2010 Nisan Anneleri

özge sana bişi yazdım özelden

kızlar faceye üye olanlarınız yanına rumuzunuda ekleyebilirmi ve duvara yazarsa tanımamız açısından süper olur....
ben bugun bikaç kişiyi onayladım ama içinde tanımadıklarım var .....
bilgilendirirsiniz süper olur......

ayse-denizy....doktor rahimi ölctü...daralma var dedi...ne anlama geliyor dedim...senin ilkin erken dogdu...buda risk altinda dedi..bide kilosu cok dedi...benim haftadakiler 1600 gr olmasi gerekiyormus dedi...simdi baktim..hamile sitelerine normal diye söyliyor...

hayırlı cumalar hanımlar.bir bakayım sizlere dedim.biraz yoğun um kaçgündür.haftayada öyle.işler birden birikti.inşallah herkes iyidir.sıkıntıdan önce yeni eklenen cicilere baktım.hepsi harika.ben özendikçe benim cicilerimi yerleştirme işim uzuyor.oğluşumu merak ediyorum.haftaya doktora gideceğim.bakalım ne durumdayız.birde geçmişe göz atayım.bakalım neler olmuş.

Hımmm....Anladım..Aman ha sakın üzülme.Stres yapma....Bişi yoktur.İçini ferah tut

hayırlı cumalarr güzeller nasılsınız kızlar miğdemde yanmalar başladı hafif tende bulantı oluyo ufffffff çok zor yaa yanma

zümmüncim dr banada iri birbebek olacak dedi.korkma canım sağlıkla gelsn yavrularımız inşallah....rahim ağzında daralma deyince dr normal zor olur sezaryan yapabilirsin doğumu demek mi istedi acaba?

Zümmin canım umarım ufaklık bir kaç hafta daha bekler zaten 4-5 hafta daha sıksak sonrası serbest:) sen kendine yeterince dikkat et gerisi umarım yolunda gider. sonuçta sadece riskin daha fazla kesin erken olacak diye birşey yok umarım bebeğin zamanında sağlıkla gelir.
ilk bebeğin içinde çok geçmiş olsun çok zor gerçekten günlerce hastanede bırakmak bundan sonrası sizin için çok güzel olur umarımopuyorumnanaktan

hayırlı cumalarr güzeller nasılsınız kızlar miğdemde yanmalar başladı hafif tende bulantı oluyo ufffffff çok zor yaa yanma

hayırlı cumalar canım.biz iyiyiz oğluşla dayı almaya gelecek gzmeye gideceğiz.siz nasılsınız bakalım*opuyorumnanaktan

özgeciğim inşalah dr dan güzel haberlerle gelirsin canım.kuzeye göktuğla benden selam

hoşbuldum zeyracım nasılsın bakımm
zümmincim sıkma canını benim kuzenim 5.500gr doğdu ooğlunu erken doğum felan da olmadı herşey yolundA gidicek inşşşşşş

dünürcüğüm daha gitmedinmi canım sen bende işleri bitirdim hele şükür belki az sonra orduya geçeriz eşim amcasını havaalanı otobüsüne götürecek belki bende giderim hiç kaçırırmıyım hem hediyemizi alırız oradan olmazsa yemekleride yaptım bıraktım rahatladım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…