiz zamaninda gelir canim.....insan bi defa böyle erken dogum yapinca korkiyor iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…