günaydın kızlar sabah işlerim vardı daha yeni okuyabildim geçmişi.
aşkitom gitmiş yetişemedim onun için hayırlısı olsun artık ben size aşkitom ile ömerciğin haberlerini ulşatırırım inşallah kızlarfundacım senden alayım ben artık numarasını. ona yolladım ama sanırım geç kaldımmafoldumben
nazlıcım sıkma canını bu aralar rüyalarımızın garipleşmesi çok normal mesela ben geçenlerde akide şekeri gibi cam gibi kırpkırmızı bir kaan doğurmuştumkaydirigubbakcemile3 bugünde sibel canla tanışıp onun yaptığı tatlıyı yedim hatun bizim evde sere serpe dolaşıyodukaydirigubbakcemile3
ya ben bisey sorcam...ben bugün doktora gittim 2100 gr dedi doktor....sizin durumunuz nasil...doktor cok büyük dedi...erken dogum riski var dedi...kafayi yicem ya
ya ben bisey sorcam...ben bugün doktora gittim 2100 gr dedi doktor....sizin durumunuz nasil...doktor cok büyük dedi...erken dogum riski var dedi...kafayi yicem ya
bende bugun bebeğimi görmeye gidicem kısmetse....
çok özledim onu ,çok merak ediyroum oğluşumu....
bakalım kilo almışmı,gelişimi nası.....
ahh miniğim benim ya...uzun zaman oldu görmeyeli....
gene not aldım soracaklarımı doktora inşlh gecenki gibi not kağıdımı unutmam.....
en önemliside sac boyası konusunda konuşucam kızlar,yoksa ben evdeki tüm aynaları fırlatıp atıcam...
slm kızlar nasılsınız evet bu arada face grubu ii olmuş :)
zümminciğim canım canını sıkma canım yaa fundanın benim dünürün doktoru bebiş kilolu olunca erken doğcak anlamına gelmez demiş canım yaa kafaya takma o zamn stresten hep daha bebiş üzülür canım olumlu şeyler düşünelim canım
slm zümmin canim benim bebgimde 2 hafta önden gidiyor dün terminim vardi benimde bebgim tam 2 kilo olmus 4 kilo dogar bu gidisle dedi hayirlisi olsun kolay dogumlar dilerim allahtan hepimizee cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?